תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה במחשב נייד Lenovo legion y520, i5-7300HQ + GTX1050 4GB. בזמן משחקים המחשב לא משתמש בכרטיס מסך ואני מקבל FPS נמוך ברמת הלא ניתן לשחק. ביצעתי עדכון דרייברים, התקנה מחדש של הווינדוס ושוב עדכונים אחרונים. בזמן משחק הכרטיס מסך כן בשימוש 100 אחוז (לפי מנהל משימות) ככה שלא ברור למה לא ניתן לשחק. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי סרט ב-mplayer בלינוקס, ולפתע התמונה על המסך התחילה להבהב בקצב גבוה (זו הייתה אותה תמונה). המחשב לא הגיב לכלום אז נאלצתי לבצע reboot. מאז המערכת לא עובדת, אין צפצופים בהפעלה, גם אחרי שהוצאתי את כל כרטיסי ההרחבה, כרטיסי זיכרון וכבלי IDE. הדבר היחיד שעובד הוא המאווררים החיצוניים והמאוורר של המעבד. יש למישהו רעיון איפה נמצאת הבעיה (מעבד/לוח אם/ספק) ? מדובר בלוח אם של PcPartner ל-Pentium 3 (יש לי אחריות עליו עד סוף החודש) ובספק ג'נרי. אגב, הקשר היחיד ל-mplayer שאני יכול לחשוב עליו הוא ניצול CPU גבוה או באג בדרייבר של כרטיס מסך / קול (למרות שלא היו בעיות עד היום).
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד של אייסר שקניתי לפני איזה שנתיים אולי קצת יותר בקיצור לפני איזה כמה חודשים יום אחד שהמחשב קצת לא זז והתעצבנתי אז לחצתי לחיצה ארוכה על הכיבוי והוא נכבה וכשניתי להדליק אחרי כמה זמן של מסך שחור הופיעה המסך הרגיל הכחול הזה עם הפסים הלבנים ובצד הימני פרח כזה... בקיצור זה נתקע על זה איזה שעתיים ואז זה כאילו מביא לי איזה הודעה שהמחשב עושה איזה בדיקה שיכולה לקחת יותר משעה ובסוף המחשב עולה.. בקיצור זה קרה לי מאז כבר איזה 7 פעמים ואני פשוט לא מצליח למצוא פיתרון זה בערך מה שקורה אני במחשב נגיד רואה סרט מקבל הודעה בפייסבוק המחשב בקושי זז ברמה שצריך לעשות רייסטרט ידני אני מדליק אותו מחדש הוא לא עולה בקיצור תודה לעוזרים וכרגע הוא גם תקוע אז אני משתמש במחשב אחר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה הזמנתי את החלקים האלה מפנדה Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 Zalman CNPS7500-AlCu LED SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 Abit IP35-E Intel P35 Chipset Socket 775 הרכבנו אותם במחשב שלי במקום הישנים , עכשיו כשהמחשב עולה בפעם הראשונה המסך לא נדלק (מהבהב) ואז המחשב מכבה את עצמו אחרי כמה שניות ואז נדלק מעצמו , ואז אפשר להעלות את הווינדוס , כהווינדוס עולה העכבר והמקלדת לא מגיבים ואי אפשר לעשות כלום , (חוץ מזה שזה ממש לא תקין שהמחשב מכבה את עצמו כל פעם) המחשב גם מראה לי הודעה (אני לא מצליח לראות את כולה) כתוב משהו בסגנון checksum error ואז שהוא מפנה למסך הבא הוא מציג את השם של הדיוידי שלי , ניתקתי את הדיוידי הוא עד…
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי. יש לי HD4850,בזמן האחרון יש לי סוג של ארכיפקטים,נגיד שאני רואה סרטון ביוטיוב זה לא מראה את הוידאו זה מראה לי מסך ירוק וזהו. כאילו שהלך לי הכ.מ או משהו כזה,נגיד שאני פותח את הפיפא לדוגמא,זה מראה לי ריבועים ירוקים כאלה(זה ארכיפקטים לא?),מה הבעיה פה אז? פרמוט מחשב יכול לעזור? יכול להיות גם שזה בגלל מחסור בזכרון RAM?,יש לי כרגע 2 ואני על ווינדוס 7. טמפ' מGPU-Z אני לא יודע אם הבעיה היא בזה,אני זוכר באותה תקופה שרק יצאה סדרת 48XX היו כאלה שזה היה להם על 90 מעלות במנוחה,מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה האם מערכת הפעלה וינדוס 10 המותקנת בלוח אם אינטל g31/33 זכרון ram בלוח ddr2 האם תמשיך לעבוד בלוח אם סידרה יותר מתקדמת עם זכרונות ddr3
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב תראו קיבלתי מחשב חדש... מפרט בהמשך אז קיצר תשמעו התקנתי את Rainbow Six Vegas וכשאני נכנס למשחק ופותח את ה SINGLEPLAY אחרי כמה שניות זה טוען ורואים את המשחק כאיזה דקה ואז המחשב עושה RESET ומופיע מן מסך כחול כזה עם המון אותיות ל2 שניות מישהו יודע איך פותרים את זה? וזה לא בעיה בהתחממות מפרט Gigabyte GA-M55S-S3 AMD Athlon X2 4800+ 2.5 GHZ 2GB 667MHZ Saphhire X1950 PRO 512MB
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום אני קבלתי מחשב חזק יותר מאח שלי שכבר לא משתמש בו. אני רוצה לשמר את כל ההגדרות ופשוט לעבור למחשב החדש. החלפתי הארד דיסק ועכשיו והWINDOWS מסרב לעלות. נכנסתי לביוס והמחשב זיהה את הארד דיסק החדש. כמו כן וידאתי שההפעלה תעשה ממנו ולא מה CD. מתקבלת הודעה שWINDOWS מתנצלים שהם לא מצליחים לעלות בגלל שינויי חומרה או כיבוי לא סדור. יש אפשרויות של : 1. מצב בטוח 2. הפעלה מהמצב התקין האחרון 3. הפעלה רגילה של WINDOS כל האפשרויות מובילות למצב אם אימג של הלוח אם ASUS - ואז המחשב עושה RESET. כיצד אני גורם לWINDOWS לעלות ? תודה מראש על כל עזרה עומרי
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
driver_irql_not_less_or_equal מופיע כל כמה זמן במסך כחול. הבעיה היא שיש לי 2 התקני IDE Channel שלא מזוהים ואני לא מצליח למצוא להם את הדרייברים.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי מחשב לפני חודשיים ..מארז antec p150 יש להארד דיסק 3 קומות לשבת עליהם בקומה שבתוכה היה הארד דיסק נקרעו שתי הזוגות של הגומיות שהחזיקו אותו. הורדתי את הארד דיסק קומה ושמתי אותו בין שתי הגומיות הנוספות . כשמדליקים את המחשב יש טיפה רעש שלא היה לפני זה ממש לכמה שניות ואז הוא נעלם והמחשב שב להיות שקט מאוד כפי שהיה . יש להוסיף שהארד דיסק לא יושב ישר ב100% ביום שתי הגומיות בקומה השנייה ואפילו נוגע מעט בברזל שמעליו אז שמתי חתיכה קרועה של גומי בין הארד דיסק לברזל. הרעש החלש היה גם לפני ששמתי את החתיכה הקרועה בין הארד דיסק לברזל רציתי לדעת מה דעתכם? האם זה תקין ? המחשב נקנה ב-tms דיברתי עם גיא בעל החנות אמר שהוא לא ממש מבין את ההגדרה שלי לרעש החלש , ואולי כ…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ערב נפלא , המחשב עבד רגיל ופתאום נכבה באמצע משחק , ראיתי שהוא מנסה להדלק ונכבה מיד ככה בלי הפסקה , קניתי ספק חדש והבעייה עדיין נשארה , ניתקתי את הכבל ( עם הארבע פינים ) מהספק ל - CPU והמחשב עובד אבל לא עולה ( המסך רושם אין קליטה ) הבעייה היא במעבד או בלוח אם ?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI X300 ואני רוצה לדעת מה הטמפ' שלו(אם קיימת אפשרות כזו בכלל). לכרטיס אין מאוורר אלא רק גוף קירור . ניסיתי בתוכנה EVEREST אבל היא מראה לי רק את ה-HDD ,CPU ,MB זה הכל שום דבר לגבי הכרטיס מסך. אם מישהו יודע איך אני יכול לבדוק ויוכל לתת לי תשובה אני אשמח! תודה,
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן, קניתי 2 זכרונות DDR1 למחשב הישן, שניהם במהירות 400, אחד CL 3 (ג'יגה) והשניCL 2.5 (חצי ג'יגה). כשאני מחבר את הג'יגה אין בעיה. בחיבור החצי ג'יגה לבד המחשב נדלק אבל הווינדוס לא עולה ואני גם לא מצליח להיכנס לביוס. חשבתי שהוא פגום אבל כשאני מחבר את שני הכרטיסים יחד ניתן להיכנס לביוס ולראות שהוא מזהה את שני הכרטיסים, אבל הווינדוס לא עולה עדיין, מופיעה השגיאה שצירפתי בקובץ. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מה ההבדל ואיך אפשר לדעת אם הלוח תומך בזה או בזה והאם במאפיינים של המחשב אפשר לראות שהזכרון הוא מסוג הדואלי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים.. יש לי מעבד E6600 לוח אם 965P DS3 ו 8800 קירור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO ורציתי לדעת אם הטמפרטורה שלו בסדר - 37 מעלות. ?!??
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הי, יש ברשותי HP Compaq 8300 MT, אני מעוניין להרכיב עליו כרטיס גרפי בסיסי ייעודי עם יציאת HDMI, רכשתי Geforce 210, כשאני מרכיב את הכרטיס הגרפי אין אות וידאו, לא דרך ה-Geforce ולא דרך הכרטיס הגרפי המובנה בלוח האם. אין צפצופי אזהרה והמחשב עצמו עולה ומגיע למערכת ההפעלה. זה הקישור למפרט של המחשב ובעיקר לוח האם - http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c03612802 ביצעתי עדכון ל-Bios לגרסה החדשה ביותר וניסיתי לשנות בו הגדרות לפי המלצות שראיתי בגוגל (להפעיל מצב legacy) אך לא היתה לזה שום השפעה. אני מניח שהכרטיס מסך אינו מתאים אבל לא ברור לי למה, הוא מאוד בסיסי והדרישה שלו היא לספק כח של 300W ובמחשב יש ספק כח של 320W. האם יש למישהו רעיון? …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שבוע המחשב נכבה, ומסרב להידלק . חברתי את החוט הירוק עם השחור בספק והמחשב נדלק אחרי 3 ימים המחשב נכבה, חזרתי על אותו סיפור והמחשב נדלק אחרי 3 ימים המחשב נכבה ! מהי הבעיה בדיוק ? בדקתי את הטמפרטורה והיא נראתה נורמלית (למעבד, כרטיס מסך, הרדיסק )- אין שינוי במה שהיה קודם הערה : המחשב עובד כל היממה מבלי לכבות אותו (רק אם יש הפסקת חשמל הוא לא נדלק) ספק שלי 450W כרטיס מסך 7300Gt הרדיסק 250 רגיל ומעבד 65 נמ' ולא יותר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החצים בכחול, אני יכול לוהסיף שם זכרונות DDR2? הסימום בכתום, למה כשאני מחבר שם כארטיס PCI שעבד לי במחשב הקודם, הכרטיס מסך פתאום לא עובד?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת האם אני יכול לשחזר מידע מ H.D שמשום מה מחק את עצמו? תוכנה שעובדת אם אפשר ניסיתי תוכנה שנקראת PC INSPECTOR File Recovery והיא לא ממש עזרה היא מצאה מה שנמחק הבעייה היא שמשחזרים את הקבצים הקבצים פגומים
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי עם משהו די מעצבן. התחברתי בלי כוונה לחשבון microsoft שלי ב-win 10 ומאז אני לא מצליח לחזור לשימוש באמצעות חשבון מקומי. בנוסף, תמונת הפרופיל שונתה לזאת שהייתה בחשבון, ללא אפשרות מחיקה. בעליית המחשב, מבקש ממני סיסמאת תהחברות לחשבון. לא רוצה שום דבר מזה, לא רוצה קשר בין המחשב לחשבון microsoft. מה ניתן לעשות בעניין? האם מדובר בחתונה קתולית? שקלתי כבר לעשות איפוס למחשב בגלל השטות הזאת. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בקיצור המחשב החדש שלי יש לי אותו חודשיים עושה לי הרבה בעיות מחשב טוב וזה של 7000 שקל אז קיצר אני חושב זה מוירוסים וכל מיני אז אני בא לפרמט מכבניס את הדיסק של הוינדוס (מקורי) והוא לא קורא אותו בהפעלת המחשב הבעיה שאני כימעט בטוח שזאת היא זה עם הביוס כי שיחקתי איתו איזה יום ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב אז בהתחלה יש לי 4 דברים ורשום NO DEVICE משהו כזה אבל כשאני ניכנס כבר לוינדוס הוא קורא את הדיסק בקיצור אם אתם יודעים מה לעשות תעזרו לי בבקשה אם השאלה לא ברורה תגידו אני ינסה לתת יותר פרטים
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רב! נרשמתי כרגע לאתר המעניין שלכם ,ואני מאמין שכאן אמצא תשובה לשאלתי. הזמנתי אתמול לוח אם asus prime z370-a ii ומעבד אינטל i5 8600k . לפי נתוני היצרן הלוח הזה עובד עם זיכרונות בתדר של עד 2133mhz (ללא o.c). אני כמובן לא עשיתי מימיי אוברקלוקינג וגם לא מעוניין לעשות זאת כרגע כדי לא להסתבך שלא לצורך. הבעיה שהזיכרון הנ"ל כבר יוצא מהשוק ולקנות אותו עולה יותר מזיכרון בעל תדר של 2400mhz. ולכן שאלתי היא : האם אוכל לקנות את הזיכרון 2400 והוא יעבוד בדיוק כמו 2133 (ללא צורך בהגדרות מיוחדות ב-bios) או שעליי להתאמץ ולקנות דווקא זיכרון 2133 למרות שזה יהיה פחות משתלם? תודה למי שיעזור לי . נ.ב. הזיכרון שאני חושב לקנות הוא : …
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש תוכנה שהתקנתי בעבר, לפני הפירמוט והיא עבדה מצויין. לאחר שעשיתי פירמוט, כל פעם בסיום התקנת התוכנה המחשב עושה ריסטרט לעצמו. זה משגע אותי כי אין לי מושג למה זה קורה, במיוחד שהתוכנה לא כזאת מעמיסה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק! ממש אני לוחץ על הכפתור ושום דבר אף מנורה לא נדלקת ולא שומעים רעש ממש כאילו מת...! זה כבר כמעט שבוע... אני מדליק בבוקר לא נדלק אני פתחתי את המחשב וסתם התחלתי להוזיז שם חוטים הוזזתי סתם את החוטים שמחברים למאורר לספק איזה נינוע קטן ניסיתי לפתוח ויש! המחשב נדלק! חשבתי אולי זאת הייתה סתם בעיה דפוקה והמשכתי למחרת זה שוב קרה! לא הצלחתי להדליק ושוב הוזזתי את החוטים וזה עבד... למחרת שניסיתי להדליק הוא נידלק ישר בלי בעיות! וגם ליום שלמחרת! אבל היום שאחרי שהצליח פעמיים זה שוב לא נידלק וגם ביום אחר כך וגם היום! אבל היום זה לא ממש הצליח "הזזת החוטים" ואני גם הוזזתי את החוטים של המפסק ניסיתי להדליק כמה פעמים וזה הצליח... ואני לדעתי חושב שזה בעיה בספק... אם א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שדרוג ווינדוס 8 ל 8.1 המחשב קופא כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב או לחדש את המחשב מתוך במצב שינה אני לא מצליח לסדר את הבעיה מה לעשות? עזרה דחוף
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-