עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by רועי מלר,

לפניי כשבועיים רכשתי מחשב, ברגע זה הוא היה ב -SLEEP כבר מאתמול, עדיין לא כל כך ייצא לי להשתמש בו ( תוכנות עריכה שאני ממתין עבורם ו - עדיין לא רכשתי כרטיס רשת ) לפניי דקותיים נכנסתי להפעיל את המחשב, הוא לא הגיב.. (לא ייצא ממצב SLEEP ) שמעתי שהמאווררים החלו לפעול, ניסיתי פעם נוספת וזה גרר קצר בחדר וצליל חזק מהמחשב, בזה הרגע הוא לא מראה שום סימניי חיים.. רציתי לדעת עם יש אפשרות לאתר את התקלה לפניי שליחתו לחברה

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  2. נכון המסך הראשון שעולה, של הפנטיום ויש את הסמל של אינטל מצד ימין למעלה ואפשר ללחוץ בשביל להכנס לBIOS? אז שם, לשם המחשב מגיע ולא ממשיך יותר לשום מקום. פירמטתי את המחשב, התקנתי את המערכת הפעלה מחדש, עשיתי המוני ריסטרטים וכיבויים למחשב ולא קרה כלום.. ופתאום לאחר הריסטרט האחרון, הגעתי למצב הזה.

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by ToastMan,

הכרטיס שלי מגיע לרמות חום גבוהות תחת עומס. יש לי Geforce8800GT של Asus. זה בדיוק: http://asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1938&l1=2&l2=6&l3=442&l4=0 אני משתמש ב-RivaTuner ששולט על המאוורר של הכרטיס ברמות חום ספציפיות. מעל 60 מעלות המאוורר מסתובב ב-80% מהמהירות המקסימלית ומעל 65 מעלות המאוורר מסתובב במהירות מקסימלית (בערך 4400RPM). כרגע, וכל פעם שהכרטיס נמצא תחת פעולה סדירה, הכרטיס בחום של 62 מעלות (להזכירכם, מהירות מאוורר ב-80%). כאשר הכרטיס תחת עומס הכרטיס מגיע לטמפרטורה מקסימלית של 91 מעלות (מהירות מאוורר ב-100%!). אני יודע שהכרטיס יכול להתמודד עם טמפרטורות גם מעל ל-100, אך אני לא חושב שכל כמה זמן, לשים אותו תחת עומס שמביא אותו ל-91 מעלות (ול…

4. תודה עוד תמונה מתוכנה נוספת.. (SIW) כאן יש טמפרטורה כללית שנראת לי תקינה.. אבל עדיין שתי ליבות מגיעות ל 60C ?????

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by soulfly81,

שלום לכולם !!! יש לי בעיה אני חושב די מוכרת. קניתי מחשב חדש(בשעה טובה) , התקנתי את המשחק CRYSIS ועבדתי ברזולוציה הכי גבוהה 1680X1050 והמשחק פשוט עף. היום משום מה הוא לא זז כמו בהתחלה . המחשב בנוי מ: 1. C2Q 9300 2. 2GB זיכרון 3. PX8800GT LEADTEK ZALMAN 4.לוח ASUS P5ND 650I . אשמח לעזרה בנושא , כיצד ניתן להחזיר את המחשב לכח שהיה לו בהתחלה.

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  6. לפני מספר ימים המחשב התחיל לעשות ריסטים בעת טעינת הWINDOWS, אז חשבתי זאת בעיה תוכנה ופירמטתי את המחשב... עכשיו הוא התחיל לעשות לי שוב פעם ריסטים, באמצע משחקים, וסתם גלישה באינטרנט... פתחתי את המארז ובדקתי אם כל המאווררים פועלים, והם כן... מישו יודע אולי מה הבעיה? חשוב לציין שמתי שהמחשב נדלק, הוא נדלק רגיל והכל תקין, רק אחרי ה"ריסט" הוא מתחיל בסדרה של ריסטרים אחרי המסך שהוא כותב כמה זיכרון יש, איזה HD יש וכ'ו... תודה

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

מידי פעם שיהיו שינויים בסטיקי, בצוות, בחוקים, אשתדל לעדכן לנוחיותכם. התארד לא פתוח לתגובות ולכן במידה ויש הערות\המלצות, כולם יתקבלו בברכה במסרים האישיים. חשוב להזכיר שכל מי שרוצה לתרום מדריך רציני ומועיל לסטיקי מוזמן לכתוב בפורום ובמידה והוא יתאים הוא יוכנס - הסטיקי הוא לא רק לצוות האתר. שינויים אחרונים בסטיקי: עודכנו\תוקנו הלינקים שבמדריך לניתוח מסכים כחולים - תגובה 1 נוסף לינק לטבלת טמפ' מעבד מקסימליות (הטבלה גם מכילה פרטי צריכות חשמל סטוק ומתעדכנת דיי מהר שיוצאות סדרות חדשות) - תגובה 10 עודכנה רשימת התוכנות המומלצות - תגובה 12 נוסף אזכור לנושא ה-137 גיגה ללא SP במדריך יצירת מחיצות - תגובה 13 כאן גם המקום לציין (באיחור מטורף) ש-bezangeloo (בוז'י) הוא חלק מצוות פורום תמי…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by Undertow,

קניתי עכשיו מחשב חדש, אבל הוא לא מזהה את הCD למרות שהוא עובד, נפתח ונסגר וכו'. הוא אפילו לא מראה את האייקון שלו בMy Computers, ואני פשוט לא יכול להתקין דרייברים. איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  9. כשאני מדליק את המחשב המחשב מצפצף אני מכבה אותו מדליק עוד פעם הוא מצפצף אחר כך שאני מכבה ומדליק זה פועל כאילו לאחר כמה פעמים של כיבוי והדלקה הוא פועל הוא מצפצף ציפצוף שחסר כרטיס מסך. גם שאני נגיד משחק איתו קונטר סטרייק לאחר שאני מכבה ומדליק את המחשב הקונטר נתקע או שהוא מראה מסך כחול שכתוב atitool העידכון ביוס זה העידכון האחרון של הביוס 2002 אני רוצה לדעת למה זה מצפצף בעת הפעלת המחשב עם הכרטיס מסך הזה radeon 9250 לפני זה היה geforce 2 תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 6.1k צפיות
  10. Started by yanivi165,

המפרט שלי קשיח 320 wd כ. מסך leadtek 8800gt 512 mb לוח אסוס p5k זיכרון ראם 4 giga ocz800mhz מעבד e8400\ כרטיס קול רילטק מובנה.. ניתקלתי בבעיה כאשר אני מריץ משחקים על המחשב כגון קול אוף דותי ...המטדור ..וכדומה.. מה שקורה שהמשחק רץ יפה בהתחלה ופתאום הוא ניתקע ותוקע לי את המחשב ..ואי אפשר להמשיך את המשחק.. עדכנתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך עדכנתי כרטיס קול ביוס מעודכן מהחנות דירקט אקס מעודכן ווינדוס מעודכן חבילת שירות 2 המערכת עובדת תקין ...חוץ מהפאק של הרצת המשחקים ... אם למישהו יש פתרון אני אשמח (לעשות אפילו טסט עם תוכנה לבדוק את החומרה בעומס) דרך אגב הכרטיס מסך מגיע ל75 מעלות במאמץ .. ובקשר לחום של המעבד אני לא מצליח לראות ניסיתי בתוכנה אברסט אבל הוא לא מציג ל…

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  11. Started by noamg76,

כשאני מדליק את המחשב המסך לא נידלק המנורה הצהובה ממשיכה להבהב המחשב לא משמיע שום ציפצוף וכעבור כמה שניות הוא ניכבה. מה יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  12. Started by eliil1,

כל פעם שאני מפעיל את המחשב , או דברים מסויימים הוא מראה לי חלון כזה בצורת מלבן שכתוב: The instruction at "0x77128c0" referenced memory at "0x771248c0" . The Memory could not be "read". Click on OK to terminate the program. מה זה? בעיה עם הזיכרון או משו?

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by noamg76,

הווינדווס לא עולה ומציג לי הודעה operating system not found. האם יש מצב לשחזר לXP או שצריך לתקין מחדש?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, ברשותי המפרט שבצד. הלוח שלי הוא ABIT NV8. ישנה תוכנת ניטור של ABIT שקוראים לו "ABIT EQ". ברשותי גירסה 2.0.0.6 שאמורה להיות יעודית ל NV8. הבעיה היא שהיא מראה טמפ' מעבד שנמוכה בכ 7-8 מעלות ממה שרשום ב SANDRA ובביוס. השאלה היא איך לדעת למה להאמין? (הרי זוהי בכל זאת תוכנה זאת ABIT, אולי היא מכויילת יותר נכון? )

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by eitan112,

שלום לכולם אני חדש בפורום, אני צריך עזרה דיי דחופה אז בבקשה! קניתי נגן MP4 ( COWON D2) m (למי שמתעניין אבל זאת לא הנקודה) בקיצור זה קרא לי גם עם העכבר כל הזמן ה USB עושה לי שגיאות וכו' עכשיו שחיברתי את הUSB של הנגן כדי להעביר מוסיקה וכו' זה אמור לפתוח לי "כונן" כביכול במחשב שלי ושמה אני רואה את כל הקבצים שבתוך הנגן כל התיקיות והאפשריות (אני מאמין שלחלק פה זה מוכר) אבל זה לא פותח לי ולא קורא כלום! יש רק את הצליל הזה שחיברתי USB וזהו, כאילו כלום. בדקתי, לא צריך תוכנה לא צריך כלום צריך לעשות את זה ככה מחברים זה יותר את ה"כונן" הזה ופשוט שמים בתיקיית ה MUSIC את השירים. איך אני יודע שזאת בעיה במחשב? הייתה לי בעיה לפני כמה ימים עם העכבר והUSB אבל אני לא אכנס לזה. + ניסיתי את זה…

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by ozba77,

יש לי מסך samsung 971P אני עובד איתו כבר יותר משנה והכל בסדר. בימים האחרונים בהדלקה של המחשב המסך לא רוצה להידלק, כשמדליקים את המחשב הוא נדלק ונכבה ישר אחרי 2 שניות, ואז אני שומע שהמחשב עולה והמסך לא נדלק. רק כאשר אני לוחץ על הכפתור שלו בצד הוא נדלק, וגם זה לא מייד, לפעמים לוקח לו 10 דקות עד שרואים תמונה ברורה. בדקתי את המסך על מחשב אחר והוא עובד מצוין, מסך אחר על המחשב שלי עושה אותה בעיה ולכן כנראה הבעיה במחשב. התקנתי את הדרייברים של הלוח/כרטיס מסך מחדש ועדיין הבעיה מופיעה. יש אולי למישהו רעיון מה ניתן לעשות בנושא? תודה

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  17. אתמול פירמטטי את כונן C ובהתחלה היה נראה שהכל בסדר... חוץ מהדרייבר ללוח כי האתר של אלבטרון לא עבד אבל זה לא משנה כרגע. קיצר התחלתי להוריד תוכנות ועידכונים וזה...ופתאום המחשב עשה ריסטרט. מאז המסך נדלק אבל פשוט שחור... ניסיתי לנתק אותו מהמחשב והוא מזהה שהמסך התנתק.. כלומר אני רואה את ההודעה NO SIGNLE. שאני מחבר אותו חזרה שוב המסך פשוט שחור... אם אני עושה ריסט אז המסך מתחיל לעלות ודווקא כן רואים את ההתחלה (שאני אומר התחלה אני מתכוון ממש למסך הראשון ראשון) ואז הכל פשוט נעשה שחור... ניסיתי לחבר את מסך ממחשב אחר אומנם בחיבור דיגיטלי (הלבן) ולא אנאלוגי (הכחול) אם זה משנה משהו וקורה אותו דבר. הלך לי הכרטיס מסך? מה קורה פה? (לכל אלה שעוד לא הבינו אני כותב ממחשב אחר)

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  18. מופיה אצלי מדיי פעם מסכך כחול עם קוד של 0X0000000D1 עשיתי ניתוח לקובץ לוג שהוא יותר וכתוב שם Probably caused by : cfosspeed.sys ( cfosspeed+278dd ) חוץ מזה שזה דרייבר כניראה יש עוד משהוא יותר ספציפי שאפשר לדעת לגבי זה?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  19. קניתי את המתאם לטלויזיה 21PIN לS-VIDEO ,צהוב,לבן והאדום חיברתי את הכבל S-VIDEO ----S-VIDEO מהמחשב לטלויזיה ורואים שחור לבן בדקתי הכל ניסיתי לכוון ועדין זה שחור לבן זה פועל על PAL בדקתי היה לי פעם רידון 9250 וגם היו רואים שחור לבן חשבתי שאני יחליף את הכרטיס מסך זה יסתדר החלפתי את הכרטיס מסך לגיפורס 7600GT ועדין שחור לבן. חייב תשובה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by oziz_2,

הי, בזמן האחרון אני לא מצליח לשחק משחקים ,מכחוון שאחרי 2-5 דק' מהרגע שהמשחק עולה המחשב כבה. אני מניח שזה בעיה אולי בכרטיס מסך,יש לי את המחשב המון זמן ומעולם לא עשה בעיות כאלו. בנוסף אני רואה כל מיני נקודות צבעוניות זוערות על המסך לפני שהמחשב נכבה. יכול להיות שזה בגלל שעשיתי עדכון לדרייבר? האם יש מישהו שיכול לשער מה הסיבה לכך? תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  21. אני עובד על מעראכת הפעלה ויסטה 64 ביט ומאז ומתמיד הייתה מוצגת לי הטמפרטורה של ההארד דיסק עד לפני כמה חודשים . סיבה לא ידועה, אך הסברה היא הנ"ל . בדקתי עם התוכנות Speedfan V. 4.34 EVEREST ואם אמור להיות מוצג גם בסנדרה וPCWIZARD אז לא מוצג . מה יכולה להיות הסיבה ?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  22. הכונן נפתח כרגיל, אבל הוא לא קולט דיסקים. וב-my computer זה לא מזהה, זה פשוט נעלם הכונן הפיזי, כאילו שזה לא מזהה אותו. לפעמים המחשב כן מזהה ולפעמים לא. אני לא רואה שום סיבה שזה קורה, איך אני יכול להחזיר אותו, ולמנוע את הבעייה לתמיד?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by wooper,

היי אני צורב במדיות verbatim x16 אבל במהלך הצריבה אני רואה שהמהירות צריבה היא x2 אני משתמש בתוכנה burnaware ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש ועדיין המהירות היא x2 הצורה הוא lg dvd h22n

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  24. טוב תקשיבו יש לי בעיה יש לי מחשב שקניתי לפני שניים מחשב דיי טוב. עכשיו כל כמה זמן המחשב נעשה איטי או לפעמים כל המחשב ניתקע או שלפעמים כל הצבעים במשחקים שאני משחק נידפקים וכאילו. השאלה שלי. עם לקנות מאוורר חדש או לא? (תמליצו לי עם כן) העם הבעיה בכרטיס מסך שהוא: gforce 8800gt וכמה זמן אחריות של NVIDIA

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  25. אתמול קיבלתי את המסך 2208WFP הוא עבד אחלה בחלה, אבל גיליתי כשאני משחק במחשב לאחר דקה או 2 של משחק, המסך פתאום מושחר, וכתוב שהוא נכנס למצב חיסכון בחשמל. אין דרך לצאת מזה חוץ לעשות ריסט או לכבות , חיברתי דרך הDVI ואין לי חיבור אחר בכרטיס X19550... אממ אני לא יודע אם הבעיה מהמסך או מהמחשב, כי לא שיחקתי במשחק הרבה זמן כבר לפני שקיבלתי תמסך. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת. :s05: :(

• 3 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים