עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי ,הדלקתי את המחשב והופיע לי מסך שחור שכתוב שם שחסרים לי קבצי מערכת כמו:סיסטם32 וכו... אז הכנסתי דיסק של windows xp וניסיתי לעשות ריפר למחשב שלי כדי שיעתק את קבצי המערכת... אבל בהתקנה כשאני לוחץ אנטר,במקום להופיע לי המסך של"אני מסכים"וכו... אז ההתקנה אמרה לי שהוא לא מזהה את ההר דיסק!!! מה לעשות??(לפני יומיים המחשב עבד טווווב!)

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by jackhammer,

אני מנסה לסדר מחשב נייח שהגיע אלי כביכול לפירמוט עקב איטיות (לא כולם מכירים את האפשרות של למחוק זבל ) חיברתי את המחשב למסך מקלדת עכבר ספק כוח המחשב עצמו נדלק אבל המסך לא מציג לי תמונה המסך הוא שלי והוא עובד מאה אחוז (עכשיו הוא מחובר למחשב אחר ועובד 100%) הHDD של המחשב נדלק, שאני נוגע בו אני מרגיש תזוזות והוא גם מתחמם המאוור של המעבד נדלק וגם הוא מתחמם ההיטסינקים של הצ'פסטים למינהם גם מתחממים אבל התצוגה לא נדלקת המסך מחובר לכרטיס מסך (שדרך אגב נראה די חדש, אין עליו כמעט אבק) ניסיתי את 2 הכניסות של הכרטיס מסך אף אחת לא עובדת חשבתי שזה הכרטיס מסך אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו לחכרטיס מסך המובנה של הלוח גם לא עובד ניסיתי להצויא את הזכרונות ולהכניס אותם מחדש …

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  3. שלום, אני חדש באתר... קראתי עליו בעיתון פופיולר סייאנס. יש לי בעיה חמורה במחשב: אחרי שאני פותח את המחשב, לפעמים התצוגה קופאת,(במצב זה לפעמים המחשב עושה גם רעש טררר...) ואז אני צריך לעשות restart או שהוא קופא לשנייה או שבכלל לא ועושה בעצמו restart. הרעש המתואר הוא בדרך כלל מתחיל בדיוק כשהמחשב קופא והוא יוצא מהמסך או מהרמקולים. אבל לא תמיד יש רעש כזה... הלכתי לפחות 5 פעמים לטכנאי, הוא עשה פירמוט, החליף כמה חלקים אבל הבעיה לא נפתרה! אנא עזרו לי במהרה!! :s05:

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by uziliv,

היתה לי בעיה. לאחר שכיביתי את המחשב לכמה שעות לא הצלחתי להדליקו שוב. לחצתי על כפתור האתחול ולא היתה שום תגובה קראתי בפורום שיש לנתק את הספק וללחוץ על כפור האתחול כמה פעמים כדי לפרוק את הקבלים. עשיתי זאת - וזה עבד השאלה שלי כרגע היא מה לא בסדר במחשב? האם צריך להחליף משהו?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by GaTor120,

יש לי מחשב עם הלוח הבא : ASUS P5LD2 SOCKET 775 הורדתי את הדרייוור של הצ'יפסט אבל עדיין החיבורי USB בלוח לא עובדים על USB2 מה אני צריך לעשות כדי שהחיבורים יעבדו על USB2? תודה רבה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  6. שלום! אשמח לקבל עזרה. לאחרונה מחשב שלי התחיל להתקע בזמן שאני מנסה להפעיל תוכנה כל שהיא שקשורה לוידאו כמו ריאל או למיניהן. מחשב חוץ מזה מתפקד בסדר. וכשאני מנסה לפתוח קובץ עם סרט מחשב עושה צליל מוזר (אפילו אם רמקולים לא עובדים). ונתקע אני לא יודעת מה בעיה, הרצתי אנטיוירוסים במחשב( NOD32 ו AVAST). כלום לא נמצא וכמו שאמרתי מחשב עובד רגיל. מה יכולה להיות בעיה? או שביעה עם קודקים או עם כרטיס איזשהו בתוך המחשב. אשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by יוגב1,

שלום יש לי לפטופ עם חיבור 1394 אני הבנתי שיש שני סוגים: FIREWIRE 400 ו800 איך אני ידע איזה מהם שלי? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם הרכבתי ללקוח את המפרט הנ"ל : Q9450 Striker II Formula Kingston 2X1GB 800 שני כרטיסי מסך Asus 8800 GTX SLI ספק 1000W של CM הביוס שהגיע עם הלוח לא תמך במעבד, עשיתי עדכון ביוס ששוחרר ב11/6 כרגע המחשב נדלק אך קופא בהתקנת מ"ה. שללתי בעיה בזכרונות, ספק כח, טמפ'. יש לציין שההתקנה עברה בצורה טובה עם מעבד אחר (E2180). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? אולי תזמוני זכרונות לא תקינים ? מתח ? תודה רבה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by KingYes,

שלום לכולם.. כאשר אני מנסה לנטרל איזה כבל מאחור.. אני מרגיש ממש זרם.. מה יכול להיות הבעיה? ועוד שאלה.. לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שלי עובד לאט יחסית.. ואין שום וירוס או רוגלות על המחשב.. יש מצב שזה בגלל החום של המחשב? ואם כן, איך אפשר לבדוק את זה שהכל תקין שמה? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by abirdh,

שלום, היום המחשב הפסיק לעלות אני לוחץ על כפתור ההפעלה והמחשב מתחיל לפעול אך לא רואים כלום במסך, הוא לא נדלק אפילו.. החלפתי את הכרטיס בכרטיס אחר לבדוק אם הכרטיס מסך הלך וזה לא שינה כלום, בדקתי במסך אחר אם המחשב עולה וגם לא היה שינוי. הנורית חיווי של הלוח אם דולקות.. וגם בהרצה של המחשב נראה כי הH.D.D פועל. למישהו יש פיתרון? נ.ב: זה נראה כאילו הלוח אם נהרס במשהו שקשור לכרטיס מסך.. אולי הסלוט.. אבל הכרטיס מסך תיקני.. המחשב הוא בן 5.

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by tommyb,

היי לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי צריבות אני עושה עם נרו 8 אבל באופן די תכוף התוכנה מודיעה לי על כשלון בצריבה. אין לי מושג למה זה קורה? ניסיתי סוגי דיסקים שונים והתופעה חזרה בכולם. אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור תודה רבה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

חיברתי 2 מסכים למחשב בעל יציאת VGA ןDVI איך ניתן לחבר מסך שלישי וראיתי שתמונות שאנשים עושים את זה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by orir31,

בזמן שאני משחק במחשב בעיקר crysis אבל גם משחקים פשוטים יותר, מתחילים אחרי כמה דקות קולות צפצופים קצרים וארוכים אבל בעיקר מרגיזים מתוך המחשב. אני משער שלוח האם אחראי להצקות. זה פשוט מרגיז ומציק. מישהוא יודע מה הבעיה? איך אפשר לפתור אותה? מפרט: CPU E7500 MB GA-P35-DS3R MEM CORSAIR 2GB 800MHZ VID FOXCON 8800GTS 320MB WD 320MB COOL MINI TYPHOON

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  14. שלום, נשברו לי 2 כניסות SATA על לוח האם שלי מסוג: asus p4s800d (לא נגרם נזק נוסף ללוח מכיוון שהצלחתי להפעיל ווינדוס בעזרת HD IDE אחר). לכן קניתי בקר SATA מדגם VT6421. כאמור, יש לי מספר הרדיסקים מסוג IDE- שעל אחד מהם יש מערכת הפעלה. הפעלתי את המחשב בעזרת הרדיסק מסוג IDE - התקנתי את הדריבר וההרדיסק עם חיבור ה SATA שמחובר דרך הבקר - מזוהה בווינדוס (ז"א- ברגע שאני נכנס למחשב שלי אני רואה אותו ). ברגע שאני מנסה לעשות בוט מההרדיסק- לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש הוווינדוס על ההרדסיק (כאמור, ה SATA) - הכנתי דיסק עם הדיבר של הכרטיס, בהפעלת ההתקנה לחצתי F6 ההתקנה זיהתה את ההרידסק ועשתה פורמט והעתקת קבצים של ההתקנה. ברגע ששני השלבים האלה הסתימו התבצעה הפעלה מחדש אוטומטית - שלאחריה כלו…

• 62 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. שלום. יש בידי מחשב המיועד למשחקים(רציתי כבדים אבל לא היה לי תקציב..) אז רציתי לשדרג אותו. היה לי 800 ש"ח חופשיים אז קניתי לי כרטיס מסך ולאחר כמה זמן סטיק זכרון SAMSUNG DDRI 1 GB. עכשיו לוח האם שלי תומך עד 2 גיגה ראם. ולפני הקנייה היה לי סלוט ימני פנוי ובסלוט השמאלי שהה לו מקל של KINGSTON 512 MB RAM )DDRI( .... עכשיו שמתי את המקל עם הג'יגה בסלוט של הקינגסטון ואת קינגסטון עצמו שמתי בסלוט הימני.... הקטע הוא שכמו שהבנתי המחשב מרגיש רק בסלוט השמאלי! כי כשאני ניכנס למרכיבי המערכת (דרך "מחשב שלי") כתוב שם רק ג'יגה 1!!! יכול ליהיות ששני זכרונות באותו תדר אבל חברה שונה לא יכולים לתפקד ביחד? :s05: :s05: :s05: או שפשוט אני צריך להדליק את הסלוט השני בביוס? תודה מראש.... נ.ב אם צריך …

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  16. בוקר טוב,אני כבר מיואש מהמחשב ורגע לפני שמחליף לוח ,תעזרו לי להחליט סופית 0x0000008e 0x00000050 0x000000d1 ועוד אחד או שניים,ולעולם לא נוצרה תיקיית minidump המספר הראשון מופיע בתדירות הכי גבוהה החלפתי ספק,זכרונות,כרטיס מסך,עדכנתי כל הדרייברים הרצתי בדיקה לדיסק הקשיח,למעשה נשאר רק לוח ומעבד אגב,יש סיבה מדוע לא נוצרו קבצי minidump?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by liko,

המחשב שלי קצת ישן , מעבד P.4 3.2GHz זיכרון 1GB , לוח אם של MSI 2 x דיסק קשיח של WD (אחד של 40GB ואחד של 80GB) לאחרונה החלה בעייה שלאחר זמן מה של עבודה פתאום יש מן "טאק" כזה שנישמע מכיוון הדיסק הקשיח ולאחר כחצי דקה המחשב ניתקע. כפעולה מתקנת החלפתי בין הדיסקים הקשיחים והתקנתי WINXP מחדש. זה עזר בדיוק לשבוע והתופעה חזרה. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  18. Started by kabesar,

שלום לכולם, ניסיתי לשדרג את המחשב הישן שלי והחלפתי את הכרטיס מסך ל-9600GT של inno3d המחשב הישן כולל: לוח אם ga-k8nf-9 של Gigabyte מעבד amd 3000+ שעשיתי לו overclock קל ל-2200MHZ 2 זכרונות 512MB של kingston מסוג DDR 2 כוננים קשיחים אחד WD שמחובר ב-SATA ואחד MAXTOR שמחובר ב-IDE וספק HEC-350AR-TF כשחיברתי בהתחלה את הכרטיס מסך החדש הכל עבד בסדר ופתאום הכונן הקשיח של WD הפסיק להגיב כשניסיתי לפרמט אותו זה ממש נתקע. ואז כשביצעתי אתחול הוא לא הופיע ברשימה ב-BIOS והכונן הקשיח השני לא הצליח לעלות את המערכת הפעלה מסיבה לא ברורה. ואחרי שניסיתי להתקין מערכת הפעלה מחדש דרך דיסק אתחול של WINDOWS גם הכונן השני קרס וכשאני מפעיל את המחשב עכשיו הוא משמיע רעש של תקתוקים מוזר והמחשב נתקע בשל…

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by shlomyb,

היי 1. המחשב שלי נדלק אך אין תצוגה על המסך. 2.החלפתי ספק כח + הוספתי מאווררים (חשבתי בהתחלה שזה עניין של חום). 3. פעמיים מאז שזה קורה - שלפתי את המעבד מהלוח אם , החזרתי אותו והנ"ל עזר לפרק זמן של יום - יומיים... 4.אני לא שומע צפצופים מהספיקר וכ,ו. מה נראה לכם ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by udi80,

יש לי לוח Gigabyte GA-X48T-DQ6 Intel® X48 Express Chipset LGA 775 ומערכת הפעלה vista ויש לי בעיה אם כרטיס טלוזיה שאני רואה דרך מדיה סנטר התמונה עוברת מאווד לאט גם הקול והכרטיס טלויה pvr-150mce גם הורדתי דריבר חדש לא עזר כלום מה יכוליות הבעיה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  21. שלום, רציתי לדעת בידיוק מה הסיבות של המסך הכחול 0x00000024. (הוא מופיע שאני מנסה לשדרג את הווינדוס...) ניסיתי כבר הרבה דברים ולא עזר... חיפשתי בגוגל וכל אחד אומר שם משהו אחר.. במיקרוסופט לא מצאתי תשובה... האם אתם חושבים שהבעיה יכולה להיות בגלל שהביוס שלי ישן? (סוף 2006..) תודה ומקווה שזה הפורום המתאים...

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אז ככה אני משחק במשחק הנוסטלגי WORMS עכשיו אני מתחיל לשחק והכל בסדר אבל לאחר דקה, חצי דקה זמן משתנה כל המסך נהייה לי בצבעים מוזרים כאלה ולא נח לשחק ככה! יש לי מחשב נייד עם כרטיס GeForce 8400GS יש לציין שאין לי בעייה עם יישומים אחרים זה ספציפית למשחק הזה כי הוא כנראה יישן! יש דרך לפתרון?? תודה רן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by MasterMan,

אתמול התקנתי את הVISTA וכמובן את כל הDRIVERS שצריך. והתקנתי את הכרטיס מסך בסוף בגירסה 1.5.2400.14 אני בא להפעיל משחק צורך העניין בדקתי את CRYSIS והוא עובד מצויין בלי ARTIFACTS מיותרים לעומת זאת בדקתי משחק אחר TIME SHIFT ויש ARTIFACTS במשחק ניסית למחוק DRIVER ישן ולהתקין חדש לא עזר? אם כן מה הבעיה ומה אני יכול לעשות דרך אגב בXP אין שום ARTIFACTS תודה רבה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by MIKI23,

ניסיתי כמה גרסאות ולא עזר הבעיה של הצורב LG או של ה -WIN ?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  25. מה עדיף, לקנות ספק (550-450VX) וכרטיס מסך חדש (9800GTX או 4850)? או שעדיף לקנות עכשיו כרטיס מסך שיחזיק לשנה ככה או יותר ואז לקנות את מה שיהיה עדכני באותו זמן? זה המפרט שלי: לוח אם ASUS IG-80 כרטיס מסך 6200TURBO זכרון 1GB DDR ספק 520W של SUNSHINE..(הספק נשמע קצת "עליז" הא?) כרגע יש לי כסף רק לספק טוב ולכרטיס מסך קקה אז אין צורך בהמלצות...רק הצעה למה כדאי לעשות אז תודה מראש על העזרה, גיל

• 6 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים