תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
היי לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש בהתחלה הכל היה סבבה עד ששמתי לב שבמשחקים מסוימים HALO למשל יש לי בעיות גרפיות חמורות מאוד מכתמים מוזרים כאילו אני מנסה להריץ את זה על TNT2 לFPS נמוך מאוד זה מעצבן אותי כי ביזבזתי 3000 שקל על מחשב חדש למשחקים וזה קורה לי לא מספיק החיים שלי בזבל עכשיו זה :< השתמשתי בAIDA 32 כדי לאסוף פרטים על המפרט שלי בתקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. זה נע מכתמים מוזרים על קירות ומודלים,מודלים מרוחים וקירטועים רצחניים אז בבקשה תקדישו לי מזמנכם כדי לעזור בתקווה שאני אוכל לשחק כמו בן אדם נורמלי. תודה מראש שלכם :> אמיר. CPU Type Intel Pentium 4HT 2600 MHz (3.25 x 800) CPU Alias Northwood Hyper Threading CPU Stepping D1 Original Clock 2600 MHz L1 …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אתמול המחשב שלי נתקע באמצע עבודה (בדיוק הורדתי דברים ליוטורנט) והתמונה קפאה במצב סטטי עם צבע מוזר (נראה כאילו יש 16 צבעים..). הפעלתי מחדש את המחשב ולאחר ההודעה "ברוך הבא", המחשב נתקע על מסך שחור. נכנסתי ל safe mode (שם משום מה זה עובד), מחקתי את כל הדרייברים והתוכנה של הכרטיס מסך, הפעלתי את המחשב מחדש ואכן הדקסטופ עלה אך ללא הדרייבר של הכרטיס מסך כשבעצם הדריבר החדש הוא "בקר מסך (תואם VGA)". התקנתי את הדרייברים הכי עדכניים של הכרטיס מסך, הפעלתי מחדש והבעיה חזרה. כמו כן, ניתקתי את הכרטיס מסך מהלוח אם וניקיתי אותו. כרגע החזרתי את המצב שבו אני עובד במצב VGA ללא הדרייברים של NVIDIA. בנוסף, שמתי לב שבלוג האירועים של וינדאוס, יש שגיאה שנוצרת המון לאחרונה, אולי היא קשורה לת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הרכבתי את המעבד הנ"ל לפני כמה ימים, שמתי לב שהמאוורר דינמי אבל הוא מעט מרעיש, ברגע שהמעבד עולה 5 מעלות +- גם כן המאוורר מתחיל להסתובב בהתאם, ויש רעש קצת מעצבן ממנו. האם הדבר לגיטימי ואמור להיות ממעבד חדש כזה? המעבד נקנה מאמזון. נ.ב הדבר קורה בעיקר במהירות נמוכה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. היתה לי בעיית קריסת כרטיס מסך מדי פעם במחשב. "graphic card stopped responding has recovered". מחשב היה קופא ומאתחל כרטיס מסך או שנתקע לגמרי והייתי צריכה לעשות ריסטרט. אח"כ מסך כחול ונדלק. אח"כ מחשב לא נדלק בכלל. הוחלף לי מאוורר למעבד. כי הטמפ' שלו היתה גבוהה כנראה. ממאוורר של אינטל לזלמן. הבעיה חזרה אחרי שבוע. הוחלף גם כרטיס מסך. מ- quadro k600 ל GTX 1050 ti. למרות שאמר לי (הטכנאי) שיכול להיות שהבעיה היא לא בכרטיס. (שמרתי את הכרטיס הישן). על הדרך גם עדכנתי ווינדואוס מ 7 ל 10.. כי "צריך להתקדם".. עכשיו לבעיה: אני עובדת על תוכנות תלת מימד וגרפיקה. רנדר, מידול ועוד. עבודה במקס 2018 (3ds max) איטית בטירוף. אני בסצנה יחסית פשוטה (…
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קודם כל זה מעיין אשכול הקדמה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=12874536 בקיצור - מאז המחשב כל פעם עושה בעיות,לפעמים עולה עם chkdsk של שעה,לפעמים עולה עם באגים הזויים. אחרי תקופה מסויימת אני זוכר שהוא לא עלה בכלל,אחר כל היה כותב לי Missing Operating System. וגם Windows Repair דיסק לא היה עוזר. ואחרי תקופה אני זוכר שהמחשב פשוט נדפק - הוא לא עלה גם לא בsafe mod ואפילו דיסק של ווינדוס לא נתן לי לפרמט. ניתקתי את הכונן ונשארתי עם כונן אחד - החלטתי לפרמט גם אותו. גיביתי 15 ג'יגה ועשיתי פורמט. ואז הבעיה שוב חזרה. כל מיני הודעות הזויות. ווינדוס נתקע בstarting windows. כוננים נעלמים מידי פעם. כל מיני בעיות דפוקות. שלשום קרה לי משהו חריג ומוזר: המחשב נתקע ו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 4 2.6 512 זיכרון DDR וכרטיס מסך GFORCE FX 5200 128 DDR עכשיו הרצתי GTA 3 על המחשב לבד בלי כל תוכנה אחרת כל כמה שניות היו כמה תקיעות קטנות במשחק. מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום מחפש cd boot התומך ב dvd בחיבור sata. יש לוחות אם ש DVD SATA לא נתמך ברמת הביוס (כך נדמה לי). לכן דרוש דרייבר ל cd boot המתאים לתמיכה בDVD. תודה לעוזרים בברכה, רפי
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי היום מחשב עם לוח אם + EPOX 3KDA אבל אני שם לב שכאשר אני מכבה את המכשב עדיין פועלת הנורה של העכבר והנורה של הכניסת LAN הומודם כבלים עדיין מהבהבות מה קורה, הכיצד ייתכן שהמחשב נכבה והכל כביכול עדיין פועל . במידה וזה נורמלי האם יש סכנת פריצה מהרשת בכך או שאין לי מה לדאוג? ואיך מפסיקים את זה (חיפשתי בהגדרות של הביוס משהו בכיוון ולא מצאתי) תודה
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קיצר , כולה באתי לעשות שיראו מהמחשב לטלוויזיה , הזזתי תמחשב שמתי חיברתי תכבל הזה שמיועד ל svideo התעסקתי עם זה קצת ופק המסך ניהיה המסך שחור (כרטיס מסך xfx6800nu) באתי לכבות את המחשב דרך הכפתור , לא נכבה והנורה האדומה והירוקה תמיד דולקות ואז לא הייתה ברירה כיביתי דרך המפסק של הספק כוח (hec 525w) , ואז כל הזמן שאני מביא את המפסק ל"on" במחשב נדלק אוטומטי הכל פועל אך מסך שחור והמחשב לא עולה!! ןאי אפשר לסגור מהפתכורר ניסיתייי לעשות כמעט הכלל התעסקתי עם חיבורים הוצאתי הכנסתי בע... תודה למביגיבים ולעוזרים ! =]
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס רק במשחקים רק כבדים כמו Rainbowsix vegas 2 או Call of Duty 4, או בFlatOut Ultimate Carnage ולא קורס במשחקים פחות כבדים כמו Pro evolution soccer 2008. בעבר בד"כ כשהמחשב שלי היה קורס במשחקים, הוא היה משלב מסך כחול ולכן הייתי יודע מה בדיוק הבעיה במחשב אבל כרגע כשהמחשב שלי קורס באמצע משחק (בממוצע 5 דקות אחרי תחילת משחק), המשחק בעצם די נתקע, המסך נהיה שחור ורשום NO SIGNAL ויש לופים חוזרים של המוזיקה של המשחק והאפשרות היחידה היא לעשות reboot מאולץ. הפעלתי כל מיני תוכנות כדי לראות כיצד המעבד והזכרון פועלים בעת מאמץ והמחשב לא קרס או משהו ואפילו לא נמצאו תקלות.(ORTHOS פעל במשך 15 שעות בלי בעיות, OCCT עבר שעה בהצלחה) הרצתי גם את 3DMARK06 והמחשב קרס באמצע סצינה של תלת…
-
- 28 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום ותודה! יש לי מחשב פנטיום 3 866 החלפתי מארז למחשב,ועכשיו המחשב מזהה אותו כ פנטיום 3 650 מגה הרץ מה עושים?!!!!!? מי שעוזר לי הוא פשט אחלה בנאדם!!! ??? ??? :-[
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמתי לב שכל כמה ימים כתובת הip משתנת אצלי למה זה קורה? למה היא לא נשארת ואיך אפשר לעשות שהכתובת תשאר לתמיד. זה ממש מציק כל החשבונות שלי ובכלל בgmail נותנים לי אזהרות על כניסות חדשות כל כמה ימים כאילו מישהוא אחר משתמש לי בחשבונות אני רוצה כתובת אחת לתמיד. ובכלל האם עדיף כתובתip משתנת או יציבה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו כאשר יש לי גם את ה SMASUNG 128 DDR 2100 ו LD 256 DDR 2100 אני לא יכול להגדיר ב BIOS מצב TURBO כי אז המערכת ההפעלה לא פועלת! או שלפעמים המחשב ניתקע בשלב של הבדיקת סידירום וכל החומרה בהתחלה!!! זה בסדר או לא?? אבל כך ב NORMAL הכל אחלה!!! ומה דתעכם על LD?
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום, החל מלפני כמה ימים, בהדלקת המחשב מתקבלת ההודעה "Automatic repair couldn't repair your PC" (על מסך כחול) ומערכת ההפעלה לא עולה. בבדיקה נראה שכונן C ננעל על ידי ביטלוקר (לא ברור איך). למיטב הבנתי, המפתח נמצא ב-TPM ולכן לא ברור לי למה הנעילה לא משתחררת באופן אוטומטי. אין לי סיסמא או מפתח שיחזור. אודה מאד לכל לעזרה. Windows 10 Pro Dell Latitude
-
- 20 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני חדש פה ושמעתי שקרוב לוודאי שזה הפורום המקצועי ביותר בתחום המחשבים ומהסיבה הזאת אני פונה אליכם עם הבעיה הבאה: נתחיל עם מפרט: מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד- Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT לוח אם- Gigabyte GA-P35-DS3L מארז- Coolermaster CM 690 Black +5 fans ספק כוח- Thermaltake Toughpower 600W זיכרון פעמיים- 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM 5-5-5-18 @ 400 MHz כרטיס מסך- Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 מסך: ASUS MW221C מערכת הפעלה: Windows 7 Ultimate 64 bit הבעיה שיש לי היא שבמשחקים כבדים (במקרה הזה Battlefield Bad Company 2) יש לי FPS נמוך יחסית ביחס לFPS שהיה לי עם הקירור סטוק על המעבד + HD3870x2 שאת שניהם החלפת…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים לאחרונה המאורר של הלוח אם עושה המון רעש, מישהו יודע ממה זה נובע ואיך אפשר לסדר? לוח אם: abit nf7
-
- 10 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן, לצערי כמה ימים לאחר סיום האחריות המחשב התחיל לעשות בעיות. דגם המחשב: Asus zenbook UX461UA בכל פעם שאני מטעין אותו (ניסיתי מטענים שונים שלא גורמים לבעיה במחשב אחר) המאוורר מתחיל לעשות המון רעש, הלפטופ מתחמם נורא ואז קורים 2 דברים: 1. הבטרייה נגמרת במהירות 2. במידה והמחשב נכנס למצב שינה לא ניתן להמשיך להשתמש בו (גם אם מנתקים את המטען) וצריך לבצע הארד ריסט. במצב זה נורית Power מהבהבת אשמח לעזרה תודה רבה! רועי
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מחובר לבזק ובזק בינלאומי. באחד המחשבים אני פתאום לא מצליח לגלוש באינטרנט. דיברתי עם בזק בינלאומי, עשינו בדיקות ויש לי באמת חיבור. פורט 80 פתוח. עשינו ריסט (netsh משהו כזה) דרך הCMD וזה עדין לא עוזר. ניסיתי לחבר אנטנה שקולטת WIFI למחשב, וגם היא מחברת את המחשב לאינטרנט ובכל זאת אין גלישה ואין כלום. איך אני פותר את הבעיה? (יש לי וינדוס XP)
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי מחשב IBM שקניתי מחברה שנסגרה ומכרה בזול את הציוד שלה. P3 , דיסק קשיח של סיגייט 6 GB, כונן דיסקים ופלופי 128 מגה של RAM. מערכת ההפעלה היא xp pro אפשר להגיד שהמעבד מקורר פסיבית עם היט-סינק אלומיניום גדול למרות שיש שרוול פלסטיק קשיח שמחבר את המאוורר של ספק הכוח למעבד. זה עושה את העבודה וזה די שקט. אבל... (תמיד יש אבל) המחשב עושה רעשים מאוד מעצבנים כל כמה דקות אני לא בטוח אם הוא מנסה לקרוא את הפלופי אבל זה נשמע כמו הרעש הפלופי עושה כשהוא מנסה לקרוא ואין בו דיסקט. יש למישהו רעיון מאיפה נובע הרעש? זן זה דבר נחמד ואין לי הרבה מושג בטיפול באופנועים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
המחשב: nec versa m320 pentium 4 M 2.2GHZ עם XP HOME עובד לי בתדירות של 1.2GHZ בלבד ניסיתי לבטל את ה- speedstep בביוס וב- power options ניסיתי always on אבל המחשב פשוט מסרב לעבוד בתדירות גבוהה מ- 1.2GHZ :s05:
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אתמול קניתי דיסק קשיח חיצוני 1TB של סיגייט (freeagent) הוא פועל מצויין ואני מרוצה ממנו. היום גיליתי שברגע שאני מחבר את האיפון למחשב אני מקבל הודעת שגיאה delayed writing failed משו כזה. בעיקרון זה כאילו פשוט מנתק את הדיסק החיצוני ואז אני מקבל שגיאת קריאה/כתיבה. נסיתי לבדוק אם זה תוכנתי אז העלתי לינוקס במקום ווינדוס, עדיין אותה בעייה, ככה שזה בטוח חומרתי. עדכנתי דריברים, לא עזר. עדכנתי ביוס, לא עזר. הורדתי OC והחזרתי ביוס להגדרות רגילות, לא עזר. אני לא יודע מה לעשות עכשיו. אני מניח שזה בעייה בלוח/USB או שיש סיכוי קטן שזה עניין של חשמל (ספק)שאולי לא מצליח לספק מספיק חשמל לרכיבים אבל אני בספק גדול לגבי זה. מפרט בצד (ראשון) תודה ולילה טוב.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
איך??? תודה!! הארד דיסק חדש... תודה.
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מפעיל 2 מסכים במצב הרחבה ובמסך שלא משתמש בראשי (בחיבור HDMI) יש וידאו אז במסך הראשי (בחיבור DVI) יש ריצודים בתחתית המסך כלומר בהתחל .. יש לי כרטיס מסך ATI 7970 ויש לי את הדריבר הכי מעודכן שלו , בנוסף יש לי וינדוס 8 . תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בגדול מה שאני רוצה זה דבר פשוט. רוב הזמן המחשב שלי נמצא על מצב שינה (גם כשאני לא בבית), לפעמים צצים כל מיני דברים ואני צריך להשתלט עליו מרחוק. אני משתמש בתוכנה הידועה TEAM VIEWER ורוצה לדעת איך אני יכול לגרום למחשב להתעורר משינה כאשר אני משתלט על המחשב מרחוק. מקווה שהסברתי ברור את מה שאני צריך ומודה מאוד למי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-