תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
שלום אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל זה מה שהיה נראה לי הכי קרוב. יש לי טאבלט לנובו miix 320 שהמסך שלו נשבר. אני רוצה להזמין את החלק מחו"ל. באחת ההצעות שראיתי באלי אקספרס היו כמה דגמים של מסכים לטאבלט הזה. מתברר שיש כמה דגמים. אין לי מושג איזה מהם אני צריך לבחור. מציגים שם תמונות מוגדלות של כל הסוגים אבל נראה לי שאת ההבדל ביניהם אפשר לראות בחלק הפנימי של המסך, אחרי שמפרקים אותו. מישהו יכול לעזור? הנה הקישור: https://www.aliexpress.com/item/32964222290.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.385615c8Bf5p9g&algo_pvid=093ec95f-4f0a-4781-9489-5ac6d2177dd8&algo_expid=093ec95f-4f0a-4781-9489-5ac6d2177dd8-3&btsid=5d8e264a-5641-4efe-84af-592546e75a5f&ws…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני כשבועיים קיבלתי זכרונות חדשים והזכרונות הם G.SKILL 16GB RAM DDR3 1600 MHZ SNIPER EDITION (לוח האם שלי הוא B75M-D3H של GIGABYTE ) מאז שהוצאתי את הסטיקים הישנים 2X4 RAM וחיברתי את החדשים 2X8 RAM התחלתי לקבל מסכים כחולים התקלה קיימת מאז שחיברתי את הזכרונות החדשים יש לציין שעידכנתי היום את ה BIOS וגם זה לא עזר צירפתי גם קבצי MINIDUMP http://f2h.nana10.co.il/vywaoudu5rjuתודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בטעות נלחץ בביוס על השורה Load SETUP Defaults מה שמחק את כל ההגדרות הקודמות שהיו שם. הגדרתי מחדש את הדיסק"ש וכל שאר החלקים שאני מכיר אבל מאז מערכת ההפעלה (WIN98) לא עולה במצב רגיל. [מצב בטוח - עולה] גם עדכון של הביוס לא פתר את הבעיה. האם יש רעיונות וכיוונים מה לבדוק? מחשב: P1 166MHZ לוח אם :Giga-byte GA-586HX AWARD Bios
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי 2 מערכות הפעלה ולפני הפרמוט שעשיתי היום תמיד זה היה שואל אותי לאיזה להכנס, לוויסטה או XP. והיום עשיתי פירמוט לXP וזה ישר נכנס לXP בלי לשאול. מה עושים? :s05:
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי - יש לך 5.7 ג'יגה פנויים מתוך 222 בכונן C:\ SSD לחצן שמאלי על כל התיקיות הגלויות והנסתרות מעיד שרק 56.7 ג'יגה תפוסים. מנקה תיקיות Temp, Tmp, סל מחזור, Cleanup וכל הטיפים החוזרים בטוטוריאלס שביוטיוב. מרוויח חצי ג'יגה שבינתיים נעלמה שוב. - איפה לעזאזל יכולים להסתתר 160 ג'יגה?! מעבד i3, מערכת ווינודווס 10.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן ברשותי מחשב עם AMD 2600, 256MB DDR, GIGABYTE Motherboard. היום הפעלתי את המחשב ומסתבר שהמאורר הקדמי, שיושב בתחתית החלק הקדמי של המארז, משמיע רעשים חזקים ונראה שהוא די גוסס. מישהו אמר לי שהמאורר הזה מיותר לחלוטין ופשוט ניתקתי אותו. מה דעתכם? האם זה יכול לגרום להתחממות? ועוד משהו - איך מודדים את טמפרטורת החומרה במחשב? תודה!
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה וזה פעם ראשונה שאני מתעסק עם כרטיסי טלוויזיה. הזמנתי מהאתר את זה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-TV2000&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=119&aff=Zap〈=HE בטלפון שאלתי אם מדובר בדגם EXPERT (כי אמרו לי שזה הדגם הכי עדיף) והוא אמר שכן. כשקיבלתי את הכרטיס אני רואה שמדובר ב-XP RM. אבל אפילו בהזמנה שהם הדפיסו בעצמם כתוב WinFast TV2000 XP ואילו אני קיבלתי WinFast TV2000 XP RM. בזאפ XP RM עולה פחות מ XP ולכן לדעתי מדובר בדגם ישן ונחות. אני בעיקרון צריך כדי להעביר קלטות וידאו לקובץ דיגיטלי וגם לצפייה בחלון קטן של טלוויזיה. אבל חשוב לי שאיכות הקובץ הדיגיטלי מהוידאו יהיה בינוני ולא קטן. השאלה האם הכרטיס הזה עושה את העבודה בצורה טובה. אם לא-אז…
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מצלמה Panasonic FZ1000 ואני משתמש בתוכנה שסופקה ע"י החברה להעתקת התמונות מהמצלמה למחשב - בחיבור USB3.0 קדמי של המחשב - מערכת הפעלה Win7 עד לפני כמה חודשים, הכל עבד כשורה אבל פתאום התחילה איטיות בקריאה והעתקת התמונות למחשב. בשלב ראשון חשבתי שזה בגלל שיש הרבה חומר על הכרטיס אבל גם אחרי פירמוטו וכאשר יש עליו מעט מאוד חומר (תמונות ווידאו) הקריאה מהמצלמה נשארה איטית מאוד. בדקתי את המהירות גם ב-USB האחורי ובאותן תוצאות. השלב הבא היה לבדוק מהירות העתקה מכונן USB רגיל באותו חיבור והשוואתה למחשב אחר שברשותי - המהירות תקינה ודומה בשני המחשבים כ-70 MB/S ניסיתי להעתיק נתונים ישירות מהכרטיס כשהוא מחובר בקורא כרטיסים מהיר והפעם המהירות ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהיום מחשב Hp pavilion dv4-1225dx מסך שחור. נראה שעולה אבל לא מציג. ניסיתי: ניתוק סוללה ומטען. ניתוק זיכרונות והחלפה ביניהם. חיבור hdmi והפניה. ניסיון כניסה לbios עם כפתור windows+b+power. ניתקתי והחזרתי את הכבל של המסך שנמצא מעל הכפתורים. שום דבר לא עוזר, מה כדאי לנסות? תודה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי 260GTX ולפעמים כשאני משחק במשחקים אחרי כמה זמן המשחק קופא וזה נותן לי ERROR של LiveKernelEvent. המחשב רץ על וינדוס 7 וכל הדרייברים מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
מדובר בכרטיס ישן GEFORCE2 MX 200 AGP X4 למה אני מעוניין לעשות את זה -אחד התחביבים האהובים עלי זה להשמיש רכיבים תקולים לוח אם תקין,הכרטיס אינו מראה תצוגה אך המאוורר שעליו פועל האם יש איזושהי דרך לאתר את התקלה ולהשמישו ? על פניו הרכיבים שמורכבים עליו נראים בצורה שלמה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב מעודכן ל8.1, הכל עובד טוב ויפה עד שאני עושה ריסטרט ו מופיעה PLEASE WAIT כמו בתמונה ואי אפשר לעשות שום דבר, השארתי את המחשב לשלוש שעות וזה עדיין באותו מסך. זה קורה ראנדומלי, כנראה אחרי עידכון עלשהו או משהו שאני מתקין אבל בגלל שאני לא מכבה את המחשב( הוא תמיד במצב שינה) קשה לי לדעת ממה זה בדיוק,הפעם התקנתי ITUNES והוא ביקש ריסטרט, אחרי איתחול הופיע המסך... מישהו יודע במה מדובר?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה במחשב אני מדליק את המחשב והמחשב לא נידלק האורות של המיקלדת מהבבים.. אחרי כמה ניסיות אני חושב אני בטוח שזה משו עם הבטרייה של המחשב כי ברגע שאני מוציא תבטרייה ומחזיר המחשב עולה ואז אני עושה בביוס מחזיר תהגדרות load ואז המחשב עובד..וברגע שאני מכבה תמחשב ל20 דק' לערך אז שוב המחשב לא נידלק ושוב צריך להוציא תבטרייה ולחזור על הפעולות מה עושים במצב כזה מה הבעיה ?? תודה רבה.. עזרה דחוף פליז!!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, ברשותי דיסק קשיח (WD Caviar Black 1T),שבו לא מותקנת מערכת ההפעלה (הוא משמש כדיסק מקומי,ולא מערכת ו/או ראשי).הבעיה איתו,שהוא מרעיש בכלל,ובפרט בכל חצי דקה שומעים דפיקה ממנו (בבוודאות 100%,שהדפיקות והרעשים - באים ממנו).! *מה,שמוזר זה,שבבדיקה,בכלי בדיקה ואיבחון של WD - יצא תקין (Completed Sucessfully). - ממה בעיה זו עלולה לנבוע?, - האם יש קשר לכבל הSATA ו/או אורכו,אשר מחבר אותו? ו/או,שהוא פשוט לא מורכב כראוי ולכן מרעיש ומשמיע את הדפיקות כל חצי דקה (ד"א:בתחילת בדיקתו - השמיע קול חירחור ברור ודיי חזק)? . - האם כבל SATA תקול ו/או קצר מידיי או ארוך מידיי - עלול לגרום לבעיות אילו,שציינתי ובנוסף הכי מפריע=לפעמים לתקוע את המחשב,עד שרק לחיצה על ריסט - מחזירה את המחשב לפעיל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה ! נדפקתי ! היום בבוקר כשהתעוררתי..(3 בצהריים..בוקר.. ) המסך נדפק ! הדלקתי את המחשב הוא נדלק לחצי שנייה ומייד עובד לאור כתום..ואז אחרי 10 שניות חוזר למצב StandBy לקחתי מסך ישן מאחי וזה עובד... אני רק רוצה לדעת אם המסך שרוף וללכת לחברה או שפשוט קרה משהו שאפשר לתקן בבית ? עזרה מהר חברה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה עשיתי OC לכרטיס המסך שלי Radeon 9600P 256MB וראיתי שמהירויות הבסיס שלו הם 400/250. עד כמה שאני יודע לכרטיס אמרוה להיות מהירות זיכרון של 300 ולא של 250... אחרי ה OC הגעתי למצב של 472/303 אבל אני חושב שעם מהירות הבסיס של הזיכרון הייתה 300 (אצלי 250) הייתי יכול להשיג יותר. מישהו יודע האם יש לי בעיה בכרטיס?? האם המהירות של הזיכרון שלי תקינה?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח פנימי 2 טרה והמחשב לא מזהה אותו משהו יכול לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני לאחרונה מתלבט - האם יכול להיות שPS חלש יפגע בביצועי המחשב? ואם כן - באיזה אופן?
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מדובר על לוח אם ABIT IP35 וספק כוח OCZ 600W כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק לשניה ונכבה והמנורת ביקורת בלוח אם נכבת גם היא ואי אפשר להדליק את המחשב שוב אלא אם אני מנתק את הספק מהחשמל ומחכה כמה שניות ואז זה חוזר חלילה.. האם זוהי בעיה של הספק? או שמה זה קשור ללוח אם או אולי איזשהו קצר הוא שגורם לכך? כי זה נראה כאילו שהספק קורס כל פעם אבל מדוע?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חיברתי את הכבל מהיציאה של הכרטיס מסך לטלויזיה, אך עדיין אין תמונה בטלויזיה. נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך, והמחשב אינו מזהה את החיבור לטלויזיה כזמין. מה עליי לעשות??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב לפטופ של dell ללא כניסת usb c ברצוני לחבר 2 מסכי צג חיצוניים יש לציין כי הכרטיס מסך של המחשב intel hd graphics 620 האם קיימת לכך תחנת עגינה מתאימה usb to hdmi והאם הכרטיס מסך יכול מאפשר זאת
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
יש לי מספר שלאות ובעיות שהיתי רוצה לחלוק אתכם כדי שתעזרו לי לפתור איתם! 1) אני קונה לוח חדש ומעבד הפועל על 133 עכישו יש לי סתם שאלה שמעניינת אותי.. האם הלוח מזהה לבד את המהירות שבא הFSB צריך לעבוד או שהוא מתחיל מ-100 אני אצטרך לעלות אותו ל-133 ? ומה לגבי הראטיו? מה הראטיו הסטנדרטי ? (אני מתכוון לראטיו של הזכרונות\FSB) 2) היה לי במחשב הישן דיסק 40 GB של MAXTOR שהיה מחולק לשני כוננים ומפוצץ בדברים חשובים! אך במחשב של אחי המחשב מזהה אותו אך הWINDOWS \DOS אינו מסוגל לזהות אותו ולא מציג לי שום מידע עליו! מה אני עושה?? כיצד אני משחזר את כל מה שהיה עליו? -ושכחתי גם לציין שבמחשב הישן התקנתי משהו כמו EZ-BIOS שישב לי בבוט כל הזמן! אשמח מאוד אם תענו\תפתרו לי את הבעיות\שאלות. תודה רב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל מי שנכנס. יש לי בעיה מוזרה מאוד שאני מנסה להפעיל את האופציה הזאת בביוס ואז שומר ומפעיל מחדש את המחשב זה כאילו לא מאבד את כל הריבוטים האפשריים וזה עולה אוטומטית חזרה לביוס. הדרייברים מעודכנים וכנ''ל הביוס עצמו לגרסה F61a. עדכני גם את הביוס של הכרטיס מסך. התקלה מסתדרת כאשר אני עושה טעינה של הביוס למצב התקין הקודם ( לשמחתי זה אפילו שומר את ה- XMP על 3600 אז תענוג ). המפרט שלי לא מטורף אבל עדיין אמור לעבוד עם המצב הזה. ראיתי שזה כרגע תומך במספר מצומצם של משחקים אבל עדיין רוב המשחקים שאני משחק זה תומך אז למה לא להנות מאוד קצת ביצועים. במיוחד ב- Warzone. המפרט: RYZEN 5600X לוח אם B450 AOURUS PRO של ג'יגה…
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני לא יודע איך מפרקים את הפאנאל האחורי של הלוח האם במארז של טארמנאל טאק
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי.כבר שבועיים שהבעיה לא נפתרת.התקנתי אינספור חבילות מקודדים מהטובות והמומלצות שיש אך לשווא.שום תוכנה חיצונית גם לא מנגנת קבצי וידאו בטענה שאין מקודדים :kopfpatsch: מה עושים?!! אני מתחרפן כבר :pissed:
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-