עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המוכר אמר לי שזה תלוי אם הלוח אם שלי תומך בזה. הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) . כיצד אני יכול לבדוק אם הוא מתאים למה שאני צריך? תודה. טל

2. Started by Gal_452,

אנשים אני צריך עזרה קטנה... לפניי כמה זמן המחשב שלי בפתואמיות ניהיה איטי עכשיו גם כל פעם שאני רוצה נגיד לראות סרטון באינטרנט או סתם לשחק במחשב הוא פאתום מתחיל מזה להיתקע ואני לא ודע מה לעשו... למישו יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  3. לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות, הוינדוס(ויסטה) לא רצה לעלות והיה רשום שיש קבצים חסרים או פגומים בתקייה win32 אם אני לא טועה. אז החלטתי לפרמט, עכשיו הוינדוס כן עולה אבל המחשב זז בצורה איטית להחריד, ויש שימוש מופרז בCPU ללא שום סיבה הנראת לעין. בתמונה הזאת התוכנה היחידה שפועלת היא icq ועדיין השימוש במעבד נראה לי "טיפה" מוגזם. אני לא יודע אם זה בעיית חומרה או תוכנה, למישהו יש רעיון? אגב המפרט של המחשב בצד <------------------------- עריכה: אני רואה גם שהמחשב איטי לפעמים גם שהCPU לא משתמש בהרבה אחוזים.

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by KL-xXx,

שלום לכולם יש לי מחשב : Pentium 4 לוח אם: Gigabyte GA-8IPE1000 Pro-G כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PRO זכרון: OCZ 2GB ספק: FSP 4000W PN והבעיה הבאה: הוא עבד ובאמצע העבודה נכבה. ניסיתי להדליק, אך שני המנורות דלקו וללא תצוגה. (חייב לציין שהוא עובד עם UPS, וכשהוא לא במצב עבודה, אז אני מכבה גם את ה-UPS, כך שלא מגיע אליו חשמל כלל). הבדיקות שעשיתי (חייב לציין שאין לי רמקול ולא יכול לזהות את הבעיה לפי צפצופים) : 1. כ. מסך עובד לאחר בדיקה במחשב אחר וגם הרכבתי כ. מסך אחר שעובד, אך המחשב בהדלקתו נשאר ללא שינוי (AGP 8) 2. ספק עובד לאחר בדיקה במחשב אחר חזק יותר, וגם חיברתי ספק אחר, אך לא היה שינוי 3. המסך עובד, ובחיבור למסך אחר לא היה שינוי 4. בניתוק של כל חומרה וכאשר השארתי רק כ. מס…

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  5. היום הלכתי למעבדה לסדר את המחשב בעקבות הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331107.0;topicseen הבעיה הייתה לפי מה שאמרו לי שכרטיסי זיכרון של OCZ צריך להגדיר להם קלוקינג בBIOS ממה שאני ראיתי פחות או יותר שהוא עשה זה שידרג את הBIOS (הוא הפעיל את המחשב ע"י חיבור זיכרון אחר שהיה לו שם) והגדיר שם דברים (ורק אחרי זה הוא החזיר את הOCZ) האם יש קשר בין ההחלפה של הזיכרונות? או שגם אני הייתי יכול להגדיר את הBIOS בלי להחליף? מישהו יכול להגיד מה בדיוק הוא הגדיר?, כי אני רוצה אם זה יקרה לי שוב, ולמה זה קרה? הBIOS הוא של AMI אני לא ממש יודע איזה גירסא נ"ב בניקיונות אני פירקתי את הזיכרון ולא איפסתי את הביוס ולא הוצאתי את הסוללה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  6. Started by carmelforkosh,

אחרי שלא נגעתי במחשב איזה 3 שנים הספק שלי החליט לעשות לי בעיות אז קניתי ספק חדש הבעיה שלספק החדש יש יותר פינים , הבנתי שאפשר לחבר אותו גם , אבל אני לא בטוח איך אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח כרמל

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  7. בימים האחרונים פתאום המחשב מתחיל לדפוק לי את הגרפיקה - טקסטים וסמלים נעלמים והתוכניות לא עובדות כ"כ. לפעמים סתם לא עובדות ולפעמים עם הודעת שגיאה שאומרת שהיישום הוא לא של win32. אין לי מושג ממה זה יכול לנבוע, יש לי כמה תוכניות שרצות ברקע תמיד כמו uTorrent, אימיול, ICQ, פיירפוקס ואאוטלוק אקספרס. ריסט פותר את הבעיה עד שהיא מופיעה שוב. הרצתי memtest למשך 9 שעות בלי שגיאה. צילמתי כמה סקרינשוטים בקושי רב - אם מישהו יודע מה זה לעזאזל זה ממש יעזור תודה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by VanGuard,

מדובר בפנטיום 3 ששכב הרבה זמן במחסן. כשאני מדליק אותו הוא מתחיל להשמיע צפצפופים ארוכים ואחידים ואחרי זה שומדבר לא קורה. ניסיתי להחליף מספר זיכרונות אך הדבר לא עזר. איך אני יכול לוודא שהבעיה היא לא בלוח אם? כמו כן , האם יכולות להיות עוד סיבות?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by BLADEMJYTR0000,

יש לי שני הרד דיסקים במחשב שניהם SATA על אחד התקנתי מערכת הפעלה XP ע"י דרייבר של SATA כי כרטיס האם לא הכיר את ה - SATA שלי בכלל לחיצה על F6 והתקנת דרייבר הכל תקין אך כאשר המערכת עולה ואני לוחץ על המחשב שלי כדי לראות את כל ההרד דיסקים ומחיצות שיש לי אני רואה רק את ההרד דיסק שאליו ישנה מערכת ההפעלה את ההרד דיסק SATA השני אני אינני רואה מדוע ואיך אפשר לתקן את הדבר ןאם אפשרי הדבר בכלל מודה על תשובתך המהירה עם אפשר תודה :kopfpatsch:

10. Started by avinoam123,

ברשותי שני מסכי LG F900B מחוברים למחשב לאחרונה קיבלתי מסך זהה נוסף. מה הדרך הקלה והזולה לחבר ולהרחיב את שולחן העבודה שלי? באמצעות המסך השלישי. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON HD 2600PRO תודה על כל עזרה

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  11. מה פשר ההודעה? :-\ מדוע היא מופיעה? איך אני פותר את הבעיה? תודה ושבת שלום.

12. Started by arkzai,

קמתי היום והווינדוס לא עולה כאילו שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח. למרות שהביוס מזהה אותו. מה שקורה זה המחשב עולה מריץ את הזכרון ונתקע במסך השני לפני העלת הווינדוס בקטע שרשום "verfying MDI data" (או משהו דומה אני פשוט לא מול המחשב התקול עכשיו) בבקשה תעזרו לי תודה

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by ofeky1,

שלום! לפני כמה דקות שיחקתי TDU ואחרי כמה זמן היה לי מסך כחול המפרט שלי בצד, המעבד היה בOC ל3.2 הזכרונות לא (נכון לעכשיו הורדתי את הOC המעבד על 50 במאמץ והכרטיס מסך על 69 בערך) אחרי שהעלתי תמחשב חיפשתי את הקובץ דאמפ בתיקיה של הוינדוס וראיתי שהוא שוקל 966 מ"ב!! אני רוצה לברר למה היה לי מסך כחול הזה! אשמח אם תעזרו לי.. תודה!

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by leech,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי blue screen , הלכתי לתוכנה של ניתוח קבצי minidump וגיליתי שהבעיה היא בקובץ ipnat.sys הלכתי ל google לראות אם אני אוכל למצוא מידע על הקובץ אבל לא מצאתי משהו רלוונטי שיכול לעזור לי עם הבעיה שלי. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי ולהסביר לי מה הבעיה עם הקובץ.

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  15. שלום! ערב פסח היום אז החלטתי לנקות את המחשב אחרי ניקיונות ושאיבות של השואב (פירקתי את כרטיסי הזיכרון והכרטיס מסך) הרכבתי בחזרה הכל והדלקתי את המחשב אבל אני לא רואה כלום על המסך אין ציפצופים ויש אורות בתוך המארז על הלוח אם והמאווררים עובדים לוח אם: MSI P35 Platinum Combo זיכרון: שני סולטים של OCZ XTC PC2-6400 EL Platinum יש שם שני כרטיסים עם מנורות כרטיס מסך: MSI NVIDIA 8800GTS 320MB נ"ב אני פירקתי והרכבתי וניסיתי לעשות מלא קומבינות עם הזיכרון ולא עזר כלום אחי בא עשה איזה משהו שקרה רק פעם אחת ואין לו מושג ראו את המסך של הביוס אבל הוא נתקע ולא המשיך והיה ציפצוף רצוף תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DeadHunt,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. קניתי כרטיס מסך חדש וחיברתי אותו (יש חיבור לכרטיס) אבל כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה.. נוצר מצב שיש 2 יציאות מסך אחד של המובנה ואחד של הכרטיס החדש. יש איזה דרך להגיד את היציאה החדשה של הכרטיס מסך החדש היהי הברירת מחדל? תודה לעוזרים

17. הוא מראה כאילו הוא מחובר כל הזמן גם כשהכבל מנותק, אבל ב LIMITED OR NO CONNECTIVITY עם סימן הקריאה הצהוב, ואין אינטרנט. היום חיברתי אותו פעם ראשונה והתקנתי דרייברים. מה לעשות?

18. אז ככה.....בהתחלה הייתה לי בעיה שהייתי פותח את המחשב המסך לא היה נדלק....הייתי מכבה אותו מחכה טיפה מדליק פתאום זה עובד....אני עושה ריסט המסך לא עובד...החלפתי כרטיסי מסך הבנתי שהכרטיס מסך לא קשור ושהוא לא נשרף.. אח"כ הוצאתי את הסוללה הקטנה הזאתי על הלוח אם הפעלתי את המחשב פתאום המסך עובד.....עשיתי ריסט המסך לא עובד..... טוב אז החזרתי את הסוללה...חשבתי להחליף אולי ספק... החלפתי ספק בין המחשבים....עכשיו המסך התחיל לעבוד אבל פתאום זה כותב לי Uknown Flash Type ואז זה נעלם הווינדוס מנסה לעלות...ואז בום עושה לעצמו ריסט... ולפני הריסט מראה מסך כחול לשבריר שנייה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה ?! בבקשה אני חייב את עזרתכם וקניתי הארד דיסקחדש וזכרון חדש..ככה שאיתם אין בעיה אמ…

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  19. הפעלתי FL STUDIO (תוכנה קלה יחסית, גם בשימוש וגם למחשב). יש הרבה "פצפוצים" ורעשי רקע, בדרך כלל זה כי התוכנה מכבידה על המחשב. מה שמוזר זה שהמעבל לא עובר את ה 35% ויש לי 3G זיכרון, במצב כזה אפילו ב K7 הישן שלי לא שומעים רעשים. מה עוד יכול לגרום לבעיה? כרטיס קול (אני משתמש במובנה של הלוח, מדובר במחשב ששמופיע בצד)? דיסק קשיח?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. המחשב הפסיק לי להדלק פתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק, בדקתי שכל הרכיבים מחוברים טוב, ניסיתי לחבר רק את הכונן הקשיח ואת הלוח האם עם הכרטיס מסך והוא בכל זאת לא נדלק לי , מה עליי לעשות כדי למצוא את התקלה? ???

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום וחג שמח לכולם!!!! המחשב של אחי עבד איטי החלטתי לפתוח את המחשב כדי לנקות את האבק מבפנים וזהו לא עשיתי שום דבר חוץ מזה . ניקיתי אבק מהמאווררים ומהמאוורר של המעבד כלומר הוצאתי קודם כל את המאוורר ואז ניקיתי את האבק לא הוצאתי שום רכיב ממקומו סגרתי את המארז ורק הסי די רום והמאווררים עובדים המסך לא נדלק בכלל וכאשר אני מנסה לכבות את המחשב ע"י לחיצה ארוכה על הכיבוי הוא לא נכבה גם בבקשה חברים תעזרו לי לפתור את הבעיה ממש לא נעים לי מאחי... תבורכו כל העוזרים....

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Idan06,

כשאני משחק במשחקים כבדים, בזמן האחרון כמו: Rainbow6 vegas2 או בportal, המחשב שלי קורס. קריסה קצת מוזרה, כי אין מסך כחול, והמסך פשוט נהיה שחור/ רשום NO SIGNAL במסך, ואז המחשב דומם. כשאני עושה ריסטרט לעיתים יש 3 צפצופים מהמחשב והמסך עדיין נשאר שחור אז אני צריך לסגור את המחשב ולהדליק מחדש ואז זה מסתדר. כשהמחשב נדלק אני מקבל הודעה כזאת: The system has recovered from a serious error וכשאני מרחיב זה נראה כך: http://img205.imageshack.us/img205/1474/61439773rq8.jpg כשאני לוחץ על send error report, מפנים אותי לעמוד הבא: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/10/en-us/5.1.2600.2.00010100.3.0?SGD=1d2df08d-00c7-43ce-8509-f194aed0e484 איך אני פותר את הבעיה הזאת? המח…

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by gta_man,

יש לי מחשב ישן,עם לוח אם asus p2b. קניתי דיסק קשיח חדש בגלל שהקודם נהרס,אבל הביוס לא מזהים אותו... הפעלתי את ההתקנה של ווינדוס XP והיא כן זיהתה אותו והתקינה עליו את הקבצים ההתחלתיים,אבל עכשיו אני תקוע כי הביוס לא מצליחים לזהות אותו.. מה אני צריך לעשות?תודה מראש לעוזרים. דרך אגב הכונן עם חיבור IDE, אין במחשב הזה SATA..

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  24. יש לי את הבליטז פרמולה של אסוס,אני חושב שהוא נשרף. אתמול ניסיתי לעשות OC והוא לא העלה לי את הוינדוס,אז כיבתי את המחשב ולחצתי CMOS(מחזיר את ההגדרות לבחירת מחדל) ואז כשהדלקתי את המסך הוא לא הגיב,וכול המנורת שעל הלוח היו בצבע אדום(מצב CRAZY), המאוררים עבדו. לקחתי את המחשב של אחותי ועבדתי בשיטת אלמינציה הזכרונות , המעבד וכרטיס מסך עובדים במחשב שלה ככה שעכשיו נשארתי עם סימן שאלה רק לגבי הלוח איך אפשר לדעת בוודאות? לגבי הביוס: לחצתי על כפתור CMOS וגם הוצאתי את הג'אמפר שקשור ל DISABLE/ENABLE CMOS יש דרך נוספת לאתחל ביוס (במידה וזאת הבעיה אצלי במחשב) עכשיו אני לא יודע אם לשלוח אותו לגיבור מחשבים (המוכר) והם יעשו איזשהוא איפוס ביוס ויחזירו לי אותו,אין איזו דרך שאני אוכל לעשות את ז…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by felakat,

בס"ד שלום, יש לי בעיה די מעיקה בסלוטים ו/או בזיכרון. אז ככה הולך הסיפור: יש לי 4 סלוטים אשר מיועדים להכנסת זיכרון. 2 מהם מאויישים ו2 לא. יש לי 2 זכרונות של כל אחד 256 DDR2, והבעיה היא כזאת: אחד מהסלוטים כנראה התקלקל ויכול להיות שגם אחד הזכרונות. כאשר אני מכניס את הזיכרון התקין לסלוט הלא טוב המחשב מצפצף בהתחלה. כאשר אני מכניס את הזיכרון הלא טוב לסלוט הטוב המחשב עושה רעשים קטנים כאלה כאשר הנורה של הכרטיס רשת (אל תשאלו אותי מה הקשר כי אין לי שמץ) נכבת ונדלקת (ומשם כנראה הרעשים). עכשיו, הבעיה היא, שהכרטיסים לא מתאימים ל2 הסלוטים אחרים ואין לי מושג למה. הסלוטים האחרים מובנים בצורה שונה. מישהו יודע למה זה מיועד ולמה הכרטיסים לא יכולים להיכנס לשם? ועוד שאלה, למישהו יש מושג איך א…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים