תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
משום מה יש אצלי שני התקנים לא מזוהים.. הכנסתי תקליטורים אחד אחרי השני בנסיון לעדכן ועדיין לא זוהה כלום.. מה אפשר לעשות? http://img353.imageshack.us/img353/6846/pciao3.jpg http://img230.imageshack.us/img230/3821/234234324234vf6.jpg ומשום מה גם בהדלקת המחשב נשמעים שני צפצופים קצרים מהלוח אם
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
פתאום שמתי שנעלמה לי האפשרות של שליחת קבצים דרך הBT. בעיקרון תמיד הייתה לי את האפשרות הזאת ופתאום זה נעלם. מחקתי את הדרייבר והורדתי את הכי עדכני מהאתר של דל(החברה של המחשב נייד שלי) והתקנתי שוב אבל זה לא פתר את הבעיה. יש פה תמונה שתעזור להסביר את המצב שלי. Uploaded with ImageShack.us
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GFORCE 6600GT עד מלפני תקופה הוא פעל מצויין. ואז לפתע.. המערכת של NVIDIA מודיע לי שחיבור החשמל של הכרטיס מסך לא מספיק חזק ולכן הכרטיס מסך פועל במתכונת בטיחותית נמוכה יותר. האם יש משהו לשפר ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
התקנתי את XP PRO ואני צריך דרייבר לכרטיס הקול הבא sis 7012 audio device זה מה שהשגתי לפי AIDA32 ולפי התוכנה driverguidetoolkit הדברים הבאים נמצאים במחשב שלי: 1.unimodem half duplex audio device service: modemcsa version:5.1.2535.0 2. legacy audio drivers service: audstub 3.microsoft kernel system audio device הבעיה היא כזאת שהורדתי הרבה גרסאות של ה-SIS 7012 וזה נותן לי את אותה שגיאה: http://tennis.bravehost.com/sisSoundCardInstallationError.jpg משהו יודע מה זה אומר? האם יש דרך טובה יותר לוודא שזהו סוג כרטיס הקול שלי? ומהם התקני הקול האלה של MICROSOFT ואיך זה מתקשר? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות קיבלתי מחשב חדש, מפרט בצד ימין. משום אני שומע מן צפצוף מהמחשב שחוזר ונישן כל הזמן! פתחתי את המחשב לבדוק ואני כמעט בטוח שהצפצוף מגיע מהלוח אם שלי...(GIGABYTE P35-DS3P). חשוב לציין שהצפצוף הזה לא הזיק לי עד עכשיו מבחינת תפקוד המחשב, אבל אני חייב לדעת איך להפסיק אותו. בבקשה תעזרו לי עם זה כי הצפצוף הזה משגע אותי כבר!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, שחקתי משחק במחשב שלי ומשום מה המשחק זיהה לי את הכרטיס מסך המובנה שיש לי של INTEL, יש לי כרטיס מסך של GEFORCE שכמובן מיועד למשחקים, חשבתי שאם אעשה DISABLE על הכרטיס מסך המובנה של INTEL זה יזהה לי את ה GEFORCE במשחקים והכל יהיה טוב.. ברגע שעשיתי DISABLE לכרטיס זה החשיך את המסך ומאז גם אחרי ריסטרט וגם אחרי כיבוי המחשב זה עדיין מסך שחור, כמובן שאי אפשר גם להיכנס ל BIOS, יש אזשהי דרך להציג את המסך? תודה רבה רבה לעונים!! שיהיה לכולם שבוע טוב !!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי במחשב חדש ווינדוס XP עם SP2 והוא עבד בסדר איזה יום יומיים. באיזשהוא שלב המחשב פשוט עשה לעצמו ריסטרט, התחיל לעשות את הבדיקה של הכונן קשיח לפני הכניסה לווינדוס, ונתקע. אחרי ריסטרט שעשיתי קיבלתי את ההודעה : NTLDR IS MISSING . הנחתי שמשהו נדפק בווינדוס ( יכול להיות שיש קשר לזה שבהתקנה הראשונה הפירמוט היה ב FAT32 ? פעם ראשונה ניסיתי לעבוד בFAT ... או שמשהו בUPDATES שווינדוס הוריד נדפק ... לא יודע...) אז ניגשתי למלאכת הפירמוט, הגעתי לחלק בו מחלקים לPARTITIONS ומחקתי את הישנים ואז שמתי לב שהשטח שנשאר ( UNPARTITIONS SPACE ) מראה לי 130 ג'יגה - והדיסק שלי הוא 250 ג'יגה !!! בדקתי בביוס והדיסק הקשיח מוגדר טוב ... ניסיתי לפרמט עוד פעם אבל זה נשאר אותו הדבר .... אגב הדיסק הוא K…
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מחשב חדש. אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים הבעיה היחידה שיש היא שה output של הסאונד מהמחשב ממש ממש חלש. הבעיה לא ברמקולים, כשחיברתי אותם לדברים אחרים הם עבדו מצוין, אבל מהמחשב הסאונד יוצא ממש חלש. ניסיתי לשחק עם ההגדרות סאונד, הכל על המקסימום. ניסיתי להוריד דרייברים אחרים ולא מצאתי משהו שעזר. הכרטיס קול הוא מהלוח אם dfi infinity nf4 utlra. למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יום אחרי פרמוט הבעיות התחילו שוב.. לפעמים (לעיתים די רחוקות) פשוט המחשב נתקע לי ל3 שניות ועושה ריסט.. קראתי בFAQ התקנתי WinDBG, ופתחתי את הקובץ וזה מה שרואים: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini121406-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Mini Kernel Dump does not contain driver list Debugger can not determine kernel base address Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUser…
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בהמשך לבעיה הקודמת שמצויינת בלינק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225147.0 עשיתי כעצתכם וניתקתי את כל הכוננים וחיברתי אחד אחד.. בסופו של דבר היגעתי למסקנה שברגע שאני מחבר את הכונן הקשיח, המחשב מגיע למצב שציינתי בלינק. המחשב לא עולה. נתקע במסך מסויים ולא ממשיך. שוב אני מציין שהמחשב חדש, ולא נגעתי בשום חלק באופן פיזי לפני שזה קרה ולא במהלך שזה קרה. המחשב ברשותי רק שבועיים. והבעיה החלה כשניסיתי להתקין מערכת הפעלה אחרת ושיחקתי עם הBOOT של ה BIOS. מאז הצלחתי לאפס את הביוס בכל צורה שהיא אבל הכונן הקשיח נשאר בשלו. אני לא יודע אם זה משנה אבל כשהתקנתי XP, בכיבוי הראשון של ההתקנה לחצתי DEL ולא נתתי לו להמשיך באופן רציף בהתקנה... אולי זה קשור? יכול להיות ש…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום רב. נתקלתי בבעיה בRealtek, כשאני מכניס אוזניות המחשב לא מזהה אותם, הדבר המוזר שאם אני מדליק את המחשב כאשר האוזניות בפנים אז הוא כן משמיע מהאוזניות, או אם אני הופך את הדרייבר ללא זמין ומחזיר אותו כאשר האוזניות בפנים, אז הם כן נקלטות. הותקנה על המחשב מערכת חדשה של ווינדוס 10 1909 (לא עדכון) - הבעיה הייתה מההתחלה. מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ע"י הורדה מלאה של הדרייבר מהאתר של דל, ולא עזר. המחשב: DELL VOSTRO 3583 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במסך של הלפטופ שלי, המסך נדפק ויש קו לרוחב המסך בתחתית (מצורפת תמונה) רציתי לדעת האם יש דרך להקטין את תצוגת המסך רק לחלק הטוב? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם . לאחרונה הגיע אליי לוח אם של אסוס : http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5NT_Deluxe/ בפעם הראשונה שהפעלתי אותו הוא נדלק רגיל אך המערכת הפעלה עלתה אחרי שתיים שלוש דקות. אחרי כמה ימים ניסיתי שוב להפעיל ולא היה דבר הייתי צריך לאפס ביוס ואז שוב עלה הביוס ואז המערכת הפעלה באיטיות , שבועיים אחרי ניסיתי שוב המחשב נדלק (מאווררים עובדים) אך הביוס לא עולה ואין פקודה למסך (לא נדלק) , ניסיתי הכל איפוס ביוס, החלפת זכרונות , אין לי מושג מה הבעייה ? אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אני אשמח לקבל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ערב טוב! התחדשתי במחשב חדש. כמובן שפרמטתי אותו, עדכנתי את כל הדרייברים וכו.... עכשיו לבעיה: אני מקבל כל כמה דקות הודעה בשורת משימות, שמלווה במשולש צהוב עם סימן קריאה, שהדרייבר קרס. ניסיתי לכמה גרסאות של דרייברים. בכולם אותו דבר,קורס. המחשב שלי: ga-990xa-ud3 6870 sapphire ספק couger 550w 4g kingston אני על סף יאוש!
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם היום נתתי לאחי הקטן לשחק במחשב שלי והוא בא אלי בוכה ואמר לי שהוא בטעוט מחק איזה משהוא ועכשיו המחשב לא עובד אני מיסתכל ואני רואה שהמחשב עולה אחר כך יש את הסמל של הווינדוס אקס פי אחרי שהוא נעלם יש מסך שחור והמחשב לא מגיב כלום ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אני סם את הדיסק הוא אומר לי דיסק בוט בשביל לההיכנס לדיסק תילחץ על איזה שהוא קפתור אתני לוחץ ושום דבר לא קורא כאילו המיקלדת מקולקלת אבל היא לא ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אני לוחץ F8 עובד והכול הוא שואל אותי מה ליבחוק להיכנס לווינדוס וצב בטוח ...... ואני לא מצליח להעלות עם החצים או לילחוץ אנטר כאילו המיקלדת לא מגיבה (ניסתי להחליף מיקלדת 3 פעמים ) אני לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי HD של WD 36GB SATA 10000RPM , מה שקורה הוא שמההרד דיסק לבד המחשב לא עושה לי BOOT, אבל אם אני מחבר 2 הרדיסקים נוספים ביציאות ה-ATA הרגילות הוא מזהה את הבוט, מערכת ההפעלה מותקנת על הדיסק SATA ניסיתי לשנות בביוס הגדרות ולהכנס לאתר של WD ושל ASUS (לוח האם שלי הוא: ASUS P4P800-SE) ולא מצאתי פתרון לעניין, בדיסקים האחרים אין שום מידע מערכת וקבצים חוץ מסרטים שירים ומידע אישי, בדיסק D יש 2 תקיות בשם: 49cc726563b97041ea1e ו- 836d2c1fe21af9d434a0ea1e כשאני מנסה להעתיק אותן ל-C (הדיסק SATA) הוא נותן הודעה כי אין אפשרות להעתיק את... הגישה נדחתה. אם מישהו נתקל בזה ויש לו רעיון אשמח לשמוע.. בכבוד רב, GARFILED22
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני רוצה לחלק את הדיסק הקשיח תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, כבר המון זמן שאני נתקע עם מסכים כחולים במחשב לרוב הם מופיעים לי או שאני משחק במשחק כבד במחשב או שהמשחב נמצא בשימוש המון זמן (לדוגמא יום שלם) או שאני מפעיל עליו הרבה פעולות ביחד (רואה סרט, מעתיק קבצים, נמצא באינטרנט,צורב) וכל זה לא אמור לקרות לי. הנה המסכים שמופיעים(כל פעם משהו אחר), אם מישהו מסוגל לומר לי מה כל אחד אומר אני ישמח : 1A 8E 50 10E A D1 19 F4 119 (כל אלה הסיומות שלהם כמובן זה מתחיל ככה 0X00000) למה כל המסכים האלה קורים ??? (תראו במפרט למטה אנ יקצת חושד בספק כי הוא לא נראה לי משהו גם שמהחשב כבוי הוא עדין רותח לא יודע למה....) -------------------------------------------------------------- הנה המפרט שלי אם זה יעזור : (תראו שהמפרט ח…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
רק היום התקנתי וינדוס הכל טוב ויפה [מחשב חדש רק אתמול הרכבתי]... יש לי 3 דיסקים שכולם NTFS ובכל אחד יש 37.2GB .. בדיסק C תפוס רק 2.5GB אבל בכל זאת נשאר לי רק 31.4GB וזה ממשיך לרדת.. מה לעשות? וזה ממשיך לרדת!
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ok i need NVidia Refresh Rate Fix for win 98 plz if some 1 can put url and i have a prob today 1 off my ram (sdram) die and now i have 256 and i have 450 nis i am big gamer and my old moderbord cost me 80 nis and it sux what will help me more new 256 rem or new moderbord (i want to buy gigabait modarbord. my comp now is : k7 850 256 mb sdram gf-3 64 mb ddr mexstor 40gb and my modarbord is from compeny that is name is "chntec" !?! plz help. nis = new israer sakel and myb i got "sgiot ktib" so sorry
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי אנשים לפני מספר ימים(בשיא החום) המחשב הנייח שלי עשה ריסט לעצמו ונתן לי איזה הודעה מוזרה overclocking faild (ואני לא עושה אוברקלוקינג) ונתן לי בחירה אם להמשיך או להכנס לביוס. ליתר בטחון נכנסתי לביוס ועשיתי ריסטור דיפולט. המחשב המשיך לעבוד לעוד כמה דקות עד שהוא נתן ההודעה הזאת שוב ובאותו רגע החלטתי לתת לו להתקרר וכביתי אותו. מאז המחשב נדלק אבל לא עולה, הצג אפילו לא נדלק. בכל מקרה בזמן שהוא עשה ריסט הפעלתי עליו הרבה עומס - 16 כרטיסיות בFF ועוד כמה בכרום, נגן מוזיקה ותוכנות שרצות ברקע. המחשב בן 4 שנים ועד עכשיו לא עשה שום בעית חומרה. המחשב רץ עם XP מקורי. המפרט שלו intel core2 duo e6400 לוח אם של אסוס(מצטער אבל אני לא זוכר איזה כרגע נראה לי P4 משהו) 2x512 זכרון של קורסיי…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי במחשב חדש, הרכבתי את כל החלקים לבד בבית, אבל בהדלקה שומעים שהמאווררים מתחילים לעבוד, וגם הHD. אבל המסך לא נדלק, למרות שהוא מחובר. אין צפצופים אבל נדלקים 4 לדים בלוח אם של PHASE LED. המקלדת גם לא מגיבה (NUM/CAPS לא נדלקים) אם המפרט משנה אז: I5+NINJA2 P55UD2 CHIEFTEC650W 5850 SAMSUNG F3 500GB ניתקתי הכל, וחיברתי הכל מהתחלה. עדיין אין תצוגה. גם המחבר של ה8 פין, וגם הגדול יותר מחוברים היטב ללוח אם הכ.מסך מוכנס טוב למקום, וסגור עם 2 ברגים. 2 כבלי המתח מחוברים לספק. המחשב נדלק, כל המאווררים נדלקים. גם של כ.המסך, גם של המעבד, גם של הספק, וגם 3 המאווררים של המארז. אין צפצופים. 4 לדים של PHASE דולקים בלוח אם. המקלדת עדיין לא מגיבה. לא נדלקים הלדים של הNUM\CAPS. איפה …
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב נייד, בטעות הוא נפל, ואחרי הנפילה הוא עושה בעיות אם ההרדסיק, לפעמיים הוא מתחיל להעלות וכותב בג'יבריש או מתחיל להעלות ותמיד מפעיל סורק דיסק ואומר שיש כמה סקטורים פגומים. ההרדיסק של חברת IBM. אני יודע שאפשר להחזיר את ההרדיסק למצב כמו שהוא יצא מהחברה אני רק לא יודע מה התוכנה, אני יודע שהתוחנה בישביל הרדיסק מחברת ואסטון דיגיטל היא: DLGDIAG אם תוכלו להעזור לי בבקשה אני השמח
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מאחר והמקלדת מחוברת באמצאות USB לא ניתן להפעילה בכניסה לבקרת ה BIOS ואפילו כאשר החלונות עולים בעלית חרום אין אפשרות לבצע גלילה בין האופציות לוח האם שלי הינו ASUS P5Q PRO עם P5Q-ASUS-PRO-1613 Bios אשמח לקבל סיוע בנושא
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-