עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RUJI,

הכניסת pci של הנייד תפוסה בכרטיס רשת אלחוטי.... אין דרך אחרת שבכל זאת יהיה לי usb 2.0 הנייד הוא IBM r40 תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  2. הבעייה: ברזולוציות גבוהות(הכי גבוה שאני עובד זה 1024*1280 32ביט) ובקצבי רענון גבוהים שנעים בין 85HZ ל-100HZ, גודל המסך פשוט כל הזמן משתנה, כאשר אני קובע לו גודל שמתאים למסגרת שלו, המסך מרצד וכל הזמן הגודל הזה משתנה ולא נשאר מתאים למסגרת... הכל נראה תקין אבל הוא ממש מפמפם את זה...פשוט קופץ לכל מני גדלים, אחרי שאני מגדיר את זה מחדש, יש איזה דקה של שקט אבל אז שוב השינויים הללו בגודל מתחילים. זה קורה בעיקר אחרי שאני משאיר אותו מכובה הרבה זמן (לא מהלחצן POWER אלא מהשומר מסך ומהכיבוי האוטומאטי של מערכת ההפעלה). מה ניסית עד עכשיו? לעבוד ברזולוציה נמוכה יותר וקצב רענון נמוך יותר -> יש שינויים כאלה, אבל הם הרבה פחות דינאמיים והרבה פחות משמעותיים וזה נסבל לעבוד. כיבוי וה…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by gal atedgi,

הורדתי משחק של סוני במחשב הוא יכול לעבוד לי במחשב? אם כן איך? זה פועל לבד או שצריך תכונה מסוימת? דרך אגב יש לי כונן dvd אם צריך

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by singera,

מותקנת המדיה פלייר הכי חדשה ורק מתוך 3 מחשבים 1 מזהה.... חיבורי הUSB תקינים

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by BneXt,

שלום לכולם... יש לי סרט .avi במחשב ואני רוצה להריץ אותו בתוכנה BSPlayer. עכשיו שאני נכנס לתוכנה ושם את הסרט זה מראה לי את התקלה הבאה: Error signature: AppName: bplay.exe AppVer: 0.8.6.493 ModName: xvidcore.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0004c85f זה מראה לי אותה בתוכנות: Windows Media Player, MV2player, BSplayer בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה הזו... תודה

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  6. Started by Doctor Robert,

שלום, ניסיתי היום להפעיל את המחשב והווינדוס עלה לשניה ואז קרס ונתן לי מסך כחול. המסך כחול מופיע ממש לחצי שניה וכמובן שאי אפשר לקרוא את הפרטים שהוא נותן. עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הווינדוס עולה לחצי שניה, מסך כחול לחצי שניה וריסטארט וכך חוזר חלילה. הווינדוס כן עולה במצב בטוח, ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל זה להועיל. אני מעלה לכאן קובץ מיני DMP שהוצאתי ממצב בטוח. מהיכן ניראת הבעיה? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by DeadByDawn,

אוקי,הBluetooth שלי מחובר ל COM5. וישנה תוכנה שכנראה משתמשת בזה,ולא נותנת לתוכנה אחרת שאני רוצה להריץ להשתמש בCOM הזה... איך אני מוצא איזו תוכנה משתמשת בזה וסוגר אותה??? ניסיתי ליצור עוד COM4 לBT,לא הלך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by ilaysk,

יש לי שתי דיסקים קשיחים עם 80G כל אחד עשיתי ריסטרת למחשב ופיתאום כונן אחד נעלם (זה שלא מותקן עליו הוינדוס) כיביתי את המחשב הוצאתי את הדיסקים הקשיחים ואז הפעלתי את המחשב כיביתי הכנסתי את הדיסקים הקשיחים הדלקתי ואז הכל עבד מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by danieltip,

יש לי 2 רמקולים ואחד מהם לא עובד וקבדקתי את הרמקולים על הMP3 שלוש הם עבדו מצוין אחרי זה חיברתי את האוזיניות למחשב ורק אחד מהם עובד כמו הרמקולים וכשאני סם אותם בMP3 גם הרמקולים וגם האוזיניות עובדים מצוין שניהם שני הצדדים!! עזרה דחוף!!!

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  10. שלום, בעייתי היא כזו: מחשב חדש (AMD Athlon 3800 X2) עם לוח אם של אלבטרון KM51PV. כרטיס מסך משולב Geforce 6150, nForce 430. במסך הכחול מופיעה בעייה בקובץ nv4_dsp.dll וגם Windbg מדווחת על אותו קובץ. תיכף ומיד הנחתי שמדובר בדרייברים של המתאם הגרפי והתקנתי מחדש את הדרייברים האחרונים של nVidia (גרסה 84.21). בהתחלה נראה שהכל בסדר, אולם בהרצת תכנת Maya לעיבוד תלת מימדי - חזר המסך הכחול כאילו מעולם לא נעלם. ובכן, מה לעשות? מצורפים קבצי ה-minidump. תודה, [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by jackye,

שלום לכולם יש לי רשת עם 2 מחשבים ונתב אדימקס(לידע כללי) ,אחד המחשבים לא עולה בכלל הוא מגיע למצב test memory נותן לי 2 הודעות עם כניסה לביוס (אני לא שם כרגע ואני לא זוכר את האופציות ),בזמן זה המקלדת לא מגיבה בכלל למרות שהמחשב עולה לא נשמע שום ציפצוף שמעיד על חומרה תקולה ,ניסיתי לנתק את המסך ולחבר שוב קיבלתי את הודעת ה test של המסך כך שאין בעיה במסך עצמו ,לפני כן אמרו לי שהייתה הפסקת חשמל ,השאלה היא אם הבעיה היא חומרתית או שהמערכת הפעלה לא תקינה ובנוסף מה עליי לעשות אודה מאוד לעזרכתכם

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  12. יש עוד דרך לדעת מה הוא הכרטיס קול מבלי לפתוח את המחשב? אבד לי דיסק ההתקנה אחרי הפירמוט, ואני לא יודע עכשיו מה סוג הכרטיס קול שלי. תודה ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  13. שלום חברה, חג עצמאות שמח!!! דרך אגב, זה אחלה פורום, ואחלה אתר! אז ככה, שיחקתי קצת עם ההגדרות ב-BIOS עכשיו שם שיחקתי עם אחת האופציות שרשום בה להפעיל את המקלט אינפרא אדום המובנה שיש לי, לאחר מכן הפעלתי את הXP חזרה ובאמת הופיע לי שנימצא התקן חדש- התקן אינפרא אדום מובנה (pnp0510-generic irda compatible device) ובאמת הוא גם מופיע ברשימת ההתקנים בלוח הבקרה... יכול להיות שיש לי באמת מקלט אינפרא או משהו כזה מובנה ולא ידעתי על זה!?!? אז הנה הדגם של הלוח שלי (מתוך התוכנה BCM ADIA) הציפסט הוא של- via vt82c693a apollo pro133 תודה רבה מראש! Motherboard Properties Motherboard ID 10/20/1998-692-596-W977-2A6LGM4EC-00 Motherboard Name MSI MS-6199VA Front Side Bus Properties Bus Type Int…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by RazKaziRo,

הבעיה לא ממש אצלי היא אצל חבר שלי שאני מדליק אצלו את המחשב ורוצה להכנס למצב בטוח אני לוחץ f8 אבל כלום לא קורה הוא מעלה תווינדוס כאילו כלום הדבר היחדי שמופיע עם אופציות לחיצה לא כמו במחשב רגיל שיש לך את ה מסך הזה עם הכוכב הצהוב בצד ימין סליחה על הבורות אבל אני לא יודע איך קוראים לו אולי המסך של הביוס או משהו אצלו באופן רגיל תמיד מופיע לי מסך בצבע כחול של אסוס ויש לי אופציות לחיצה של alt+f2 אני נכנס לזה ואין לי שום אופציה להכנס למצב בטוח ובדרך כלל אחרי כמה ריסטים המחשב אצלי בבית מביא אופציה של להפעיל תווינדוס רגיל או להכנס למצב בטוח וסופר כלפי מטה אצלו משום מה זה לא מופיע איך נכנסים למצב בטוח במחשב שלו אני חייב לסרוק תמחשב במצב בטוח אצלו למה הסריקה לא מצליחה להסיר את הווירו…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by a-gold,

תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by NosNos22,

טמפרטורת המעבד מגיעה ל 85 כשאני מבצע ANTI VIRUS SCAN ולפעמים אפילו כשאני מריצ משחק כבד במצב רגיל הטמפרטורה היא בסביבות ה 70 המעבד שלי הוא P4 2.4 חיפשתי ב FAQ ולא מצאתי טמפרטורות ב מספרים מה הטמפרטורה הממוצעת ל מעבד כזה ומהי המקסימלית הבטוחה תודה

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by kobibo,

יש לי תופעה שלא ברורה לי כל כך ואני מאוד מקווה שהיא לא קשורה לכרטיס מסך שלי. כאשר אני משחק ב Splinter Cell Chaus Theory לפעמים כאשר אני דווקא לא משחק פיזית אלא המשחק פועל ברקע המסך נכנס למצב של StandBy ואין מנוס מלרסייט את המחשב. בדקתי וזה לא עניין של טמפ' ( לא מגיעה ל 60 מעלות ), החלפתי דרייבר לקאטליסט החדש במקום אומגה ( שגם שם התופעה התרחשה ),הורדתי תדרים של הכרטיס ל 540/600 ( ב 3DMARK התופעה לא קורת ). לא יודע אולי איזה באג במשחק ? אציין שתופעה זאת לא קרתה לי בשום משחק אחר ( לא ב FEAR לא ב COD2 ). אנא הצעתכם.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by wild_3d_raptor,

אלהן חבריה .... הוינדוס נותן לי הודעה מעצבנת שאומרת - you may be a victim of software counterfeiting אנגלית אני מבין ,אני יודע מה זה אומר השאלה שלי היא מה ההשלכות - חבר סיפר לי שתוך 30 יום זה נועל את הוינדוס או משהו כזה , יש בזה מן האמת ?????? מה ניתן לעשות על מנת להוריד את ההודעה המעצבנת הזאת ?????

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by ofeky1,

פיצלתי את הדיסק קשיח שלי במחשב ל 2 כוננים שונים בעזרת התוכנה Paragon Partition Manager Professional ומאז מופיע לי סימן של "הוצאת חומרה באופן בטוח". והשאלה שלי היא מה יקרה אם אני ילחץ על ה"הוצאת חומרה באופן קבוע"?? הכונן השני ימחק?? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  20. שלום! יש לי לפ-טופ ישן שאני מנסה לחבר אליו איזה שהוא התקן USB נייד להעביר אליו מידע, בין אם זה קורא כרטיסי זיכרון ובין אם זה הCOWON A2 החמוד שלי. העניין הוא שהוא מזהה אותם וכותב את שמם כמזוהה, אבל לא מראה שום הארד-דיסק נוסף ב"מחשב שלי". פרטי הלפ-טופ: חברה: קומפאק(כיום נדמה לי HP) וינדוס: 98SE USB: 1.0 מעבד: CELERON 400 MH"Z RAM: 32M"B ==================== הוא מחזיק נפלא אינטרנט ומסמכים וורד לעבודת משרד אבל אני לא רוצה לצרוב דיסק בשביל להעביר אליו קבצים קטנים. אני לא יכול להשתמש בשום אמצעי כ DISK ON KEY איתו. מה חסר בחומרה או בתוכנה? מה שונה בעולם המחשבים שהאופציה הנ"ל החלה לעבוד פתאום? ווינדוס, תוכנה ששונתה? אני כבר לא זוכר. מה דרוש לזה להראות אמצעי נייד מהנ"ל כדיסק ב"מחש…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by B-STyLeR,

שלום אנשים, לפני כשנה קניתי מחשב חדש עם שני כרטיסי זיכרון של Twinmos 256MB DDR400 PC3200 ממש היום קיבלתי עוד שני זכרונות של אותה חברה. Twinmos 512MB DDR400 PC3200 והוספתי אותם לשני הסלוטים הנותרים בלוח אם. אם זה יעזור הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 התומך ב DUAL.... עכשיו כאשר הפעלתי את המחשב הכל נראה כשורה אך כאשר בדקתי ב SYSTEM בכפתור ימני של "המחשב שלי" זה מראה לי "1.00GB של RAM" ולפי החישוב שלי היה צריך להיות לי 1.536GB של RAM .... מה הבעייה ? אשמח אם תעזרו לי להתקין את הזכרונות החדשים בנוסף לישנים... נראה לי שהוא קולט רק את החדשים משום מה כאשר כמובן לא הוצאתי את הקודמים אלא הוספתי את החדשים לצידם. בנסיון שני, ניסיתי לעשות שינוי…

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  22. קיבלתי אתמול מחשב חדש MB: Asus P5PL2 intel D930 EVGA 9600GT התקנתי Windows xp sp2 כשאני מנסה להחליף משמתש, כלומר swich user, המחשב פשוט מתחיל מחדש באופן לא רצוני. ביטלתי את האפשרות של windows failure: automatically restart ועכשיו כשאני מנסה להחליף משתמש אני מקבל stop 0x0000008e במסך כחול הפעלה מחדש לא רצונית קרתה לי גם עוד כמה פעמים בתפעול שוטף הנה הקבצי minidump http://rapidshare.de/files/20318755/minidump.rar.html מה יכולה להיות הבעייה? תודה

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. היי לאחר מליון נסיונות להפטר ממסכים כחולים. נותרו לי שני חשודים 1. HD 2. MotherBoard אם הרצתי בדיקה עם ה error cheking של XP והכל יצא תקין זה אומר שזה בטוח לא ה HD או שיש מבחנים יותר רציניין שמומלץ להריץ? ובעצם גם לזיכרון הרצתי רק את ה mem386 או איך שקוראים לזה, והכל יצא תקין (גם במבחן הארוך) זה מספיק אמין? תודה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  24. יש לי מחשב נייד מדגם Dell Latitude D505 שיש לו כונן COMBO (צורב + קורא די וי די) אך בחודשים האחרונים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של די וי די... אם הם באים בתור סרט, או בתור תוכנה... זה בא לידי ביטוי בכך שאני מכניס דיסק די וי די, הוא מתחיל לעשות רעש חזק, הוא מרעיד את כל המחשב ואינו יכול לקרוא את תוכן הדי וי די.... מה לעשות? תודה מראש נ.ב. ----- הצלחתי כבר לקרוא בו דיסקים של די וי די... והדגם שלו הוא 8w007 a01 של DELL

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by picasso,

שלום, נתקלתי כבר מס' פעמים בתופעה מוזרה. במחשב שמחובר לאינטרנט (HOT), באמצעות כרטיס רשת (לא O/B). קורה מידי פעם שהכרטיס הופך למצב DISABLED. לא בזמן מוגדר וללא התערבות המשתמש. המחשב נקי מוירוסים/רוגלות ושאר מזיקים... יש רעיונות ? תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.