עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alex542,
    • 0 תגובות
    • 679 צפיות
  2. שלום . אני חושב שיש לי בעיית התחממות במחשב , יש לי על המארז מדדים כאלה שמראים את הטמפ' ויש 3 מצבים , מצב ראשון מראה לי 37.8 מעלות , מצב שני 41 מעלות ומצב שלישי 43 כל זה שהמחשב במנוחה. שאני משחק במשחקים זה מגיע לי לפעמים בסביבות ה50 או 40 גבוה (47-49) ניקיתי את המחשב שלי מאבק ניקוי יסודי זה עזר קצת אבל עדיין זה נראה לי חם מידי. בכל מקרה המחשב שלי זה : gforce 6800 gt 256 mb amd 64 bit 3200 1 gb ram יש לי 4 מאווררים במארז , בבקשה עזרו לי מה אני אמור לעשות? האם להוסיף קירור מים? או בכלל לשדרג את מערכת הקירור?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  3. שלום, ברשותי 6800GT מתוצרת אסוס, הכרטיס קיים אצלי בערך שנתיים ויותר. בחודש האחרון אני מקבל התראות ממערכת הסנסורים (gateWatch) שהכרטיס מגיע לחום גבוה של 90 מעלות.. ברגע שזה קורה אני סוגר את היישומים הגרפיים שמעמיסים (משחקים או סרטים..) והכרטיס מתייצב על 47.5 מעלות.. האם ההתחממות הזו היא נורמלית? והאם במצב IDLE הכרטיס אמור להגיע ל47.5 מעלות?? תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by urinka,

היי יש לי מחשב HTPC מבוסס AMD עם לוח ‏MA74GM-S2 הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2775 על המעבד יש גוף קרור ‏Scythe BIG Shuriken CPU Cooler הגוף קרור http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/big-shuriken.html על המחשב מותקנת מערכת הפעלה VISTA עם MEDIA CENTER כשאני עובד כרגיל על המחשב (מדובר ב HTPC) העבודה הרגילה שלו זה להקרין סרטים ולנגן מוזיקה הוא עובד בסדר גמור כשאני מנגן סרטי HD אפילו 720P אחרי 15 דק או יותר הו נכבה התקלה התחילה לפני שבוע הוא התכבה אחרי 5 דקות של סרט אז פתחתי אותו מרחתי משחת קירור מחדש (כי הנחתי שמדובר בהתחממות של המעבד) ואז ראיתי שכל הכבלים של הספק כוח מונחים על גוף הקירור של ה chipset …

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  5. שלום, יש לי בעיה של התחממות יתר של המעבד במחשב חדש שקניתי - וזאת ללא מאמץ של המחשב ובטמפ' חדר נמוכה.. קראתי את כל הכתבות לגבי טמפרטורות ולא מצאתי מיקרה דומה. בכתבה מסויימת ניכתב על המעבד : "מעבד המיוצר בתהליך של 0.09 מקרון, למרות זאת הוא הוכח כמעבד חם. 55 מעלות זו טמפ' בשימוש רגיל ללא אובר קלוק, ניתן לחרוג בעוד 3-5 מעלות." נתוני המחשב : מעבד אינטל פנטיום 4 3Ghz דגם 630 עם HSF מקורי של אינטל לוח אם אינטל דגם D945PSN מארז ATX עם מאוורר קדמי 12 ס"מ לוח האם מגיע עם תוכנת Intel Desktop Utility לניטור הטמפרטורות במחשב. התוכנה מציגה טמפרטורת מעבד של 60 מעלות כאשר המחשב ללא עומס (ראו קובץ מצורף) טמפרטורת לוח האם 41-45 מעלות. ה- Bios אפילו מציג טמפרטורות גבוהות יותר עבור המעבד - 7…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by alexei,

לאחרונה שמתי לב שהמחשב נתקע יותר ועושה יותר ביות אז בדקתי את הטמפרטורות בפנים (עם אוורסט) וגילית שההארד דיסק מתחמם ליותר מ-100 מעלות מה אפשר לעשות כדי לקרר?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  7. אהלן, כל הזמן יש לי מסכים כחולים במחשב בזמן שאני מוריד קבצים, רואה סרטונים ביוטיוב או סתם גולש באינטרנט.. שהזמגן עובד והטמפ' בחדר 23-35 אין מסכים כחולים בכלל בהתחלה חשבתי שיש בעיה במחשב אבל פרמטתי אותו וזה המשיך ואז גיליתי בעצם שזה לא קורה שהמזגן עובד. המפרט של המחשב הוא : מעבד : Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz לוח אם : Gigabyte GA-965P-DQ6 זכרון : 4096 של קינגסטון (לא זוכר את המהירות) כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600 GS יש לי הארדיסקים יחסית חדשים וספק כוח של חברה מוכרת(שכחתי את שמה) מארז : Lian Li PC-A10 - בעל 4 מאווררים של 120 על המעבד יש לי את המאוורר הרגיל שמקבלים איתו הטמפ' עכשיו בחדר היא 24 והטמפ של המעבד היא 36 וכתוב לי CPU #1/ Core1/2 - ארבעים ושבע מעלות גם הלוח …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Ding Ding Dong,

http://img9.imageshack.us/img9/6929/ddddlj.jpg מקודם הוא היה על 70 גם.. מה עושים בקיצור?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  9. Started by eliranl1,

שלום לכולם, המחשב שלי היה בתיקון שבוע שעבר עקב תקלה בלוח אם של GIGABYTE מדגם GA-Z97-Gaming 5. לוח האם שלי הוחלף לחברה + דגם אחר כיוון שחזרתי למעבדה עקב תקלה בלוח אם בפעם ה-3 (אותו לוח אם שציינתי למעלה) והמחשב בקושי בן שנה וקצת. לאחר שיחה מאוד מעצבנת מול שירות הלקוחות של KSP, החליטו שצריך לבצע את השינוי אך ללא בחירתי משמע הובטח 10% יותר או פחות מבחינת איכות הלוח אל מול הלוח שהיה לי. לוח האם החדש שקיבלתי הוא MSI Z97 GAMING 5. בין אם הלוח טוב יותר מהקודם שלי או לא, אשמח גם כן לדעת מהניסיון שלכם. לאחר בדיקה שלי בתוכנה של MSI + יש לי צג דיגיטלי (פיצר על הלוח אם) שמראה את טמפרטורת המעבד שלי, ניראה שהוא דיי גבוהה. ללא מאמץ או אפיל…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  10. Started by za-david,

יש לי מעבד פנטיום 4 מהירות 2.66GHZ והוא מגיע לטמפ' של 85 בעבודה מאומצת אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר לנקות אבק להוציא את המאוורר והגוף קירור לנקות את המשחה הטרמית ולשים מחדש משחה טרמית (לא יותר מידי ולא מעט מידי אני יודע), ניסיתי בהגדרות בביוס לשנות מהירות סיבוב של המאוורר שיתחיל לעבוד על מקסימום בטמפ' גבוהה ובטמפ' נמוכה, החלפתי מאוורר וכלום לא עוזר

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  11. שלום לכולם. לאחרונה, פרקתי את המחשב לגורמים כדי לנקות אותו מאבק ולשמן מאווררים. ניקיתי את כל המארז בעזרת שואב אבק (לא, אני לא מפגר, עשיתי שהוא ינשוף אויר). מאז, הטמפרטורה של המעבד שלי, פנטיום 4, 3 ג'יגה, מגיע ליותר מ- 90 מעלות. ניקיתי את המעבד והגוף קירור מהמשחה הטרמית, מרחתי משחה חדשה לפי המדריך שמצויין באתר, אבל עדיין, המעבד מתחמם יותר מדי ומגיע ליותר מ 90 מעלות. המאוורר של המעבד בסדר גמור, עבר ניקוי ושימון, גם הגוף קירור, ווידאתי שיש מגע בן המשחה הטרמתי שעל המעבד לגוף הקירור. למארז יש מאוורר אחר שמכניס אויר, אבל אני לא חושב שפה הבעיה, כי עד לפני שפירקתי את המעבד, הוא היה מגיע לבערך 75 מעלות, גם בזמן עבודה מרובה. מישהו יכול לשפוך לי פה קצת אור? (חוץ מלהגיד לי להוסיף עוד…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by syaron66,

שלום יש לי מחשב AMD 3800+ וכרטיס מסך 6800 GT של PNY, לאחרונה נתקלתי בבעיה קשה של התחממות יתר של הכרטיס מסך שמגיע בקלות למ 120 מעלות צלסיוס תחת עומס קל מאוד, ניסיתי לנקות אותו ואת המאוורים של המארז אך לשווא, אפילו שמתי מאוורר חיצוני רגיל עליו וכמובן שבמצב זה לוקח לו זמן רב יותר להתחממם אך הוא עדיין מגיע למאה ומעלה בקלות, בכל מקרה כרגע עשיתי קצת דיקלוקינג רציני + המאורר , וכרגע הוא מתייצב תחת עומס קל על 90 מעלות שמאפשר לי קצת לשחק אך כמובן שזה לא פתרון, רציתי לדעת אולי למישהו יש השגות או עצות בנושא. תודה.

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  13. שלום לכולם: כאשר פתחתי במחשב של אמי, את PC Wizard, כדי לבדוק איזה מתאם רשת וקול מותקנים בלוח האם שלה כדי לעדכן דרייברים, נחרדתי לגלות במקרה, כי טמפרטורת כרטיס המסך שלה, nVidia Geforce 9500 GT, היא בגבול של 80 מעלות (ראו תמונה מצורפת). מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אין לי מושג מה השבב הזה (מסומן באדום בתמונה) אך בכל אופן הוא מגיע לטמפרטורה גבוהה מאוד של מעל 75C!! (נמדד עם חיישן טרמי) אי אפשר לגעת בו ליותר משנייה מרוב שזה שורף. חוץ מזה המחשב עובד מצויין כאילו שאין שום בעייה אבל אני מפחד רצח שפתאום משהו יישרף, יתפוצץ או יפסיק לעבוד! זהו לוח אם חדש שרק אתמול חזר מהחלפה!! בקשה - ממי שיש לו את אותו הלוח, אנא בדוק אם גם אצלך החלק שורף! עריכה: אני מציין שניסיתי להפעיל את הלוח לבד בלי שום דבר מחובר אליו, ממש כלום חוץ מהמעבד, זכרונות וכרטיס מסך והחלק הנ"ל עדיין מגיע לאותם הטמפרטורות! מרוב שהחלק חם הוא מחמם את כל האזור! כעיקרון המחשב דלוק כבר 35 דקות בערך וכלום לא קרה והמחשב פועל כרגיל אבל החלק עדיין חם רצח וגם מה שלידו... למי שמבין באלקטרוני…

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by איתיאל כהן,

אז בערך כשבוע המחשב קופא פתאום באמצע ואז כשאני נאלץ לכבות ולהדליק מחדש המחשב מצפצף (מהמארז) ונדלק מחדש כך כמה פעמים עד שהוא מליח להלדק מחדש עקבתי אחרי זה במשך כמה ימים וגיליתי שזה קורה בעיקר כשאני משחק ולאחר מעקב גיליתי שבמהלך משחקים כרטיס המסך מתחמםבכ 20 מעלות ומגיע לטמפרטורה גבוהה יחסית (בסביבות ה 80 מעלות שם יצאתי מהמשחקכי חששתי שיתכבה לי שוב.יכול להיות שלו הייתי משחק משחק כבד יותר או משאיר את המשחק פתוח לאורך זמן זה יה מגיע גם לטמפרטורה גבוהה יותר ) האם לדעתכם זו הסיבה לבעיה? ובמידה וכן מה ניתן לעשות בנושא? (כרגע זמנית שמתי מאחורי המחשב מאוורר קטן שעובד על חיבור USB אבל אני לא יודע כמה זה עוזר ) נ.ב ניתן לראות את הדיאגונוזה של המחשב בזמן שמשחק ר…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Mr.positive,

שלום, יש לי כרטיס מסך ישן X1900XT שהחלפתי לו קירור לAccelro L2 plus במשך חצי שנה הכל עבד מצויין עד עכשיו. הבעיה היא שהכרטיס התחיל להתחמם למרות שהחלפתי לו משחה תרמית(MX-4) והמאוורר עובד מצויין. השאלה היא האם יכול להיות שהבעיה היא בחומרה ? תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by dorlavy,

כשאני משחק במחשב אני רואה ריצודים לבנים על המסך. מבדיקה באינטרנט הבנתי שהבעיה קוראת בד"כ בגלל התחממות של כרטיס מסך. הטמפ' של הכרטיס מסך הגיעה ל 81 מעלות ואחרי שניקיתי את הלוחות קירור והמאורר (שעובד למרבה הפלא) הטמפרטורה לא ירדה. האם קניה של מאוורר חדש תפתור את הבעיה ? הכרטיס כעת עם הקירור שהגיע של GIGABYTE . עד עכשיו לא היו לי שום בעיות איתו ... תודה

18. Started by Noririco,

אז ככה... יומיים יש לי את המחשב וכשאני מפעיל משחקים המחשב ממש מתחמם.. ולא כולו רק האזור העליון שלו איפה שנמצא הספק. מסך: DELL ULTRASHARP 23" U2311H מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - TRAY לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 זיכרון: KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 כמות:2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL כמות:2 מערכות הפעלה: Windows 7 HOME PREMIUM - 64 Bit - ENG - OEM ספק כוח: HEC COUGAR "A" 760W - RETAIL קרור למעבד: SCYTHE MUGEN II REVB מארז: FULL TOWER 3D AURORA דיסק קשיח: WD 1TB Black יכול להיות שהספק ממש מתחמם ? הטמפרטורה של המעבד היא 40 מעלות

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by or_shoshany2018,

מה קורה חבר'ה יש לי שאלה ממש חשובה ודחופה... אני בעל מחשב עם R7 3700x וRTX 2060 מחשב חדש(שבועיים אצלי) ושהוא לא במאמץ המעבד הוא טמפרטורה של כ50-60 מעלות ולרוב על 55 פלוס, ובמאמץ של משחקים כמו GTA, FORTNITE ועוד כל מיני המעבד קופץ לטמפרטורה של 70-80 מעלות והכי גבוה שיצא לי זה 76 מעלות וישר עצרתי כי נלחצתי שלא תיהיה בעיה בלתי הפיכה. בעיה כאן והשאלה שלי פה זה שזה קראתי וראיתי מלא דברים על הR7 3700X וכתוב ורואים שהוא מגיע לטמפרטורות גבוהות ורציתי לדעת אם שלי טמפרטורה תקינה כי זה מוריד לי FPS ברמות הזויותתת במקום שאני איהיה בFOPRTNITE על 200-240 זה מוריד לי ל120 (זה לא דבר נורמלי) ודרך אגב אני עם המאוורר סטאק שמגיע בקופסא עם הR7, יודע שאופציה מעולה זאת להחליף מאוורר אבל עכשיו …

20. Started by kobi2209,

שלום לכולם הגיע לידי מחשב שבקושי מצליח לזוז לאחר בדיקה גיליתי שהטמפרטורה של המעבד בדר"כ על 65-70 מעלות קבוע. ב-BIOS איפה שמסמנים טמפרטורת כיבוי למעבד (3.0GHZ) היה מסומן DISABLE לכן כנראה המעבד רתח הרבה זמן ולא נכבה באופן אוטומטי, לאחר שהחזרתי ששיניתי לטמפרטורה של 75 מעלות בכל פעם שהווינדוס עלה המחשב עשה ריסטרט. יש לציין כי נמרחה משחת קירור חדשה ומאוורר של ZALMAN חדש אך עדיין הטמפרטורה ירדה קצת אך לא מספיק (לא יורד מ60 מעלות.). שאלתי היא האם יכול להיות שהמעבד כנראה נהרס או קרוב לסופו מפני שהתחמם הרבה זמן ?? (כל המארז פתוח והטמפטורה עדיין לא יורדת ) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  21. האמת, שבטח מומחי הפורום מכירים את העניין, אבל, לטובת אלו שיחפשו פתרון למחשב שפתאום לא נדלק למרות שעל פניו לא התחמם יותר מדי. שני מחשבים עם הלוח ומעבד AMD 4200 הפסיקו לעבוד לפתע פתאום. :s05: שני המחשבים עבדו כרגיל, נכנסו למצב המתנה בלילה ונכנסו לקומה. בשני המקרים המחשבים לא נדלקו - לא הגיעו למסך הביוס, נורת ON דולקת , וזהו. בשני המקרים לא היתה התחממות מיד לפני התקלה, שניהם עבדו במשך זמן רב (מתחילת הקיץ) על טמפרטורות של סביב ה-60 מעלות עם הקרור המקורי של AMD. מסתבר שהטמפרטוה הגבוהה למשך זמן יבשה את המשחה הטרמית. למרות שלא היה מדובר בטמפרטורות קיצוניות יש ללוח הזה מנגנון הגנה נוסף. הפתרון: RESET לביוס, אם ע"י קיצור הפינים המיועדים לכך, או ע"י הוצאת הסוללה, מרי…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by din707b,

שלום אנשים קניתי מפצל USB 2 ללא ספק והוא מתחמם מאד, מאוד! למפצל מחוברים מדפסת, סורק וצג (יציאות הUSB של הצג- אני חושב שיציאות הצד הן USB 1.1 למען הדיוק) המדפסת הסורק בשימוש מאד לא מאסיבי ובנוסף לששניהם ספק. ספק הכח של המחשב הינו מסוג HEC 400 W בנוסף אצין כי אני עובד עם אותו מפצל בדיוק במחשב אחר ובו מחוברים מכשירי USB שניזונים חשמלית מן USB ודוקא המפצל הנ"ל אינו מתחמם. עשיתי הצלבה ביניהם והתופעה חוזרת. אני בטוח שמשהו לא כשורה המפצל באמת מתחמם, למישהו מושג למה או מה עוד ניתן לדוק כדי לבודד את הבעה? תודה!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by igalep132,

שלום, כמו שרואים בקובץ, ה core שלי מאד מתחמם, ראיתי גם שהוא שייך לכ.גרפי מישהו יכול להגיד לי איך לטפל בזה ועד כמה זה מסוכן ? תודה [attachment deleted by admin]

24. יש לי 3 HD במחשב .... כולם של WD, שניים בנפח של 160 כל אחד ואחד בנפח 80. אחד מהם.... WD בנפח 160 התקנתי רק אתמול (מערכת הפעלה לא נמצאת עליו). משום מה, הטמפרטורה שלו גבוהה מהאחרים במידה משמעותית - 40+ לעומת סביבות 30 באחרים. מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by Lib16,

כנראה הבעיה היא במעבד amd athlon xp 1800..... הורדתי תתכונה speed fan 4.11 מי שמכיר אותה זה עוד יותר טוב מי שלא הינה לינק http://www.almico.com/speedfan411.exe קיצר הטמפרטורות שרשומות לי שם הם temp1: -55 temp2: 46 temp3: 68-70 hdo 36 ונראה לי שהבעיה המרכזית היא במאורר מכיוון שהמהירות שלו היא בערך 2000 אז כמה שאלות... האם באמת הבעיה היא במאורר? אם כן איך אני מתקין חדש ועוד עצות ועוד תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.