תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום הכל התחיל שחיברתי מערכת גדולה למחשב ולא הצלחתי לשמוע בה מאז הכרטיס קול(המובנה) שלי לא עבד... עכשיו החלפתי כרטיס קול ואני מחבר אותו והוא גם לא עובד קניתי עכשיו creative soundblaster וחיברתי אותו ל PCI מתחת ל כרטיס מסך שם והוא לא עובד לי לא יודע מה הבעיה... אם מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה שוט כפרה תודה עכשיו חיברתי אותו גם ל PCI השני ועדיין לא עובד
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אממ חברה יש לי מחשב שהרכבתי Mother Board INTEL DRAGON TAIL P35DPM Graphic Cards ATI SAPPHIRE HD 2600XT Processors INTEL E7200 2.53GGHZ CORE 2 DUO 1066MHZ 3M BOX עכשיו יש לי מין בעיה מוזרה קודם כל במנהל התקנים יש לי צהוב ליד ה intel Management Engine Interface ורשום לי שהוא לא עובד כראוי המחשב הוא חדש לגמרי רק שתידעו בכל מקרה חיברתי עכבר USB חוטי למחשב והוא מזהה את העכבר העכבר זז איך שהוא מסיים להתקין את העכבר זהו מפסיק לזוז העכבר זה תקלה מאוד מוזרה ובמחשב אחר העכבר עובד רגיל ובסדר גמור אני כמעט 100 אחוז בטוח שזה בגלל ה intel Management Engine Interface למישהו יש מושג למה איך וכמה ? תודה מראש עידן דרך אגב זה בחומרה בכוונה כי אני חושד שזה בגלל התנגשות חומרה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום וברכה לפני כשבועיים המחשב שלי (המפורט בכותרת) החליט לפתע כי חסר לו קובץ להפעלת חלונות XP. ניסיתי לתקן את הבעייה דרך אופציית הRECOVERY של דיסק ההתקנה אך זה לא עזר. לכן פירמטתי את הכונן וביצעת התקנה מחדש של מערכת ההפעלה. הערה: כאשר קיבלתי את המחשב ביצעתי פיצול לשני כוננים כך שכעת פירמטתי רק את הכונן של מערכת ההפעלה ואת הכונן הנוסף עליו היו שאר הדברים, לא פירמטתי ע"מ לשמר קבצים חשובים. לאחר ההתקנה, התקנתי את כל הדרייבירים שקיבלתי עם דיסק התקנה אולם מספר דברים לא עובדים כמו שצריך: א. לחצן ההפעה החומרתית של כרטיס אינטרנט אלחוטי שבק חיים. במנהל ההתקנים כתוב שהוא עובד תקין, אולם הלחצן לא מפעיל את הכרטיס. ב. קצת פחות חשוב אבל... בעת ביצוע כיבוי הופיעו לי כל ארבע האפשריות (כו…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש והוא עובד מצוין רק יש לו בעיה שאם מכניסים אותו למצב שינה הוא נידלק ל5 שניות (כל המאוררים פועלים והאורות) ונכבה ל5 שניות ונידלק שוב וככה הוא ממשיך, ניסתי ללחוץ על כל כפתור אפשרי במיקלדת - לא עזר, ניסיתי ללחוץ על הכפתורים ריסטרט/כיבוי - לא עזר הדרך היחידה להוציא אותו מהלופ הזה היה לכבות אותו מהספק ולהפעיל שוב.. זה לא קרה פעם אחת - כל פעם שמכניסים אותו למצב שינה. כבר הגדרתי בויסטה שלא יכנס אוטומטי אבל מעניין אותי מה מקור הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? פתחתי גם את המארז ונראה לי שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. ברור לי שזאת בעיה חומרתית כי פירמטתי כמה פעמים ואין שינוי במצב.. המפרט: Q9300 EP35-DS3P AURORA 570 אם צריך עוד פרטים אשמח לתת. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. כשאני מדליק אותו לראשונה אז אחרי כמה דקות פתאום הוא נהיה מאוד איטי ובמנהל משימות זה מה שאני רואה. (שימו לב שהCPU מאוד גבוה 80.99!! ) (למקרה שהתמונה לא מוצגת טוב הנה לינק נוסף: http://img146.imageshack.us/my.php?image=errorbk9.png ) כשאני עושה ריסט למחשב זה מסתדר. ניסיתי להתקין את המערכת הפעלה מחדש והחליף ארדיסקים וזה לא עוזר. מה זה אומר? איך אני מסדר את זה? תודה רבה וסוף שבוע מצויין לכולם!!
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לרכוש HD חדש למחשב.פנימי, 500GB, sata2 הוא יהיה יחיד. 1. האם צריך להגדיר משהו בביוס (כדי שיזהה שזה Sata2)? 2. האם הלוח אם שלי יכול לקלוט sata2. הלוח אם שלי הוא P5s800-vm
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המארז החדש (טרמלטייק M5) ואחרי ההרכבה הפעלתי ופתאום אין לי סאונד (כ. קול מובנה בלוח אם, מפרט בצד)! ניסיתי הכל, אני מחבר משהו לשקע אחד והוא כותב לי שחיברתי לאחד אחר, וכלום לא מוציא צלילים. מה עושים? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים. קניתי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7950 GX2 . המחש שלי הוא: לוח אם: ASUS P5WD2 PREMIUM 955X מעבד: INTEL DOUL CORE 4 3000 זיכרון: 1G OCZ PLATINUM ספק: OCZ 620W ביוס: V.0709 לאחר בדיקה קצרה באתר NVIDIA זיהייתי שהכרטיס נתמך ע"י לוח P5WD2 אם ביוס 0501. כאמור הלוח שלי הוא P5WD2 PREMIUM ואינו מופיע ברשימה, ובכל זאת יצאתי מנקודת הנחה שאם הלא פרימיום מריץ אותו אין סיבה שהפרימיום לא יריץ אותו. הנה קישור לדרישות הכרטיס האתר ניבידיה: http://www.nvidia.com/content/geforce_gx2_sbios/us.asp חיברתי אותו והורדתי דרייברים מאתר נבידייה התקנתי. כאשר אני פונה למנהל התקנים הוא מראה לי שניי סימנים של כרטיס מסך מהסוג שיש לי NVIDIA GeForce 7950 GX2, רק שאחד מהם עם סימן קריאה צהוב כאילו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה אז לפעמים המחשב נדלק כרגיל, ולפעמים כל המאווררים מתחילים להסתובב.... אבל אני לא מקבל תמונה על המסך... מה יכול להיות דפוק?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב , ברגע שאני מדליק אותו הכל בסדר אבל ברגע שזה מגיע למסך של בחירת הווינדוס (באיזה מצב אני רוצה להפעיל אותו מצב בטוח וכו') לא משנה איזה מצב אני בוחר התגובה היא או שהמסך נתקע או שזה עושה ריסט וחוזר לאותו מצב , באותו המסך כתוב שזה בגלל יותר מדיי ריסטרטים או הפסקת חשמל. כנ'ל גם כשאני מנסה לעשות פורמט ברגע שהוא מגיע למסך הכחול וכתוב למטה שהוא מעלה את הווינדוס (רגע לפני שאני בוחר איזה כוננים לפרמט וכו') הוא פשוט קופא. יש מצב שהבעיה בכונן או בכבל שמחבר את הכונן?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר החלפת הארדיסק, נתקלתי בבעיה - המחשב נדלק אך המסך אינו מגיב כאילו המחשב דולק ומציג מסך שחור (המסך תקין ומופיעה הכיתובית שאמורה להיות שהמסך פתוח והמחשב סגור). הלכתי לחנות מחשבים (אש מחשבים בכפ"ס) שהיו נורא נחמדים ואדיבים, ולא גובים כסף על התקנה או בדיקה של המחשב, הוא גילה במקום שעצם העובדה שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד גורם לכרטיס להתחמם ולקרוס. החלפתי כרטיס מסך (לX1550PRO ב260 ש"ח) וחשבתי שכל צרותי הסתיימו. נכון לעכשיו, המחשב נדלק, אך לאחר כמה זמן (לפעמים 3 דקות ולפעמים 30) המחשב נתקע (המסך לא זז) ועכשיו קרה לי גם מסך כחול (לגמרי בלי כיתוביות) וכאשר אני מנסה לעשות ריסטרט ידני - המסך אינו מגיב (כמו בפעם הקודמת) ויש צפצוף אחיד מהרמקולים כאילו המחשב מודיע שמ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקווה שזה קשור לפה אם לא תגידו לי לאן זה קשור ואני יעביר, יש לי לוח אם abit ip35-E ואני מחפש את האופציה של smart fan ולא מוצא אותה רציתי לדעת אולי זה מוסתר ואני צריך ללחוץ על מקש כלשהו כדי שהדברים המוסתרים יופיעו לי אם מישהו יודע או מישהו שיש לו את הלוח אם הזה יכול להגיד לי איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב שכל הזמן חוזרת שאני משחק במשחקים שדורשים גרפיקה גבוהה. בכל פעם שאני משחק במשחק כזה אז אחרי 20 דקות בערך שאני משחק,המשחק קורס לי ונהיה מסך שחור שרשום בו "Power saving mode" לשנייה ואז ההודעה נעלמת ונשאר מסך שחור. ואחריו המחשב עושה ריסיט לעצמו. (לפעמים הוא לא עושה והמסך השחור נשאר, אז אני עושה ריסיט ידני). מה יכולה להיות הבעיה?? כי כשקניתי את המחשב אז בהתחלה לא היו את הבעיות האלו אלא הם באו רק לאחרונה. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אוקיי זה העניין - בתקופה האחרונה המחשב שלי התחיל לקפוא כל כמה שעות מעצמו... בדקתי חום של כל הדברים בזמן שהמחשב קופא, המעבד יחסית סבבה על 30 מעלות פחות או יותר אבל הכרטיס מסך מגיע בקלות ל-74 בזמן עבודה שגרתית (אינטרנט + מוזיקה). פתחתי את המחשב וניקיתי הכל, לא עוזר. פירמטתי (היום, עם ווינדוס XP) ושוב נתקע. עכשיו בקשר לכרטיס מסך, יש לי הרגשה שהדרייוור שלו הוא זה שעושה את הבעיות. כי בדקתי את החום בכרטיס מסך לפני שהתקנתי דריוור, והחום של הכרטיס מסך היה בסביבות 46. ישר איך שהתקנתי את הכרטיס מסך ועשיתי ריסט החום של הכרטיס מסך היה 64 והמשיך לטפס עד סביבות ה-72. (ראוי לציין שיש לי ראדון X800 - הדרייוורים הכי חדשים מהאתר של ATI). יש למישהו רעיון? מכיר את הבעיה? יש לו רעיון אחר למה …
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר סט עכבר + מקלדת בלוטוס של מייקרוסופט הבא: http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5435 .התקנתי את הדרייברים העכבר והמקלדת מזוהים -העכבר עובד ומזוהה אולם אני לא מצליח להפעיל את המקלדת (ב-bluetooth devices רשום שהמקלדת מזוהה אבל נרשם "NO PASSKEY,") בעת ההתקנות נרשמות ההודעות הבאות: :windows was unable to exchange passkeys with your device The device has not responded to the passkey exchange. Make sure the device is turned on, nearby, and ready to accept a passkey exchange. Then click Back and try again. Check the device documentation for help. בהודעה נוספת נכתב: The device indicates that the connection is terminated. Also, this may indicate that th…
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב יחסית ישן עם AMD Sempron 2600/2800 (לא זוכר בדיוק). עד אתמול לא היו לי בעיות. מפעם אחת שכתיביתי אותו הוא מודיע ב- Boot עוד ממש בהתחלה שהוא לא מזהה מקלדת. הוא כותב No Keyboard Or Keyboard Error. ניסיתי להחליף כמה מקלדות, לכבות ולהדליק את המחשב בכל פעם שאני מחליף מקלדת, להדק את הכבל חזק לשקע - אבל נאדא. כלום, הוא פשוט לא מוכן לקבל את המקלדות. את כל המקלדות חיברתי ב- PS2 ואין לי פה מקלדות USB (אני גם לא יודע עד כמה זה יעזור, לפעמים מחשבים מחפשים רק ב- PS2 ובכלל לא נותנים למקלדת USB לעבוד בשלב הזה). אני כבר די אובד עצות. אשמח לכל הצעה לפיתרון. וזה קצת דחוף אז כמה שיותר מוקדם יותר טוב תודה!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לפני חצי שנה רכשתי מסך DELL 20 2007WFP המסך עבד מצוין רק שבימים האחרונים תמונות שיש בהם שמש בוהקת נהפכו לוורד וצבע כחול הפך לתכלת. בצעתי ריססט להתקנות יצרן וזה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
התקנתי היום ווינדווס 64 ביט על המחשב החדש והוא לא מזהה את המצלמה כשאני מפעיל אותה חשוב מאוד לציין- בדקתי ב-2 הכניסות שעל הלוח וגם בכרטיס טקסס אינסטרומנטס (התקני של AVID), עם 2 כבלים שונים. המצלמה זוהתה בקלות במחשב הקודם והפשוט שלי, כל כניסות ה-1334 תקינות אבל כשאני מדליק את המצלמה כלום לא קורה HELP
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
יש לי בעיה מחשב AMD 5200 לוח ASUS M2N-Xנקנה לפני חודשיים עובד עם XP PRO SP3 סה"כ המחשב בסדר אבל לאחרונה רציתי להעביר חומר מדיסק ישן למחשב השתמשתי בהתקן USB 2 TO IDE CABLE בעת החיבור יוצאת לי הודעה שההתקן יכול לעבוד מהר יותר אם אחברו לUSB 2 במחשב יש 6 פורטים של USB ובכולם יוצאת אותה הודעה ההגדרות בביוס תקינות אותו התקן במחשב דומה עם לוח גיגהבייט אבל עם XP PRO SP2 עובד בסדר לפני שאני רץ למעבדה אבקש לשאול האם SP3 יכול לגרום לבעיה האם יש לחכמי הפורום עצה לפתרון הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
תמיד היה לי את הבעיה הזאת אבל ממש בקטן עכשיו זה ניהיה ממש בגדול למשל אני משחק דיאבלו 2 ורק במשחקים זה קורה כל משחק שהוא לא משנה ברגע שאני מזיז את העכבר אני שומע חריטות של הארדיסק ממש חריטות כאילו הוא חורט שם באבנים מיצריות .... הכרטיס מסף מותקן הכרטיס קול מותקן והעכבר והמקלדת תמיד מזוהים אוטומטית...הרעש בהחלט לא מהרמקולים ...הוא בא בפירוש מהארדיסק חריטה שמשגעת אותי אני לא יכול לשחק שום דבר ...ושוב זה קורה במשחקים בלבד רק כאשר אני נכנס למשחקים עצמם...ורק כאשר אני מזיז את העכבר אם לא אז הוא שקט .. :'(
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כתוב לי להריץ בדיקות זיכרון, אני מניח שיש קשר לעובדה שהמחשב שלי עושה קולות של מסור חשמלי קטן מאז שהחליפו לי דיסק קשיח וזה קורה בשלב שכתוב לי setup is loading files או משהו כזה לפני שאני מתחיל עם הפרמוט והתקנה מה לעשות? (הייתי ממליץ לא לקנות שום דבר מאיבורי, אבל למיטב הבנתי אסור להגיד כלום על חנויות ספציפיות, אז אני לא אומר לכם שאיבורי רק הרסו לי את המחשב שקניתי מהם במקום לתקן) אגב, יש דרך להריץ Windows XP (את המערכת הפעלה, בלי להתקין על הדיסק הקשיח) מדיסק? אבא שלי טוען שכן, אני לא חושב, אבל בכל מקרה, נראה, הוא אומר שזה יכול לפתור את הבעייה
-
- 14 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש מחשב נייד עם 2 סטיקים של 500 MB כל אחד . בתקופה האחרונה המחשב ללעתים נתקע לו, שזה אומר כלום לא מגיב לו. לא מקלדת לא עכבר ולא כלום. אחרי כמה דקות זה משתחרר. ולפעמים הוא פשוט מקבל מסך כחול ואז הוא עושה מתכבה. אחרי שהוא מתכבה הוא לא נדלק למשך כ דקה בערך. הצעתי לו לבדוק את הזכרונות ב MEMTEST + זה מה שהוא עשה והוא אמר לי שהוא קיבל 7 שורות של ERROR ואז ב74% מהבדיקה המחשב פשוט נתקע ולא הגיב יותר. הוא עשה RESTART והפעיל שוב את הבדיקה וזה שוב נתקע לו, הפעם ב9% מה עושים במצב כזה ? נ.ב בינתיים המלצתי לו לבדוק כל סטיק בנפרד
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב שלי בן 3 שנים. כבר 3 חודשים עושה אתחולים מחדש לאחר הופעת מסך כחול. הרצתי תוכנות לבדיקת זכרון, דיסק קשיח וכו'. זה לא נתן לי הרבה. האם מישהו מספיק בקיא לנתח לי את קובץ ה- MiniDump שצרפתי? תודה מראש. נ.ב-שיניתי את הסיומת ל- TXT מ- dmp [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום. ברשותי לוח אם ABIT NF7-S VER 2.0 מעבד AHTLON XP 1800 AMD הבעיה: בעת הדלקת המחשב אין שום BEEP מהלוח אם ! ממש כלום!! שום צפצוף.... המאווררים עובדים (של ה-CPU ושאר המאווררים) מה הבעיה? האם הלוח אם מת? עשיתי CLEAR CMOS הן ע"י הג'ימפור והן ע"י הוצאת הבטריה (שניהם למשך דקה ואף יותר...). לא עזר. בדקתי את הכ.מסך והזכרון בלוח אם אחר, ועובד . האם הלך הלוח אם או המעבד? איך אני יודע מה הלך? או שיש עדיין אפשרות קלושה ששניהם בחיים וצריך לעשות איזו פעולה בכדי להחזיר לחיים את המחשב? תודה מראש לעונים...
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפרמט את המחשב שאני מגיע למסך שאני צריך לבחור את הכוננים שאני רוצה לפרמט הוא אומר לי שהוא לא מוצא דריבר של הדיסק קשיח משהו כזה מה עושים.??? ובבקשה זה די דחוף... אהה ויצרתי דיסקט הוא עובר והכל ואז שהוא בא להעתיק את הקבצים של הווינדוס הוא אומר לי שחסר לו הקובץ sisraid מה לעשות אני משתגע
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-