תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים. לפני חודש בערך הצבתי הודעה באחד הפורומים שאני מעוניין במחשב חדש ועזרו לי להרכיב מפרט שברובו נשאר כמו שהוא. מעבד: Intel E8500 זיכרון: Corsair 2X2GB @ 800MHz לוח אם: Asus PN5-D מעבד גרפי: Gigabyte 9800GTX 512MB כונן: 500GB ABYS Western Digital מארז: CoolMaster 690 קירור: Zalman 9500CNPu ספק כוח: Thermaltek 750W בעיה מס' 1 המחשב היה נכבה באמצע משחק. החלפת ספק כוח פתרה את הבעיה. ספק כוח מקורי HEC600W. בעיה מס' 2 ויסטה 32 נתקע מדי פעם. רק RESET היה אפשרי. התקיעות היו באופן רנדומלי. זה יכל לקרות 2 דקות אחרי איתחול המחשב או אחרי שעתיים של עבודה. קרה לרוב בעבודה בסביבת המערכת הפעלה ולא במשחקים. יומיים לפני הבעיה השלישית המערכת תפקדה ללא בעיות לאחר עידכון דרייברים לכ…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי איזה מחשב שחבר החליף את הזכרונות.. והחזיר ומאז המחשב לא מגיב...הוא נדלק אבל אין אפילו את הציפצוף המוקר.. מה יכול להיות?? אן אפילו מה הכיון??
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
היום פירמטתי את המחשב שלי(לא פעם ראשונה)ףכרגיל התקנתי את כל הדרייברים,כרטיס מסך וכו'. התקנתי את הדרייבר של הלוח אם,ששם נמצא הדרייבר של הסאונד,אבל הסאונד לא עובד. ניסיתי להוריד מהאינטרנט דרייברים,גם כן הם זהים למה שהיה לי בדיסק ולא עובדים. הרמקולים מחוברים להכול ואין להם דרייבר משל עצמם. הלוח אם הוא:945GCM5-F 7.1 מהדיסק הבנתי שזה הדרייבר שאני צריך Realtek ALC888,אבל הוא לא עובד. בכל מקרה תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני קצת פחות מחודש מחדש חדש עם המפרט הבא: מעבד: AMD 4800+ x2 dual core לוח אם: Gigabyte chipset NVIDIA FSB 2000MHz GA-MA69G-S3H כרטיס מסך: Geforce 9600GT 512 mb DDR2 DUAL DVI דיסק קשיח: 160Gb מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב עד היום קורה שפתאום (באמצע משחק, סתם באמצע אייסיקיו, או אפילו שבכלל לא נוגעים במחשב) העכבר והמקלדת מפסיקים לפעול. המחשב עצמו כן ממשיך לעבוד כי אני רואה עדיין אנשים שולחים לי הודעות באייסיקיו ואנשים מתנתקים ומתחברים. אם אני מנתק את העכבר והמקדלת ומחבר זה בכל זאת לא עוזר והם לא פועלים, ואם אני מנתק תעכבר ומחבר אותו בתור USB הוא עובד אבל המקלדת עדיין לא. כדי שהם יחזרו לתפקד אני צריך לכבות את המחשב, לכבות את הספק, לנתק את העכבר, לחבר אותו, להדלי…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב כבן שנה לוח אם p5wdh deluxe של asus כרטיס מסך gainward 8800gtx oc 2 גיגה זיכרון 2 הארדיסקים ומעבד E6600 מאז שקניתי היו בעיות של חימום המחשב נמצא במקום קצת קטן אבל זה לא אומר המקום נקי ומסודר ויש פה מאוורר 24 שעות אבל בכל זאת... הלוח אם מגיע ל 54 מעלות ...המחשב יושב לידי ואני מרגיש את החום כמו תנור על היד שלי כבר הוצאתי את הלוח כמה פעמים החלפתי כמה מארזים ושמתי לב לפני כמה חודשים שמרוב החום הלוח תפס את הכובד של המעבד ויש ללוח שלי עקמת .. :-\ למזלי הלוח עדיין לא נוגע בצלעות הברזל ולא מקצר. המעבד בסדר גמור עם המעלות בין 45-50 שזה מעולה מבחינתי הכרטיס מסך הזה מאד מאד חם במנוחה הוא 61 62 ובמאמץ מגי גם ל 68 69... איך אני פותר את הבעיה של הלוח ? יש מצב לקנות …
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום. כשאני צופה בסרט/סדרה המחשב מעלה לי מסך כחול, הוא רושם לי שם גם DUMPING MEMORY , סופר עד 100 (עניין של שניה וחצי) ועושה ריסטארט. בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך, אבל המעלות שלו בסדר גמור וגם שלחתי אותו לבדיקה והוא נמצא תקין לחלוטין. קראתי קצת באינטרנט ואמרו לי לבדוק את הזכרונות שלי. חבר שלי המליץ לי להריץ בדיקה של MEMTEST וזה מה שעשיתי. הנה מה שזה מצא לי אחרי כ 4 וחצי שעות עבודה : מה הבעיה ? ואיך אני פותר את זה? תודה רבה ! ואם זה משנה משהו : אני עובד עם ויסטה ULTIMATE 32 BIT יש לי 2 GB זיכרון. 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד. יש רווח של סלוט בין הסטיקים של הזכרונות. מעבד e6600 CORE 2 DOU כרטיס מסך HD2900 PRO לוח אם ASUS P5B DELUXE
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב של חבר טוב - היה כרטיס "GAINWARD" 6600. היו רואים בו קשקושים במסך (במסך הדוס הראשוני), כנראה בגלל חימום יתר נשרף. החלפתי כרטיס- קיבלתי כרטיס 6600 מדגם חדיש יותר כי את הישן לא מייצרים. הכרטיס החדש הגיע באריזה. שמתי אותו- שוב אותה בעייה- רואים את אותם קשקושים וחירטושים צהובים במסך. יש לציין כאם אני שם את הכרטיס שלי רואים טוב והכל בסדר, כך ששללתי לוח אם. הגיוני הבכרטיס החדש גם שרוף/תקול? נתקלתפ בתופעה כזו? אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הינה תמונה: אשמח לשמוע דעות תודה. רונן [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי סורק HP ScanJet 3400C כבר כמה שנים. אני לא משתמש בו כל כך הרבה פעמים אבל היום דווקא שאני צריך אותו הוא לא עובד כמו שצריך. מה שקורה זה כשאני מנסה לסרוק הוא נכנס לאשף ומתחיל להשמיע רעשים של סריקה ואז הוא מפסיק והוא רושפ שזה לא הצליח לסרוק מכיוון שהסוק נותק.. ובאמת כאשר אני נמצא בדף של התקני הסורק בזמן הסריקה ההתקן נעלם ואז חוזר אחרי שמופיע השגיאה... מה עושים???
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לפני חודש וחצי קניתי מחשב עם המפרט הזה: AMD 4800X2 2GB RAM GYGABYTE 9600GT וכו' שיחקתי משחקים כמו COD4 GEARS OF WAR ASSASIN CREED והכל עבד חלק.. היום הפעלתי את COD4 והמחשב הוציא רעש ממושך מהכרטיס מסך.. יצאתי מהמשחק והרעש נפסק.. ניסיתי עם משחקים אחרים וגם עם משחקים שכמעט לא דורשים כלום כמו VIRTUA TENNIS 3 הכרטיס עושה רעש חזק ומוזר.. עד עכשיו (חודש וחצי) לא היה לי שום רעש.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הכתובת לא משנה כרגע, אתר ישראלי, פורום עופר ניסים אם אתם מכירים. רק אצלי הוא לא עובד, כל שאר הדברים עובדים. יש לכם מושג למה זה קורה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP פרו, אנגלית. ויש לי מדפסת HP 1315 all-in-one. משהו מוזר קורה לי במדפסת שלי. בהתחלה הייתה מדפיסה וסורקת והכל תקין. שלא נוגעים מחשב ומדפסת אחרי 25 או 40 דקות, ופתאום ולא מדפיסה ולא סורקת, ובדקתי וראיתי בסרגל ליד שעון סמל מדפסת שנקרא HP digital imaging Monitor לחצתי בעכבר קליק ימיני וניפתח תפריט ומגיע לחלון שנקרא display Status ושם ראיתי כתוב :! hp psc Disconnected המדפסת דלוקה ומחוברת הכל תקין. אבל מה שכתוב שם שהיא מנותקת. הבעיה שהיא שצריך להגיד למדפסת תיהיה תמיד פעילה. אני לא יודע איך. כבל USB מדפסת למחשב היא תקינה. הרי אמרתי לכם שהיא מדפיסה וסורקת. זה עובד. מישהו מכיר את התופעה הזאת? איך פותרים את הבעיה? בתודה מראש מיכאל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,קרה היום אסון \: במחשב שלי אחי נשרף ההרדיסק אין לי ממש מושג למה אבל יצא ממנו ריח שרוף,maxtor 80 sata הרדיסק יחסית לא חדיש להיום ,הבעיה היא שהוא לומד באונ' והיה לו שם קבצים מאוד חשובים ועכשיו אין גישה אליהם. אני יודע שיש חברות שיוכולות להציל נתונים מהרדיסקים שנשרפו ודברים כאלה קיצוניים,האם אתם מכירים או ניסיתים כאלו בעבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קיבלתי זכרונות שהמהירות שלהם היא 800MHZ והלוח תומך רק ב 667 והמחשב כל הזמן קורס בלי סיבה אחרי שהתקנתי אותם . יש דרך לגרום למחשב לעבוד עם הזכרונות בלי לקרוס ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
חשבתי בהתחלה שזה המעבד שמתחמם אבל אני רואה שזה לא עוזר והמחשב עדיין נתקע בזמן מאמץ. ראיתי שלוח אם מראה 48 מעלות. חיפשתי מאווררים ללוח אם ולא מצאתי למישהו יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה חדשה שהופיעה. המחשב שלי חדש יחסית (7 חודשים בערך), במהלך עבודה המסך פשוט כבה ומופיעה הודעה על רקע כחול Digital power saving mode. המסך עובר למצב standby ולא ניתן יותר לעשות כלום כדי להדליק אותו, רק הדלקה מחדש של המחשב. הבעיה היא שהוא מגיעה רק עד השלב שהוא מסיים לעלות מחדש וחוזר לאותו המצב. אשמח אם למישהוא יש רעיונות מה לעשות כי אני די התיאשתי תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ישנים עכשיו אחד מהם ממש חלש אז אני רוצה לזרוק אותו ושפתחתי אותו יש שם שני כרטיסי זיכרון של 128 מגה אחד מהם SDRAM והשני אין לי מושג מה ומי הוא... עכשיו השאלה שלי אם אני יכול לשלב כרטיסי זיכרון בלי קשר למהירות שלהם MHZ אם יש להם אותה כניסה?. חבל לי לזרוק את הכרטיסי זיכרון האלו ד"א יש גם משהו CL3. יכול להישרף המחשב מחוסר התאמה של המהירות או משהו? למרות שהכרטיס נכנס לחריץ? אני מתכוון במקרה ויש אותה יציאה של כרטיסי זיכרון לשני המחשבים. תודה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום קניתי כ.מסך לפני זמן מה 8800GT מחו"ל. EVGA השאלה שלי היא האם יש איזה מעבדת אלקטרוניקה שיכולה לתקן לי אותו?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם =] יש לי כרטיס מסך ישן RADEON 9800 PRO, מלפני איזה ארבע שנים, שירת אותי בסדר עד כה.. אממ טוב.. אני אספר לכם מה קרה לי.. אני משחק ב-RACE 07 (משחק מירוצים), כבר שיחקתי בו לפני והכל עבד מצוין, הגדרות נמוכות אבל אין תקלות... באמצע המשחק פתאום מופיעים לי פסים דקים ירוקים לאורך המסך.. חשבתי שזה שטויות, קרו לי דברים דומים בעבר, ריסטרט יטפל בזה.. עושה ריסטרט... והפסים האלה ממשיכים להופיע אפילו בשולחן עבודה, בכל מקום, גם בתמונה של WINDOWS כשהחלונות עולה יש כל מיני ריבועים אפורים כאלה.. אפשר להשתמש במחשב, בקשר למשחק לא ניסיתי להפעיל אותו שוב אז אני לא יודע, וגם לדוגמא כשאני מגלגל דף באינטרנט זה זז לאט כזה ומנסה להימרח... ניסיתי לכבות את המחשב לאיזה שעה כדי שהכרטיס ית…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ושאלה נוספת באותה הזדמנות.. אני מחפש שם של תוכנה שמאמצת את המחשב תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
טוב, אז אני כותב בשם חבר.. בקצרה, המחשב נכבה מעצמו. האורות במארז נדלקו מחדש, אבל כלום לא קרה. הוא כיבה אותו ידנית, וכשניסה להדליק מחדש - כלום. כנראה שמסופק זרם, כי יש אורות על הלוח אם (לא רק הבטריה, גם כרטיס רשת והחיבור בין הספק ללוח אם) הוא ניסה להוציא רכיבים אחד-אחד, אבל כלום לא עזר. כולל הוצאת המעבד, הוא פשוט לא נדלק. זה נשמע מוכר למישהו? אפילו לא POST? רעיונות לדברים שכדאי לנסות?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש שהיה מותקן בו VISTA את מערכת ההפעלה החלפתי ל Windows XP כאשר אני מכבה את המחשב , המאוורר ממשיך לפעול כי הוא AHCI ENABLED איך ניתן לפתור את הבעיה כך שכיבוי יביא גם לכיבוי מוחלט של המחשב כולל המאורר , ולאחר מכן ניתן להפעילו ללא בעיה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב , אחרי המסך של ABIT הוא מראה לי עמוד שבו כתוב את סוג המעבד שלי,תדרים,זכרונות וכו. האפשריות שלי הם ללחוץ F1 בשביל להתעלם,או DEL בשביל SETUP. העמוד הזה נפתח c מכיןן שהוא אומר בשורה התחתונה ש : Cpu is unworkable or has been changed,please recheck CPU SoftMenu. לאחר המקרה הזה,אני לוחץ על F1 והמחשב עולה,הבעייה היא שאני מרגיש ירידה חזקה מאוד בביצועים. לדוגמא אם אני משחק TF2 ויש לי 100 FPS ומעלה בכל מקום,פתאום יורד לי ל40 או 30. המפרט : 8800 gt 2GB ram 800MHZ cl4 q6600 .abit motherboard עוד בעייה היא כאשר אני משחק משחק כלשהו , לאחר כמה זמן המסך והסאונד קופאים(הקול האחרון חוזר על עצמו). אם אני לא עושה מיזעור כמה שיותר מהר המחשב נתקע,ורק RESTART…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
המערכת שלי היא: intel q6600 gigabyte p35ds3l 4x1GB kingstone cl5 800 mhz w.d 320 gb aaks nvidia geforce 8800 gt thermaltel 500w tr2 בשבוע שבועיים האחרונים המחשב זז הרבה יותר לאט מיום ליום זה נהיה יותר גרוע לפעמים שאני גורם לו ל''התאמץ'' שזה צריך להיות דבר קטן בשבילו כמו העתקת קבצים מרארים לוקח לו הרבה יותר זמן מפעם וגם לפעמים הוא נתקע וגם שאני גולש באינטרנט זה הרבה יותר לאט כאילו הוא נחלש בכוח העיבוד שלו גם פעם הוא היה יותר שקט עכשיו אני שומע כל מיני חירחורים כאלה ניקיתי את המחשב לפני שבוע מאבק אני ינקה מחר שוב אבל אני משתגע מה יש לו הוא נהיה יותר איטי ולפעמים נתקע והתחיל להשמי רעשים כאילו אני מאמץ אותו יותר מידי מה זה יכול להיות? וכל המחשב עדיין באחריות מלאה המחשב נקנה ל…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה חמורה בטעות כשרציתי לסדר הגדרה בכרטיס המסך שלי - לחצתי על disable ואחרי הריסטרט כשהמחשב עולה - הוא מגיע לחלק של הXP אבל באותו רגע אני רואה מסך שחור. המחשב לא מצליח לעלות לי ב"מצב בטוח" האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-