עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה התחיל לפני כמה ימים באיזה משחק אסטרטגיה. היום אני משחק Battlefield Bad Company 2 אני משחק פחות או יותר על ההגדרות הכי גבוהות והמשחק עובד חלק וסבבה. הבעיה שראיתי היום היא כל מני ריבועים נוצצים קטנים כאלה כשאני זז ובנוסף חלק מהחיילים אני רואה אצלם כמו משולש ארוך כזה נראה כמו כל הבעיות הקלאסיות האלה של הכרטיס מסך שפתאום רואים משולש ארוך כזה על כל המסך יוצא מהרגל של החייל. בהתחלה חשבתי שמדובר בחימום יתר אבל מאוורר הכרטיס מסך פועל מהר והטמפרטורה על 50 מעלות. כרטיס מסך Radeon hd4870. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  2. Started by J.allmighty,

היי כולם, בעיה כטנה... אתמול בעזרת חבר פירקתי את כל החלקים ניקית אבק וכו... עכשיו כל שעה בארך לאחר קצת משחקים וכו כול המחשב נתקע FREEZE ורק restart פותר את הבעיה בדקתי הכול, הגדרות ביוס וכו . יש לכם כיוון ?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Dubek,

שלום, היום קיבלתי מחשב חדש עם 512MB זכרון וככה הוא מוגדר בביוס. אחרי שהתקנתי את Windows Xp ראיתי במאפייני המערכת כי המערכת מזהה שיש רק 448MB. למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by mb74ever,

יש לי נייד ישן פנטיום 1, 233, ויש לו כל מיני בעיות, ולי יש מלא שאלות שאשמח אם תעזרו לי בכמה.. קודם כל מדובר בנייד הזה http://support.ajp.co.uk/specs_html/7200.htm התקנתי עליו וינדוס מי ווינדוס 2000 1. אני לא מצליח להפעיל את יציאת הוידאו לטלויזיה שלו. שמתי רזולוציה 640X480 כמו שנאמר בהוראות שמצאתי באיזשהו אתר, העברתי את הנייד למצב טלויזיה, ושמתי בביוס על מצב PAL, אבל הוא לא מראה לי כלום בטלויזיה..יש למישהו הצעות? ?(כמובן הכבל עובד מצויין וניסיתי על שתי טלויזיות..) 2. בעיה שיותר חשובה אם לא הכי חשובה, זה בעיית הUSB שלי..הוינדוס לא מזהה את הUSB, אין לו דרייבר מתאים בשבילו..חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי את הדרייבר הנחוץ, בקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. Started by yakirsh4,

יש לי משחב נייד של HP וכל לחצי האפים תפוסים לכל מיני קיצור מקלדת של המחשב לפי מה שאני יודע קיצור מקלדת במחשבים ניידים מבוצעים על ידי הכפתור fn ולחיצה על מקש בקיצור ואצלי זה לא ככה ובגלל שכפתורים האפים הם קיצורים של המחשב אני לא יכול להשתמש בהם לקיצורי ווינדאוס למיניהם אני ישמח אם תגידו לי איך אני מנשה את זה שהקיצורים בכפתורים האפים יקרו על ידי לחיצה על הכפתור fn+מקש האף הרצוי

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by ביצה,

אהלן! ביום בהיר אחד שהיה אתמול, הדלקתי את המחשב ופתאום הוא לא מזהה את כונן D! ועליו שמורים כל הדברים שלי! כיביתי את המחשב, פתחתי אותו וראיתי שהכל מחובר, ניתקתי וחיברתי שוב ועדשיין לא עובד. החלפתי כבל IDE ושוב עדין לא עובד. נכנסתי למנהל התקנים ועשיתי חיפוש לחומרה חדשה ושוב זה לא מוצא! וה-HDD עובד! אני שומע אותו ומרגיש אותו שהוא זז! מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  7. היי. לאחרונה שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד עולה דראסטית למספרים שנראים קצת לא הגיוניים. מדובר על מערכת חדשה אצלי המבוססת על i5-760. ניסיתי לפשפש קצת ברשת ולא הצלחתי למצוא תשובות שהן מעבר לאוברקלוקינג (לא בעניין). אז דבר ראשון - מהן הטמפרטורות הנורמליות למעבד הזה על stock cooler? (אצלי הוא רץ ב-50-55 ב-idle ותחת מאמץ מזערי מגיע אף ל-70+ ואני נאלץ לכבותו) דבר שני - על המעבד יושב לו Arctic Cooling Alpine 11 Pro כדי להוריד מעלה או שתיים, אך הוא תופס המון מקום. על הלוח אם שלי (Gigabyte H55M-S2H) הזכרונות ממש צמודים למעבד (מדובר על G.skill RipJaws עם גופי קירור משלהם), ברמה שיש מרווח של פחות מחצי סנטימטר בין גוף הקירור של הזכרונות לגוף הקירור של המעבד. האם יש לכך השפעה ישירה על …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by DeadHunt,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. קניתי כרטיס מסך חדש וחיברתי אותו (יש חיבור לכרטיס) אבל כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה.. נוצר מצב שיש 2 יציאות מסך אחד של המובנה ואחד של הכרטיס החדש. יש איזה דרך להגיד את היציאה החדשה של הכרטיס מסך החדש היהי הברירת מחדל? תודה לעוזרים

9. Started by joker8834,

שלום, קניתי HD חדש עם חיבור SATA. התקנתי עליו ווינדוס ואז שאני מתקין את הדרייברים של הלוח אם הוא עושה לי ריסט... אמרו לי שאני צריך להתקין דרייברים לSATA.. יש לי לוח GIGABYTE GA-K8NS NVidia nforce3 250/ATX K8 Socket 754/ AGP 8x מישהו יכול להביא לי דרייבר SATA ללוח הזה? הורדתי אתמול איזה דרייבר אבל שהרצתי אותו היתה לי רק אפשרות להתקין דרייבר לIDE

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by Sake,

שלום..יש לי בעיה מוזרה...היום כשהדלקתי הכל היה בסדר ואחרי איזה שעתיים המסך פשוט התחיל לרעוד! גם כשאני לא בwindows זאת אומרת גם כשהמחשב מעלה את הwindows המסך רועד.... וזה לא קרה לי אף פעם...מה זה יכול להיות? המסך שלי זה samsung syncmaster 753 dfx למקרה שאתם צריכים לדעת...אבל אני לא חושב שזה קשור למסך...לפחות אני מקווה שזה לא... תעזרו בבקשה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by רועי כהן,

יש לי בעייה ממש רצינית של ריסטים... המחשב מרסט את עצמו בערך תוך חמש דקות מהרגע שהוא עולה לווינדוז... הרצתי memtest.... פעם אחת ריסט את עצמו, פעם שנייה עשה צבעים וסימנים מוזרים, ופעם שלישית הוא רשם לי הודעה כזאת: unexpected interupt - halting... מה הבעייה במחשב שלי?!?!?!.... :'(

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  12. Started by Tom Snir,

קניתי מחשב חדש עם שני HD, אחד SSD של 250 גיגה שאני רוצה להתקין עליו את WIN7, ו HD מכני רגיל של שני טרה. במחשב החדש אין כונן דיסקים, לכן הורדתי ISO של WIN 7 64 BIT עם המפתח שיש לי, שמתי את זה על DISK ON KEY עם רופוס וניסיתי להתקין ככה את ה WIN, אבל מקבל שגיאה שחסרים דרייברים. ההתקנה כן כאילו מתחילה, שואל אותי איזה שפה וכו, אבל אז נעצר. ראיתי פה כמה בעיות דומות אבל לא בדיוק אותו הדבר אז פותח דיון חדש. מבהיר שהמחשב כן מזהה את ה DISK ON KEY (כאשר אני משתמש ב USB2 ולא 3) בנתיים ניסיתי: - לפרמט את ה USB כ FAT32 במקום NTFS, לא שינה. - ראיתי פה הסברים על שינוי ה BIOS עצמו, משהו על UEFI, אבל לא הבנתי אם זה רלוונטי ל WIN7 על SSD …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by A2K,

בזמן שאני במשחקים המחשב קרס לי ועשה לי BSoD אחרי שניתחתי את הקובץ dump נראה שהבעיה רשומה ככה: Probably caused by:USBPORT.SYS USBPORT+21e5d ממה זה נגרם ואיך אני מתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  14. Started by adlanm,

אחרי שעדכנתי לווינדוס 10 ניסיתי להתקין את הדרייבר של המדפסת אך לא הצלחתי (בד"כ זה אמור להיות אוטומטי). חשבתי שפשוט אין דרייבר למדפסת במערכת ההפעלה הזו, מאכזב. אבל אז חיברתי את הנייד ובו המדפסת כן עובדת בלי בעיות, וגם בו מותקן ווינדוס 10... אותה בעיה עם ג'ויסטיק אלחוטי של לוגיטק. למישהו יש הצעות, פתרונות? ממש לא בא לי לפרמט או להחליף שוב מערכת הפעלה. תודה

15. Started by cyberX,

קניתי מחשב חדש (אתם יכולים לראות את המפרט ליד השם שלי) וחיברתי אותו לחשמל ביום שקיבלתי אותו והוא פעל. היום שמתי לו כמה חלקים מהמחשב הישן - צורב דיוידי וכרטיס רשת אני מנסה להדליק והוא לא מגיב אז הוצאתי את החלקים ששמתי מהמחשב הישן והוא עדיין לא נדלק

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by theilya2,

שלום. רכשתי היום כרטיס מסך חדש ויש לי בעיות FPS Intek i3 3220 16GB RAM DDR3 Sapphire R7 360X Nitro ויש לי 150FPS בCSGO ו30FPS בGTA V שלפני זה היה לי 200FPS + בCSGO ו 50FPS בGTA V

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

המגרה של המקלדת נפלה על המחשב והוא קיבל מכה קצת חזקה אז עשה אתחול ועכשיו הכל נראה בסדר אבל מה בדיוק גרם למחשב לעשות אתחול?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  18. היי. אני ראיתי הרד דיסק של WD 320GB SATA 2 אני יודע שיש לי SATA. השאלה היא אם זה יתמוך ב SATA 2? SATA 2.אם לא אני פשוט צריך לוח אם שתומך? ועוד שאלה מזה אומר שרשום AAKS או AAJB או KS? תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by yafimp2,

היי, אני סובל מתקלה של תקיעות אקראיות של שניה- שתיים זה קורה לא משנה אם המחחשב בעומס או לא מישהו נתקל בזה בעבר? כרגע ניתקתי את כל ההארדיסקים ונשארתי רק עם הSSD לא עזר , כנל ראם אחר המפרט: i7 4770K corsair H90 sabertooth z87 290X Corsair Nautron GTX seasonic platinum 880W Corsair Dominator 2400MHZ 4X4 - switched to gskil ares תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ELIDUDU,

הורדתי את המשחק GTA 4 אני מתחיל להתקין אותו והוא רושם לי ..... COMPONENT TRANSFER ERROR COMPONENT: GTA: VICE CITY FILE GROUP: README FILE: F:\README\README_ITALIAN.TXt .(שגיאת נתונים(בדיקת יתירות מחזורית : ERROR מישהו יכול לעזור לי .......

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by SG,

כל הזמן המחשה מפעיל עצמו מחדש אפילו שהתקנתי את הוינדוס מחדש אחרי פירמוט הוא עשה לי את זה. אז ככל הנראה הבעיה היא בחומרה והמחשב הוא ישן (לפני 3 שנים בערך) לכן זה אחד הרכיבים נראה לי שהלוח אם יכול להיות? אז השאלה היא אם אתם יודעים איזה רכיב גורם למחשב להפעיל עצמו מחדש והאם כדאי לקנות אותו או שלא שווה כי המחשב ישן. תודה רבה על העזרה!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ברשותי 2 מחשבי טושיבה SATTELITE ולאחרונה בשניהם הרשת האלחוטית לא מתחברת כאשר המחשב מתעורר או מכיבוי מלא או ממצב STANDBY אני חייב לעשות DISABLE לכרטיס הרשת ואחר כך לעשות ENABLE מחדש ורק אז המחשב מתחבר לרשת. האם למישו יש הצעה איך ניתן לסדר שהמחשבים יתחברו אוטומטית עם ההדלקה? (אגב עד לא מזמן זה היה המצב) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, קבלתי בתחילת השבוע את המחשב החדש שלי שאת מפרטו ניתן לראות בצד בלחיצה על המפרט מחשב. המחשב מריץ Windows XP Pro SP2 והבעיה שיש לי היא שהמחשב לפעמים מבצע איתחול באופן פתאומי. אז ככה התקנתי את הדרייברים הכי עדכנים לרכיבי הלוח אם מתוך האתר של nVIDIA וכן גם התקנתי את הדריייברים הכי עדכנים של ATI כלומר ה catalyst 6.7 bios חדש ועדכני ללוח לא נמצא ע"י תוכנת העידכונים של ASUS אבל הצלחתי למצוא באתר שלהם גירסה עדכנית יותר אז הורדתי ועדכנתי. סריקת וירוסים לא העלתה דבר. בדיקת הזיכרונות באמצעות התוכנה Windows Memory Diagnostic של Microsoft גם לא העלתה דבר והזכרונות תקינים. כרגע טמפרטורת המעבד הינה בסביבות 42-44 +/- וטמפרטורת הלוח הינה 38 . אשמח לעזרתתכם בפיתרון הבעיה (אני…

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by elad_kr,

יש לי בעיה במסך שברגע שאני נכנס למשחק אחד מסוים המסך הופך להיות שחור ורושם לי out of range ואז אני צריך לעשות ריסט.. מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה הבעיה ולנסות לתקן אותה?? תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by benhalaf,

אני צריך עזרה המחשב לא עולה לי. הוא נתקע במסך השחור ההתחלתי כשהוא מציג את פרטי המעבד ועושה memory test. כשאני מפעיל אותו בלי ללחוץ על דבר הוא נתקע על המסך של abit, והוא לא מגיב לשום מקש. הדבר היחידי שאני מסוגל לעשות הוא ללחוץ מהר מאוד לאחר הפעלה מחדש על tab ואז אני פשוט מגיע למסך השחור, אם אני לוחץ לאט מדי הוא מפסיק להגיב. הוא לא מגיב בכלל למקש הdel או לctrl alt delete. צירפתי תצלום של המסכים. המון תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.