עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by PuppEDogg,

יש לי אוזניות של roccat מדגם kave 5.1 מחוברות לכרטיס קול של asus xonat dgx 5.1 לפני כמה ימים עדכנתי את הדרייבר ולאחר מכן שמתי לב שכשאני שומע משהו באוזניות אם זה סרטון ביוטיוב או סרט במחשב או שיר אז במשך כמה שניות לאחר מכן יש רעש לבן מאוד מורגש ומציק ואז הוא מפסיק. זה משהו שלא היה לפני העדכון וניסיתי לשחזר את הדרייבר וזה לא עזר וזה די מציק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bdyossi,

שלום יש לי מחשב נייד Dell Inspiron 1300 מעבד 1.5 GHz עכשיו שאני נכנס לתפריט של הבוט יש לי אפשרות לעשות Diagnostics עכשיו שאני עושה אבחנה שזה מגיע לשלב שזה בודק את ה- hard drive זה עושה לי Eror והמספר שגיאה היא: 1000-0141 אני אצרף קובץ של התקלה. אשמח אם מישהו יעזור תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by cool_man,

אז המחשב הוא חדש לגמרי! אצלי באיזור החודש. לא מותקן עליו דברים כל כך בתכלס, רק דברים בסיסיים אנטיוירוס, אופיס, משחק, דרייברים וכאלה מידי פעם, זה רנדומלי לחלוטין המחשב פשוט נתקע, ולא ברור למה. בכל הפעמים ששמתי לב זה קורה כשאני יוצא מהמשחק... או סתם תוך כדי גלישה רגילה באינטרנט. ההבדל היחיד שנעשה במפרט הזה (בשבוע האחרון, שבו בעיה קוראת) זה שהוספתי לפה כרטיס מסך Gigabyte GTX 460 (עם קירור כמובן). יכול להיות שהסיבה היא שה400W של הספק לא מספיקים למחשב? ואם זאת הסיבה, איך הוא עובד סבבה במשחק לדוגמא, בלי תקיעות או ריצודים או דברים מוזרים, ממש עובד חלק וסבבה זה המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 מעבד: Intel Core i5 4670 קירור: Arctic Freezer 11 LP דיסק: Seagate 1.0TB SATA3 זיכרו…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום, המסך שמחובר למחשב לא נכבה, גם לא לאחר שעבר הזמן שהגדרתי ב power options. ווינדווס 10 pro לוח אם asus strix x570-f מעבד 3900X כרטיס מסך aorus 5700 XT הדרייברים לכרטיס מסך מעודכנים, הווינדווס מעודכן, דרייברים למעבד מעודכנים גם כן. המסך פשוט נשאר דלוק, אם השומר מסך נדלק אז פשוט רואים את השומר מסך בלי הפסקה. אם הווינדווס במצב locked, אז המסך נעילה מופיע כל הזמן, המסך לא נכבה. למישהו יש רעיונות?

5. Started by hen1235,

חיברתי את המחשב לטלוויזיה ורואים הכל מצוין חוץ משני בעיות מציקות: אין סאונד מהטלוויזיה הבעיה היותר רצינית היא שכשאני שם סרט במחשב במדיה פלייר או בכל תוכנה אחרת, רואים את הסרט במחשב, אבל בטלוויזיה המסך שמציג את הסרט נשאר שחור ולמטה רואים את הזמן והפס תנועה של הסרט זז למרות שלא רואים את הסרט. מישהו יכול לעזור לי לסדר את הבעיות האלו?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. יש לי מחשב (לא חשוב איזה) עם 4 חיבורי USB - שניים מאחור ושניים מלפנים. מערכת הפעלה - Windows XP SP2. אני משתמש בדיסק ההתקנה של לוח האם שלי (MSI) על מנת להתקין את ה- Drivers של חיבורי ה- USB בין היתר. בפעמיים האחרונות, כשהתקנתי את ה- Drivers של ה- USB, לא עבדו החיבורים הקדמיים. אין שום תגובה מהמחשב, כאשר אני מחבר לשם משהו. החיבורים האחוריים עובדים כראוי. ב- Device Manager נראה שהכל בסדר: מבחינתו יש 4 חיבורים תקינים. בדקתי גם ב- BIOS שאין חסימה של החיבורים הקדמיים. יש לציין שבעבר הם פעלו. יש למישהו רעיון מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  7. אני צריך למצוא דרך לבטל את פעולתם של כרטיסי ההגנה האלו, מוטב דרך תוכנה ולא דרך חומרה. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  8. Started by Liran77,

שלום הזמנתי מחשב נייד מחול אחרי שבוע משום מה לחצתי על אתחול מערכת (איפוס ), ווינדוס 10. ואז מה שקורה קבוע כל כמה שעות 2-3 שאני עובד עם המחשב. הוא נתקע המסך הופך להיות מטושטש מלווה באיזה רעש מוזר שום דבר לא מגיב חוץ מהכפתור הדלקה של המחשב. אז פשוט מכבה ואז המחשב חוזר ואפשר לעבוד בו שוב לעוד זמן. מישהו יודע מה הבעיה? נתקל בה בעבר? ויכול לעזור

9. שלום חברים אני לא מצליח להתחבר לרשת ה WIFI הביתית שלי מסיבה כלשהי , 2 ניידים ו3 סמארטפונים אחרים כן מצליחים לתחבר לרשת האלחוטית, והבעיה היא ספציפית ברשת הזו, אני יכול לתחבר לרשתות אחרות בלי בעיה. האידיקטור היחידי שיש לי הוא סימן קריאה צהוב על האייקון של הWIFI תודה מראש

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. Started by liransho,

יש לי במחשב כונן אחחד בלבד של SATA ולאחר פרמוט והתקנה מהדיסק של WIN לחצתי על F6 כדי שהוא יזהה אותו כRAID אבל המחשב טוען כי לא מותקנים כוננים... מה עושי? יש לי הרדדיסק של MAXTOR 120 גיגה יש לי מעבד AMD ולוח של ABIT

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by easyuri,

כל פעם שאני עוזב את האימיול ללילה בבוקר מופיע המשולש הצהוב וכתןב שם DELAYED WRITE FAILED בקשר לתיקיה הזמנית של האימיול. מה המשמעות של זה? האם יש מה לעשות ( מדובר במחשב חדש ,האחריות עדיין בתוקף)

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by verynoti,

ככה כמו שרשום מאתמול בלילה יש לי את התקלה הזאת אני מקבל את זה בפוסט של הביוס בהפעלת המחשב מה אני צריך לעשות בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  13. היי, יש לי בעיה שכבר באמת שברתי איתה את הראש ולכן אני פונה לעזרתכם. קודם כל רקע: קיבלתי מחשב משומש ללא הארד דיסק, המחשב הוא פנטיום 4 1700 asus p4b חיברתי למחשב את ההארד דיסק שלי מהמחשב הישן שהוא רק 20ג"ב ide כמובן שאת ההארד דיסק חיברתי לprimary master וסידרתי את הbios בהתאם (גם סידרתי שיעשה ממנו boot) והנה המחשב עולה אבל לא מזהה את הכונן, הוא מזהה אותו בבדיקה שהוא מריץ אבל לא מזהה אותו ככונן. הכנסתי דיסקט הפעלה, המערכת מזהה את הכונן cd rom שלי ואת הכונן דיסקטים אבל לא את ההארד דיסק. ניסיתי עם כמה כוננים והתשובה זהה, ניסיתי גם להחליף כבל Ide ועדיין, ניסיתי אפילו להשתמש בכניסה של הslave ועדיין, זה כאילו למחשב יש משהו נגד כוננים קשיחים. ראוי לציון שהכונן עובד (אפילו ברגע זה …

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by Gal1992y,

אוקיי חיברתי את כל החיבורים שמתחברים ללוח אם לזה של הכפתור הפעלה, לדיסק הקשיח ולכונן הדיסקים נותרו לי מן שלושה כניסות כאלה שחורות דקות מאוד ורחבות מה עושים איתם ? עכשיו איך אני מחבר את המאווררים של המארז ?! הם בצבע לבן כזה נו הסטנדרטי זה שנכנס להארד דיסק, אין לי פשוט לאיפה לחבר אותם מה עושים ? עכשיו יש לי בעיה, כשאני מעלה את המחשב הכל בסדר, רק שיש צפצופים ולא רואים כלום במסך, פשוט רשום no signal/input הכל פועל, חוץ מהמאווררים הלוח אם, המעבד, הכרטיס מסך, ההארד דיסק, הכונן... הכל פיקס מה הבעיה פה ? והספק כח מספיק חזק מבחינת וולטים

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  15. יש לי הרגשה בגלל שהתקנתי את Google Earth והוא גם התקין לי את הכרום והורדתי את הכרום מאז אני מקבל את ההודעה הבאה , וזה קורה רק באוטלוק [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by eliom,

שלום. כל פעם שאני מדליק את המחשב. בדיוק לאחר שהמחשב עושה post. הוא עושה ריסטרט. ויש לציין שהמאוורר של המעבד חדש והוא עובד. המחשב נייח. קצב הביט 32. תודה

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by tulicooli,

יש לי בעיה בצורב פיליפס אחרי קנו לי מחשב חדש אז שמתי את הצורב והוא לא צורב לי טוב אין לי מושג למההוא אכילו נכון השהוא צורב הוא עושה עיגול כזה מאחורי הדיסק אז עכשיו הוא עושה לי עיגולים עם רווחים מישהו אולי יודע מה קרה ויכול לעזור לי?? :s05:

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by Spybot,

לחבר שלי יש מחשב שכשהו מפעיל אותו ,לפני שעולה הוינדוס כתוב: OC FAIL ושצריך להסתכל בהגדרות הביוס כדי לבטל את זה. אחרי שהוא לוחץ על F1 המחשב ממשיך לעלות. האם הכוונה לאוברקלוק? אם כן,אז איך אפשר לבטל את זה? *אני לא יודע מה המפרט שלו. אני יודע רק שיש לו פנטיום 4,שתי סטיקים של זיכרון וכרטיס גרפי מובנה.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  19. שלום רב, מעוניין בעזרה איך להגדיל את כונן c. בכונן c כבר לא נשאר לי מקום ואני מעוניין להעביר אליו זיכרון מכונן d. בעצם להגדיל את הנפח של כונן c על חשבון הנפח של כונן d אני מעלה צילום מסך של 2 תוכנות שברשותי. בצילום אפשר לראות את החלוקה הקיימת אצלי במחשב. תודה רבה לכל העוזרים

20. Started by kentaro,

התקנתי לפני כמה דקות סט חדש של זכרונות במחשב בתצורה של 2X2. העליתי את המחשב אבל הוא מראה לי שהוא יכול להשתמש רק ב2 מתוך ה4 למרות שהוא אמור להראות 3.75 (כי אני על 32 ביט) המחשב והביוס מזהים את הזכרונות בסדר גמור והמחשב רץ בסדר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  21. הי, קניתי מחשב חדש מסוג לנובו דגם ideapad 3-15ITL6 ללא וינדוס, מנסה להתקין באמצעות USB (דיסק און קי), הורדתי את כלי ההתקנה של ווינדוס ויצרתי לו התקנה. כשאני מפעיל את המחשב החדש אני מקבל הודעה, די ארוכה שהכותרת שלה default boot device missing, ואז הוא נכנס לBOOT ואין שם אפשרויות לבחירה. חיפשתי קצת ברשת לגבי ההודעה וכולם אומרים שצריך לשנות הגדרות של ה-BIOS שה-BOOT MODE יהיה LEGACY במקום UEFI אבל לי אין בכלל אפשרות לשנות, וראיתי באתר של לנובו שבמחשבים החדשים הם ביטלו את האפשרות של ה-LEGACY והיום יש רק UEFI. בקיצור שורה תחתונה לא מצליח אפילו לגרום למחשב לזהות את הדיסק און קי. נ.ב. הדיסק און קי בתצורת FAT32 (ראיתי באיזה אתר UEFI מזהה רק את זה). …

22. Started by ירון-ס,

האם פירמוט הוא מוריד מהיכולת של הארד דיסק??? אם כן... במה הוא מוריד??

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. Started by sabosal,

המחשב עובד כמו שצריך, עד הרגע שעושים ריסטרט. הוא מראה את המסך ההתחלתי (של HP) ואח"כ מסך שחור. לאחר שמכבים את המחשב עם הכפתור, הוא עולה כרגיל. הוא במצב של quick boot, אך גם מצב של full boot לא פותר את הבעיה. מעבד: intel pentium 4 530 לוח אם: HP 09CCh, ביוס: 786C2 v01.06 תאריך: 04.05.2005 זכרון: 1536 DDR2 כרטיס מסך onboard. תודה.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  24. יש לי בעיה, אני מריץ ויסטה בלי בעיות הכל חלק HD בלי בעיות הורדות בלי הפסקה מסנג'ר אייסי סטים הכלללל פרפקט... אבל... התקנתי תמשחקים של הסטים כמובן בציפיה לקבל FPS סביר בCSS וקיבלתי FPS בנזונה יחסית לכ.מ 80-100FPS בלי דרופים... אבל עושה ריסט אחרי 20-30 דקות משחק פתאום בצורה רנדומלית לחלוטין ללא קשר למפה ספציפית פעולה ספציפית וכדו'... SAME THING בCRYSIS.... כן כן חברים CRYSIS עובד בLOW על HD2400 בלי לאגים רק הFPS נמוך 20-15 אבל בלי לאגים או איטיות במשחק... בקיצור אני מפעיל תמשחק הכל טוב ויפה משחק במשך כחצי שעה 40 דקות בום אותו דבר מסך כחול מספרים רצים וריסט... גם בNEED FOR SPEED PRO STREET וגם בCOUNTER STRIKE 1.6!!!! מה זה יכול להיות? אני עם AERO כל הזמן הכל טס חלק... יש לצ…

25. שלום לכולם רכשתי מסך lcd LG 1953tr, יש לי כרטיס מסך Radeon x550 שיש לו יציאה אנלוגית DVI. עידכנתי את הדריברים של הכרטיס והתקנתי את הדריבר של המסך (הדריבר הדיגיטלי). הבעיה היא שכשאני רוצה להשתמש בחיבור ה-DVI מופיעה הודעה כמו בכותרת ואני יכול לעבוד רק עם החיבור האנלוגי. מערכת ההפעלה היא XP pro אשמח להתייחסות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.