תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
קנתי היום זכרונות חדשים למחשב. לוח אם: intel d845gebv2 זכרונות: ceon ddr400 1gb cl3 כשחיברתי את הזכרונות למחשב הוא לא עלה ונשמעו 3 צפצופים ארוכים, עכשיו אני עובד עם הזכרונות הקודמים. אני מבין שיש בעיה עם הזכרונות, אבל מה הבעיה? אשמח לעזרה! תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, באמצע שימוש במחשב המסך נהיה מעוות (תראו תמונה) וכמה שניות אחרי זה מפסיק גם הסאונד ... זה לא קשור להארד דיסק וגם לא לזכרונות (שניהם עברו בדיקה) ... אז מה לע**** יכולה להיות הבעיה ?? אני כבר משתגע לגמרי ! איך מאתרים מאיזה חלק הבעיה ? (נותרו רק הכרטיס מסך, הלוח אם והמעבד) .. [לא נראה לי שזה בעיית תוכנה] כל הטמפ' של המחשב בסדר והביוס מכוון על fale safe ... תודה לכל העוזרים, דור [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט: מעבד PENTIUM D 820 לוח אם P31-DS3L קירור CPU זלמן CNPS8700 LED כשה אני מגדיר בBIOS את הSMART FAN עלAUTO הוא עובד על מקס' סיבובים . אני משנה מAUTO לVOLTAGE הכול מסתדר.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם קיים מתאם המאפשר לחבר התקן בחיבור IDE (כונן קשיח,למשל) לחיבור SATA על לוח האם?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ערב טוב חברה, יש לי בזמן האחרון פסים כאלה שעוברים במסך, לא ממש רואים אותם שהמסך לא כהה מאוד (שחור), אבל בכל אופן, יש דרך להיפתר מזה? יכול להיות שזה נגרם ממגנטיות של רמקולים ליד המסך?
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
טוב, יש לי פה בעיה קצת מוזרה... המחשב שלי נתקע מקודם, עשיתי ריסט והווינדואוס התחיל לטעון, כשהוא סיים והיה אמור לפעול פתאום המחשב מאתחל את עצמו, בלי שום BSOD, הודעה או כל דבר אחר. כל פעם זה חוזר על עצמו ומאתחל רגע לפני שזה עולה. ניסיתי Safe mode וקורה שם אותו דבר. די מוזר לי שזה התחיל סתם פתאום, זה לא כאילו שבחיים לא נתקע המחשב ופתאום עכשיו הוא עושה צרות אחרי זה. מקווה שיש לכם איזה רעיון, לא בא לי להתקין ווינדואוס מחדש עכשיו...
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי יש לי הארד דיסק של WD דגם WD1600JB. מן הסתם 160 GB ההארד דיסק שלי כנראה מת. אני מדליק אותו ושומע 3 קליקים ואז הוא מפסיק להגיב. הקליקים כנראה מגיעים מכיוון המחט. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר גם ב-IDE וגם ב-USB אבל התוצאה אותו דבר. השגתי HD זהה והחלפתי את הבקר החיצוני בתקווה שזה יפתור את בעית הפיקוד לאקטואטור הפנימי אבל ללא הועיל. אני חייב שהוא יעבוד עוד פעם אחת בשביל לגבות אותו. הצעד הבא הוא לפתוח אותו לגמרי ולראות אם אפשר לשחרר את המחט. השאלה האם מישהו עשה את זה פעם? האם זה הצליח? ולמה אני צריך לשים לב כשאני פותח. כל תשובה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה מוזרה בצורב, לפעמים הוא קורא דיסקים של DVD ולפעמים לא, דיסקים עם שיכבה כפולה הוא הפסיק לקרוא בכלל, דיסקים רגילים אין לו בעיה לקרוא. יש משהו שניתן לעשות או לבדוק? או שפשוט משהו נהרס בצורב?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
קניתי HD חדש של seagate st3500320as ata חיברתי אותו בהצלחה אבל משום מה אני לא מצליח למצוא גישה אליו . הביוס מזהה אותו וגם בווינדוס הוא מראה install hardware success... install ready... אבל אין כל דרך גישה אליו מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
נכנסתי ללינק הזה http://www.seagate.com/www/en-us/support/downloads/maxtor_desktop שמופיע במדור ה FAQ בתור תוכנה לבדיקת ההרד-דיסק של מקסטור, אבל אני לא מבין מה להוריד פה ... מישהו יכול להסביר לי איזה קובץ אני מוריד משם בשביל לבדוק את ההארד דיסק ? תודה רבה, דור
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם! א. רציתי לדעת כיצד אני מפעיל את מצב שינה במחשב. האופציה קיימת אצלי באפשרויות צריכת חשמל, אבל משום מה הוא בוחר רק להפעיל את השומר מסך ו'כיבוי צג', ולא את כיבוי הכוננים ומצב שינה. ב. מה ההבדל מבחינת צריכת החשמל בין מחשב שכל הזמן פועל למשחב שישן? ג. האם כדאי בכלל להפעיל את האופציה הזו?? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בעיית sound- sound עובד יפה במשחקים אבל לא עובד באפליקציות אחרות - לא מנגן שירים למשל. הנה תמונה של הודעת השגיאה שמתקבלת מ windows media player כמובן שכל הדריברים הותקנו מהדיסק שהתקבל עם הלוח אם. המערכת היא .windows xp [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ראשית אני רוצה לציין ששמתי לב לפוסטים האחרים שנוגעים בבעיות דומות אך לא מצאתי בהם תועלת. במהלך משחק (C&C TB3) המחשב שלי החליט לאתחל את עצמו, ובמסך הBOOT הראשוני - איפה שהמחשב מזהה כל פעם איזה כוננים מותקנים וכמה זכרון מותקן - שמתי לב ל-2 שינויים: הראשון, המחשב לא זיהה 2 מבין שלושת הכוננים הקשיחים שלי (הוא זיהה את כונן הIDE עם הווינדוס עליו, אך לא את שני כונני הSATA שלי). השני: בשורה אחת אחרי מפרט הכוננים שהמחשב זיהה הופיע משו בסגנון cmos error - עוד משהו שאנ'לא זוכר. אוטומטית לחצתי על אנטר והמחשב עלה, כמובן בלי 2 הכוננים הנל. בוינדוס שמתי לב לדבר מה מוזר אחר - עושה רושם שהוא מזהה את הכונני הSATA שמחוברים לי למחשב ומאפשר לי לעשות SAFE REMOVAL וכדומה, אבל כאשר אני נכנס …
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, קניתי שני זיכרונות של KINGSTON DDR 2 800 1G היו לי כבר במחשב כבר 2G אותה חברה כשהירכבתי אותם הוא לא ממש ניכנסו אם קלות אני דחפתי אותם אם הרבה מאוד כוח אפילו פחדתי לשבור את לוח האם לבסוף כשהם ניכנסו (לא יודע אם זה עד הסוף בגלל ששמתי שצריך ליהיות איזשהוא קליק) סגרתי את הדברים האלו שמצדדים בסוף הדלקתי את המחשב ראיתי שיש לי 3.5 G זיכרון במקום 4 אמרו לי שזה ביגלל שאני משתמש במערכת הפעלה 32 BIT האם זה בגלל מערכת הפעלה או בגלל שאולי יש בעיה אם חיבור שלהם אם לוח אם?? אגב יש לי לוח אם EX38-DS4 שהוא דואל צנל וזה לא יתכן שאם סטיק אחד לא עובד אז אחר עובד אם אתם רוצים להתקין זיכרון אז אתם פותחים את הצדדים ודוחפים אותו פנימה נכון אם יש דרך אחרת אסמך לשמוע תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש E8200 GA-EP35-DS3 Kingston ddr2 2G(1x2 800Mhz CL5 בדקתי את המודולים של הזיכרון בתוכנת איבחון של Microsoft וזה הראה לי WMATS+ FAILED WINVC FAILED MATS+ FAILED LRAND FAILED INVC FAILED גם Memtest מראה שיש טעויות זיכרון. בחנות (גיבור מחשבים) אמרו לי שיתכן שהבעיה בכלל בלוח האם שלי. הזיכרון כן מתאים ללוח. השאלה שלי האם יש אפשרות שהבעיה נובעת מBIOS ? יש לי גרסה F1 מה אני צריך לבדוק,לעשות? אודה לכם על כל עזרה אפשרית.
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב עם מעבד Pentium D, אשר החל באופן לא ברור לאחרונה להתחמם ולהגיע ל-75 מעלות ואף יותר. ב-80 ומעלה - הוא כבר היה "נכבה" פחות או יותר - המסך היה נכבה, המחשב נשאר דלוק אך לא פעיל למעשה. אני חייב לאמר שזה קרה בפתאומיות, מה גם שאחרי שניקיתי את מערכת הקירור היטב, וגם שמתי משחה תרמית חדשה - החום נשאר זהה! ממש הופתעתי לגלות את זה ואני לא יודע עוד מה לאבחן. אולי החשמל בלוח לא תקין? אולי הספק? אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא... תודה!
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
תחילה אתן את כל הפרטים. מעבד core 2 duo e6600, לוח אם של אינטל אני לא זוכר איזה בדיוק אבל נקנה לפני שנה ותומך במעבדי מרובע ליבות. זכרון 4 סלוטים של 2 ג'יגה כל אחד עם מהירות של 800 MHZ (הותקנו לפני שבוע ,עד עכשיו עבדתי עם 2 ג'יגה) של חברת OCZ . אני עובד עם תוכנות תלת מימד ולכן אני צריך את כמות הזכרונות הזאת,לרינדורים. מאוורר על צלעות הקירור של המעבד ומאוורר אחד על המארז. ניקיתי את המאווררים ואת צלעות הקירור עם מברשת ,והכל נראה נקי עכשיו. עכשיו לגבי הבעיה: המחשב התחיל להיכות בפתאומיות מאתמול. זה קרה פעמיים עד עכשיו,אז קראתי בגוגל ודיברתי עם אנשים שאמרו לי שכנראה המחשב מתחמם יותר מהרצוי ולכן הוא נכבה אוטומטית כדי להתקרר. בדקתי את הטמפרטורה שלו ועכשיו הוא עובד על 56-57 מעלות …
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
דבר מוזר קרא לי היום הפעלתי את מחשב Q6600 לוח מקסימוס פורמולה ביוס 1201 זיכרון 8 גיגה ספק אינמקרס ליברטי 500 כרטיס מסך 3870*2 ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא עולה אבל קופא אחרי כמה דקות מערכת ההפעל לא מצליחה לעלות והדבר המוזר שגם בביום אחרי כמה דקות הוא קופא עכשיו מה שראיתי מוזר זה שנורת הביקורת של הזיכרון דולקת באור אדום למרות שהמתח הוא 2.1 וגם שניסיתי להוריד או לאפס את ה O.C זה עדיין ככה עוד משהוא הנורה של הכרטיס קול וגם הנורה של המסך ביקורת הקטן שמגיעה איתו דולקים במעומעם ולא כמו פעם מה נראה לכם שהבעיה יכול להיות שיש בעיה בזיכרון למרות שבדקתי אחד אחד ועדיין יש את הבעיה או שזה יכול להיות ספק שכבר קשה לו בגלל כל המתח שהוא צריך לספק יש לי הרבה מאווררים מה אתם אומר…
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600GT ... קיצר קיבלתי איתו מתאם SVIDEO (קצר כזה שיוצא ממנו שלוש בננות: כחול, אדום וירוק.) להלן: רק שאין את הצהוב.. ויש לי את החוט הזה... ניסיתי לחבר את ה RCA לאחד מהבננות הצבעוניות, אבל זה לא בדיוק הלך... מה אני עושה :s05: :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מחשב P2.4 על לוח אנטל הדם D865PERL. זכרון 2x256 נדמה לי של סמסונג(טעות שלי -הוחלפו פעמיים) כרטיס מסך ATI עתיק רנדון 9200. עד לא מזמן הלוח היה יציב ואמין. בזמן האחרון המחשב נהיה גרוטאה עלובה.(תקיעות וריסטים אין מסכים כחולים.) העומס בזמן עריכת תמונת ב PS1 תמונת בגדול 6MP. הוא לא רב בערך עד 40 אחוז. המעלות במחשב 42. מעבד ו 32 36 האזורים שונים במארז - א שללתי שזאת בעיה למאוורים. הבעיות התחילו כאשר החלפתי את הדיסקים מ IDE לSATA. הלוח תומך בדור הראשון של SATA. למשל לפתוח תקיות של תמונת - מעלה אצלי את סעיף העצבים. אני גם שולל בעיה של תוכנה כי לא מזמן הכול הותקן מחדש ואני בדרך כלל יודע מה אני עושה. למעשה המחשב ישמש אותי לעוד שבוע אז אני אקבל את הזמנה החדשה שלי. אבל המחשב א…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי... יש מנוף שחור שסוגר את התושבת אבל כשאני מרים אותו ופותח עדיין אי אפשר להוציא את התושבת יש עדיין משהו שתופס אותו. תודה
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קניתי למחשב לא מזמן זיכרון של קינגסטון 1024MB, והיה לי (עדיין יש) זיכרון של A.DATA 512MB. כשקניתי את ה-1024 המוכר אמר לי לא לחבר אותו יחד עם ה-512 כי אז המחשב יעבוד רק על ה-512 למרות שהוא יראה כאילו יש לי (1536MB). האם זה נכון? אם אני יחבר את שניהם בתכלס אני יקבל רק לפי הנמוך? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש כמוכן יש לי ארדיסק בלי שום קשר למחשב שיש בו המון מידע שאלתי היא האם אני יכול לחבר אותו למארז כארדיסק נוסף לא חיצוני אלא פנימי ולעבוד איתו בלי שהמידע יאבד תודה
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ברגע שאני מנסה להעביר מהמחשב לדיסק און קי , קובץ או כל דבר אחר אני מקבל הודעה: אין אפשרות להעתיק את קובץ ....... : הדיסק מוגן מפני כתיבה , הסר את ההגנה מפני כתיבה או השתמש בדיסק אחר. איך אוכל לשנות זאת ?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-