עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by felakat,

בס"ד שלום, יש לי בעיה די מעיקה בסלוטים ו/או בזיכרון. אז ככה הולך הסיפור: יש לי 4 סלוטים אשר מיועדים להכנסת זיכרון. 2 מהם מאויישים ו2 לא. יש לי 2 זכרונות של כל אחד 256 DDR2, והבעיה היא כזאת: אחד מהסלוטים כנראה התקלקל ויכול להיות שגם אחד הזכרונות. כאשר אני מכניס את הזיכרון התקין לסלוט הלא טוב המחשב מצפצף בהתחלה. כאשר אני מכניס את הזיכרון הלא טוב לסלוט הטוב המחשב עושה רעשים קטנים כאלה כאשר הנורה של הכרטיס רשת (אל תשאלו אותי מה הקשר כי אין לי שמץ) נכבת ונדלקת (ומשם כנראה הרעשים). עכשיו, הבעיה היא, שהכרטיסים לא מתאימים ל2 הסלוטים אחרים ואין לי מושג למה. הסלוטים האחרים מובנים בצורה שונה. מישהו יודע למה זה מיועד ולמה הכרטיסים לא יכולים להיכנס לשם? ועוד שאלה, למישהו יש מושג איך א…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by BeBest,

שלום, קניתי לאחרונה כרטיס מסך חדש (XFX 8800GTS 512MB G92). כרגע יש לי כרטיס 7600GT 256MB GDDR3. לוח אם: Asus p5ld2 se הכרטיס הקיים מחובר בPCI-E x16 וגם החדש באותו החיבור.. ברגע שאני מחבר את הכרטיס החדש הלוח אם לא מבצע POST, אני שומע 5 צפצופים (ביפ אחד ארוך יחסית ואז 4 מהירים). לא ידעתי ממש מה לנסות כי הבעייה היא 100% בכרטיס שלא מזוהה בגלל סיבה לא ידועה. יש לציין שהכרטיס הוא חדש מהקופסא והרגע חיברתי אותו. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה? (אולי הגדרות שונות בBIOS?) במידה וזה לא הלוח אם, האם יש דרך לבדוק את תקינות כרטיס המסך מבלי לחבר אותו למחשב אחר? תודה.

• 12 תגובות
    • 768 צפיות
  3. כשאני מפעיל אתהמחשב ולוחץ על F5 לSafe Mode אז המחשב מדליק את עצמו מחדש ולא עולה במצב בטוח, והוא נותן לי להפעיל את המחשב רק במצב רגיל . בעיה שניה : ב"כלים" ----> "אפשרויות תיקיה" -----> "תצוגה" בגלילה למטה , אני לא מוצא את האפשרויות של : "הסתר/הראה קבצים מוסתרים" , זה לא נמצא שם וזה היה . מה הסיבה יכולה להיות בבעיות הללו ?

4. כל פעם שהמחשב שלי עולה ההודעה הזו עולה [attachment deleted by admin]

5. Started by yakir8,

שלום אחותי קיבלתי עם המחשב הניד שקנתה ראוטר ועכשיו(אחרי חצי שנה) אני רוצה לחבר אותו אבל הבעיה שאני לא מוצא את הכבל חשמל שלו מישהו יודע איפו אני יכול להסיג כבל חשמל לראוטר אם בכלל?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by eliil1,

הוא מראה לי את זה כשאני נכנס לוינדוס: מה זה? בעיה בחומרה? ואיך אני מתקן את זה?

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by bob24,

קניתי מיקרופון מאופיס דיפו ב10 שקלים חיברתי אותו כמו שצריך והוא לא עובד! בדקתי בהגדרות כל מיני דברים ועדיין לא עובד.. אצל המחשב של אח שלי הוא כן עובד בלי שום בעיה! יש לי windows xp sp2 בעברית.. מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shahar07,

יש לי ויסטא על המחשב עם 2 כוננים בצורת raid 0 אני מנסה להתקין XP על הויסטא וגם שיפרמט לי את הכוננים, אך אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא כונן להתקין עליו גם ניסיתי להתקין עם boot 98 בפקודת פורמט אךהוא לא מצליח למצוא את הכונן בהתחלה חשבתי שזה בגלל הraid אז הסרתי אותו וגם זה לא עזר אחרכך פרקתי את 1 הכוננים וגם זה לא עזר, מה אתם חושבים הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by eyaffe,

הגיע חופשת הפסח ורכשתי שני הרדיסקים על מנת לבנות RAID0 . יש לי את הלוח של אסוס P5WDH. לאן עלי לחבר אותם על מנת להתקין אותם בצורת רייד0 ושמערכת ההפעלה תעלה מהם ? ישנם 3 חיבורים צמודים ועוד שניים כתומים. אני רוצה גם לחבר את ההרדיסק הקיים שיפעל בתור כונן נפרד. לא הצלחתי להבין מהספר האם שימוש באיזי בקאפ יאפשר הרצה של מערכת ההפעלה. נא עזרתכם. תודה

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  10. שלום, יש ברשותי מחשב נייד מסדרת המחשבים של HP HP Pavilion dv6500 הדגם של המחשב הוא dv6514ej שקניתי אותו היה עליו WINDOWS VISTA והכל עבד (מן הסתם) עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS XP ועכשיו האינטרנט לא עובד (לא WIRELESS ולא ETHERNET) אין ברשותי את הדיסקים של הדרייברים של המחשב הנייד התקנתי את הדרייברים שבאתר של HP והם לא עזרו לי http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3466606〈=en מה אני יכול לעשות?

11. Started by or_azu,

יש לי בעיה עם החיבור אוזניות בפאנל הקידמי.. הוא עושה רעש סטטי מציק כזה.. משגע תשכל.. מישהו יודע מאיפה זה בא?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by Milford Cubicle,

היי לוח ASUS A7V133, ישן אך מגניב למעבד Athlon 1GHz. יום אחד המקלדת הפסיקה לעבוד... מקלדת פשוטה, בחיבור PS/2. ניסיתי מקלדת אחרת, חדשה - גם לא עובדת. ניסיתי את המקלדת על מחשב אחר - עובדת. כלומר, הבעיה במחשב. אוקיי. ברגע שאני מדליק אותו, כל הנורות במקלדת נדלקות לשניה ונכבות (כרגיל) מה שאומר שהיא מקבלת חשמל.. כנראה. למרות זאת, היא לא מגיבה. המחשב לא מזהה אותה (וכמובן בצורה מטומטמת כותב לי "אין מקלדת, לחץ F1 כדי להמשיך"..) ולאחר ההדלקה גם הנורות לא מגיבות יותר כשלוחצים על caps/scroll/num lock. יש מצב שיש לזה פיתרון יצירתי, או שהלוח (ואיתו כל המחשב למען האמת) יכול למסור את נשמתו לבורא עולם?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי רושם לי אין התקו ערבול קול עזרה פליז

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Access Denied,

היי, בדיוק קבלתי את המחשב החדש.. לוח אם של ASUS ה-P5KE בהזמנה לא קניתי (לצערי כבר) צורב DVD כי יש לי אחד שנקנה לפני פחות מחודשיים.. הבעיה היא שהצורב מבוסס IDE.. אני לא מבין איך לחבר אותו ולראות אותו בביוס.. ניסיתי לחבר את הכבל IDE שמגיע עם הלוח לצורב אבל אין אות בביוס למשהו משהו מכיר ויכול לעזור? נ.ב. חוץ מחיבור מתח ו-IDE יש חיבור נוסף שחסר?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by RX7,

שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן במחשב היספטומים של הבעיה : לפעמים התצוגה נעלמת לרבע שניה וחוזרת. והנורה על המסך הופכת לשניה לכתום ומיד לירוק והמחשב לעתים קרובות ממש קופא שהאפשרות היחידה היא להפעיל אותו מחדש דרך הריסט. הבעיה קיימת בתדירות אינדיבידואלית. זה אומר שאני יכול לעבוד שבוע -שבועיים עם המחשב ופתאום הבעיה באה. וכשהיא באה אז הקפיצות של המסך באים פעם אחר פעם אני לא יודע מה מקור הבעיה (רוב הסיכויים בעיית חומרה! הוינדוס תקין!) אשמח אם תעזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Yamabushi,

יש לי מסכים כחולים מדי פעם במחשב. זה יכול להיות אחד מהדברים הבאים -לוח אם -מעבד -התחחמות יתר של המעבד\כרטיס מסך -בעיית תוכנה -זכרונות. זכרונות החלפתי, ניסיתי לשחק עם הסלוטים, כך שהסיכוי שזה הזכרונות 1 ל מליון. לוח אם חדש, נרכש לפני 3 חודשים בלבד, 3 שנות אחריות, מה שכן, פעם ניסיתי להעלות מתח לזכרונות ישנים אחרים ל3.10, אך למרות מעברי המתח הגבוה, לא נראה לי שזהו הגורם לבעייה כי הבעייה החלה מעט אחרי (מזה מעט? שבוע בערך, אם לא יותר). גם המעבד וגם הכרטיס מסך שניהם בטמפרטורה סטנדרטית, הכרטיס מסך אפילו קריר יותר בגלל קירור שהוספתי לו, כמו כן המעבד. מה שכן, אני תחת אוברלקוק, ייתכן כי המעבד נדפק בגלל האוברקלוק?, אך אם היה נדפק, לא היה עולה המחשב כלל, אך עדיין אני שואל, ייתכן כי נפ…

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  17. לפני כמה ימים החלטתי לשחזר מקובץ GHOST את אחת ממערכות ההפעלה שלי, WIN XP שיושבת במחיצה C מתוך שלוש מחיצות - C,D,E. לאחר השחזור רק מערכת WIN XP עולה והויסטה שמותקנת במחיצה D KT. קראתי ועשיתי הרבה נסיונות לפתרון שמוצעות ברשת אבל ללא הועיל. למשל לאתחל מדיסק התקנה של ויסטה - לא עושה BOOT אצלי אז לא עזר ועוד ועוד. עודה מאוד למי שיעזור לי ליפתור את בעיה. תודה ענקית מראש. ביי

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by Skeleton,

אני רוצה לשמוע באוזניות וזה לא נותן להפעיל דרך החלק הקדמי של המחשב... יש לי לוח אם GiGabyte p35 DS3. חשוב לציין שהתקנתי את כול הדרייברים העדכנים להיום.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by SeRial_KiLLeR,

אני רואה תמיד אפשרות בהגדרות הגרפיקה של משחקים שנקראת VSYNC. הקטע הוא שאני שם משחק על Very high ואז כדי לבדוק שכל ההגדרות באמת על הכי גבוהה (וכדי לשים AA על הכי גבוה) אני רואה שזה לא מסומן. מישהו יכול אולי להסביר מה זה בדיוק? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by mastermomo,

יש לי בעיה יש לי מעבד AMD X2 6000+ עם מאורר BIGORB של טרמלטק אבל משום מה כשאני נכנס לכול תוכנות הבדיקה (כמו בקובץ המצורף) אני רואה שלוש טמפ אחת של כול ליבה ואחת של ה CPU המחשב משמש לגרפיקה כבדה עכשיו השאלה למה להתיחס כי אם להתיחס לCPU אז המחשב שלי רותח כול הזמן על 80 מעלות ואם להתיחס לכול אחת מהליבות אז הוא בסדר אה וכול השאלה הזאת עולה כי בביוס הטמפ היא בדרך כלל באיזור ה 42 פירקתי את המאורר החלפתי משחה טרמית עשיתי הכול וזה לא משנה בכול התוכנות שבדקתי ואני לא יודע אם המאוור דפוק ולקנות חדש או שזה בסדר תודה מראש לעונים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי, אתמול קניתי עכבר עם כבל מאריך לUSB ושהוא מחובר למאריך הוא מקרטע וקשה להשתמש בו.. מה יכולה להיות הסיבה שזה מקטע? פשוט חבל לי לקנות שוב. תודה! אם זה לא הפורום המתאים ובקשה להעביר.

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by AmL1,

בדקתי באברסט ובמקום שאמור להיות כתוב השם של הלוח כתוב unknow...יש דרך אחרת לזהות חוץ מלפתוח תמחשב?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by Raz20,

המחשב שלי נמצא במצב שה- CPU נמצא על 55-65 קבוע וכל הזמן עולה ויורד ובעקבות כך(כפי הנראה) המחשב עושה רעש חזק (יחסית למחשב שקט) מהמאוורר וכל זאת כאשר על המחשב לא עולה שום תוכנית, פשוט כמו שמדליקים את המחשב ולא פותחים אף תוכנה ושום דבר. הרצתי תוכנות כמו : RegistryFix RegCure NoAdware Ad-Aware 2007 וסריקה חיצונית מהאתר של Norton Antivirus וגם סריקה חיצונית של סוסים טרויאנים מהאתר של Microsoft המחשב שלי הא עם ווינדווס XP Professional sp2 זיכרון 1GB , דיסק קשיח 250 GB מה אפשר לעשות ? ומה יכולה להיות הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by SoHoN BuChO,

לאחרונה החלפתי מארז למחשב שלי ולאחר יומיים של עבודה שקטה וטמפרטורות נמוכות(אודות למארז וסידור האיוורור החדש) ההארדיסק הפסיק לעבוד ובעת הדלקת המחשב הוא משמיע תקתוקים ואינו מוכן לעלות. עכשיו אני כבר מוכן נפשית לרע מכל אבל אין אפשרות להוציא את המידע(60 ג'יגה של שירים ובסביבות ה120 ג'יגה של סרטים) מבלי לערב חברות לשחזור מידע כי כבר התייעצתי עם מספר חברות והמחיר מתחיל מ700 שקל תלוי מה הבעיה וזה יכול להסתיים בכמה מאות דולרים.

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  25. כשאני משחק אחרי כמה זמן קופץ לי מסך כחול ובו רשום: being dumped by physical memory. ואחר כך המחשב מבצע restart קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים ומאז שהתקנתי יש את הבעיה הזאת. המפרט שלי בצד. הזכרונות הם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2521&products_id=19543&PHPSESSID=699008e642b2c1e4cbcd4477cb619127 מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים