תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לאחרונה אני חווה כל פעם מחדש תקיעות במחשב בכל פעם שאני רואה סרטון באינטרנט ביוטיוב וכו'. ניסיתי לעשות ניסיונות כמו לשחק משחקים על ביצועים הכי גבוהים והמחשב לא נתקע. חשבתי אולי יש בעיה עם הכרטיס קול אז שמתי סרט באמצעות bs player על ווליום הכי גבוה ועדיין המחשב לא נתקע. עקבתי אחרי הטמפרטורה של המעבד והוא נראה תקין.. ניסיתי לסדר את ה registry באמצעות התוכנה Free Window Registry Repair מהאתר regsofts ועדיין התקלה מתרחשת. השלב הבא שאני חושב עליו הוא פירמוט טוטלי של כל המחשב אך לפני זה אשמח לקבל חוות דעת ועזרה אם מישהו נתקל בתופעה הזאת ואצליח לתקן אותה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה היא במחשב נייח כאשר הווינדוס הוא (איך לא) ווינדוס 10. כמו שניתן להבין מהכותרת המחשב נתקע על המסך הנ"ל (מצורפת תמונה) כאשר אין באפשרותי להשתמש בעכבר או במקלדת. גם המסך הכחול עצמו, לא תופס את כל המסך ומופיע באמצע המסך במעין תצוגה קצת מעוותת. מה אני אמור לעשות במצב כזה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברגע שאני מעט מעמיס על המחשב הוא מתחיל להפעיל רעש של מן אזעקת אמבולנס מכוון המארז, השערה שלי או כרטיס מסך או ספק. זה קורה ברגע שאני אפכיל משחק או שיותר מדי דברים יהיו פתוחים בו זמנית. איך אני יכול לבדוק את זה ומה עלי לעשות. בתודה מראש,לירן
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היום קניתי Creative Audigy LS Audio אחרי שהאון בורד שבק חיים פתאום אחרי ההתקנה הכל ניראה בסדר, עכשיו אחרי שאני מנגן איזה אמ פי פתאום זה הופך לרעש סטטי ולמשל בבאטל פילד 2 ו2142 הקולות של האנשים נישמעים מקוטע
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס מסך חדש 1900XT ושאני מפעיל את פיפא 2007 אז בהתחלת המשחק הוא נתקע בכרטי הקודם הכל עבד 6150 מישהו יודע או מכיר פאט"צ או עידכון??? תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כשאני קונה מאוורר, המחבר מולקס שבא איתו הוא זכר? אני יודע שזה ממש אבל ממש טיפשי אבל בדקתי ואני חושב שזה זכר ובאתר כתוב שהוא נקבה..
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו שמצלמת על דיסקים MINI DVD-RW,כשהדיסק בתוך המצלמה אני רואה את מה שיש בתוכו אבל כשאני שם את הדיסק במחשב הוא מזהה שיש דיסק אבל כשאני נכנס אליו אני לא רואה שום קובץ. אולי צריך איזה תוכנה או משהו ?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
טוף... מדובר פה על לוח אם של חבר, שלא משנה כמה חיפושים הרצתי בגוגל וכמה נסיונות התקנה ניסיתי(מהדיסק שבא עם הלוח עד לקודקים של AC'97 ו-SiS מהאינטרנט) הוא פשוט מסרב להפיק סאונד. להלן מידע מ-CPU-Z: Mainboard and chipset Motherboard manufacturer ECS Motherboard model P4S5MG/GL+, 1.0 BIOS vendor American Megatrends Inc. BIOS revision 07.00T BIOS release date 04/02/01 Chipset SiS 650 rev. 01 Southbridge SiS LPC Bridge rev. 04 Sensor chip ITE IT8705 Graphic Interface AGP AGP Status enabled, rev. 3.0 AGP Data Transfer Rate 4x AGP Max Rate 4x AGP Side Band Addressing supported, enabled הכל(והקול) עבד מצויין עד שבחוכמתו הרבה הוריד את הווירוס שמטייל כיום באיי.סי.קיו ודפק לעצמו …
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כרטיס קול onboard לוח gygabyte k8nf9 משמיע את הsound כמו תקליט שמנגנים על מהירות נמוכה.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם .. יש לי כאן מחשב כרגע,הוא נדלק יש אורות מקדימה (הלדים - LED) גם אדום וגם ירוק) החלפתי כרטיסי מסך ומסכים (2 כרטיסים ו 2 מסכים) ועדיין לא עובד,אני חושב בעיה של הארד דיסק,אבל לא בטוח ב 100 % .. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהצלחתי לפרמט את המחשב הישן (ראה אשכול ישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211639.0) והתקנתי עליו WinXP Pro התחילה בעיה חדשה, בעיית דרייברים. מכיוון שגם כרטיס הקול וגם כרטיס הרשת הם O/B והוינדוס לא מוצא אוטומטית את הדרייברים שלהם אני לא יכול לגלוש באינטרנט או לשמוע מוזיקה. הפרטים של הלוח לפי CPU-Z הם: Model 8IGML Chipset Intel i845G Rev A1 Southbridge Intel 82801DB (ICH4 Sensor ITE 0 מישהו יודע איפה אפשר למצוא דרייברים לכרטיס הרשת וכרטיס הקול של לוח זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מיד לאחר שפירמתתי את המחשב המחשב לא יכל להציג סרטים באיחות ותמונות באיחות כל פעם שאני מנסה להציג משהו המחשב מייד ניתקע אם אתה יכולים לעשור לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש עם דיסק קשיח - 2500 WD KS. הביוס מזהה אותו כד.ק עם 250 גיגה אך הווינדואוס טוען שיש לי רק 127 גיגה. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מישהו יודע למה בכל המקלדות יש מין נקודה כזאתי על הF והJ זה נורא מעצבן אותי
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר ימים קרתה תופעה מוזרה במחשב. בהדלקת המחשב, במקום המצב הרגיל בו הוא מדליק את המסך ממצב סטנד-ביי, המסך נשאר במצב סטנד-ביי (למרות שכנראה המחשב ממשיך לעלות, כי שומעים את הדיסק וכו'). מייד חשדתי שיש תקלה בכרטיס המסך, אבל גם אחרי שהחלפתי אותו באחר - התופעה נשארה. מדובר במחשב ישן, ואני לא יודע אם שווה להשקיע בו בתיקון. אולי זה משהו פשוט שאני יכול לעשות לבד, או תקלה שתיקונה זול, אבל אם זה משהו יקר - אני מעדיף לא לתקן. יש רעיונות? מה אני יכול לבדוק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בבאסה מטורפת! יש לי מחשב חדש(חודש וחצי בערך) ושום משחק נורמלי לא עובד אצלי- הם כולם קורסים איך שמפעילים אותם... ברגע שהמשחק מתחיל אחרי כמה שניות כל הצבעים נמרחים, הסאונד מתחרפן והמחשב נתקע לגמרי... שום פעולה לא עוזרת! רק RESET... יש לי מחשב DEUL CORE 2.8 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך winfast px7900gt של nvidia, אמור להיות gforce 7... ניסיתי התקנת דרייברים חדשים, מחיקת הכל ואז התקנה מחדש, direct X חדש... מה לא ניסיתי!!!!!!!! כלום לא עובד... אני מתכוון למשחקים כגון: far cry,fear,doom 3,republic commandwe, empire at war וכו' הבנתם את הרעיון... אני ממש נואש כבר... אם למישהו יש רעיון אני תמיד ליד אייסיקיו החל מהשעה 17:30 בערך: 175399077 PLS HELP ME IM DESPERATE...
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם הכרטיס מסך שלי מותקן כמו שצריך. זה רושם לי שזה מותקן בעיקרון, אך שוב רציתי לוודא עם מישהו פה כי שמתי לב למשל בנ.ב.א 2007 שאני רואה מטושטש ויש לי כרטיס מסך טוב. עוד דבר, שימו לב שבקובץ המצורף רשום שזה על analog, אין לי מושג אם המסך שלי הוא דיגיטלי או אנאלוגי איך אני יכול לבדוק את זה? תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי, החזיר את המחשב שלו מתיקון. בא לשמוע מוזיקה במחשב, הופה, אין מוזיקה. אוקיי, אנחנו מתקינים את הדרייבר של הקול, ולפתע צצה הודעה: microsoft bus driver should be loaded before installing realtek HD audio driver הרצתי חיפוש בגוגל ובפורום ולא מצאתי תשובה/פיתרון לבעייה. הדגם של הלוח אם שלו: D915PGN בבקשה עזרה!
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם פרימוט חוזר של המחשב פוגע באיכות שלו? עם זה בחומרה או בכל דבר אחר...
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מרכיבים חדשים לגמרי: Intel Conroe E6400 Asus P5B Deluxe Mainboard Super Talent DDR2 2GB 800MHz Dual-Channel Seagate Barracuda 7200.9 (250GB Western Digital WD4000KD (400GB XFX GeForce 7600GS 256MB PCI-E Aurora 3D Case Enermax Liberty 400W Scythe Ninja CPU Heatsink Zalman ZM-NBF47 as Southbridge Cooler מדי פעם המחשב נתקע ב-BIOS - המקלדת לא מגיבה והדרך היחידה לצאת היא עם RESET. יש לציין שב-BIOS הזה (של AMI) יש למעלה צבעים זזים, והם ממשיכים לזוז גם בזמן התקיעה. כמו כן מדי פעם ה-BIOS נתקע כאשר אני מנסה להיכנס ל-Hardware Monitor (צפיה על טמפרטורות, מאווררים וכו'). לא נתקלתי בתקיעה מחוץ ל-BIOS אף פעם. אין בעיה של התחממות. לא שמתי לב למתחים חריגים מספק הכוח (Enermax …
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הרכבתי מאוורר חדש למארז שלי .... ופיתאום הspeed fan התחיל להשתגע מאוורר מאחורה מחובר ע"י חיבור 4 pin [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אחרי קריסות חוזרות של המחשב ונסיון לפתור את הבעיה ללא הצלחה, אני פונה לכל אליכם לעזרה. אחרי כמה פעמים שהופיע אצלי BSOD אני כבר מותש. המחשב קורס ומבצע ריסטרט פתאומי. חילצתי קבצי DUMP ואני פונה אליכם לעזרה בפענוח שלהם. ניסיתי להבין אותם אך ללא הצלחה. אודה לכל מי שיסכים לסייע. מפרט: מעבד - E6600 לוח - P5B ASUS כרטיס מסך - PX6600 TD 1 גיגה זכרון. קבצי ה - DMP מצורפים. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בתמונה בצד ימין למטה יש את המאורר הקטן שהוא היה במקום המאורר החדש שבצד שמאל הגדול עם הלד עכשיו הארד דיסק שלי מתחמם ממש לנפי ההרכבה והכול הוא היה 32 טמפ' עכשיו במנוחה שאני סתם באייסי אנינטרנט מסנג'ר הטמפ' עומדת על 42 מה אפשר לעשות ? האם אני צריך לעשות נגיד שהמאורר הקטן יכניס אוויר ? ויש לי מאוררים מקדימה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח ASUS P4C800E-DLX עם 4 דיסקים מקונפגים כמערך RAID 0+1 זא מירור וסטריפ. שני דיסקים הם IDE ושני דיסקים SATA. המערך מבוסס רכיב של PROMISE בלעדי לחלק מלוחות ASUS . זה התחיל כשקבלתי הודעת שגיאה שהמערך ירד ל OFFLINE נכנסתי לקונפיגורציה וראיתי שדיסק אחד מסוג SATA ירד ל OFFLINE הנחתי שהוא כנראה קרס. בצעתי איתחול נוסף ואז הBIOS של המערך הודיע על שגיאה קריטית שלא ניתנת לשיחזור. שוב נכנסתי לקונפיגורציה וגיליתי שעוד שני דיסקים ירדו ל OFFLINE (שני ה IDE) כעט 3 מתוך 4 דיסקים לא מזוהים עי המערך. עסיתי DISABLE ל קונטרולר דרך ה BIOS כדי למנוע נזק נוסף. בדקתי את חיבורי הדיסקים והם תקינים. לדיסקים כן מגיע חשמל. נראה שה צ'יפ של PROMISE השתגע כי לא יתכן ש 3 דיסקים כרסו תוך…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי באן חומרה [Hw Global Ban] ממשחק רשת [AmericasArmy] עכשיו לפי מה שאני יודע קיבלתי באן לקוד זיהוי של הHD שהשאלה שלי איך אני יכול לשנות אותו אם בכלל. ודבר שני איך אני יכול לדעת את כתובת הMAC שלי ואם אפשר בבקשה CHANGER לMAC ! תודה רבה רבה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-