תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
בעייה קצת מוזרה: אני עושה RESTART ל XP SP2, (לא יודע אם זה קשור, אבל XP גם נתקע איזה דקה על SAVING YOUR SETTINGS) שהמחשב מתחיל לעלות מחדש אחרי ה RESTART, אין זיהוי של הכוננים הקשיחים והוא כותב משהו כמו INSERT DISK AND PRESS ANY KEY אבל, אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו, הכל בסדר ו XP עולה. הסתכלתי על ה SMART של הדיסקים, והכל נראה תקין. יש לי 2 כונני IDE (כולל ה BOOT), כונן SATA ו-2 DVD בחיבור IDE רעיונות? תודה
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קשה לי מאוד להגדיר את הבעיה, במיוחד שאני רושם ממכשיר פלאפון, צילמתי תמונות איך שזה נראה, אני מניח שזאת בעיה או בכרטיס מסך או במסך עצמו, המפרט שלי בצד. כמו כן ברגע שעולה הוינדוס עצמו, המסך נהיה שחור או כל מיני צבעים אחרים.[br]פורסם בתאריך: 18 מאי 2008, 17:29:40 הנה התמונות[attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום בהמשך לנושא הקודם שלי החלטתי להחליף את המאוררים המקרטעים בחדשים הראשון הלך לי טוב והחלפתי אותו ציק צק יש לו חיבור לוח אם והכנסתי אותו פשוט אבל השני מסובך חבל על הזמן הוא מחובר לאיזה כבל מתח כזה שאי אפשר לנתק אותו ממנו מישהו יודע איך עושים את זה תעזרו לי בתודה שי בן יהודה
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
טוב אני לא בדיוק יודע מה הסיבה לכך, המסך או הכרטיס מסך,או שניהם ,או אף אחד מהם, אבל כשאני מדליק את המחשב כבר בקטע של הWELCOME הוא מתעוות יעני לא מראה את כל המסך , יש פסים בכל מיני צבעים , או חלק לבן כזה, וגם כשהוא נכנס כבר לוינדוס , הוא נכבה ואז נדלק ככה, וגם האייקונים על שולחן העבודה נעלמים . אני פשוט מוציא את זה מהחשמל , בכלל , הכל, מחכה כה דקות ומדליק שוב , ואז זה בסדר..אבל יש לי תחושה שבקרוב גם זה לא יעזור , אני צריך לטפל בבעיה, רק שאני לא יודע מה בדיוק הבעיה...? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הממיר של YES למסך, חיברתי את הוידאו לcomposite, אפשר לחבר את האודיו ישרות ללוח אם או שצריך כרטיס טלווזיה?
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום כולם, אחרי שההארד דיסק הקודם שלי נהרס, קיבלתי לפני שבוע במסגרת האחריות אחד חדש (160 S-ATA של WD ) בקיצור היום התקנתי ווינדוס והכל נראה חלק... עד שאני נכנס למשחקים ותוך כמה שניות מקבל את המסך הזה http://img182.imageshack.us/img182/5391/dsc00190kd2.jpg מה הבעיה ? זה בהארד דיסק או בתוכנות ? תודה רבה לעוזרים , אתה כבר משתגע מכל הבעיות של המחשב הזה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מחבר אוזניה / רמקולים בצד האחורי של המחשב הכל עובד כמו שצריך אך כשאני מנסה לחבר אוזניות בחיבור הקידמי זה לא עובד, יש למישהו רעיון למה? או מה צריך לבדוק?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קרה לי עכשיו מקרה שפתאום אני שומע רק בצד שמאל. לא יודע מה קרה שאני מנסה לשמוע שירים וקונטר שומע רק בצד שמאל,ושמתי מוזיקה היו ניצוצות ששמועו לכמה שניות בצד ימין גפ ביחד אבל חוץ מזה רק צד שמאל. מה הבעיה? [תודה לעוזרים]
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית עם מעבד P4. היות והוא היה מלא אבק מבפנים, ניקיתי אותו באופן יסודי, כאשר אחד הדברים שפרקתי לצורך הניקוי היה הקירור של המעבד. המשחה התרמית כמובן היתה כבר יבשה לחלוטין והתקלפה כאשר הפרדתי את הקרור. לא היתה לי משחה טרמית בהשג יד, אז הרכבתי את הקרור בחזרה ללא משחה, תוך כוונה להפעיל את המחשב לצורך בדיקה בלבד לאחר ההרכבה מחדש (עניין של כמה דקות). בכל אופן, המחשב אכן עלה כראוי, אבל אחרי כ5 דקות נכבה פתאום. תארתי לעצמי שזה ההגנה המובנית מפני התחממות יתר של המעבד. אחרי שנתתי לו להתקרר כ20 דקות, הפעלתי אותו שוב ונכנסתי לBIOS כדי לבדוק את קריאת הטמפרטורה. הקריאה היתה 97 מעלות צלסיוס - פחות מדקה לאחר ההפעלה, עם הקירור ב2200 סל"ד לפי אותו המסך - ושוב המחשב נכבה. וע…
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם G33M-S2L כרטיס זיכרון 1GB 800 של OCZ מעבד INTEL 7200 דישסק קשיח SATA של 250GB של WD וגשר דרומיICH9 מתחמם ממש. האם נתקלתם בתופעות כאלה או שיש לי פשוט לוח אם תקול.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P5NSLI והצ'יפסט שלו פשוט רותח ... אם אנימשאיר את האצבע עליו לכמה שניות אני מקבל כוויה מורכב על הצ'יפסט קירור סטוק פאסיבי שאמור לחתוף משב רוח מהמאוורר של המעבד אחרי שהוא עובר בצלעות של הקירור של המעבד עוד מישו התנסה עם זה ? זה נורמאלי .. מה אתם מציעים ? הבאסה היא שאני לא יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו כי לא ה BIOS ןלא EVERESא ולא SPEEDFAN לא מראים לי את הטמפ' שלו
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי כולם, המעבד שלי חם מאוד. בביוס הוא נצא בטמפ' של 62+ בווינדוס הוא מגיע ל73 במנוחה במצב בטוח (משום מה אני לא יכול להכנס למשתמש שלי במצב רגיל). הוצאתי גוף קירור + מאוורר וניקיתי טוב טוב, הוצאתי מעבד..ניקיתי שאריות משחה טרמית גם מהמעבד וגם מהגוף קירור ומרחתי חדשה..החזרתי מקום..אך לא עזר החלפתי גוף קירור + מאוורר, אך גם זה לא עזר. אני כבר אובד עצות ולא יודע מה עוד אני יכול לנסות, איזהשהו תחליף למשחה טרמית יעזור? (מדבקשה טרמית או סיליקון), כי יש את הסיכוי הזה שלא מרחתי אותה כמו שצריך. תודה לכולם.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, פנטיום 3 שאני רוצה לעשות כמחשב נוסף אבל אני לא מצליח להתקין חלונות XP עליו. הוא עושה בוט מהדיסק, עושה פירמוט, אפילו מתחיל להתקין את הוינדוס וכמעט מגיע לסוף. אבל איפשהו לקראת הסוף מופיע לי סתם חלון כחול (לא BSOD) והמחשב נתקע. במחשב יש רכיבים בסיים ביותר. לוח אם עם כ.מסך מובנה, זכרון SDRAM והארדיסק שאותו ניסיתי להחליף עם אחד אחר. אותה בעיה. רעיונות מישהו?
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אשמח אם מישהו יכול לעזור. יש לי לוח אם של ג'יגהביט GA 945GCM S2L ואחיו מחובר דיסק קשיח בחיבור IDE. עד כאן הכל בסדר. אני רוצה לחבר אליו צורב DVD בחיבור SATA אבל אז הביוס עולה נורא לאט ובסוף נותן לי הודעה להכניס SYSTEM DISK וכו' אני מניח שהוא ניגש לחפש קודם בDVD למרות שבביוס מוגדר לו לגשת ראשון לדיסק הקשיח. האם מישהו יודע איזה שינויים להגדיר כדי שיעבוד נכון?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היום התעוררתי ולהפתעתי המחשב לא פעל..אתמול עד 4 בבוקר הוא פעל בסדר ופתאום הוא לא פועל שאני מדליק אותו הוא לא מפעיל לי את המסך..הוא מפעיל את המסך אך ורק מתי שלמחשב עצמו אין כמעט חיבורים כלומר..אם נניח אני מחבר את המדפסת והמסך ..המסך לא נדלק ...אם אני מוציא את המדפסת אז הוא כותב לי את ההודעה הבאה... you have not connected the power cable to the video card please refer to the g' etting started guide for proper instolation בדקתי את החיבור ונראה לי שהוא בסדר..מישהו מוכן להסביר לי מה הולך עם המחשב הזה!? להזכירכם לפני 8 שעות הוא פעל בסדר
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי בעיה פירטמתי את המחשב ואין לי קול במחשב מה עושיםם תעזרו לי דחוףףףף...
-
- 14 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי חברה, עשיתי למחשב שלי ניקיון מבפנים עם פן אחרי שהצטברו שם טונות של לכלוך. הרכבתי אותו בחזרה והפעלתי, יש מתח והמחשב פועל, אבל המסך לא מגיב בכלל, והספיקר הפנימי עושה צפצוף כל כמה שניות (לוח אם: gigabyte ga-k8n-sli), וזהו, הוא פשוט תקוע במצב הזה. אני מקווה שהחום של הפן לא הרס שם משהו, למרות שאני עושה את זה כבר שנים ואף פעם לא הייתה בעיה. תודה מראש על ההעזרה
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
תשמעו יש לי מחשב דיי חדש בן 3-4 חודשים..(מפרט בצד). אני לא יודע למה זה קורה אבל כבר קרה פעמיים היום ככה סתם בזמן עבודה באינטרנט ובסרט (רק היום התחיל ופעם היה קורה רק באמצע משחקים או ביציאה מהם). עכשיו עידכתי לוח אם עידכנתי כרטיס מסך וינדוס מעודכן הכל פיקס... הטמפ' דיי גבוהות של המעבד 40 במנוחה עם קירור של זלמן ועל המהירות הכי גבוהה (שבוע הבא מקבל 120 אקסטרים). הכרטיס מסך על 45 מעלות 9800GTX במנוחה על 100% מאורר. באוטומוט הוא על 60 מעלות.. למה זה יכול להיות קשור ? טמפ' ? למה המחשב נופל ככה פתאום סתם ? לא מאמין שיש בעיה של חלקים במחשב ככה שלא יודע מה לעשות... דרך אגב אם לא מתאים לכאן אבקש להעביר.. פתחתי כאן כי לא ידעתי איפה לפתוח !! תודה...
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 9600XT שאני משחק במשחקים אז אחרי 15 דקות של משחק,המסך קופא,נהיה מסך שחור ואז אחרי איזה 10 שניות המשחק חוזר והמסך מטשטש כזה וחוזר להיות רגיל [לעתים לאחר הקיפאון הוא נהיה ורוד],בקיצור זה קורה כך שלוש פעמים [שלוש קפואונות] ואחרי 3 פשוט יש מסך שחור,ומה שנותר לי לעשות זה ללחוץ על ALT+CTRL+DELETE ולסגור את המשחק ואחרי שאני סוגר אותו ומנסה להיכנס שוב ,אז אני רואה מסך שחור ואני עוד פעם יוצא מהמסך.הבעיה נפתרת ע"י ריסט של המחשב. מה הבעיה ? [דרך אגב עידכנתי את הדרייבר כבר,לעדכון הכי חדיש]
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכם כולם.. כבר חודש שלם יש לי את הבעיה הזאת ואני לא יודע מה לעשות... כל פעם שאני רואה סרט ביו טיוב,אתר קשת או כל אתר אחר שפועל בסרטוני פלאש (גם בWMP)אז כעבור 30 שניות מהתחלת ראיית הסרט פתאום אני רואה ארפיטקטים על הסרט ואז המסך מהבהב ואז המחשב קורס ><. יש לי מעבד Q9300,לוח אם P5N-D ו2 כרטיסי מסך של 9600GT שבSLI.(במערכת הפעלה של Vista). האם יש פיתרון לדבר הזה כי עכשיו זה מאד מעצבן שאני צריך לראות חדשות וכל מיני פרקים דרך הטלוויזיה... הורדתי את הדריברים הכי מעודכים לכל הרכיבים שבמחשבי. וגם כן בXP עם אותו מחשב ודריברים זה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי במחשב שתי כניסות USB שנמצאות על לוח האם (וזהו, רק שניים). משום מה פתאום כל מה שאני מחבר לכניסות האלה לא עובד. בדקתי בהתקני מערכת, וה-USB מזוהה שם. אפילו הסרתי את הדרייברים, עשיתי הפעלה מחדש וחלונות זיהה אותם שוב. פתחתי את המחשב והכל נראה בסדר (אין איזה חיבור שיכול להתנתק כי הם ממש מחוברים ללוח האם). מה אפשר לעשות? דרך אגב, יש לי במחשב הזה Windows XP.
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המחשב הוא בעל לוח של ABIT NF-95 מעבד 3200 סוקט 939 עידכנתי הביוס הכול עבר חלק , עשיתי איפוס לביוס וכלום המחשב לא מציג כלום על המסך אשמח להצעות ?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא מתאים לפה.. יש לי מחשב עם הארד דיסק 160 GB SATA של WD מותקן עליו XP הכל עובד יופי הבאתי אתמול הארד דיסק נוסף של 320 GB וכל השאר אותו יצרן ושהדלקתי היה כתוב DISK BOOT FAILURE אז הייתי צריך לפרמט אבל ידעתי שיש קבצים בC בהארד דיסק הישן שאני לא גיביתי לכן התקנתי את המערכת הפעלה על ההארד דיסק חדש חלקתי למחיצות כמובן והכל.. שסיימתי ובאתי להכנס לקבצים שבכונן C נכנסתי לתיקיה על שם החשבון המשתמש שלי במערכת ההפעלה והיה רשום לי "הגישה נדחתה" ונזכרתי שעשיתי את הקבצים שם לפרטיים..עכשיו זאת בעיה ורציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את זה כי יש לי שם קבצים שאני ממש חייבב תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המחשב שלי לאחר פירמוט (בעצם שני פרמוטים אחד אחרי השני) בגלל בעיה שחזרה על עצמה. שאני מדליק את המחשב אז יש לי מסך שחור אחרי שאני רואה את כל הנתונים של המחשב ובמסך הזה יש קוביות לבנות שאמורות להטען במהירות אבל אצלי לוקח משום מה לכל קוביה כ 15 שניות להטען, אחרי כשתי דקות בערך המחשב עולה. שהתחלתי להתקין כל מיני תוכנות כמו אופיס ההתקנה נתקעה באמצע. כרגע המחשב שלי נדלק אבל לא מציג לי כלום על המסך, הכרטיס מסך עובד, יכול להיות שהמעבד נשרף? כי הוא עומד בטמפ' רגילות על 40 מעלות +-
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול בערב הייתי כרגיל במחשב, לא עשיתי איזה משהו מיוחד סתם כמו תמיד באייסיקיו וזה, ופתאום המחשב נכבה. פשוט נכבה לגמרי! ואז אני לוחץ על הכפתור הדלקה הוא לא נדלק.. אבל בכלל לא עושה כלום! כאילו הוא בכלל לא מחובר לחשמל.. אז בדקתי את החיבורים וניסיתי עם כבלים אחרים וכל זה, ובשקעים אחרים וזה לא קשור.. הוא פשוט לא נדלק כאילו הוא בכלל לא מכובר לחשמל חח... ולא יצא עשן לא יצא כלום, מה זה אומר? איזה חלק לדעתכם הלך? כי יש לי אחריות על המחשב אבל אם הלך לי ההארדיסק זאת בעיה מאוד מאוד חמורה.. אז איז\ה חלק לדעתכם נדפק? הספק? הלוח אם? מה?.. רק אל תגידו הארדיסק תודה. [ד"א אני מדבר מהמחשב הישן שלי חח..]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-