עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אוקי, יש לי במחשב 512MB ראמ. ויש לי כרטיס מסך של ATI readon xpress200M. הכרטיס מסך הזה משתמש ב-128MB ראמ מהראמ של המחשב. עכשיו, השאלה שלי היא מה עדיף, להקצות לו 64MB ראמ (כי אני חושב שזה מספיק לרוב המשחקים שאני יכול לשחק בהם) ולהצקות למחשב את ה-64MB הנותרים. או שאולי עדיף להשאיר את המצב ככה. באיזה מצב המשחקים יעבדו טוב יותר? אם זה לא בפורום המתאים, אני מצטער מראש. בתודה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by matan13,

קורה לי כבר כמה פעמים שהארד דיסק לא מזוהה בביוס והמערכת הפעלה לא עולה בשל כך, ואחרי כיבוי הוא מזוהה והכל בסדר. מה גורם לבעיה ? איך ניתן לפתור את זה ? עידכון ביוס ?

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by natanel102030,

מחשב נייח I7-6700 Gigabyte GTX1080 Gaming G1 Gigabyte H170 Gaming G5 16GB HyperX Fury Corsair 850W 80+ Gold Win10 64bit, ולנושא שלשמו התכנסנו: המחשב שלי בן שבוע ועבר במשך שבוע עם מסך אסוס mx299q, בחיבור DP. היום חזרתי מהעבודה והפלא ופלא, המסך לא נדלק כשהזזתי את העכבר. מפה לשם, אף אחת מיציאות הDP שלי לא מעבירה וידאו. חיבורי HDMI-HDMI וDVI-DVI עובדים טוב. שמתי לב שבשימוש בHDMI יש קטע מסריח: אני לא רואה שום דבר מרגע ההדלקה של המחשב ועד שולחן העבודה - הלוגו של ג'יגהבייט בעלייה של הבאיוס או אפילו את התפריט לעליה למצב בטוח בF8 ( וגם כשאני מדמיין שהוא עלה - המחשב לא מראה לי על המסך מצב בטוח ). עוד קטע מוזר: כשאני…

4. שלום.. לפני 20 דקות עוד הייתי באמצע נסיון לסדר את המחשב בגלל שכל דבר שהייתי לוחץ עליו עם העכבר היה נפתח אלף פעם.. הפעלתי את המחשב מצב בטוח חיפוש בוטים וירוסים.. לאחר כמה דקות אני מגלה שהאוזניות שלי יושבות על לחצן האנטר בצד ימין חחח.. טוב קיצר הכל טוב ויפה אני מעלה את המחשב בווינדוס רגיל פתאום אני את זה: (זה כל הזמן מופיע אי אפשר להפטר מזה לאחר שאני עושה ביטול הוא מתחיל להתקין שוב.. מה עושים? (אין לי מושג מזה הדיסק של trayapp) ואין לי מושג מזה..

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by CaRTeR,

אוקיי אז העלילה מתחילה כך : לפני כמה זמן אני יושב לתומי ופתאום שומע שמאוור המעבד (spark 7) מפסיק לעבוד לשנייה וחוזר לעצמו המקרה נראה לי מוזר והתעלמתי ממנו, לאחר כמה זמן כאשר גלשתי באתר לפתע נכבה המחשב. החלטתי באותו רגע לפתוח תמארז לראות מה קורה שם כאשר ניסיתי להעלותו הוא עלה ורציתי לראות מה גורם לנפילה העלתי את מהירות מאוור המעבד ולבסוף ראיתי שזה היה הקטודה וכמובן שהפעלתי את הקטודה אז היא הפילה את המחשב והוא התחיל לעשות רעשים שמפעילים אותו זאת אומרת שהחשמל הגיע והופסק הגיע והופסק. אוקיי החלטתי לפתוח את הדלת וברגע שפתחתי את הדלת פתאום המחשב הפסיק לעשות את הרעש והמאוורים שלי התחילו לעבוד כרגיל. הפעלתי שוב את הקטודה והיא הפילה את הדברים. אחרי ניתוק הקטודה עדיין היו נפילו…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by LRa,

לא מזמן קניתי מסך LCD. חיברתי אותו עם DVI והוא עבד עד חלון הטעינה של WINDOWS ואז המסך נעשה שחור.. אז חיברתי אותו בחיבור רגיל והוא כן עבד. ניסיתי שוב DVI ועדיין כלום ואז חיברתי את שני החיבורים בו זמנית. המסך עבד והוא הראה לי שהוא עובד על חיבור ה DVI. אז ניתקתי את החיבור הרגיל עשיתי ריסט והכל עבד. ומאז כל פעם שאני מאתחל את המחשב המסך עובד עד לנקודה שWINDOWS טוען, אז המסך נעשה שחור ואחרי דקה המחשב עושה ריסט ועולה כרגיל(כשהוא עושה ריסט הארד דיסק עושה צא'ק צא'ק). עכשיו כל פעם ש WINDOWS עולה ככה הוא כותב לי שהיתה שגיאה רציתי וכשאני לוחץ על more details הוא כותב שזה קשור ל display drivers. כרטיס המסך שלי הוא radeon 9600 pro. ניסיתי שלושה דרייברים שונים וכולם נותנים לי את אותה הב…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by lempsar,

שלום קניתי כונן dvd-r מסוג lg h55nk עם חיבור sata2. אני מעוניין לחבר אותו ללוח abit an7 (מכיל שני חיבורים של sata1). בעבר כבר חיברתי דיסק קשיח SATA1 והכל היה תקין. כעת כשאני מחבר הלוח מנסה לבצע איתחול מהכונן החדש ולא מצליח. ללא הכונן החדש, המחשב מאתחל כרגיל. סדר עליית כוננים בביוס הוא של hard disk first. כונן dvd-r היה מסוג PATA (nec 4550) שסיים את חייו המפתיע. אשמח לקבל תשובות כיצד לחבר (הטכנאי במעבדה אמר שהכל צריך להתחבר ללא בעיות). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Guest Hw,

אז ככהיש את המשחק מיינקראפט שאפשר לשחק בשמירה אחד עם השני למי שמתחבר לאותו אינטרנט בבית (אני לא ממש מבין במחשבים ככה אני אנסה להסביר את עצמי)עכשיו יש לי מחשב נייח שאליו מחובר הראוטר, ויש לי עוד 2 מחשבים ניידיםעכשיו במחשב נייד 1 אני פותח את השמירה שיהיה אפשר לשחק אחד נגד השני ואני מנסה למצוא אותו עם מחשב נייד 2 ואני לא מוצא (אני מחפש במשחק שאני לוחץ על מולטיפלייר ואז זה רושם לי סריקה עבור משחקים ברשת המקומית שלך)במחשב הנייח אני כן מוצא שאני מחפש את מה שפתחתי במחשב הנייד 1. ושאני מנסה להתחבר זה רושם לי ככה:http://prnt.sc/dza6cqההתחברות לשרת נכשלה : java.ConnectException: connecion timed out: no further informationלפי מדריכים ביוטוב הבנתי שצריך לפתוח את הפורט שזה מראה במה שפ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום הם נתוני המערכת : לוח אם, K7 triton VIA chipset של Gigabyte זכרונות 512 MB קינגסטון, כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 6600 ULTRA, רכשתי כרטיס מסך חדש R9800 250MB XT ולאחר ההתקנה שכללה הסרה של דריברים ישנים והתקנה של דריברים חדשים מהדיסק ומהאתר .... וכולי הבעיה נשארה המחשב היה נתקע כשחפשתי תשובות בפורומים בעולם אלו הממצאים : 1. התשובות הטריוויאליות; דריברים התקנה והסרה + עדכון מאתר היצרן+הדריברים החדשים ביותר גם של כרטיס המסך וגם של הלוח אם. 2.DIRECT X חדש 9.0 ומעלה. תקין. 3. קרור של המערכת AMD עובדים חם יותר + קרור של המערכת בכלל כולל הכרטיס מסך. 4. לעלות את ההספק של AGP דרך הביוס לא נראה לי מומלץ בכלל למי שלא מבין. 5. יש לי CHIPSET VIA KT600 מסתבר שהקיט הזה רגיש משהו ו…

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  10. Started by mitch,

שלום לכולם בשעה טובה קניתי צורב חדש: Asus drw-2014s1t בחרתי בצורב sata כי הלוח שלי תומך בזה: Gigabyte GA-K8NF-9 חיברתי אותו לחיבור ה-sata (וגם לספק כמובן) והדלקתי את המחשב אבל משהו לא בסדר... בהעלאת המחשב הוא ניתקע בחלון של ה-windows xp loading!! ואם אני מנתק את הצורב הכל עולה מצוין... מה עושים?? אני רק אציין שעד עכשיו רק ההארד דיסק היה מחובר ל-SATA והוא עובד מצוין

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  11. לפני כמה ימים התגלתה אצלי בעייה במחשב שקורת בזמן עליית המחשב כאשר אני מעלה את המחשב הכל עולה כרגיל (עובר על הCD ועל כונן הדיסקטים) והכל טוב מיד לאחר מכן (עדיין בחלון DOS ) מופיעה לי הודעה שהמחשב נעל לי את המקלדת לאחר מכן מופיעים מספר הודעות שהומרות שהמערכת גילתה שבוצעו שינויים (לא נגתי בכלום) לאחר מכן מופיעה הודעה שהמערכת משחררת את המקלדת (אבל כל לחיצה על המקלדת מלווה בציפצוף ארוך)[ לאחר מכן מופיעה הודעה שמשהוא הפריעה למערכת לאחר מכן מופיעה הודעה שהמערכת ננעלה (בגלל סיבות של ביטחון) ואז המחשב דומם ולא זז לא ניתן להיכנס לביוס כי המחשב מנטרל לי את המקלדת (למרות שלא שיניתי שם כלום) ניסיתי לשים דיסק של חלונות וגם דיסקט אבל הוא מדלג עליהם ולא עולה דרכם ניתקתי את הדיסק הקשיח ב…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by shloosh,

מדובר במחשב חדש עם לוח אסוס P5B DELUX E6400 1GB SAMSUNG LEADTEK 7300GT הארד סיסגייט 250 גיגה 16 באפר. מארז קומפיוקייס גדול שחור,עם הספק שלו 400 וואט. המחשב לרוב עולה כמו שצריך,אבל לפעמים לפני או אחרי הסמל של הווינדוס בטעינה יש צפצופים מהמחשב עצמו והוא נכבה. עוד לא ניסינו לפרק כלום,כי המחשב חדש מהחנות... אבל בעיקרון מה זה יכול להיות? אני חושב זיכרונות או אולי כרטיס מסך...

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by za-david,

איך אני יכול לבדוק אם הספק כח שלי תקין יש לי ספק של HEC 650W http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=certified_psu&model=zephyr אם ישנן תוכנות לבדיקה אודה לכם אם תוכלו לצרף לינקים

• 10 תגובות
    • 13.9k צפיות
  14. Started by show_biz,

לאחר שקיבלתי את הלוח והתקנתי את המעבד (2.8 ) הזכרון,וכרטיס המסך (9500 P) הלוח מצפצף ועל המסך בלוח מופיע AF שאין לי מושג מה זה . אין לי שום תצוגה (גם לא של הביוס), עשיתי RESET ל CMOS ועדיין זה לא עזר. מישהו יכול לכוון אותי? תודה.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by Kitzony,

לפעמים אני פותח את המחשב האור הירוק למתה עובד והכל המחשב פשוט לא נדלק אחרי כמה ניסיונות הוא פתאום עובד הכל מחובר כמו שצריך גם בכבלים וגם מבפנים ניראה לי שיש לי בעיה במעבד הגיוני?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  16. ערב דוב לכולם, היו בשעה טובה קיבלתי את הcanon a70 החדשה שלי. אני מנסה לחבר אותה למחשב על פי ההוראות ולא קורה כלום, נאדה. ניסיתי להתקין דרייבר WIA, לא עזר. אני משתמש בwinxp, לפי מה שהבנתי גם ללא הדרייבר אני אמור לראות את המצלמה ב"מחשב שלי" אבל לא רואים, גם במחשב אחר עליו מותקן winxp. עזרה בבקשה... תודה חברה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח מסוג MSI G31M MS-7379 VER 2.0 (לא ידעתי מאיזה סוג הלוח אז פשוט העתקתי את מה שכתוב עליו) בכל אופן רציתי לדעת אם מישהו פה יכול לעזור לי לחבר את החוטים שיוצאים מהמארז ומתחברים ללוח... (כפתור הדלקה...ריסט....ועוד 2 חיבורים..אחד של המיקרופון החיבור הורוד...והירוק של האוזניות...ועוד 2 חיבורי יו אס בי...הכל נמצא בפנל הקידמי ליד כפתור ההדלקה... צילמתי את מה שאני צריך לחבר אם אפשר רק להסביר לי מה מתחבר לאן...מצורף קובץ שבו תראו על מה מדובר אני פשוט לא רוצה לחבר בלי לדעת כי אמרו לי שאני יכול לגרום לקצר... התמונה נמצאת בלינק למטה...תודה לעוזרים ושבת שלום http://www.fileflyer.com/view/nJLZOA1 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by infrequent,

הי, יש לי מחשב נייח כבר קרוב ל-3 שנים - יום בהיר אחד (ממש כך... הוא עבד באופן מלא ללא אף תקלה עד עכשיו) הוא כבר לא הצליח להידלק יותר (הוא נדלק ונכבה בלולאה ולא מגיע ל-POST). העברתי את המחשב לחברה בה קניתי לבדיקה - והם אמרו בינתיים שהם "ניקו מגעים בלוח אם" והלוח אם עובד תקין בבדיקות מבודדות שלהם אך יש צורך בעוד בדיקות. רציתי לשאול כמה שאלות בנושא: 1. מה לפי דעתכם יכול להיות גורם סביר לבעיה הנ"ל. 2. מה זה אומר "ניקו מגעים בלוח אם" ? (הלוח אם קרוב לסוף האחריות - ואם יש בעיה בלוח אם אני לא מעוניין בפתרונות חלקיים שכאלו) 3. האם ליצור קשר עם החברות עצמם של החלקים יכול לעזור במשהו, או שאני חייב להתנהל מול הסניף בו קניתי (למרות שהם עושים לי בעיות). …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by daniel123,

הדבר קורה כבר הרבה זמן אך לעיתים רחוקות אבל לאחרונה זה קורה הרבה, המסך נכנס למצב שיינה(מסך חדש שקניתי DELL 2414H), מחבר את הכבל HDMI ללוח אם והמסך נדלק, כך שהבעיה בכרטיס מסך נכון? האם אפשר לתקן את הכרטיס מסך או שזמנו תם?

• 33 תגובות
    • 5.6k צפיות
  20. מחשב חדש רק שבועיים, מעבד AMD 64 4400 X2 קירור למעבד ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO המחשב נכבה לי איזה 2-3 אז פתחתי ASUS PROBE שכתב לי שהמעבד ב98 מעלות פתחתי את המארז וראיתי שהקירור למעבד פועל מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום מופיע לי מסך כחול כל שעתיים ולא בורר לי מה הגורם לבעיה מצורף המסמך תודה Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [E:\WINDOWS\Minidump\Mini072809-03.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 Debug s…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by pak82,

הכנסתי דיסקט חדש לכונן וניסיתי לפתוח אותו קיבלתי הודעה "הדיסקט לא מפורמט" ואישרתי לפרמט אותו לקראת סוף הפירמוט קיבלתי הודעה " windows was unable to complete the format " וכשניסיתי שוב לפתוח אותו קיבלתי הודעה " the floppy disk controller reported an error that is not recognized by the floppy disk driver " במחשב שלי מותקנים : Standard floppy disk controllers ו Standard floppy disk drives מה הבעיה ? ואיך פותרים אותה?

23. Started by WhiteLen,

היי, יש לי הרגשה שנשרפה לי יציאת הקול. אני משתמש ביציאות של לוח האם ( ירוק, ירקרק, ורוד ) עד היום חיברתי דרך החיבור הירקרק ופתאום הוא הפסיק לעבוד. החלפתי את הרמקולים באוזניות ועדיין כלום לכן אני מניח שזו היצאה. שמעתי פעם שאפשר להחליף דרך חלונות את היציאות כך שהקול יצא דרך היציאה הירוקה (שאולי עדיין עובדת). האם מישהו יודע איך עושים את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by tal5870,

שלום יש לי כרטיס מסך HD4670 והכרטיס בזמן האחרון התחיל לעשות בעיות אז ביצעתי לו בדיקת OCCT ונימצא כ 4582 ERRORS *מעולם לא ביצעתי אוברקלוק האם זה נחשב לתקין? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי את הלוח אם הזה : GIgabyte GA-K8NF-9 למעבד AMD סוקט 939 שהצקיפסט שלו הוא nForce 4 עכשיו איזה דריברים המאתר של nvidia אני צריך להוריד ? את אלו שבאים דרך : paltform/nforce driver -----> nforce series AMD ---->xp או platform/nforce driver ----> nforce 430/410 -------->xp או שאני צריך בכלל משהו אחר ? בקיצור איזה סוג דריבר לבחור מן האתר ?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.