עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tfo,

יש לי EPOX 8KDA3J בכל מקרה היו לי כמה בעיות מוזרות עם המחשב: בהתחלה חודשיים אחרי שקיבלתי אותו הוא היה עושה באמצע העבודה מסך כחול וניכבה - רושם במסך הכחול שיש איזה שגיעה באיזה כתובת בזכרון, חשבתי זה הארד דיסק גורם לזה, קניתי חדש (גם ככה הייתי צריך) שמתי עליו את המערכת, פירמטתי את הישן, הפעלתי: "סיים שיט" העפתי תישן, השארתי רק את החדש אותו דבר עוד פעם, לאחר מכן היו מקרים מסוימים שמתי שהמחשב היה קצת עמוס (והייתי די טוחן אותו) הוא היה עושה כמה קליקים כאלה שנראה לי שנבאו מהארד דיסק ואז נתקע או שוב פעם מסך כחול ו RESTART, בכל מקרה כל העסק הזה גרם למחשב לעלות לאט ולפעמים לא לעלות. ניסיתי לעדכן ת BIOS, ניתקתי רכיבים, פה ושם המחשב היה עושה בעיות אבל זה היה די נסבל כי רוב הזמן …

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  2. שלום, המאוורר של הכרטיס מסך התחיל להרעיש,ולמרות שניקיתי אותו הוא עדיין רועש,מצרף תמונה של החיבורים ,ואשמח לעזרה במציאת חלופי. יש לינק שמצרף,אבל יש רק 2 פינים,לעומת 3 פינים שקיימים במאוורר שיש לי,אפשרי כזה דבר?גודל המאוורר 45 mm. https://he.aliexpress.com/item/33017590431.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2d073c00YlXVmA&mp=1

3. Started by arikam,

כשאני מפעיל את המחשב הוא מצפצף ציפצוף קצר-קצר-ארוך ולא מגיב, הלוח אם הוא של אסוס, אני חושב שזה בעיה בזכרונות או במעבד , אינני בטוח.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by evman007,

יש לי כרטיס 9550 וכבר כמה ימים שיש תקיעותרציניות במשחקים והמחשב פשוט לא מגיב או שהמשחק נסגר.גם ב WINDOWS יש בעיות עם פתיחת חלונות. הסרתי את כל הדרייברים והתקנתי מחדש דרייברים ישנים יותר[5.11]ועדיין אותה הבעיה.האם הכרטיס נדפק?יש איזושהי דרך לבדוק אם זה באמת הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  5. יש לי בעיה רצינית במערכת עריכה הראשית שלי- לפני כחצי שנה- המחשב היה עושה כיבוי פתאומי- כאילו הוצאתי אותו מהחשמל. פשוט נכבה... ללא שום התראה,ללא סימן, העכבר היה קופא לחצי שנייה ואז- בום... לפני כחודש המצב השתנה- המחשב עושה כיבוי, כאילו ביצעתי "כיבוי" או לחיצה מהירה על הכפתור של הכיבוי במארז- כל החלונות נסגרים מהר, ואז הוא עושה הפעלה מחדש (ושחזור נקודה אחרונה של תוכנת RADIX שמותקנת,כאילו היה כיבוי לא תקין). ניסיתי כמה דברים- ניתקתי את האל פסק והסרתי את התוכנה שלו (הוא אחראי ל כיבוי מהיר), אין אבק והמעבד לא מתחמם (אני מנקה כל חודש,ויש גוף קירור 5700), אין וירוס והמחשב לא מחובר ולא היה מחובר מעולם לרשת. מה הבעיה? מה עושים ? תודה

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  6. Started by papiron,

היי, לאחרונה אני סובל הרבה מניתוקים מהאינטרנט. אחרי שצעקתי (כנראה לא בצדק...) על הוט ונטויז'ן, גיליתי שבכלל הבעיה היא כנראה בצד שלי. יש לי ראוטר (שלי) של EDIMAX, עם שני מחשבים (נייד + נייח) שמתחברים חיבור אלחוטי בתקן N. מי שלכאורה כל הזמן מתנתק, הוא מחשב נייח נוסף שמחובר בחיבור חוטי. למעשה, אני לא רואה ניתוקים, אבל התקשורת בין הראוטר לבין המחשב מתה (כולל כניסה להגדרות הראוטר...) אבל התקשורת האלחוטית ממשיכה לעבוד מצוין. השאלה, האם יש דרך לבדוק את הנושא הזה (אולי מדובר בכבל רשת ?? אולי בחיבורי ה LAN של הראוטר ??) או שהכי פשוט להשקיע 25 שקל ולקנות כרטיס רשת 10/100 (ממילא הראוטר לא תומך ב 1Gbps...) וזהו ?... תודה, נתי

7. Started by mr559,

שלום מחשב שקניתי לפני כחודש בערך .נתקע לי בעיקר בזמן גלישה באינטרנט. לרוב שאני מחפש משהוא. זה לא קבוע רק מידי פעם. ושזה קורה אין שום אפשרות לעשות כלום. הדרך היחידה הי לכבות את המחשב (בלחיצה הארוכה) ולהדליק מחדש .הכול ממש קופא . אני משתמש בחלונות 10 64 ב פרו ושדרגתי לא מיזמן ל11 מי ווינדוס הפדית (נתקע גם וגם )למישהו יש אולי מושג מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ויום טוב

8. שלום חברי הפורום, יש לי בעיה במחשב ואשמח אם תוכלו לעזור לי לעלות על הבעיה. "סימפטומים:": 1. כשהוינדוס היה מותקן המחשב היה נתקע במהלך סרט (בדר"כ אך לא רק) - קופא לגמרי ואי אפשר יותר לעשות כלום חוץ מכבות אותו. 2. ניסיתי לפרמט אך גם זה ללא הועיל. במקרה אחד אחרי הטעינה של הקבצים (Windows XP) המחשב לא המשיך אחרי ההפעלה מחדש, כשניסיתי להתקין וינדוס 7 הוא נתקע כבר בחלק של Loading Files. 3. המחשב גם הרבה פעמים לא עושה בוט אחרי שמדליקים אותו/מפעילים מחדש, וצריך לכבות אותו לדקה שניים ורק אח"כ הוא עושה בוט. אשמח לכל ניסיון לעזרה או רעיון. תודה, עידן.

9. Started by Fighter,

שלום היום קניתי xfx geforce 6600gt agp מksp יש לי בעיה שאני נכנס למשחק או למשל 3dmark 2003 ויש פעילות גרפית אז אחרי כמה זמן הוא עושה מסך שחור כזה (יש לי מאג 17 אינץ' שטוח) וכותב שכאילו הכבל לא מחובר מאבד כזה את התמונה ניסיתי לשים שוב ושוב נסיתי גם דרייבר מהתקליטור וגם מהאינטרנט יכול להיות שהכרטיס מתחמם לי? בשולחן העבודה הוא 42 מעלות המפרט שלי כזה p41700 mhz asus p4s333-m samsung 256 sdram pc2100 133 אני יודע שהמפרט לא משהו וזה גם לא מנצל כל כך את הכרטיס אבל אני מתכוון לשדרג מתי שהוא ורציתי קודם כרטיס מסך ואני חושב שהספק הוא 400 וואט

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  10. היום בבוקר הכל היה בסדר, חזרתי מהבית ספר אני רואה מסך שחור עשיתי ריסטרט... הוא ביקש שאני אכניס את הדיסק של הוינדוס ניסיתי לעשות שיחזור מערכת לא הלך...ניסיתי לפרמט הוא אפילו לא מזהה כוננים יש מצב הלך הדיסק קשיח ? :'(

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  11. יש לי באחד המחשבים תקלה כזו. ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא עובד כדקה או שניים לאחר שהעלה את מערכת ההפעלה.ולאחר מכן נשמע קליק קטן כנראה מההארד דיסק ואז הכל נתקע ולא זז עד ההפעלה מחדש ולאחר ההפעלה מחדש בפעם השנייה הוא מעלה את מערכת ההפעלה וישר נתקע הכל שוב.עד היום הייתי בטוח שזה הארדדיסק שנפגם.היום מישהו אמר שיכול להיות שזה לוח האם.שאלתי היא איך ניתן לבדוק לבד {כי אין למכריי IDE]מה בדיוק נפגם האם יש דרך?תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by elad-r,

שלום, הווינדואז לא עולה לי, המחשב נתקע בדוס בשלב שלפני הווינדואז ומופיע מסך שחור עם ההודעה: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart מידי פעם הווינדואז כן עולה אבל לוקח לו המון זמן וגם אז הוא בקושי מתפקד אני מנחש שזאת בעיה בהארד דיסק?... תודה!

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by Lirux,

כבר זמן רב שאני מתמודד עם BSOD's בתדירות מעצבנת. החלטתי לנסות לברר מהו מקור אותם קריסות מעצבנות והרצתי memtest.. מה שקורה הוא שכשאני מריץ את הבדיקה עם שתי הסלוטים של הזכרונות, אני מקבל שגיאות. כאשר אני מריץ כל סלוט בנפרד, הכל נראה תקין. עוד דבר מוזר זה שבלוח אני רץ על שתי הסלוטים הצהובים (DFI NF4 ULTRA-D), כאשר אני עובד עם שניהם המערכת עולה אבל הבדיקה לא עוברת. כשאני מריץ רק סטיק אחד (512MB) על הסלוט הצהוב העליון הבדיקה עוברת. אבל כשאני מנסה להריץ את אותו סטיק על הסלוט הצהוב התחתון אין לי בכלל boot. בסלוטים הכתומים המערכת עולה אבל אפילו לא מגיע ל-memtest ואז עושה ריסטרט. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בזכרונות אבל עכשיו אני נוטה לכך שהבעיה היא בלוח אם... מה דעתכם? ואיך אפשר לברר…

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by Vertex,

אז קניתי היום HDD חדש ובגלל שאני מפגר החלטתי שהחוטים שארגנתי אתמול כשהרכבתי את המחשב אתמול לא נמצאים טוב אז פירקתי הכול ואחרי שסיימתי להרכיב הכול ולארגן את החוטים הוא כבר לא נדלק. אחד הברגים שתופסים את הלוח אם מלמטה היה מסתובב באוויר אחר כך סידרתי אותו חוץ מזה כל שאר התהליך של ההרכבה הלך חלק ואני יושב על זה כבר כמה שעות ולא יודע איך לטפל בזה... זה המפרט מארז-NZXT Phantom 410 לוח אם-H81M-S2PV מעבד-I7 4790 קירור מעבד-Katana V4 כרטיס מסך-R9 290

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Niv golan,

יש לי מסך 15 של mag (xj500t) ואני רואה בו קצת מטושטש ניסתי לשחק באור ובכהות של המסך אבל זה לא עוזר זה רק מחמיר מה היא הסיבה לכך ומה ניתן לעשות?? תודה

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by eladiko2,

לאחרונה המחשב שלי התחיל להתקע במהלך הרצת משחקים חדשים, זה התחיל (כנראה) מאז שקניתי קירור חדש למעבד, הקודם פשוט היה נתקע ועושה אזעקות. המפרט שלי הוא: מעבד Core2Quad Q6600 כרטיס מסך Geforce 8800GT זיכרון 2GB RAM הקירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 יש לציין שהקירור הקודם היה בדיוק אותו קירור רק לא Rev. 2, הקירור הזה יושב בצורה קצת שונה מההוא אבל סה"כ הם גם נראים אותו דבר.. בכל אופן, הקירור הנוכחי אמור להיות כמו הקודם אם לא טוב יותר. אבא שלי הלך וקנה אותו בחנות מסויימת, הם התקינו לי אותו בחנות, חזרתי מהבסיס בסוף השבוע שמח וטוב לב עד שראיתי שהמחשב נתקע.. הוא נתקע במשחקים כגון NBA 2k10, Dragon Age, ואפילו Torchlight מדי פעם.. ב-NBA הוא נתקע אחרי דקה או שתיים של מש…

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  17. כרטיס מסך אונבורד, חלונות 95. התקנתי את הדרבירם לכרטיס מסך, רשום לי שהכל תקין אבל משום מה אני עדיין לא יכול לבחור יתר מ 16 צבעים בתוך חלונות 95. מה יכולה להיות הבעיה? (מדובר במחשב 266 MHZ)

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. זה המחשב השני שלי, פרטים טכניים: P3 667MHZ 128SDR TNT2 לוח לא ידוע WINXP PRO מחשב של IBM הארור: *** Hardware Malfunction Call your hardware vendor for support NMI: Parity Check / Memory Parity Error *** The System has halted *** עזרה דחוף! המחשב בכלל לא עולה! תודה רבה לכל מי שעוזר!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הדלקתי את המחשב ופתאום מופיע לי disk read error לפני המסך טעינה של ויסטה אבל אם אני מריץ kubuntu למשל בLIVE אז אפשר לקרוא מהכונן קבצים

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  20. קודם כל נרשמתי לפה עכשיו, בהמלצה של ידידי גדי ביטון (Gadi BittoN) התותח אז נעים מאוד אנשים! שמעו אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל המחשב שלי פשוט השתגעעעע קיצר זה יהיה קצת ארוך... אמממ רציתי לפרמט את המחשב עכשיו ככה יש לי 2 הארדיסקים, אחד של 250 ג'יגה שעליו אני תמיד מתקין את הווינדוס ואחד של 500 ג'יגה שבפרמוט אני אף פעם לא נוגע בו כאילו! כל היומיים/שלוש האלה אני רק בנסיונות ופרמטתי לפחות 12 פעם ולא הולך כלום הבעיה היא כזאת: כשהארדיסק של ה-500 מחובר לכונן אני פשוט לא מצליח לפרמט זאת אומרת הוא עושה את הפעולה של הפרמוט והכל, אבל אז נכון שהווינדוס עולה עם מסך כחול כזה ושהוא מתקין את הכל והדקות בצד אמורות לרדת, אז זה נתקע קבועעע על 39 דקות לסיום ולא זז, ולא גם לא אחר…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Slavik111,

הלך הוינדוס ואני רוצה לשמור את כל הקבצים שהיו בכונן של המערכת ההפעלה . שמירות של אופיס וכאלה ..איך אני עושה את זה דרך הדוס ? אולי יש איזה תוכנת טכנאי שמאפשרת את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, יש לי בעיה עם המחשב כעבור זמן שימוש של 20 דקות-שעה המחשב נכבה באופן פתאומי. מישהו יודע אולי ממה יכולה לנבוע הבעיה? ד"א המעבד שלי הוא Pentium D 3Ghz וכאשר ניסיתי לבדוק עם CoreTemp מעלות זה הגיב בשגיאה ולא הצליח להכנס לתוכנה אז בדקתי עם Everest ונדהמתי לראות שהמעבד נמצא על 94 מעלות ??? האם זה הגיוני שמעבד כזה יגיע לטמפ' הנ"ל? וגם ניקיתי את כל האבק במחשב ככה שנראה לי שזאות לא הבעיה... תודה מראש לעוזרים.

23. Started by kobipk,

שלום לכולם אני יספר מה קרה לי ואשמח לתשובה ממכם אוקי הדלקתי את המחשב וניכנסתי לווינדוס שיחקתי קצת במחשב ועשיתי ריסט למחשב יש לי 2 מערכות הפעלה רציתי לעבור לווינדוס השני ואחרי הריסט שעשיתי על מנת להגיע למערכת השניה המחשב פשוט לא עולה הכל תקין הלוח מגיב הכרטיס מסך מגיד הכל מגיב רק לא רואים אפילו תקלה מכיוון שהוא החליט לא להראות לי תקלה בצג המחשב אין לי מושג מה הבעיה המחשב נידלק והכל פעיל אבל הצג לא עובד ניסיתי לחבר אותו לצג אחר אבל גם בוא הוא לא מראה שום דבר אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  24. היי מדובר בנייד hp ProBook 4510s הסוללה שלי מתה כבר די הרבה זמן. יש התראה של הוינדוס להחליף אותה וגם בעליית המחשב ישנה התראה על החלפת סוללה. ניסיתי למשוך את זה כמה שיכולתי. היום המחשב היה מחובר לחשמל עם הסוללה בפנים ולפתע נכבה. שמתי לב שנורית החיבור לחשמל אינה דולקת וגם הנורית שנמצאת ליד התקע של החשמל במחשב אינה דלוקה. המחשב אינו נדלק כשהוא מחובר לחשמל (עם או בלי סוללה) מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? לוח אם נדפק? האם יש מצב ששקע הטעינה\חשמל נדפק?אשמח לעצות

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.