עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום; המחשב שלי החל לעשות בעיות אתמול כאשר בבוקר פשוט סירב לעבוד. המחשב מתחיל לעבוד, הווינדוס עולה, תמונת הדסקטופ אפילו נטענת, ואז נשמע קליק מהדיסק הקשיח והמסך הופך לשחור. כאשר אני מעלה בSAFE MODE המחשב עולה. וכאשר אני מעלה את המחשב בLast known configuration that worked האנטיווירוס מנוטרל (AVG 8 ) . הכל החל אחריי שהתקשיתי שלשום לעדכן את האנטיווירוס (מאחר והתמיכה בגרסא 7.5 תופסק להיתמך בעוד כשבוע). שינויים במערכת לא נעשו פרט לאנטיווירוס. אני חושש שהבעיה היא בו, אבל אינני בטוח, אילו עוד בדיקות אפשר לבצע על מנת לאתר את הבעיה? במידה והבעיה היא בו, על איזה אנטיווירוס חינמי אתם ממליצים? תודה, רון.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  2. אני מקווה שהנושא בפורום המתאים . שלום , היה לי מחשב שכל הזמן עשה בעיות בתוך הווינדוס והבעיות היו מוזרות ככה שכל הזמן רושם לי שגיאת DLL או שמה לא יודע הודעות מעצבנות בזמן התקנות תוכנות הוא נתקע באמצע ורושם שהוא לא יכול לגשת לקובץ או דברים כאלה, בקצרה בעיות ממש מוזרות . פירמטתי את המחשב אלף פעמים וניסיתי מליון גרסאות של XP !! ובסוף הכל היה אותו דבר רק שהבעיות מתחלפות כל פעם בעיה אחרת חשבתי הארדיסק --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי זכרונות --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי כרטיס מסך --> החלפתי אותו דבר !! בקיצר גם ספק החלפתי וגם לוח אם לבסוף! את המעבד השארתי בצד כי לפי מה שאני יודע שמעב או שהוא עובד או שלא !! ( זה נכון ? ) לקחתי את המעבד שמתי אותו במחשב אחר שהיה תקין לגמרי ע…

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  3. אין לי אפילו איך לתאר את הסאונד, אבל זה כאילו שיש עומס רגעי על המחשב והסאונד פשוט נמרח\מגרגר\מקרטע לכמה שניות (יכול לקרות פעם בכמה דקות, פעם בכמה שעות, לא משהו קבוע). קורה בכמה תוכנות מולטימדיה ככה שזה לא מצד התוכנה. יש לי 2 כרטיסי קול (מובנה ובחריץ PCIE) - זה קורה בשניהם ככה שזה לא הכרטיס ולא הדרייבר. יש לי וינדוס ויסטה שמותקן ועובד ברצף כבר כמעט שנה, עד היום לא היו בעיות כאלה. בזמן ההפרעות אני מסתכל במנהל המשימות ואין שום זכר לעומס (לא זיכרון ולא מעבד). בהתחלה חשבתי שזה קורה בעומס הורדות בביטורנט אבל סגרתי אותו והתחלתי להוריד באימיול, גם שם זה קורה. אני לא יכול לדעת ממש אם זה קורה גם בלי שיהיו בכלל הורדות כי זה לא קורה ממש אצלי, רוב הזמן ההרדיסק בעבודת כתיבה - להגנתו אנ…

• 55 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by Friedman,

יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כמעט בכל פעם שאני מתקין (ולפעמים מסיר) תוכנה מהמחשב לאחר אתחול ייזום, הוא מתחיל לבצע מספר איתחולים "על דעת עצמו". כלומר, התקנתי תוכנה ובצעתי restart, המחשב עלה ואז לאחר כמה שניות (לפעמים דקות) המחשב ניכבה ונדלק. זה יכול לקרות כמה פעמים עד ואז זה מפסיק. יש לי הרגש השזו בעית תאימות כלשהיא. זה המפרט (לוח אם ומעבד) AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Mothe אשמח מאד לעזרה תודה

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by לוח שנה,

שלום, יש לי את הלוח הנ"ל של GB, למי שמכיר GB מוסיפה כבלים ללוח שניתן לחבר ללוח HD רגיל (פנימי) מבחוץ והוא יעבוד כחיצוניhttp://www.virtual-hideout.net/reviews/GIGABYTE_GA-P35-DS4/images/06.JPG. הבעיה אצלי כשאני מחבר את זה המחשב נתקע או שהכל איטי. מישהו יודע למה? תודה.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  6. ניסתי לחבר את ההארדיסק לכמה מחשבים שונים והווינדוס לא רוצה לזהות אותו,זה נותן את השגיאה הבאה http://img521.imageshack.us/my.php?image=74117952jl8.jpg http://img100.imageshack.us/my.php?image=60682134it2.jpg ניסתי להחליף את ההארדיסק עם הארדיסק אחר שעובד תקין (לקחתי ממחשב שעובד), ניסתי להחליף גם את הכבל SATA,אני בטוח שהבעיה היא מהלוח של המארז אבל מה כבר יכולה להיות הבעיה? זה ההארדיסק http://img143.imageshack.us/my.php?image=68372320vk4.jpg http://img143.imageshack.us/my.php?image=10914574jx5.jpg אני מצטער שלא רואים ישירות את התמונות,אני יותר מחצי שעה מנסה ולא מצליח.. תודה רבה רבה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  7. יש לי כאן מחשב של חבר, הוא קנה ארד-דיסק SATA חדש וניסנו להתקין בו ווינדוס. הבעיה היא שאחרי שהוינדוס עולה עם הקבצי התקנה הראשוניים אני מקבל מסך כחול עם הודעת שגיאה שיכול להיות שהארד-דיסק לא מותקן כהלכה או יש וירוסים (WTF?). ניסתי להתקין עם אותו ארד-דיסק על מחשב אחר את הווינדוס וזה עובד. כך שעשיתי לו בנתיים רק פורמט אבל אני עדיין מקבל את הודעת השגיאה הזו בכול פעם. כשהחזרתי את הארד-דיסק הישן למחשב אז המחשב עובד. נראה לי שזו בעיה בלוח אם או בדריוורים של ה SATA, ניסתי להתקין עם דיסקט של כונן A אבל לא נראה שזה עבד... למישהו יש רעיון היכן הבעיה?

• 27 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by elabet,

יש לי לוח P35-DS3L של ג'יגבייט, ניסיתי להתקין את כל הדרייברים וגם הורדתי מהאינטרנט אבל הוא פשוט לא מזהה. יש לי XP SP2 אם זה עוזר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  9. לפעמים כשאני רוצה לשחק במשחק כלשהו, כשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המסך פתאום נהיה שחור והמנורה מתחילה להבהב כאילו המחשב מכובה וגם הסאונד נתקע. ואין אפשרות לצאת מזה גם ריסטארט לא עוזר חייב לכבות את המחשב ולהדליק מההתחלה דרך המארז. זה לא קורה בכל המשחקים אבל עכשיו הורדתי לדוגמא משחק וזה קורה גם בו ואי אפשר לשחק..וזה קרה לי גם בעוד כמה משחקים ככה שאני לא חושב שהבעיה היא במשחק עצמו. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 48 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by elabet,

שלום לכולם, קניתי וחיברתי כונן 320 ג'יגה של סיגייט, הבעיה היא שבווינדוס (XP) הוא מציג לי שהכונן בעל קיבולת של 127 ג'ב... ניסיתי לעשות אתחול לכונן אך עדיין זה מראה אותו דבר. מה צריך לעשות כדי שזה יראה את הקיבולת האמיתית? (320 ג'יגה?) תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  11. אני מנסה לפתוח והוא כותב לי את זה.. (2 דיסקים שונים DVD) אבל זה דיסקים תקינים כי בדקתי ב-2 מחשבים אחרים והם עובדים.. ואחד מהם גם נצרב לפני כמה שעות.. הנה גם תמונה:

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  12. אז ככה: יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד מהם עובד כמו שצריך והשני התחיל לעשות בעיות לפני כמה שבועות: 1) ניתן להעתיק ממנו קבצים, אך כאשר אני מנסה להעתיק משהו אליו זה לוקח שעות (3 שעות ל-700 מגה לדוגמא). 2) לפעמים (וזאת בעיה חדשה), הוא פשוט נעלם וכבר לא מופיע במחשב שלי. אני חושב שיש לזה קשר לכך שכשאני הולך ל: System Properties, Hardware, Device Manager, IDE ATA/ATAPI controllers מופיעים שם שני Primary IDE Channel ושני Secondery IDE Channel כשאני נכנס למאפיינים שלהם ול-Advanced Settings ב-Primary הראשון כתוב ב-Current Transfer Mode: Not Applicable כך גם ב-Device 0 וגם ב-Device 1 ב-Transfer Mode זה על DMA if available כאשר ב-Primary השני כתוב ב-Current Transfer Mode: Ultra DMA Mo…

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by Toxin II,

אהלן, לפני כמה שנים טובות אחותי קנתה מחשב, ומאז ומתמיד היו בו בעיות עם הUSB... למחשב יש 6 יציאות USB - 4 מאחור ו-2 מקדימה... בכל מקרה, הבעיה היא שבכל פעם שמחברים משהו לUSB, מדובר במעין "רולטה רוסית" - או שה-USB יעבוד ומכשיר שחובר יפעל, או שהוא לא יעבוד ואז צריך לחבר אותו לכל אחד מיציאות הUSB עד שמוצאים יציאה שמגיבה... גרוע מזה - בכל פעם שסוגרים את המחשב, בפעם הבאה שתפתח את המחשב, יציאת USB שעבדה קודם לכן כבר לא תעבוד...ולפעמים על 6 יציאות הUSB לא עובדות בכלל! פירוט המחשב: AMD Athlon 3000+ 64Bit S939 לוח אם של ג'יגהבייט, לא זוכר את פרטיו Kingston 512MB DDR RAM 400MHZ WD 80GB 7200RPM on Board Geforce 6200 מערכת הפעלה מותקנת- Windows XP SP2 32Bit

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by Unrated,

שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 4 2.8GHZ ו1GB ראם.שלשום המחשב שלי נתקע ווהארד דיסק כל הזמן הסתובב ואז התכבה ואז עוד פעם הסתובב הסתובב והתכבה.כשהוא היה תקוע נגעתי עם היד בהארד דיסק והוא היה חם. וככה היה עד שלא עשיתי רסטארט מהכפתור.עשיתי רסטארט ואז הווינדווס התחיל לעבוד לאט.עכשיו לוקח להטעין אותו בערך דקה וחצי(XP) איפה שיש את התמונה של הווינדוס עם הדבר הרץ הזה למטה.נכנסתי לפרופרטיס של המחשב שלי ואז ראיתי שנעלמו לי למטה (COMPUTER:) המאפיינים של במחשב.לא היה כתוב מה המעבד אלה היה כתוב רק 1.00 GB OF RAM.החום של המחשב רגיל שזה 50 מעלות.יש לי תוכנה ספידפאן 4.32 ובלשונית S.M.A.R.T בחרתי את ההארד דיסק שלי והוא היראה לי למטה ב-Fitness וב-Preformance שחסרים שני תאים.(יש תמונה מצורפת) …

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  15. שלום, עדכנתי את הBIOS שלי מהאינטרנט ע"י תוכנה המצורפת ללוח האם (GYGABYTE GA-8I945P-G). כעת המחשב לא עולה ואפילו לא מתחיל POST. אין צפצופי שגיאה ואין שום תצוגה על המסך. רק כפתור הכיבוי מגיב באופן תקין. הוצאת הסוללה לא עזרה. קיצור חיבורי הסוללה וכן הג'אמפר CLEAR CMOS לא עזרו גם הם. מה עוד אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by secondhand,

ערב טוב, נתקלתי בתקלה מיום שבת ב DELL שלי, באמצע סרט המחשב נתקע פתאום, הפעלתי מחדש ומאז הוא כל הזמן נתקע אחרי כמה דקות שאני נמצא בוינדוס המסך טעינה שמדליקים ניהיה איטי מאוד (איפה שהוא טוען את ה bios) יש לי Dell OptiPlex GX260 bios = A09 winXP PRO מישהו יודע מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by My_Name,

אחרי שהקבצים מועתקים למחשב, וההתקנה נכנסת למסך ה-GUI הכחול של ההתקנה. ההתקנה מגיע לשלב של "Installing Devices" ופשוט עושה הפעלה מחדש באמצע, 33-34 דקות לפני הסיום. לפי מה שידוע לי, זה השלב שבו היא מםפלת בכל ה-PnP למינהם, אז ניתקתי כל כרטיס לא רצוי וכל חיבור USB מיותר ונשארתי עם מחשב עם דיסק אחד - SATA, 2 סטיקים של 256 RAM, כונן דיסקים של LG, וכרטיס מסך ( GFORCE 5500). עדיין אותה בעיה. המחשב עצמו P4 עם לוח של MSI - עומד בדרישות של XP. ניסיתי לראות אם יש משהו ב-Log של ההתקנה אולי - כלום. מישהו מכיר פיתרון יצירתי אחר ? עברתי פה בפורום על פתרונות שהציעו לאחרים, וחיפשתי בגוגל - כלום לא עזר. תודה.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אהלן... אני חדש כאן... טוב נתחיל במה שעל ליבי... לפני מספר ימים קניתי לוח אם חדש abit ip35 e... אבל מה? בכל מאמץ.. אם זה אם orthos או בgraw 2... המחשב נתקע אחרי דקות בודדות... מה לעשות? דרך אגב, הרצתי גם memtest וגם נתקע ב2 אחוז... ): אח"כ הרצתי כל מודל של זכרון בנפרד ושתיהם נמצאו תקינים, אבל שחיברתי שוב את שניהם ביחד (בדואל צאנל ולא בדואל), המחשב נתקע... ): בבקשה תעזרו לי, אין לי מושג ממה המחשב נתקע ולמה... לפני השדרוג של הלוח אם הכל עבד פיקס! עכשיו אני עובד עם מודל אחד של ג'יגה ועובד סבבה... אפילו הרצתי orthos לחצי שעה ולא הראה אפילו סימנים של תקיעה... יכול שהבעיה היא בלוח? המפרט: E8400 עם פריזר 7 פרו עליו... שקצת מזיז את הקירור של הצ'יפסט הצפוני.. אולי הקירור של הצ'יפס…

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by grove,

שלום לכולם אני חושב שאני בפורום הנכון זו תופעה שמטרידה אותי כבר שבוע המחשב הוא לא שלי הוא של חבר שלי שביקש שאני אקנה לו את המחשב מפרט: GA-G31M-S2L 2XSAMSUNG DD2 667 1GB=2GB E4600 מאוורר למעבד רגיל WD500GB SATA2 LG DVDRW SATA 8500GT GIGABYTE 512MB EZCOOL 450W ההתקנה שלי של XP היא רגילה לחלוטין התקנתי עם הדיסק הזה עשרות עמדות כך שזו על בטוח לא בעיית חומרה עידכנתי ביוס כמו שהומלץ באתר הזה באחד מהדיונים אין וירוסים הרצתי MEMTEST על הזכרונות לילה שלם 21 סייקלים והכל תקין הרצתי PCMARK 3DMARK הכל תקין פיקס המסך BSOD מופיע באופן אקראי לחלוטין מספר השגיאה היא כללית מאוד STOP 0X0000007F ואז הוא כותב שהוא יוצר קובץ DUMP וזהו. חיפשתי לעשות עידכון ביוס לכרטיס מסך אבל עוד לא יצא. למיש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אוקיי - אז זה הסיפור - הייתי שבועיים בצבא ולא יצא לי לגעת במחשב. חזרתי הסופ"ש הזה, ראיתי שהמחשב קצת אחורה מדי מאיפה שהוא בדרך כלל, אולי המנקה הזיזה אותו קצת לנקות, לא נראה לי שאמור להשפיע מדי. אני מפעיל, עובד קצת... אפילו נראה לי שהמחשבלעבד בלילה... כשאני בא בבוקר אני רואה שהעכבר תקוע ושום דבר לא זז... עושה ריסט, המחשב עולה, עובד כמה דקות... עוד פעם נתקע המחשב וצריך לעשות ריסט. בערב חזרתי עוד פעם לעבוד עליו, החלטתי לבדוק מה הטמפרטורה שהוא עובד בו: המעבד עבד סבבה בסביבות 35 מעלות. אבל הכרטיס מסך עבד בחום יחסית מטורף של 80+ (יש לי 2 סנסורים שמראים את הכרטיס מסך אחד מהם בדרך כלל גבוה יותר - זה האחד שהיה 80, הוא בשגרה פועל בסביבות 60. והשני שפועל בשגרה בסביבות 40+ היה על 60+…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by someone,

אז ביום בהיר אחד, בלי שום סימן מוקדם , המחשב לא עובד יותר... המסך כותב no signal, וכנ"ל מסכים אחרים. המאוורר בכרטיס מסך עוד עובד, זה אומר משהו? יכולה להיות סיבה אחרת חוץ מכרטיס המסך? (בן יותר מ5 כבר)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ברשותי לוח חדש של Gigabyte ה-GA-MA69VM. מעבד 3500 (לא כפול ליבה, היה תקין לפני ההתקנה - הועבר ממחשב אחר). זכרונות 1GB של OCZ (נבדק ותקין). הכל חובר ועבד למשך כשלוש דקות בהן הסתכלתי על האופציות בBIOS. לפתע כבה ומאז הוא מצפצף. צפצוף ארוך ואז שני ציפצופים קצרים ואז שקט - הציפצופים במרווחים של 20 שניות בערך. ניסיתי לבצע Clear CMOS אך זה לא שינה בכלום למישהו יש עוד רעיון ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by snoker,

יש לי בעיה כבר כמה שבועות. הבעיה היא, שלא שומעים שירים\משחקים\כל דבר שדורש קול(אפילו רשמקול), כשהמקרופון עובד, הרמקולים עובדים (ניסיתי יותר מאחד) ואפילו בבדיקת שמיעה שומעים את הפססססססס של הבדיקה, אבל עדיין אין קול בדברים האחרים. לא להגיד לי שהכרטיס קול לא טוב או הרמקולים, כי הבדיקה מוכיחה שהם עובדים נהדר, אך אני לא יודע מה לעשות!

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  24. כמו שזה נשמע...אחרי לוח אם שנשרף לקחתי את המחשב לתיקון.קיבלתי אותו בחזרה(עם לוח אם חדש מאותו דגם,וזכרון נוסף(2GB עכשיו). והכל עבד טוב עד שקיבלתי כיבוי באמצע משחק... אחרי עוד כמה כיבויים השתמשתי בתוכנה שמסופקת עם הלוח אם, לבדיקת טמפ",וגיליתי שכאשר אני מעלה משחק או תוכנת כיווץ הטמפ" של המערכת(SYSTEM) עולה בתוך 15 שניות ל90 !מעלות מ-30.. והCPU נשאר על 25-33 כל הזמן הזה. הטכנאי בא לבית עוד פעם וראה שהכול מחובר נכון.. 1.ניסיתי לבדוק אם באמת המחשב מחמם :אחרי ניקוי אבק יסודי פתחתי את המארז והדלקתי מחשב,העלתי משחק,ובום.. הטמפ" במארז לא השתנתה... אבל התוכנה הראתה 95 מעלות שוב תוך כמה שניות וכיבוי.. 2.עידכנתי ביוס חדש :עדיין אותה בעיה. משהו יכול לעזור לפני שהטכנאי הערפד לוקח עוד 15…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by מאפיונר,

יש במוזיקה וכול הצלילילם יש מין גירגורים כאלה ברמקולים /אוזניות גם וגם מין גרגור כזה של המוזיקה יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס קול? (כרטיס קול מובנה בלוח)

• 11 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים