עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by +Eliran+,

יש לי במחשב 3 כוננים שביחד יש בהם 80 GB. עכשיו אני רוצה לעשות שמתי שאני ירצה להתקין תוכנה/משחק כלשהו אז כונן הברירת מחדל שלי שישר הוא יפנה אותי להתקין אצלו את המשחק יהיה G ולא D לדוגמא. איך אני עושה את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  2. Started by berner,

שלום יש לנו צבר של קלטות VDO ואני רוצה להסב אותם למדיה DVD איך אני מבצע את זה יש לי מחשב חדש כרטיס מסך FX7600GT לוח אם GAP65P-DSA אשמח לקבל הדרכה מה נדרש וכיצד בברכה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by ranger04,

שלום, לאחרונה, במסגרת עבודתי, הגעתי למצב בו אני מעוניין שתיהיה גישה למחשב שלי מכל מקום כפי שנעשה משרת. כלומר, אני למעשה צריך שהמחשב הביתי ישלי יתפקד כשרת (לשליפת מידע מDB ועוד). מה הדרך לעשות זאת?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. האם יש אפשרות להפוך את ההרדיסר של המחשב מFAT לNTFS בלי שיאבדו כל הקבצים, כאילו שאני יהפוך את ההרדיסק לNTFS והמחשב יעלה בדיוק אותו דבר כמו שהוא היה...

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by urik,

האם יש אפשרות להפוך dvd במחשב ל multizone? בתודה מראש..

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  6. Started by ozba77,

איך אפשר להגדיר למחשב להפוך את הכיוונים של LEFT-RIGHT של הרמקולים? יש לי קצת בעיה למקם אותם הפוך, בגלל שהחוטים שבאים איתם מאוד קצרים. אני זוכר שפעם ראיתי שאפשר להפוך כיוון, אבל אני לא זוכר איפה זה תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by frezi,

יש לי 2 כרטיסי ראם, שניהם 256MB רק שאחד מהם מהיר יותר מהשני: 166MHZ ו-133MHZ. זה עושה לי צרות, איך אני יכול להגביל את זה של ה166MHZ לעבוד רק על 133MHZ? תודה לעוזרים, תבורכו, אשריכם, תזכו למצוות ולחיים ארוכים.

8. Started by eyarit,

בוקר טוב לכולם. לא יודע עם זה המקום הנכון לשאול, אבל אנסה בכל זאת. בקרוב אני רוכש מחשב חדש בעקבות המלצות החברים פה באתר ורציתי לדעת אם אוכל להפוך (במינימום שידרוג) את המחשב הישן שלי למחשב סלוני "מדיה סנטר". המפרט הקיים הוא: מעבד פנטיום 3 800mhz זיכרון ראם: 750 מגה. לוח אם: משהו סביר לא יותר. כרטיס גרפי: nvidia fx-5200 הארד דיסק: w-d 80g 7200 ושאר נילווים. לדעתכם יש סיכוי? אפילו עם מערכות לינוקס עליו או בתוספת כרטיס לכידה יוכל לפחות להקליט מהכבלים. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  9. Started by avihwz,

בגלל בעיות קליטה ברחבי הבית,רכשתי שתי יחידות של HUAWEI AX3 ואני מעוניין לחבר אחד הראוטרים לVR600 כדי לקבל חיבור DSL בזק. מה לשנות בהגדרות של ראוטר TPLINK VR600 כדי שישמש מודם בלבד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום הפין של כניסת החשמל במחשב נייד acer aspire 9302 נשבר. שאלתי: האם צריך להחליף בדגם זה את כל לוח האם או שאפשר לקנות את החלק השבור (עם התושבת שלו) אם הוא מתחבר ללוח האם בכבל. עלויות משוערות ? מקומות לרכישה / תיקון ? אודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  11. טוב אז הבעיה היא כזו. הפיקסלים על המסך שלי מעוותים כשאני נמצא על 32 ביט ב color depth, וכשאני משנה ל16 ביט רואים תמונה נקייה. (קשה לי להסביר את התופעה כי זה לא קרה לי אף פעם) נ"ב: 1.הדרייברים של הכרטים מסך(geforce 6200) מעודכנים. 2. אני משתמש בוינדוס 7 (ב xp לא הייתה לי את הבעיה). תודה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by טובה100,

שלום, בני שכח להוציא את הפלאפון מהמכנסיים והפלאפון עבר כביסה. יש מצב שהוא יחזור לעבוד?עברו כבר 4 ימים מאז. שמנו אותו להתייבש בשמש. ואם לא, יש למישהו מושג מה צריך להחליף ומהי העלות?תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, קניתי פלייסטיישן 4, וכשאני מנסה להתחבר לראוטר הוא פשוט לא מוצא אותו ברשימה. בדקתי המון באינטרנט ולא מצאתי משהו שפתר לי את הבעיה. ניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל. וידאתי שהראוטר שולח את ה-SSID שלו. ניסיתי להכניס את כל הפרטים של הראוטר באופן ידני (יכול להיות שלא עשיתי את זה טוב - לא יודע). ניסיתי לשנות הגדרה בראוטר ולשנות ממצב bng לכל אחד מהם בנפרד. למה אני בטוח שהבעיה בראוטר? 1. הפלייסטיישן עובד עם חיבור קווי. 2. הפלייסטיישן מוצא את האינטרנט האחוטי של השכנים. 3. יש לי אייפד בבית, 2 אייפונים, 2 לפטופים ופלייסטיישן 3 - וכולם מתחברים בלי בעיה לאינטרנט האלחוטי. הפלייסטיישן 4 פשוט לא מוצא רק את האינטרנט שלי. שתי הערות: 1. דגם הראוטר שלי הוא TP-LINK WR940N. 2. הראוטר משמש כ-acces…

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. Started by Majestic,

שלום לכולם אני לא כל כך מבין בזה ולא יודע איך לעשות את זה... אז אני צריך את העזרה שלכם מי שמבין בדומיינים שרתים teamspeak וזה קניתי שם דומיין , יש לי דומיין, ואני רוצה שהשם דומיין הזה יהיה הכתובת של שרת הטים ספיק שלי קניתי דומיין דרך האתר domainthenet.com אני לא יודע אם זה אוטומטית מזהה את הIP החיצוני שלי... כעבור שעה שעתיים וגם אחרי שעשיתי "רשומות מסוג A נועדו להפנות את שם הדומיין הראשי או אחד מהסב-דומיינים לכתובת IP." הגדרה כזאת לכתובת מהדומיין לכתובת ה IP לי זה מתחבר חלק לשם דומיין אבל אחרים לא מצליחים להתחבר עם השם דומיין רושם להם cannot resolve hostname מה יכול להיות הבעיה? למה אני מצליח להתחבר חלק והם לא ? אם הם רושמים את כתובת ה IP שלי הם מצליחים להתחבר אבל עם השם …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by andrei21,

חריי ניסיונות רבים למצוא פתרון, הגעתי ליאוש, ופונה לעזרת הפורום. הכרטיס - gtx670 DVI מסך מחשב SAMSUNG HDMI מקרן OPTOMA למסך מחשב מוציא הכל סבבה. למקרן הפסיק להוציא תמונה. רק כאשר עושה שכפול תמונה אז עובד, לא ברזולוציה 1080P (רזולוציה טבעית של המקרן) ניסיתי את הכרטיס במחשב אחר והכל עובד פיקס. מחקתי דרייבר, מחקתי תיקיות דרייבר וNVIDIA הסרתי את הכרטיס ממנהל התקן, התקנתי דרייבר חדש - התקנה נקייה. רעיונות בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. הפסיק לעבוד לי פתאום המאורר של הכרטיס מסך! לא יודע למה! פתאום בלי שום סיבה! ניסיתי לנקות ולבדוק במקרה אם משהו נתקע והכל טוב... ניסיתי לבדוק שהכל מחובר טוב והכל אכן מחובר טוב! ואז סתם ככה דחפתי קצת את המאורר והוא עבד ל-2 שניות ואז שוב הפסיק לעבוד... ואני יכול לעשות את זה כל הזמן וכל הזמן זה יפסיק לעבוד אחרי 2 שניות.. צריך עזרה! בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  17. שלום , יש ברשותי ווינדוס 7 וולטימט 32 ביט בעברית , עכשיו לאחר נפילת המחשב יש "דיווח פעולות " ששמה נתנו לי 3 הודעות , ונכנסתי להודעה אחת וזה החלון שהראה לי : http://img135.imageshack.us/i/20153962.gif/ עשיתי סריקה באינטרנט והכל באנגלית , אבל שיש משהו שקשור לוירוסים , זה יכול להפיל את המערכת , או שזה לא קשור לוירוסים וזה קשור למשהו אחר לגמרי ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by The incredible,

אהלן חברה, לאחרונה יש לי בבית הפסקות חשמל גם שנגרמות לא בגלל מזג האוויר בגלל שהמתח אצלנו נמוך וגם בגלל מזג האוויר, האם אל פסק יסדר את זה? הבנתי שיש נפילת מתח וקפיצת מתח שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם, אך אני מניח שאם זה קרה לבד זה קפיצת מתח. ואם זה קרה בגלל מזג האוויר אז זה נפילת מתח נכון? שאי אפשר להרים יותר? האם זה יכול לגרום לי נזק למחשב כי עד שהחלפתי מחשב גם למחשב הקודם קרו את ההפסקות חשמל האלה ולא קרה כלום השאלה אם נניח לכרטיס מסך זה יכול להוריד ביצועים / למעבד מה שלא נראה לי הגיוני. הספק כוח שלי הוא לא ג'נרי אך בכל זאת, ואם זה חשוב זה Antec 550W. תודה לעוזרים, ושבת שלום!

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. היי שלום לכולם יש לי ויסטה הום פרימיום 32 bit 4 ג'גיה ddr2 מחשב חדש לגמרי מה שקורה שאני מעלה מערכת הפעלה הוא עובד מצוין ואז נתקע בלי יכולת לעשות כלום רק לכבות אותו ולתת לו לנוח איזה שעה עד שעוד פעם הוא עולה הורדתי תוכנה שבודקת את החום של המעבד והמאורר והוא מראה שהכול בסדר למישהו יש רעיון מה יכולה להיות התקלה?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by Aviram,

לפני כשעה עבדתי במחשב והייתה הפסקת חשמל לבערך חצי שעה. מיד כשהיא קרתה חסמתי את החשמל מהספק כוח ע"י הכפתור שלו מאחורה (אם זה בכלל עוזר במשהו ) בקיצור, האם הפסקת חשמל יכולה ליפגוע במחשב אם הוא דלוק כשהיא קורת?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  21. יש סכנה כלשהיא, או שזה ממש שקול למצב בו המחשב כבוי? העובדה שבמצב hibernate המחשב עולה חזרה אפילו מלחיצת כפתור בעכבר (בדומה לsleep), גורמת לי להניח שהמערכת לא באמת לגמרי כבויה- ולכן עדיין נשקפת סכנה. אבל אשמח לדעה קצת יותר מקצועית

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  22. יש מה לעשות???!!! הצילו!! אולי אתחול כמו הוצאת JBAT בלוח אם או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by LazyBurger,

הייתה הפסקת חשמל לפני שנייה.... עכשיו המחשב בקושי זז. אני לא יכול גם להפעיל IEXPLORER הוא נתקע בהפעלה... וגם הכל איטי רצח לוקח שנה להפעיל EVEREST אני חייב משהו לסדר את זה... וגם הEXPLORE.EXE לקח 50% מעבד כד שסגרתי ופתחתי אותו מחדש... מה לעשות :S ??? עריכה: הדפדפן עובד, אבל רק אחריי הרבה זמן שהמחשב היה דולק... זה כמו שעכשיו פשוט לוקח לו הרבה זמן להדלק, אולי יש תוכנה שתסדר?

24. Started by steve_morse,

שלום רב בהפסקות החשמל המחשב שלי עושה ריסטרט ולא מתכבה. אני מפחד שמשהו ישרף אם החשמל יקפוץ כמה פעמים כמו שקרה לי היום. מצרף תמונה מהביוס: https://www.dropbox.com/s/ag3ccgdemiq71w5/IMAG0674.jpg תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by johny,

אמש היתה באיזורנו הפסקת חשמל פתאומית. לאחר הפסקת החשמל הפעלנו את אחד המחשבים בבית, WINDOWS XP, וכשהמחשב מגיע לשלב של הלוגו של מיקרוסופט (לפני מסך הLOGIN) הוא נתקע במשך שעות ולא ממשיך. נסיתי SAFE MODE - לא עוזר. נסיתי LAST KNOWN CONFIGURATION - לא עוזר. האם יש עיצות ופתרונות? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.