תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
זה כבר קרה לי למלא דיסקים שכבר צרבתי עליהם!! אז ככה, אני צורב דיסק, הדיסק עובד טוב מאוד, קריא בסידירום וכל טוב עד עתא. אחרי כמה זמן (חודש......חודשיים....חצי שנה....) החומר של הדיסק מתחיל להתקלף לי ללא שום סיבה!! הדיסק מתקלקל כשהוא בתוך המזוודה, אפילו אם אני לא משתמש כלל וכלל בדיסק, אפילו אם אני לא נוגע בו!!! יש דיסקים כאלו לא איכותיים שמתקלפים לי מהר מאוד וכאלה יותר איכותיים שלוקח להם זמן עד שהם מתקלפים, אבל כולם מתקלפים באיזהשהוא צורה ובכל דיסק שהשתמשתי בו עד עכשיו, היו כמה שהתקלפו לי, אני אישית מעדיף את הדיסקים של ה Smart Buy כיוון שלהם היו הכי מעט דיסקים שהתקלפו לי, ולקח להם יותר זמן עד שהתחילו חלקם להתקלף. היה לי פעם דיסק אדום (יש גם בצהוב) כזה שרשום עליו: The PROffe…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הדיסק שלי הוא IBM DeskStar בן שנה וחצי בערך. הדיסק הקשיח שלי התחיל לעשות קולות של לא עובד (מין צרצורים כאלה שחוזרים על עצמם), וכשאני מעלה את המחשב, הוא כותב לי disk read failure, please reboot ניסיתי לפרמט עם ההתקנה של XP, לקח 4 שעות, ואפילו עבר את ההעתקה הראשונית של XP. אבל כשהוא בא להמשיך את ההתקנה מהדיסק (שהפעם עבר את ה-boot), הדיסק המשיך לעשות קולות של לא עובד, ואחרי שעה נשברתי והתקנתי XP על דיסק אחר. אין לי עוד אחריות על הדיסק, אגב. שאלתי היא: האם יש לי עוד מה לעשות? יש טעם לפרמט ולהשלים עם קיומם של bad sectors? או שחבל על הזמן?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב AMD ATHLON XP 2500+ שקניתי לפני שנה וחצי בערך, והא מתפקד טוב והכל, אבל פתאום בזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי רעשים של מכסחת דשא מדי פעם, ממש רעשים מעצבנים כאלה שמזכירים לי את הרעשים שהמחשב הישן שלי היה עושה (פנטיום 1 166 מגה הרץ)... יש במארז כמה מאווררים שקניתי עם המחשב (אני הרכבתי את המפרט שלו)... חום המעבד בדרך כלל (על פי המסך שמופיע כאשר המחשב עולה) הוא בסביבות ה-57 עד 60 מעלות (אם זכור לי נכון.... אם אתם מכירים תוכנה שראה לך מה החום של המעבד בכל רגע נתון אשמח לקבל לינק אליה) והרעש לאו דווקא קורה בזמני עומס מסוימים על המחשב. מקווה שתוכלו לעזור לי ולייעץ מה עליי לעשות... תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן אז ככה.. אני מוריד סרטי HD מטורנטים ורואה בVLC שבלפטופ, פעם בחצי שעה בערך הסרט נתקע ונסגר. אם אני פותח את הסרט מחדש הוא נתקע באותה נקודה בדיוק ונסגר, אם אני עובר את הנקודה הזאת אפילו בשניה אחת הסרט ימשיך כרגיל. בדקתי במחשב הנייח והסרטים עובדים חלק. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב של אבי ואחותי יש בעיה רצינית: כאשר מדליקים את המחשב יש סמל של windows הכל כרגיל עד שרואים מסך כחול (כן כן בחזרה למסכים הכחולים) עוד לפני שהמערכת עלתה (גם לא ניתן לעושת צילום מסך דרך המקלדת),שם כתוב את הדבר הבא: unmountable_boot_volume והמון מללל מתחת שאומר לנתק כל חומרה חדשה ולהיכנס לביום ולבחור מבין האפשרויות איזה מן הדברים יעלה קודם(כונן קשיחכונן דיסקטים,כונן דיסקים.). ואחרי שהמסך הכחול עולה אי אפשר לכבות את המחשב,זאת אומרת אפשר,המאוורר מפסקי לפעול והדיסק הקשיח וכל מה שעושה רעש אבל הנורית הראשית של המחשב ממשיכה לפעול וניתן לכבותה רק אם מדליקים מחדש ומכבים לפני שמסך הכחול עולה. אני ממש לא יודע מה הסיבה לבעיה אבל אני יודע שלאחרונה אני ניתקתי פעמיים את המקדלת והחזרתי…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אז ככה הסיפור: לקחתי את המחשב מהסלון, וסגרתי את המחשב עד שהוא כמעט היה סגור, אבל לא היה את הקליק שסוגר אותו... צעדתי לכיוון חדרי כאשר המחשב בידי, והידית של הדלת(@$#) איכשהו נכנסה שם לעסק (בין המחשב/מקלדת למסך), וכאשר עשיתי צעד נוסף (לא שמתי לב למצבי העגום), הרגשתי התנגדות מכיוון הלפטופ (הוא לא נפל כי אחזתי בו חזק) ........ איזה טעות אנוש!!!!!! נבהלתי, אך אמרתי לעצמי שהמסך "קצת" קשיח - סך הכל זאת לא הייתה מכה חזקה... אך לא כך! מיהרתי מהר חזרה לסלון, ולדתהמתי גיליתי שחצי המסך התחתון מקופל - אי אפשר לראות שום דבר חוץ מכמה צבעים שאין להם שום קשר למציאות. להלן כמה תמונות בצער, צעקות יאוש ויגון רב, --Vega. עריכה: אם התמונות לא מופיעות יש ללחוץ כפתור ימני על התמונה ו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, אם מישהו יצליח לפתור לי את הבעיה, אכריז כאן בפורום (אם מותר) שהוא גאון הדור מה הבעיה? היה לי מחשב ישן שעבד בסדר גמור עם אותו העכבר כמה שנים טובות. לאחר העברה של המחשב באוטו ממקום למקום, הוא החל להתקע לי באמצע שימוש ורק לאחר אתחול הוא החל לעבוד שוב עד התקיעה הבאה. ישר החלפתי עכבר - לא עזר!!! חשבתי אולי הלוח נדפק בדרך - יש לי מחשב חדש עכשיו עם אותו עכבר - אותה בעיה!!! החלפתי הכל, מקלדת חדשה - לא עוזר!!! הדבר היחיד שחשבתי עליו הוא שלאחר העברת המחשב חיברתי לו הארדיסק סטה חדש. החלפתי את ההארדיסק והכבל - לא עוזר!!!! בקיצור לא עוזר כלום. חשוב להדגיש. שתי העכברים הם של silverline אם אני לא טועה (הנוכחי בטוח). חשבתי שזו בעיה של דרייברים אולי וראיתי כי כל תוכ…
-
- 10 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
כמו שהבנתם אני בלי מחשב כבר 3 ימים...... עכשיו כמובן אתם שואלים: "למה?" וזה הולך ככה: יום שישי פירקתי את מחשבי היקר כדי שאוכל להרכיב למארז גלגלים תהליך הרכבת הגלגלים עבר בשלום ויצא יפה מאוד אבל........ הרכבתי את המחשב חזרה ופתאום אין לי boot! בדקתי הכל וההרד דיסק שלי לא עובד אך ורק עם המחשב שלי בדקתי את ההרד דיסק על מחשב אחר והוא עובדש מעולה ועל המחשב שלי הוא לא עובד! יש לכם רעיונות למה? כיע ההרד דיסק השני עובד וגם הדיסקים........ תודה לכל מי שיעזור............
-
- 30 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
פעם ראשונה זה קרה בפיפא 2002 משחק צרוב מקורי שאמורים להפעיל אותו עם הדיסק והמשחק החדש שהוא צרוב עם פאץ הוא C&C RENEGADE כל פעם שאני מנסה להפעיל אחד מהמשחקים הוא כותב לי להכניס את הדיסק הנכון ניסיתי בשני הכוננים וזה אותו הדבר עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( עריכה: זה לא אמור להיות בתמיכה טכנית? זו בעיה במחש לא במשחק ואל תגידו לי לקנות מקורי, למה יש כסף?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי מארז למחשב שלי ולאחר יומיים של עבודה שקטה וטמפרטורות נמוכות(אודות למארז וסידור האיוורור החדש) ההארדיסק הפסיק לעבוד ובעת הדלקת המחשב הוא משמיע תקתוקים ואינו מוכן לעלות. עכשיו אני כבר מוכן נפשית לרע מכל אבל אין אפשרות להוציא את המידע(60 ג'יגה של שירים ובסביבות ה120 ג'יגה של סרטים) מבלי לערב חברות לשחזור מידע כי כבר התייעצתי עם מספר חברות והמחיר מתחיל מ700 שקל תלוי מה הבעיה וזה יכול להסתיים בכמה מאות דולרים.
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני גלשתי באינטרנט,ופתאום המסך נהיה שחור,והצבע של הנורת מסך נהיה כתום.. כיביתי את המחשב והדלקתי מחדש אך זה לא עזר.. יכול להיות שהמסך הלך!?או הכרטיס מסך?!ממה זה יכול להיות?! אני בדקתי שהכבל של המסך מחובר למחשב והוא מחובר,והוא מחובר לחשמל והכל..מה לעשות?! (אני כותב מהמחשב הנייד.) תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב חדש לבד. הכל מחובר כמו שצריך אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה, כלום לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, כשהמחשב מחובר לחשמל הנורה של הלוח אם דלוקה
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן לכולם.. עשיתי קצת גוגלינג וחיפשתי אולי משהו שיוכל לעזור לי והגעתי לפורום הזה וראיתי שנפתחו נושאים כאלה בעבר, אבל בלי פיתרון, אז הבנתי שאינטרנט הזה של סלקום ושל חברות אחרות לא בידיוק האידיאלי למשחקי רשת לגיימרים וכו', האינטרנט שלי בspeedtest נושק ל3מגה הורדה ולפי אינטרנט רגיל זה לא אמור לתת פינגים במשחקי רשת כמו counterstrike וכרגע אני עומד על 50-80 והשאלה הגדולה - יש פיתרון ממשי ומיידי? או לזרוק את זה לפח ולקנות אינטרנט נורמלי? תודה מראש, שחף (ד"א אם עשיתי משהו לא לפי החוקים פה של הפורום סליחה מראש )
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
תקציר: יש לי רייד 1 עם 2 הארד דיסקים וכרגע הרייד מסומן DEGRADED ב BIOS ואני לא מצליחה לפענח מי מההארד דיסקים הוא הבעייתי. בנוסף לזה אני צריכה לפתור את הבעיה להחזיר את המחשב שלי לתפקוד בהקדם האפשרי. פירוט המקרה: יש לי מחשב עם ווינדוס 7 64 ביט, לוח של ASUS ו2 הארד דיסקים SATA שמכוונים על רייד 1 MIRROR, הארד דיסק אחד SEAGATE 500 גיגה והשני WD 500 גיגה. יש לי עוד הארד דיסק מחובר ב IDE אבל הוא לא נראה לי קשור לעניין. ביום חמישי (אתמול) עבדתי בערב על המחשב ופתאום הוא הגיב לאט מידי, חושב הרבה בכל קליק. עשיתי אתחול ואז הווינדוס נתקע בשלב הלוגו. יום לפני אגב הוא עבר בסדר אבל האמת שבשבוע האחרון פעמים כשעשיתי SHUTDOWN היה לי קראש של ה EXPLORER משום מה, אבל אני בדרך כלל לא מתייחסת לז…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
כעיקרון התקנתי bigwater וaquarius waterblock והכרטיס מסך (xfx 6800 nu) כל הזמן עשה artifacts . המעבד היה במצב הרבה יותר טוב כל הזמן והוא לא עבר את ה50 מעלות שלפניכן היה בקלות עובר את ה70 התקנתי מחדש את waterblock על הכרטיס מסך 3 פעמים בפעם השלישית אחד הצינורות השתחרר מהכרטיס מסך ועשה שלולית נוזל קירור של thermatake ( הדבר הזה אמור לא להוליך ?או שסתם אנשי מכירות אוהבים לשקר). כעיקרון אחרי זה הכרטיס מסך כל הזמן הראה טמפרטורה של 156 מעלות ובrivatuner 0 כנראה שהוא נדפק טוטאלית ניסיתי להחליף לקירור סטוק לא ממש עבד אולי בגלל שנגמר לי ה thermal greese . מה שהכרטיס מסך עושה עכשיו זה מצייר קווים מאוזנים על כל המסך ואז נתקע. התקנתי את הכרטיס הישן שלי הוא עובד טוב. כדאי לי השקיע ב…
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב יש לי וינדוס ויסטה ושאני מדליק תמחשב הוינדוס טוען את עצמו ואז ניתקע ומפעיל את עצמו מהתחלה לפי מה שאני יודע זה מהכרטיס מסך לפני שהפעלתי את המחשב מהתחלה התקנתי את הדרייברים של הכרטיס ידנית ועכשיו זה לא עולה בשום דרך. גם דרך מצב בטוח. ופירקתי את הכרטיס מסך ניקיתי אותו ואת החיבוריםם מה אפשר לעשותת ?? תודה מראש,מור.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי קול במחשב! 1 O/B AC47 ו1 רגיל ופשוט- Creative EnSoniq. כשאני משחק משחקים כבדים (כמו LOTR) עם הכרטיס של CreAtive אז הצליל נשמע ממש לא נקי ויש רעשים שאי אפשר להתעלם מהם לאורך כל המשחק בזמן שיש עיבוד גראפ, ז"א שכשאני בטפריט הראשי אז הצליל נקי אבל בהתחלה כשהמשחק מציג את הלוגו אז הצליל גם כן לא נקי וגם כשאני משחק בקיצר כל פעם שהכרטיס מסך מתאמץ יש את הרעשים האולו. במשחקים "קלים" כמו CS אין את הבעייה. הצעות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך ניסיתי להעתיק קבצים לאחד מהכוננים במחשב שלי והכונן פשוט נתקע. זה כונן ישן (3-4 שנים) של 30 ג'יגה. עשיתי ריסטרט והמחשב לא הצליח לעלות. כל פעם הוא נתקע קצת לפני שווינדוס אמור להתחיל לרוץ. שניתקתי את הכונן המחשב חזר לעבוד כרגיל. על הכונן יש מידע שאני צריך. יש איזושהי דרך לגרום לו לעבוד אפילו באופן חלקי ע"מ לגבות את החומר שעליו? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ההרדיסק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים לאחרונה והוא נתקע ומפעיל את עצמו מחדש בפתאומיות ותוך כדי כך גם עושה את הרעשים המוכרים לטכנאי ההרדיסק הוא IDE בן 5 - 6 שנים ככה מחובר לספק כוח של 480W ולמחשב בן 7 שנים בערך, עכשיו, אם ההרדיסק הולך אני בבעיה גדולה כי היום כבר לא מוכרים IDE ואם כן הוא בטח ממש יקר (ראיתי חצי טרה ב 500 שקל אין עוד אופציות) ואין לי שקל להשקיע ולקנות למחשב כרטיס PCI -> SATA2 זה גם הוצאה של 200 שקל על הכרטיס לא כולל את ההרדיסק עצמו שזה עוד 200 שקל ככה מה גם שזה מחשב חלש עם מעבד חלש אז לא שווה כל ההשקעה, אז כל מה שנותר לפני שההרדיסק מת זה להציל אותו! אש עשיתי איחוי לדיסק (בעזרת הכלים שיש ב WINDOWS XP PRO) וגם סריקה ותיקון לסקטורים פגומים ולמרות הכל ההרדיסק ע…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום. ברשות אמי מחשב נייד ישן COMPAQ עם WIN8, הHD כנראה מת (מידי פעם יש לו נקישות) אף מחשב שחיברתי את הHD אליו לא זיהה אותו. לפני מס' שנים (בתקופת WIN XP) הייתה לי אותה בעיה עם HD חיצוני (NTFS) והצלחתי עם CMD להציל את המידע שעליו. לצערי אני לא זוכר איזו פקודה הזנתי אני כן זוכר שזה לקח כמה שעות ויכולתי לראות בCMD את כל מה שהוא משחזר. ניסיתי תיקון עם chkdsk /r /f /x - לא עזר מישהו אולי מזהה עם איזו פקודה\תוכנה בCMD ביצעתי זאת? או מכיר דרך להציל את המידע שעליו? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש ב ghost כדי לשמור גיבויים על דיסק מערכת ההפעלה שלי(win2k), ככה שמדי פעם כשקורה משהו למחשב אני מוריד את ה Image התקין ל partition C. אתמול בטעות גמורה שפכתי את ה Image לתוך קונן G, שהכיל מידע קריטי ביותר!!! כמה עובדות : 1.ה Image היה בגודל של 3GB., והוא נוצר על קונן C שנפחו הכולל הוא 20GB. 2.קונן G(הקונן שדפקתי) הוא בגודל של 45GB. 3. אני חושב שהדריסה של הקונן היא לא ביט ביט על כול הקונן אלא רק 3GB הראשונים בדיסק.(לדעתי) האם יש דרך כול שהי לשחזר את המידע שהיה בקונן G???? תודה רבה לכם.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע הדיסק הקשיח שלי הלך לעולמו, כשהמחשב עולה אני רואה הודעה: Receiving S.M.A.R.T. status bad backup and replace error. לאחר מכן אין לי שום גישה אל הדיסק וגם הBIOS לא מזהה אותו. שאלתי היא - האם יש דרכים להציל את המידע על הדיסק הזה ? אני יודע שיש חברות שמתמחות בנושא הזה ולוקחות הרבה כסף, אקח את זה כאופציה אחרונה. האם יש איזה תוכנות ביתיות, או מניפולציות שאפשר לעשות על הBIOS כדי להגיע חד פעמית למידע על הדיסק ולהוציא אותו ? תודה רבה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קיבלתי מאחותי את הדיסק הקשיח כדי "לגבות\להציל את מה שאפשר". הדיסק כבר בחיבור הראשון למחשב שלי עשה בעיות- WINDOWS אומר שהוא לא מפורמט וצריך לפרמט. הדיסק הוא של סמסונג, 80GB ישן בחיבור IDE. ביצעתי מעין חילוץ וגיבוי של כמה שאפשר עם תוכנות כמו FDISK וZAR ו-EASEUS Data Recovery ולא זוכר מה עוד. אז יש לי המון ספריות וקבצים עכשיו בצורה מוזרה על הHD שלי. שאלה ראשונה- הרבה מאוד קבצים פשוט לא נגישים עכשיו! חלק נפתחים וחלק לא ניתנים לפתיחה, כנראה הושחתו או משהו... יש לזה פתרון עכשיו כשהם כבר הועתקו לHD שלי? שאלה שניה- נמחקה! ההארדיסק בתהליכי השמדה מהנים פתוח לרעיונות התעללות הניתנים לביצוע בבית : תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לחברה שלי יש לפטופ ישן שהפסיק לעבוד, אני מניח שזו איזוה בעיית חומרה. על הדסקטופ יש לה כמה קבצים שמאד חשוב לה להציל. מה הדרך הפשוט ביותר? משהו יכול לתת לינק ל-LiveUSB מומלץ? מדובר בווינדוס XP. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-