עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by spike_staff,

...

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by shay_1,

שלום, יש לי צורב DVD דגם NEC DVD _RW ND- 3500AG הבעיה היא שהוא לא מזהה דיסקים של DVD,אני מכניס לו דיסק קופץ לי החלון של ההפעלה האוטמטית אבל בתכלס הוא לא מראה מה שיש בדיסק,כשאני מכניס דיסק אחר (רגיל) הוא כן מזהה. יש למישהו פתרון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by elad-k1,

"TURN OFF POWER AND REINSTALL THE JUMPER IN NORMAL MODE POSITION" יש לי הבטריה גמפר כזה כחול יש ארבע פינים והוצאתי ושמתי בשתי הפנים השנים וזה מה שנתן לי מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by יוספי,

את אותה התוכנה בידיוק התקנתי במחשב אחר והוא עולה חלק למה הווינדוס עולה לי כ"כ לאט במחשב שלי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  5. Started by id222,

שלום רב יש לי בעיה בגרפיקה בזמן משחקים למשל במאס אפקט 2 ו 3 הדמויות והרקע מאבדים מהטקסטורות וזה קורה לי בעוד משחקים אני לא יודע כבר מה לעשות, אני עובד עצות ניסיתי הכל, עידכוני דרייבר ורולבאק לדרייבר של כרטיס מסך, פירמוטים, התקנה של מערכת ההפעלה על כונן אחר, החלפה של כרטיס מסך לפני חודשיים היה לי כרטיס מסך של ATI 5870HD ולוח אם של MSI P67 כיום יש לי כרטיס מסך GTX570 של nvidia ומעבד i7 2600K 4GB ראם לוח אם asus p8p67 deluxe הצלחתי להעלות סירטון ליוטיוב על מה שקורה לי בדף הראשי של המשחק בלאקאופס איך שהוא עולה תודה

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  6. שלום, לאחרונה יש לי תקלה מוזרה, המחשב קופא מידי פעם- אני יכול להזיז את העכבר ולעבור בין תוכנות אך התוכנות עצמן תקועות. בזמן שזה קורה נורת הדיסק קשיח דלוקה קבוע. לאחר שנורת הדיסק קשיח ניכבת אפשר לעבוד כרגיל. מדובר בwindows 7 32bit המותקן על דיסק קשיח 320G מסוג SATA. התקנתי מחדש את ה windows7 והבעיה עדיין קיימת. התקנתי מחדש על דיסק קשיח אחר מסוג SATA והבעיה עדיין קיימת. התקנתי מחדש על דיסק קשיח ישן מסוג IDE ושם אני לא נתקל בבעיה. לוח אם כבר לא באחריות (מעל 4 שנים), מה עושים? אם אני אקנה כרטיס PCI SATA זה יפתור לי את הבעיה? תודה לכל העוזרים. ירון.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by bad-sector,

שלום לכם, לדוד שלי יש מחשב עם שני מעבדים והתקני רייד - משהו מאוד מוזר קורה לי שאני מנסה להתקין לו WINDOWS אני שם את כל ההרדיסקים (3 של 60 ג'יגה) על ה RAID, בהתקנה של WINDOWS 2000, אני לוחץ F6 להגדרת ה RAID, מפנה אותו למנהל ההתקן - הוא מאתר אותו ומאשר כי איתר והתקין דרייבר - הבעיה צצה בשלב מאוחר יותר של ההתקנה כאשר הוא אומר לי לבחור כונן להתקנה - ומאחר וההתקנה לא מזהה שום התקן IDE, הוא טוען כי אין כונן תקין להתקין עליו ווינדוז ובעזרת ENTER מאפשר לי לצאת ממהתקנה, אי אפשר לעבוד עם זה הכל על RAID? חייבים שאחד מהם יהיה IDE? כל עצה תתקבל בברכה, תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  8. ברשותי לוח אם P4P800E של אסוס. שני רכיבי SATA מחוברים ליציאות SATA ה"רגילות" של הבורד. על הבורד יש שתי יציאות נוספות של SATA שמופיע לידם RAID. האם אני יכול להשמיש אותן כיציאות SATA "רגילות" גם כן?! אם כן, כיצד אני עושה זאת?

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  9. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד חדש של אסוס מדגם U36SD עם דיסק קשיח SSD 160GB מעבד I5 ו-4 ג'יגה ראם. המחשב עבד סבבה והכל, אבל עכשיו כשאני מדליק אותו עולה לי ישר הביוס, ולא משנה מה אני עושה אני לא עובר את המסך של הביוס. מה יכולה להיות הבעיה? הוא לא רושם לי שום שגיאה או משהו כזה, פשוט עולה הביוס, וכשאני יוצא בלי לשמור הוא לא יוצא, ועם שמירה הוא יוצא ומיד חוזר חזרה.

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by Elad Ben Itach,

שלום לכולם. אני מלמעלה מחודשיים מנסה להכנס לחשבון שלי בORIGIN וזה אחרי שינוי סיסמאות וכו , וזה עדין מראה לי את ההודעה הזאת " "We're sorry, but we're having some technical difficulties. Please try again later." אשמח לעזרה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by שמנואל,

סליחה...שאלה פשוטה.... כבל ה- USB מחובר בקצהו האחד למדפסת - אבל עם תפס כזה שלא יוצא !!! איך אני מנתק אותו ?

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by ran_ga85,

שלום, קניתי היום kvm של edimax, דגם EK-2U2CA, בסביבת ווינדוס הוא עובד מצוין, עם או בלי התקנת דרייבר שמסופק עם דיסק שהגיע איתו. בסביבת לינוקס(יובונטו) הוא לא עובד, ולא הגיע איתו שום דרייבר ללינוקס. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום פיתרון, גם לאחר שניסיתי כל מיני דברים שונים ומשונים שרשמו שם... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? תודה, רן.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  13. שלום. מידי פעם מופיעה לי הודעה על המסך שנפתחת הרבה מאוד פעמיים, ז"א נפתחים המון חלונות עם אותה הודעה שצריך לאשר את כולם. בהודעה רשום שכרטיס המסך לא מקבל מספיק חשמל ולכן הוא הוריד את הביצועים שלו על מנת למנוע תקלות. זה קורה מידי פעם ב-battlefield2 ולפעמיים סתם כשהמחשב דלוק הרבה זמן ואני לא נוגע בו . יש לי geforce 6800gs שעבר @ וספק 400W שאני אקנה ספק חזק יותר? יש דרך להעביר עוד מתח לכרטיס מסך? משהו אחר? תודה

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by liad_digi,

שבת שלום לכולם, אז ככה,יש לי מחשב די ישן בבית ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה בסלון וככה לראות סרטים שבמחשב דרך הטלויזיה. עד פה הכל בסדר. הבעיה היא כזאת,המחשב עובד לאט.בכל פעולה שלו הוא כאילו נתקע וממשיך,גם בפעולה פשוטה כמו לפתוח סתם תיקיה. זה הפירוט של המחשב(אם צריך משהו נוסף תגידו): intel pantium 4 cpu 2.40 ghz ram 256mb radeon 9200 pro family טמפרטורות ללא מאמץ: לוח אם-33 מעבד-38 מהירות מאווררים-2755 PRM אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה. כמו כן,אשמח אם תוכלו להמליץ לי על שידרוגים קטנים שיועילו למחשב כדי שהוא יעבוד מהר יותר. וברצוני גם לדעת לאיזה כרטיס מסך צריך לשדרג כדי להציג סרטי HD. תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  15. ממש הצחקת אותי אם היתה זאת בעיה בקידוד לא הייתי מגיע לכאן בכלל,אינני מכיר את המחשב מהיום בוא נחזור לבעיה לרגע, בקובץ שדיברתי עליו ברגע שאתה פותח אותו אין לך אפשרות לגשת לשום תפריט חיצוני מבלי לסגור את הקובץ, קליק ימני מכניס אותך לתפריט של הקובץ ששם יש אפשרות לשחק עם הזום של התמונה ועוד כמה שטויות קטנות אבל שום קידוד שום אפשרות שפה ושום בטיח, ממש העלבת אותי עם ההצעה לגשת לקידוד, ניסיתי המון אופציות כבר כולל הורדה של ACTIVEX עדכני אבל גם זה לא עזר לי עם הבעיה הזאת לסיום ידידי היקר הואל נא בטובך להחזיר בקשתי הנואשת לעזרה לכאן שמא אולי מישהו נתקל עם זה פעם וידע לעזור,כולי תקווה בכל אופן, תודתי מראש.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  16. Started by DisCus,

היי, לאחרונה המחשב שלי מתכבה בפתאומיות ובצורה לא ברורה כיצד. לפי הרגשתי חשדתי שזה קורה עקב ספק כוח חדש, אך כנראה שזה לא כך. המפרט שלי בגדול זה: Q8200 HD 4650 3GB RAM EZCOOL 300W ^המחשב התכבה ביחד עם המערכת הזו, אבל החלפתי את הכרטיס ל- 9300GS שצורך לפי דעתי 50W פחות או יותר. למרות שהחלפתי את הכרטיס ל- 9300GS, המחשב עדיין מתכבה. ועזבו את זה שאני כמעט ולא משחק עם המחשב, הוא מאוד קריר. אני כבר משהו כמו כמעט חצי עם ה- HD 4650 ועד היום לא נתקלתי בבעיה כזאת. אני מאוד מקווה שתעזרו לי בבעיה, תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  17. היי לכולם. היה לי מעבר AMD 3500+ במחשב ועכשיו קניתי מעבר 5200+ Dual Core. הלוח אם שלי הוא C51PV-M2 DFI עם תושבת AM2. משום מה אחרי שחיברתי את המעבר החדש המחשב לא רוצה לעלות. אפילו אין מסך ואין אפילו את הביפ המפורסם כשהוא נדלק. עקב כך אני לא יכול אפילו להיכנס לBIOS ולראות מה קורה. ניסיתי לאפס את הלוח אם ע"י משחק עם הCMOS אבל זה גם לא עזר. כשאני מדליק את המחשב ישנה נורה ירוקה שמהבהבת ללא הפסקה. כשאני מחבר את המעבד הישן הנורה הזו דולקת בצורה קבועה ולאחר מכן המחשב עולה. כרגע אני מאוד נואש ואני מפחד שהלוח אם לא תומך במעבד. מקווה שתעזרו לי, ארז

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  18. אני רוצה להוריד קובץ וידאו שהעלה חבר לאתר... וכשאר אני מנסה להוריד לא נפתח דף הורדה באקספלורר אלא נפתח הנגן מדיה של הווינדוס.. מה הפיתרון בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  19. שלום , יש לי מחשב של DELL inspirion 5010 משום מה שאני מחבר אותו למטען האינטרנט לא עובד , והמחשב עובד ממש ממש לאט... משהו שהתחיל לקרות לי בימים האחרונים... יש לכם אולי מושג מה זה?

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by oev israel,

יש לי מחשב נייד של "ים סאן" מחשבים. פנטיום 1.7 סלרון. מותקן וינדוס 98 SE באנגלית. רק עכשיו יצא לי להרכיב לו רמקולים (רגילים) כדי לשמוע שם משהו, והנה: הקול לא עובד. למה זה יכול לקרות? האם ההתקנה של הוינדוס לא טובה? האם הכרטיס לא טוב? אשמח לתשובה.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  21. Started by RoCKeR121,

היי אנשים לפני מספר ימים(בשיא החום) המחשב הנייח שלי עשה ריסט לעצמו ונתן לי איזה הודעה מוזרה overclocking faild (ואני לא עושה אוברקלוקינג) ונתן לי בחירה אם להמשיך או להכנס לביוס. ליתר בטחון נכנסתי לביוס ועשיתי ריסטור דיפולט. המחשב המשיך לעבוד לעוד כמה דקות עד שהוא נתן ההודעה הזאת שוב ובאותו רגע החלטתי לתת לו להתקרר וכביתי אותו. מאז המחשב נדלק אבל לא עולה, הצג אפילו לא נדלק. בכל מקרה בזמן שהוא עשה ריסט הפעלתי עליו הרבה עומס - 16 כרטיסיות בFF ועוד כמה בכרום, נגן מוזיקה ותוכנות שרצות ברקע. המחשב בן 4 שנים ועד עכשיו לא עשה שום בעית חומרה. המחשב רץ עם XP מקורי. המפרט שלו intel core2 duo e6400 לוח אם של אסוס(מצטער אבל אני לא זוכר איזה כרגע נראה לי P4 משהו) 2x512 זכרון של קורסיי…

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by רות מלכה,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד ווינדוס 10 ויום אחד הוא כתב לי נא ללחוץ איפוס על הרשת ולחצתי ומאז המחשב לא מכיר את המושג אינטרנט ואפילו לא נותן להיכנס למסך הגדרות רשת ואינטרנט אודה לעזרה

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by kadoshmaor1,

שלום חברים. עד היום היה לי I7-477- עם לוח של h81m-e 16GB RAM DDR3 GTX 1660 SUPER 500W VP PLUS ANTEC לא מזמן רכשתי לוח Gigabyte GA-AB350M-DS3H V2 מעבד - RYZEN 5 3600 16GB RAM DDR4 ראם בסטיק 1 וכשאני משחק במשחקים כמו CS GO או WARZONE אז לפעמים יש לי תקיעות כאלה כמו לאגים כאילו השחקן גולש ממקום למקום חשוב לציין שה FPS עלה משמעותית אז אני לא יודע מה קורה פה אולי זה קורה בגלל שהראם הוא בסלוט 1 או מהספק כוח? למרות שבדקתי בכל מקום הספק אמור להתאים למפרט הזה אפילו מוכרים את המפרט הזה עם אותו ספק תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by Abs59il,

יש לי מחשב נייד של HP מדגם pavillion 5269ea הוא אצלי כבר כמעט שנה ולאחרונה הוא מרעיש יתר רוב הזמן זה נראה כאילו ה -Cpu fan עובד פשוט כל הזמן למעט כאשר אין שום תוכנה שעובדת ולא נוגעים במחשב ( סביבת העבודה שלי היא טמפ' החדר ללא מיזוג ).... שלחתי את המחשב ל HP והם החזירו לי אותו בלי תיקון , הרעש לא חזק מאוד אבל בהחלט מציק ,לפני שאני שולח אותו ל HP שוב רציתי להתייעץ אם משהו מכיר בעייה דומה , וטיפל בה . או שימליץ מה לעשות .

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  25. יש לי כרטיס ATI Radeon 9500 Pro וכשאני מפעיל את ה-TV Out אני רואה טוב בטלוויזיה חוץ מאשר סרטים (מכל הסוגים mpg,avu,divx,xvid). כשאני מריץ את המדייה פלייר במסך המחשב אני רואה את הסרט רץ אבל בטלוויזיה אני רואה שחור במקום הסרט (כלומר רואים את המסגרת של המדיה פלייר אבל בתוכה יש שחור). למישהו מוכרת התופעה?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.