עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elad-k1,

שלום.. לפני כמה ימים ניקרע לי חוט ירוק שיוצא מהמאוור של המעבד (יש שלוש חוטים עליו ירוק שחור וצהוב). עכשיו הירוק ניקרע לי והמחשב נידלק רגיל והכול! עכשיו אני מנסה להדליק תמחשב המנורה של הלוח אם נידלקת אבל אין המחשב מת לא נידלק ולא כלום! יכול ליהות זה ביגלל החוט הירוק שניקרע? אם לא מה יכול ליהות שהמחשב לא נידלק..? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש אם הארד דיסק חדש sata2 wd 200gb יש לי הארד דיסק ישן שאני רוצה לחבר למחשב רק כדי להאביר מידע הישן הוא 160GB איך אני יכול לחבר את הישן למחשב החדש כי הכבלים לא מתאימים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by dress,

שלום, צרבתי על מדיה רב פעמית (CD-RW) קובץ וכנראה שהצריבה אינה תקינה ועקב השגיאה לא ניתן למחוק את המידע שעליו. בעזרת תוכנת ISOBUSTER אני יכול לקרוא את תוכן הדיסק אבל לא ניתן לבצע פורמט איתה. אם אני נכנס ישירות לכונן של הצורה אני מקבל הודעה שאין מדיה. פעם קרה לי מקרה דומה ולאחר מס' נסיונות הצלחתי לפרמט את הדיסק ולהישתמש איתו שוב. *** יש תוכנה שמיועדת לביצוע פורמט 'חזק' עבור מדיות רב פעמיות ? **** תודה.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by The-Devil,

יש לי כונן של WD ואני זוכר שאמור להיות לו תוכנת בדיקה לשגיאות (אחרת מ (Datal LifeGuard מישהו יכול בבקשה לתת לי את הקישור לתוכנה?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  5. שלום, לפני מספר חודשים דוד שלי קנה מחשב מ-OMC מעבד אינטל פנטיום 4 2.8 64BIT לוח אם של אינטל וכרטיס זכרון ג'נרי DDR2(סטיק אחד של 512MB). מדי פעם קורה שהמחשב נדלק מחדש בלי סיבה נראת לעין, כמובן שיש אחריות והוא לקח את זה לחנות והם אמרו לו שהתקלה נמצאה והכרטיס זיכרון גרם לריסט, משום מה אני לא ממש סומך עליהם ולכן אני פונה אליכם ושואל האם כרטיס זכרון יכול לגרום לריסט? נ.ב. בדקתי גם את הטמפרטורה והיא קצת גבוהה: 46, יכול להיות שזה גם קשור

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  6. קניתי כרטיס קול נורמלי ואני רוצה לבטל בהגדרות של המחשב את הכרטיס המובנה...איך אני עושה את זה? יש לי לוח אם של ABIT אם זה חשוב...

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  7. שלום לכם אני זקוק לעזרה לאחר זמן מה של מנוחה חזרתצי לשחק על המחשב NFS MOST WANTED ליתר דיוק ולאחר כמה ימים של משחק כל פעם שאני נכנס למשחק אני מקבל הודעה : To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations. ובTROUBLESHOOTING: משהו כזה - ensure your card has the supplemental powe connector attached וכו וכו והמשחק לא זז בדקתי שהכרטיס מחובר היטב והכבל שמחובר ישירות לכרטיס במקום מדובר על 6600GT של XFX בן שנה + - שעד היום עבד כמו תותח רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה שעוזרת לאבחן את מקור הבעיה אם הבעיה בספק או בכרטיס

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  8. אולי מישהו יודע, יש לי מעבד DUAL CORE האם אני אמור לראות שני CPU במנהל המשימות (TASK MANAGER) ? אני לא יודע אם אני אמור לראות. יש לי את הדרייבים החדשים ביותר, וגם SP2. זהו המסך של CPU-Z : (קובץ מצורף) מישהו יודע איך מסדרים את זה ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  9. קודם כל זה המפרט של המחשב שלי: http://img263.imageshack.us/my.php?image=1238op.jpg עכשיו יש לי בעיה... פתאום, סתם ככה, הבעיה צצה (אגב יש לי את המחשב היום בדיוק שנה!!) אני משחק כרגיל במשחקים במחשב... התחלתי לשחק ב FIFA WORLD CUP 2006 כמו כל פעם ופתאום אני רואה באלגן כזה במסך, מלא קישקושים שבגלל זה גם אי אפשר להמשיך לשחק, אז יצאתי מהמשחק וזה גם דופק לי את DESKTOP, כמו אייקונים מסויימים, ICQ, MSN, ועוד... תמונה באמצע משחק: http://img262.imageshack.us/my.php?image=1114fx.jpg תמונה שאני יוצא מהמשחק, יש את הבעיה גם על שולחן העבודה: (לא להתייחס לפסים שרואים על כל המסך, את זה אני לא רואה! משום מה שאני לוחץ על PRINTSCREEN זה מראה את זה, אולי גם חלק מהבעיה) http://img262.imageshack…

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by Hawie,

בזמן האחרון יש לי רעש די חזק מהמארז... לפעמים מגיע ואז הולך ושוב חוזר... הרעש נשמע כמו כבל שנוגע במאורר , אבל שפתחתי את המחשב והיה את הרעש, שום קבל לא נגע בהיטסינק או באחד מהמאוררים... אני לא מבין מאיפה הבעייה... מה שכן אם אני מפעיל לחץ עם היד על המארז מלמעלה הרעש נחלש ואז שאני עוזב הוא שוב חוזר... אולי זה קשור למארז? אולי הוא רועד או משהו? אשמח לעזרה, תודה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by heho15,

שלום, יש לי בעיה, המחשב שלי די חדש (3 חודשים) ומאז שאני זוכר שקניתי אותו.. לפעמים במשחקים הוא פשוט נתקע, עושה לופ של הסאונד שעכשיו הושמע (בדרך זה נשמע כמו טררררררררררררררררררררררררר) ואז יש קול כזה של מתג בתוך המחשב והוא עושה ריסט.. אה וגם רואים לחצי שניה מסך כחול שרשום בו משהו בלבן, אם אני לא טועה משהו memory... מה יכולה להיות הבעיה? חייב לציין שזה לא קורה תמיד אבל מתי שזה קורה זה מעצבן ת'תחת.. ד"א: המעבד לא עובר את ה43 מעלות אף פעם. הכרטיס מסך נמצא על 39 בלי משחקים שפועלים.. אבל הוא גם לא כל כך מתחמם..

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by שבע-שנים,

שלום, היום הבחנתי בבעיה מאוד מעצבנת. כשאני מנסה לעשות הפעלה מחדש למחשב שלי הוא פשוט לא עולה, הוינדוס נסגר ואז המסך מתנהג כאילו המחשב לא דלוק. אני חושב שהמחשב עולה אבל המסך לא מציג דבר. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך, Geforce 6800GT... מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by BEN903,

מדי פעם המסך רועד אבל רואים קווים כאלה לרוחב המסך כאילו רשת כזאת מה הבעיה אולי קיצור בכרטיס מסך הייתה לי בעיה לפני שבועיים הכרטיס פשוט היה מכבה את המסך לאחר כמה זמן גם בווינדוס וגם במשחקים החלפתי ספק והכל עובד טוב עכשיו חוץ מהקטע הזה שהתחיל לי באותו זמן בערך אז זה אולי הספק שניהם ג'נרים רק שזה מעביר יותר זרם ואם ניראה לכם שזה זה אז אני אשמח להמלצה עד 300 שקל לספק שיחזיק טוב 6800 ופנטיום 4 סוקט 478 גיליתי הרגע משהו מוזר שאני על רקע שחור זה קורה רואה תמונה אם שחור לא משנה מה זה עושה את זה וחזק מאוד קיצר זה או מסך או כרטיס מסך או ספק .המסך או גם רעש של ציפצוף חלש בעליה של המחשב

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by gutman78,

הלו אנשים אני מעוניין להתקין raid אצלי במחשב, השאלה יא מה עדיף ומה ההבדל בינהם, אני מעדיף מהירות ולא גיבוי. תודה, שמוליק

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, קניתי RAM חדש של 1G PC3200 במהירות 400MHZ וניסיתי לשים אותו במחשב אבל כשאני מפעיל את המחשב הWIN לא עולה ויש מסך כחול לשנייה או שהמחשב פשוט נתקע עם מסך שחור, רק כששמתי את הכרטיס הישן של ה256 (PC2100) עם ה1G אז המחשב פעל אבל זה עבד על המהירות של הישן. אבל נוצרה עוד בעיה, מידי פעם במיוחד אחרי זמן מה שאני משחק במשחקים המחשב נתקע :s05: ניסיתי לשים את הכרטיסים בצורות שונות אבל זה לא עזר ניסיתי גם להתקין את הWIN מחדש כשהכרטיס החדש בפנים אבל ההתקנה של WIN דרך BOOTDISK נתקעה אחרי כמה קבצים שהוא ניסה לטעון מה לעשות?! HELP :'( תודה, Adar

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by Ang3lus,

שלום, אתמול להנאתי שיחקתי לי BF2 ובאמצע המשחק המשחק נתקע ואחרי זה הייתה לי תופעה של תצוגה לקויה של דברים בתלת מימד (עושה לי את זה בכל יישום שכולל הצגת 3D) לדוגמא: http://1angelus.20m.com/dead.JPG מדובר בכרטיס Leadtek winfast 6600gt האם הכרטיס מת ? או לפחות המעבד 3D שלו ? כי ב2D עדיין הכל בסדר (אני משתמש בו עכשיו וגם רואה סרטים וכו' וכו')

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by X-Style,

אין לי מושג למה אבל ביום בהיר אחד המחשב החליט שכאשר משהו מחובר לUSB, המחשב לא יעלה... מה שקורה זה שאם אני מחבר משהו לUSB ואני מפעיל את המחשב, אז הוא נתקע במסך הראשון (במסך שהוא מציג את המידע על המחשב).. אבל אם אני מוציא את כל מה שמחובר לUSB ומפעיל את המחשב, הוא עולה בלי בעיות ואחרי זה שהמחשב כבר דלוק אני יכול לחבר את החיבורים ולא תהיה בעיה... זה דיי מעצבן שאחרי כל ריסטרט אני צריך לנתק את החיבורי USB... למישהו יש מושג מה הבעיה??

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  18. עשיתי פורמט, התקנתי ווינדוס, אנטי-וירוס, אקרובט, כ. מסך ואופיס וחבר שלי התקין בטעות את השפות הזרות לווינדוס עכשיו לאחר אתחול של המחשב פתאום הוא מציג לי את ההודעה הבאה : Disk boot failue' plaese insert system disk and press enter לאחר שאני מכניס את הדיסק המחשב עולה לי רגיל ואני משתמש בויינדוס ללא שום בעיה מה זה לעזאזל? הכל חדש חדש.... תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by Corntown,

בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעבוד על הפנים אז החלטתי לפרמט אותו אחרי הרבה זמן שלא פירמטתי. כשבאתי להתקין תווינדוס מחדש נזכרתי שכדי שההתקנה תזהה את הכונן שלי( SATA), אני צריך לעלות דרייבר לדיסקט וללחוץ על F6 בזמן ההתקנה- ועשיתי זאת וקיבלתי תהודעה הבאה : File txtsetup.oem .. an unexpeced error ( 1024) at line 1742 in d:\xpsp1\base\setup\oemdisk.c. עכשיו אין לי מושג אם אני פשוט מנסה דרייבר לא נכון, הדיסקט אולי לא טוב או שאני צריך לשנות משהו במחשב . אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי . תודה מראש לכל המשיבים.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by joseph_elkayam,

שלום, אתמול לפני שהלכתי לישון השארתי את המחשב דלוק כמו תמיד, כיביתי את המסך והלכתי לישון. בבוקר כשהפעלתי את המסך ראיתי שהמחשב משום מה לא בווינדוס וראיתי רק מסך שחור. כיביתי והדלקתי את המחשב מחדש, הוא נדלק אך כל פעם שהוא עולה לווינדוס במסך הפתיחה עוד לפני שהוא ממש נכנס לווינדוס המחשב עושה ריסטרט לעצמו ומפעיל את עצמו מחדש בלי להכנס לווינדוס, כך פעם אחר פעם. גם שאני מעלה את הווינדוס במצב בטוח הוא מפעיל עצמו מחדש לאחר מס' שניות בווינדוס. מישהו יודע אם יש טעם להתקין את הווינדוס מחדש (אם זה קשור בכלל) או שיש בעית חומרה כלשהי? אציין שהמחשב הוא חדש יחסית (רק חודשיים בשימוש). תודה לכל העוזרים ..

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by protection,

אתם יכולים למצוא לי את הקובץ שבתמונה להורדה? זה הדרייברים לכרטיס קול שלי =] תמונה: http://img63.imageshack.us/img63/513/dwf6cb.jpg

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by mp91,

יש לי לוח אם intel glen ridge d915pgn שמעתי שאני לא יכול לעזות OC אז אני צריך זכרונות שלא מיודעים ל OC.. ואני רוצה זכרון אחד ג'יגה במחיר 600 שח ככה.... כרגע אני לא יודע אם לקנות DDR2 או DDR1.. כי אני מבין שלצ'יפסט שלי יש תמיכה רק ב DDR 2 של 500 MHz ? ושמעתי שאין כל כך הבדל? תקנו אותי אם אני טועה? עכשיו רציתי לשאול מה אתם מציאים? קיצר אם תביאו לי זכרונות שיתאימו ללוח שלי ובסביבות 600 שח ככה אם אתם אומרים ש DDR2 יותר טוב אז תביאו של DDR2 ואם אתם אומרים שאין כל כך הבדל ועדיף DDR1 אז תביאו של DDR1 אה ואם הלוח תומך ב 600 מגה הרץ אז תביאו לי של 600 מגה הרץ של DDR2 תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by the kon,

שלום כבר מספר פעמים המחשב שלי מודיע לי כאשר אני מדליק את המחשב שהיה שינוי במעבד והאם להכנס ולשמור או להמשיך הלאה עכשיו המעבד שלי לא זז מהמקום שלו מאז שהוא הונח שם לראשונה ואף אחד לא נגע בהגדרות מדוע זה קורה ומה אני צריך לעשות בשביל שזה יפסיק? תודה

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  24. Started by Pika007,

שלום יש לי מעבד AMD64 3200+ vc ולוח Gigabyte K8NF-9 שמתי לב ב CPU-z שמתח המעבד שלי קופץ לו בחופשיות מ 1.392v ל 1.408v כל כמה שניות וחוזר אפשר לדעת למה זה קורה? המחשב שלי מקורר היטב, ובעל ספק של HEC, ככה שלא נראה לי שזו בעיה בספק הביוס הוא F7

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by soldier,

יש לי windows xp 32-bit אני רוצה להקתין winXp-64 bit ולא מצליח כי הוא מסרב לעשות לי BOOT FROM CD_ROM מתי ש הדיסק של winXp-64 bit בפנים

• 3 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.