תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! :hi: הייתי מעוניין לדעת תיאורטית האם זה אפשרי להחליף סוגים שונים של כרטיסי מסך במחשבים ניידים (אני מדבר על מחשבים חדשים דוגמת פאביליון של HP) תודה.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
שלום, חבר שלי קנה מחשב מ KSP עם מפרט שהרכבתי לו. KSP התקינו לו XP HOME מקורי בעברית התקנתי לו כמה תוכנות שימושיות וביינהם NOD32 , NERO,WINRAR, BSPLAYER, OFFICE , את מצלמת האינטרנט, דרייברים של מסך SUMSUNG 731BF, קודקים של CCCP. האם ייתכן שאחת התוכנות גורמת לבעיית תקיעת המחשב (FREEZ) ד"א העכבר זז בזמן שיש פריז ניתן לצאת מזה רק ע"י ריסטארט
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב יש את הקווים האלה שרצים בעליה של הווינדוס קווים זזים כאלה ואחרי זה אמור לעלות הווינדוס פתאום הקווים האלה נתקעים חיכיתי חצי שעה ולא קורה כלום מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי תוכנה בשם DeepFreeze332SE (שאני לא יודע איך היא הגיע לי למחשב בדיוק) , התוכנה הזו משחזרת את כל המחשב בהפעלה למצב שהוא היה אחרי שהתקנתי את התוכנה. אני מנסה למחוק אותה ולא מצליח זה האייקון של התוכנה שמופיע לי בסרגל איפה שהשעון וכו': http://files.tmp.co.il/ca_195t77cm3.JPG אני מנסה ללחוץ על האיקון לא קורה כלום , לחצי על האיקון לחץ ימני גם לא קורה כלום .. נסייתי להסיר את התוכנה דרך הוספה והסרת תוכנת היא איפלו לא מופיע שם . הפעלתי את כל התוכנות ריגול (אם זה בכלל קשור) Spybot - Search & Destroy , Spy Sweeper ,Ad-Aware SE Personal לא עוזר , חיפשתי בכל התקיות של המחשב את התוכנה אולי הייתי מסיר אותה דרך התקייה איפלו תקייה אין לה..נסייתי דרך msconfig…
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כשאני נכנס למנהל המשימות של ווינדווס ( קונטרול+אלט+דיליט וניכנס תחת ביצועים) - כמו בתמונה אני רואה שהשימוש ב- CPU שלי משתגע , הוא עולה ויורד כל הזמן , ואין לו סיבה כי אני לא מפעיל כלום במחשב בזמן הזה. עשית סריקה עם התוכנות : spybot - search & destroy Registry Mechanic Multi Virus Cleaner 2006 TuneUp Utilities 2006 וגם יש לי תוכנת אנטיוירוס kaspersky מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה היום הסאונד במחשבי החל להשתגע! כל הסאונד שמופע בפורמטים השונים מmidi עד wma ו mp3 ואפילו בסרטים פשוט נדפק. הסאונד כאילו רץ מהר מדי. שומעים שיר והוא טס במהירות ואז הסאונד כאילו מתכווץ ,וכשאר שומעים שיחה אז יש לאנשים קול כאילו לקחו בלון הליום ושאפו אותו,והחלו לדבר. התקנתי את dx הכי חדש ,את הדריבר הכי חדש לכרטיס קול on board שלי. אך גם אלו לא הועילו . מה עלי לעשות ? אני אובד עצות ננסיתי כבר כמעט הכל. נ.ב לפי מנהל ההתקנים אין שום בעיה בסאונד כאילו אין סימן אזהרה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס... הטמפרטורה היא מעבד: 30 מעלות במנוחה לוח אם: 31 מעלולת במנוחה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המשחק עולה מגיע לתפריט אני בוחר שרת עולה השרת מתחיל משחק ואז ישר נתקע כרטיב מסך 7600gt extreme
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי זיכרון RDRAM ואחד מתוך ארבעה סלוטים נהרס. אני יודע שבכרטיס זיכרון מסוג RDRAM צריך שיהיה מעגל סגור ובגלל זה אני לא מצליח לעלות את המחשב. האם יש פתרון נוסף מלבד לקנות לוח אם חדש/מחשב חדש?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לפני חודש הE6600 עמד על 50 מעלות בערך ועכשיו הוא 80 מעלות... זה הגיוני? אני עם הקירור של אינטל שקיבלתי עם המעבד... זה לא הגיוני. תודה עריכה: כרגע הסתכלתי דרך החלון של המארז ואני רואה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב פשוט... איך אני מפעיל אותו חזרה? מה קורה פה!!
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קניתי דיוידי קורא כתוביות ושאני רואה סרט אז הכתוביות הפוכות. יש דרך שאני יכול איכשהו לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב הישן שלי והאמת לא יודע ממה היא נגרמת מה שקורה זה כזה דבר: המחשב לא תמיד נדלק זאת אומרת המאוורר של המעבד פועל ושומעים את הרעש שהוא עובד יעני אך כאילו אין לו עוצמה מספיק והוא לא נדלק ( הכוונה שלי בנדלק שיש ציפצוף קטן כזה ואז הוא מאתחל את עצמו ורואים כבר על המסך שהביוס עולה וכו') . אני יכול להדליק ולכבות אותו מיליון פעם ..נגיד על כל עשרות פעמים הוא מצליח להידלק פעם אחת. כאילו הוא לא מקבל עוצמה מספיקה להידלק לא יודע... ממה זה נובע הדבר הזה? ואיך ניתן לטפל בזה למניעתו? בתודה אסף
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הרצתי cpu-z וראיתי שהמעבד עובד בתדר 1500 +- הרצתי כמה תוכניות כדי לראות אם המעבד יחזור לתדר המקורי - לא חזר עשיתי ריסט נכנסתי לביוס וראיתי שהטמפ של המעבד 63 והמאוור של המעבד לא עובד בכלל ! פתחתי את הדלת של המארז ואכן המאוור לא עבד בכלל. כעבור כמה שניות המאוור חזר לעבוד והטמפ ירדה ל 30 מעלות יש סיבה לדאגה או שזה נורמלי ? עכשיו המעבד עובד בתדר המקורי 1.86
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, כל פעם שאני מפעיל את המחשב, הוא נתקע בפעם הראשונה בהגעה לשולחן העבודה (העכבר לא זז, וחייבים לעשות ריסטארט בשביל שמשהוא יזוז). בפעם השנייה שאני מפעיל אותו המסך לא נדלק, בפעם השלישית הוא נתקע בדוס וככה כל פעם שמדליקים את המחשב. המחשב בן שנתיים. תודה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי לוח אם גיגהבייט GA-I945P-G. לפני שמתחילים להתקין את ווינדאוס XP, אני צריך ליצור דיסקט עם התקנה של ATA CONTROLLER עליו. פעם עשיתי אותו בקלות, לפי המדריך שקיבלתי עם לוח האם, אבל אז היה לי את הדיסק שקיבלתי עם הלוח. היום אין לי את הדיסק, והורדתי את הקובץ הרצוי דרך אתר הבית של גיגהבייט. עם הדיסק, אני צריך להיכנס לדוס ולרשום את הפקודה הבאה: D:\BootDrv\menu.exe ומשם להמשיך לפי הוראות. אם הקובץ נמצא עכשיו על שולחן העבודה, בשם "motherboard_driver_raid_ite_8212_bootdisk.exe", מה הפקודה שאני צריך לרשום בדוס?
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי בעיה... כשאני משחק משחקים אז יש כמו תקיעות כאלה (נמשכות בין 10-30 שניות) ואחרי שהוא חוזר מתקיעה עוברות עוד כמה שניות והוא עוד פעם נתקע... מישהו נתקל בבעיה הזו? מה אני יכול לעשות בשביל לתקן את זה?? :s05: (הטמפרטורה של המעבד תקינה... נע בין 35-42 מעלות) יכול להיות שזה קשור לCHIPSET שהוא מתחם יותר מידי? כי שמתי לב שהוא ממש חם... נ.ב יש לי לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 מעבד: INTEL CORE 2 DUO 6400 זכרון: 2X512 800MHZ כרטיס מסך: GEFORCE 7600GS 512MB ספק: 450W תודה.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לפעמים אני משחק במחשב ופתהוום המחשב עושה בעצמו ריסטרט! מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שמעו פירמטו לי את המחשב והתקניו לי את הדרייברים הכל יפה התקנתי את הקאונטר סטרייק עובד סבבה אבל כל המישחקים האחרים שלי כמו GTA SA ופיפא 07 לא עובדים זה אומר לי שאין לי מאיץ גפי עכשיו היה לי אותם מותקנים אז מה הביעה?? תמונה: למי שרוצה גם לינק: http://img463.imageshack.us/my.php?image=erorys9.gif
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של גיגה בייט ga-k8u אני עושה דיסקט לSATA והמערכת הפעלה רואה את הדרייבירים ואחרי אנטר היא נות לי שגיאה מה לעשות אנשים ?! עריכה כבר לא אקטואלי סודר .... :
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מיד אחרי שקניתי את הזכרונות, התחילו להיות להיות באמצע משחקים ריסטרטים פתאומיים, אבל לא לפני שהיה מסך כחול למשך 2 שניות. המשחקים עובדים בסדר גמור, אבל אחרי 10 דקות זה מראה לי את המסך הכחול ועושה ריסט מיד לאחר מכן. עשיתי דיסק של ה memtest86, אבל כלום לא עולה לי... יש מצב שהזכרונות פגומים?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך אני נכנס לשחק ברשת? אני נירשמתי לאתר וגם שיחקתי באימון .אבל זה לא נכנס לי לשחק עם רב משתתפים .מה עושים
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קבלת מחשב שלא מרחו על המעבד משחה טרמית .המחשב נדלק ל 10 שניות ואז נכבה ,אם הבעיה יכולה להיות בכך שלא מרחו משחה טרמית על המעבד? המחשב הוא פנטיום 4 800 מגה"צ באס לוח אם של אסרוק . פשוט חלק מאנשים אומרים לי שלא חובה למרוח משחה טרמית ,אז החלטתי לפנות למקצעונים ולשאול פה. עוד פרט שאולי חסר המחשב מספיק לעשות את בדקית הזכרון ואת זיהו הכוננים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן התקנתי בעבר את המשחק Pro Evolution Soccer 5, שפעל במשך זמן מה ללא שום בעיות, ולפתע החלה הבעיה: עם הרצת המשחק, לאחר הצגת שני העמודים הראשונים עם הלוגו של KONAMI וכו, למעשה בשלב של התפריט הראשי - נהיה מסך שחור, אין שמע, והמשחק נתקע. הצלחתי פעם אחת להגיע ל Task Manager, וראיתי שהוא ב Not Responding. מיותר לציין שהסרתי והתקנתי את המשחק מספר פעמים, אך ללא הצלחה. עם יציאת PES 6 התקנתי אותו, ואני נתקל באותה בעיה בדיוק! חומרה - Intel Celeron 2.6, 512RAM, כרטיס מסך - Gforce PX6600 LE. המחשב הזה מריץ משחקים כבדים אחרים ללא שום בעיות, אני ממש חסר אונים. אשמח לעזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
קניתי כרטיס PCI USB וקיבלתי איתו דיסק דריבר.צריך להתקין תדריבר או שזה רק לWIN98?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-