תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי בורד ASUS M2A-VM, עם מעבד AMD (לפי המלצת המפרטים כאן באתר) המחשב משמש גם כפקס מקבל ומזכירה אלק'. כאשר המחשב נכנס למצב StandBy כניסת טלפון לא מעירה אותו למרות שבהגדרות ה-BIOד ציינתי Power up on PCI. מישהוא מכיר את הבעייה ? תודה, שלמה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
המחשב מתעורר משינה ללא סיבה. באמצע הלילה מוזיקה נדלקת כי המחשב התעורר משינה. וינדוס 10 מותקן על ssd העכבר והמקלדת לא מעירים את המחשב, הם מוגדרים כמנותקים בשינה ואין להם יכולת להעיר משינה. מה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה?
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
החלפתי מעבד היום אחרי שהאחרון נהרס, כהנחתי את המעבד על השולחן הוא בטעות נפל לי על הריצפה והתעקם לי הפין בצד... אם אני איישר את הפין המעבד יעבוד? אני לא רוצה לנסות ליישר סתם כי זה מאד רגיש, אני מפחד לשבור את הפין... תודה :s05:
-
- 19 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
טוב אז אח שלי הדפוק הזה החליט לנקות או לבדוק משהו במחשב... ובסוף שהוא הבריג חזרה אז הוא עיקם את החלק הזה במחשב: תמונה : http://up376.siz.co.il/up2/jge2qqm2ozwd.jpg עד כמה זה נורא? אפשר להסתדר עם זה או שלא? אני פשוט ממש לא מבין בזה אני חייב שתעזרו לי בדחיפות תודה חברה...
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היום החלטתי לנקות את המחשב שלי, הוצאתי את המאוורר והמעבד עצמו ובטעות עיקמתי את הפינים בתושבת עם מפית כלשהי.. זה היה קצת עקום והמחשב צפצף אחרי זה ולא עבד. אז הוצאתי שוב את הקירור וניקיתי קצת ואז זה כן עבד.. והמחשב עבד יופי. אבל אם יש פינים עקומים והמחשב עובד אין מה לדאוג?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב קירור חדש והמעבד נפל לי ואיזה 3-4 פינים התעקמו לי. סידרתי אותם כמה שאני יכול והכנסתי למקום שלו,הוא יושב טוב. אבל שאני מדליק את המחשב הוא נכבה אחרי כמה שניות. באיתור בעיות על הלוח אם קיבלתי את המס' 9 אף שמן הסתם הבעיה היא במעבד המעבד שלי הוא amd athlon 64 והלוח abit kv8 pro מה אפשר לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אח שלי הכניס לטענתו לכונן דיסק שהייתה בו "סריטה ענקית", הצורב התחיל לעשות הרבה רעש ואז התפוצץ הדיסק (להרבה מאוד חתיכות קטנות). קיצר עכשיו שאנחנו מכניסים דיסק, האורות שהוא חושב מהבהבים לשניה או שתיים, אז לממש רגע קטן נדלק האור האדום של הצריבה וזהו, הוא לא עושה יותר כלום. יש אפשרות לתן את זה? (אין יותר אחריות על הצורב)
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אתמול חיברתי לחשמל את השנאי החלופי שקיבלתי עם המחשב הנייד שקניתי ביד2 לפני חצי שנה (לא היה לו מקורי), היה בום, נהיה לי קצת שחור על היד והחשמל קפץ. בדקתי עם מולטימטר והשנאי לא נותן 20V כמו שהיה קודם (יוצא 0). פתחתי אותו והתמונות לפניכם: [ATTACH=CONFIG]9947[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9949[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9950[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9951[/ATTACH] הכל נראה תקין חוץ מהחלק שמתחבר לכבל חשמל, שנראה שחור ושרוף. האם הנ"ל בר תיקון? זה סוג השנאי: [ATTACH=CONFIG]9948[/ATTACH] תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התפחו לי הקבלים (FZ7A 1500 6.3) מצאתי באיבי כאלה הם מתאימים אם אני לא טועה? ו איפה אפשר לקנות כאלה בארץ לא באינטרנט באזור נתניה? כי עד שזה יגיעה מאיבי שבעיים + תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי. יש לי HD4850,בזמן האחרון יש לי סוג של ארכיפקטים,נגיד שאני רואה סרטון ביוטיוב זה לא מראה את הוידאו זה מראה לי מסך ירוק וזהו. כאילו שהלך לי הכ.מ או משהו כזה,נגיד שאני פותח את הפיפא לדוגמא,זה מראה לי ריבועים ירוקים כאלה(זה ארכיפקטים לא?),מה הבעיה פה אז? פרמוט מחשב יכול לעזור? יכול להיות גם שזה בגלל מחסור בזכרון RAM?,יש לי כרגע 2 ואני על ווינדוס 7. טמפ' מGPU-Z אני לא יודע אם הבעיה היא בזה,אני זוכר באותה תקופה שרק יצאה סדרת 48XX היו כאלה שזה היה להם על 90 מעלות במנוחה,מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום לאחר שהמחשב דלק כשעה, התמונה במסך הפכה להיות בגווני צהוב (ראו תמונה מצורפת). התופעה לא חולפת, אלא אם מכבים את המסך ואז הוא עובד כרגיל לכמה דקות ושוב הופך לצהוב! איך אפשר לבדוק אם הבעיה בכרטיס המסך או במסך עצמו? וכמובן מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? המסך (כפי שניתן לראות בתמונה) הוא LG Flatron F700B בן שנה וחצי. כרטיס המסך הוא Abit Siluro 4800 (מבוסס על Geforce4 Ti4800). בתודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אמ כל המידע בערך בכותרת..ממה נובעת לדעתכם הבעיה ? אגב נגיד שאני מכבה את המחשב שיש את ה-Power saving bla bla התצוגה רגילה בגלל זה אני כ"כ מודאג שזה הכרטיס :{ http://img209.imageshack.us/my.php?image=yellowgw5.jpg
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
סרטוןשלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם. נהייתה לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מנסה להריץ משחק מופיעים לי פסים במסך. צירפתי קישור לסרטון. מדובר במחשב גיימינג עם כרטיס מסך nvidea gforce rtx 2060. מה הה קורה? בדקתי את הכרטיס ונראה שהוא תקין וגם התקנתי דרייברים מחדש דרך nvidea. מישהו פה מכיר את הבעיה הזו ויכול לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 266 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב יחסית חדש (בן 4-5 חודשים) ועכשיו לא זוכר איך זה קרה אבל פתאום התצוגה של המסך נהייתה מרוחה כזאת התקנתי דרייבר חדש וחוץ מזה לא יודע מה לעשות.... זה פתאום קרה יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע למה.. אבל במשחקים כמעט בכולם.. לרוב בNFS החדש.. קאונטר סטרייק סורס ו-1.6 בקיצור לפעמים המשך נמרח.. יעני אני רואה תמונה של זיגזגים כאלה מרוחים והמחשב נתקע ולא מגיב זה קרה לי רק בקאונטר סטרייק [שניהם] ובNFS יש לי לאגים של 5 שניות ככב בהתחלה.. ואז זה מסתדר עכשיו אני לא מבין למה יש לי GFORCE 6800 ULTRA AMD ATLON 64BIT 3200 אממ.. לא יודע למה זה קורה מישהו יכול לעזור...?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב הוותיק בן ה-5 שלי עושה לי בעיות. הוינדוס 7 עולה עד למסך הכחול של "ברוך הבא", והתצוגה מייד נעלמת. ריסטים אינסופיים, ניסיונות חיטוט בביוס ושחזור מערכת לא עזרו. ניסיתי להתקין מחדש את הוינדוס אך ה-BOOT לא מצליח לעלות. מה זה יכול להיות? כרטיס מסך? הרי יש תצוגה במספר השניות הראשונות. אולי הדיסק הקשיח? הוא עושה לי רעשים מפחידים מדי פעם... בכל מקרה למה הבוט לא עולה? מה אפשר לעשות? AMD Athlon 64 3200 לוח פשוט של ג'יגבייט. ג'יגה של זיכרון. GeForce 6600 WD 120G תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום רב המחשב האישי שלי מחובר למסך מחשב ב-DVI ולמסך טלוויזיה ב-HDMI שאני על התצוגה במסך מחשב התצוגה על כל רוחב ואורך המסך- רואים מעולה אבל שאני עובר לתצוגה על הטלוויזיה אז לא רואים את כל התצוגה על כל המסך פשוט יש שחור מסביב לתצוגת מחשב על הטלוויזיה- מן אזור "מת" ניסתי לשחק בהגדרות של המחשב וטלוויזיה והתייאשתי.. למשהו יש רעיון ? תמונה להמחשה: http://s17.postimage.org/43n6zh5u7/20130204_180315.jpg * הקווים האדומים סימנתי בשביל להראות יותר בברור איפה נגמר התצוגה ואיפה נגמר המסך , ביניהם האזור ה"מת" המחשב האישי של בגדול יש לו כרטיס מסך של READON 7700HD המסך מחשב - philips 21 מסך טלוויזיה- philips 42 LED תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אז אסביר בגלל שהמארז היה קטן היו צריכים להחליף לי אותו. התקינו לי הכל במארז החדש אבל כאשר אני בחלונות 10 אני רואה רק את C (SSD) ולא רואה את הכונן הקשיח. האם זאת הגדרת תוכנה או אולי משהו שכנראה לא חובר טוב בחומרה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז חברה תשמעו... אני היום התקנתי על המחשב שלי כ.רשת. מאז אני לא שמוע כלום. אני ניסיתי להתקין את הדריבר שבא עם לוח האם. אבל זה לא עזר צריך עזרה הלוח הוא זה: gigabyte ga-8sdx. בבקשה עיזרו לי....
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום..לאחר כזמן לא מוגדר בפעילות עם המחשב לפתע מוצגת ההודעה הבאה מיד לאחריה האינטרנט נופל החייגן לא מגיב ורק הפעלה מחשב פותרת את הבעיה.. לשירות הטכני של האינטרנט אין פתרון בשבילי ולדעתי הם צודקים משום שהבעיה היא במחשב.. *המחשב נקי מרוגלות ווירוסים. *המודם מחובר בכבל רשת (טוב מusb). תודה. amd sempron le-1200 1 giga 667 ddr2 geforce 6100
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, המחשב לאחר פירמוט, ההתקן PCI device לא מזוהה בלוח : MSI RC410M -H (MS7173 לא מזוהה היכן ניתן למצוא דרייברים מתאימים על מנת לעדכן אותו (מצורפים קבצים עם הנתונים) תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע באיזה פורום לפרסם את הבעיה הזאת ולכן אני מפרסם אותה כאן יש לי מחשב נייד DELL D620 עם WINDOWS XP SP3 ברגע שאני מחבר את כבל הUSB של המדפסת XEROX PE16 הוא מקפיץ לי הודעה שההתקן USB לא מזוהה או UNKNOWN USB DEVICE וזאת לאחר שכל הדרייברים מותקנים ואין סימני קריאה או שאלה על ההתקנים במנהל ההתקנים אשמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת כי כרגע איני יכול להשתמש במדפסת תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כיומיים ניסיתי לחבר דיסק און קי לשקע usb שבחזית המכשיר.המחשב מודיע שההתקן אינו מזהה את החומרה.במנהל ההתקנים מופיעה הכתובית UNKNOWN DEVICE עם משולש צהוב .ניסיתי לחבר לשקע אחר ולפעמים יש זיהוי.אני חייב לציין שכל הצרכנים האחרים המחוברים למחשב פועלים.ניסיתי להסיר התקנה של כל ההתקנים ולבצע RESTART אולם ללא הועיל.מה עוד ניתן לעשות? תודה חיים
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן, בשבוע האחרון החלה להופיע לי ההודעה "התקן USB לא זוהה", בבלון בתחתית המסך. הייתי מבין את זה אם הייתי מנסה לחבר משהו, אך לא חיברתי או שיניתי שום דבר ל/במחשב. כשאני מחבר את הUSB שלי אין שום בעיות, דרך אגב. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם תוך כדי עבודה עם המחשב עלה לי בלון כזה שהחליט להפסיק לזהות את המדפסת שלי [זה קרה בויסטה] עברתי לXP ואותה בעיה לא היה לי כוח לטפל בזה אז פשוט הנחתי שהמחשב אנטישמי ושונא את המדפסת [כי ראיתי שאת המצלמה הוא כן מזהה] אב עכשיו חיברתי את הMP שלי ואותה שגיאה המשותף בין המדפסת לנגן זה ששניהם מזוהים ככונים חיצוניים [למדפסת יש חריצים לכרטיסי זיכרון] חיפשתי באתר של הלוח אם שלי ואין דרייברים לUSB ניסיתי להתקין מחדש את הUSB דרך מנהל ההתקנים,לא עזר ניסיתי לשחק בביוס להפוך את המהירות USB מHISPEED לFULLSPEED גם לא עזר מדובר בלוח P4S800D-X של אסוס גם את המדפסת ניסיתי להתקין מחדש הדרייברים טענו שהכל מוכן לשימוש עדיין הווינדוסים מסרבים לזהות תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-