עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rmarko,

לפני שבוע החלפתי את הכרטיס מסך שלי מ- GeForce2MX ל- Radeon9100, ומאז הבחנתי בירידה בביצועים של משחקים. במצבים בהם ה- polycount נמוך, ה- fps גבוה והמשחק חלק מאד, אבל ברגע שנכנסים יותר פוליגונים לפריים, ה- fps צונח באופן בלתי נסבל. עם הכרטיס מסך הקודם אני מצליח במצבים כאלה להגיע ל- fps גדול עד פי 2. שמתי לב שההבדל בין שני הכרטיסים הוא התוספת של מאוורר ב- Radeon (ב- GeForce ישנו רק heatsink) שמחובר בחיבור 2 פינים לכרטיס עצמו. אני מאמין שהבעיה היא שה- AGP לא מקבל מספיק זרם כדי לתמוך גם במעבד וגם במאוורר כשיש צורך בהרבה חישובים יחסית. ה- Radeon הוא 1.5v AGP 4x, שלכאורה אמור לעבוד לגמרי בסדר על הלוח אם שלי. מדובר במחשב P4-1.5 על לוח אם ASUS P4B. חרשתי את ה- BIOS ואת המדריך של ה…

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by malako,

אשמח לקבל יעוץ.. קניתי מחשב חדש עם שני כוננים. קניתי ssd 120g שאתקין עליו רק את המערכת win 7 ,ויש לי עוד כונן נוסף 3T בשביל כל המדיה תמונות שירים וידיאו וכו׳... אני אצור 2 משתמשים לי ולאשתי עם סיסמה,הבעיה היא כשיש כונן משותף לכולם יש גישה לתכנים למרות שיש נעילה לכל משתמש. מה ניתן לעשות בכדי שלאף אחד לא תהיה אפשרות לראות את המדיה והתכנים של השני למרות הכונן המשותף?

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  3. ניסיתי להעלות את דיסק ההתקנה המקורי בבוט ולהתקין ולא הצלחתי, כל פעם עלה הלוגו של מייקרוסופט והמחשב עשה ריסטרט. הוצאתי פיזית את הדיסק קשיח מהמחשב לנובו וחיברתי אותו למחשב נייח אחר (לא מותג) וכן הצלחתי להתקין עליו ווינדוס 8.1, ניתקתי את הכונן וחיברתי שוב חזרה למחשב לנובו והווינדוס לא עולה כי הדרייברים שמותקנים עליו לא תואמים לחומרה של המחשב לנובו ועכשיו אני תקוע ולא יודע מה לעשות.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by BigTools,

שאלה קטנה, המעבד שלי E5200 עבר OC אבל אחרי תקופה מה של התחממות יתר החלטתי לאפס הכל. השאלה שלי, מדוע המחשב מזהה כרגע רק ליבה אחת? זה יכול להיות בכלל? אפשר להסיק מהתמונה שיש בעיה? תמונה מצורפת.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by elyasaf755,

אהלן חבר'ה, קניתית מחשב נייד חדש שבוע שעבר מדגם Y50-70, Core I7,16 GB Ram, Geforce 960 4GB. המחשב בנוי עם WIN8.1, ויש לי בעיות רציניות עם הWIFI. הקליטה גרועה, הפינגים בשמיים, והקפיצות פינג קטסטרופליות+ניתוקים מידי פעם. הלפטום הישן שמבחינת חומרה הוא הרבה פחות טוב קולט את ה-WIFI בצורה מדהימה, ראוי לציין שהוא מופעל על WIN7. ניסיתי את הדברים הבאים: לעדכן חומרה מה-device manager, לעדכן את החומרה דרך אינטל, להריץ סריקת מערכת בCMD: sfc /scannow לבדוק את ההגדרות של הadapter וכולן ע"פ ההגדרות המומלצות. אני אובד עצות, לא יודע מה לעשות כבר, אשמח ואודה לכם מאוד אם תעזרו לי! -אליסף

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by forMR,

שלום, כאשר אני מדליק את המחשב הנייד שלי (HP) זה משמיע צפצוף אחד ארוך ושניים קצרים והמסך שחור וכלום לא קורה, במה יכולה להיות הבעיה? המחשב לא קיבל מכות כלשהן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Rami0786,

שלום רב... קניתי שני מחשבים לאחרונה (נייחים) ואני מעוניין שהם יהיהו זהים לחלוטין למחשב (נייח) שיש ברשותי... המפרטים של המחשבים שונים.. ניסיתי לעבוד עם נרטון גוסט 10... בביצוע הגיבוי הכל עבד חלק... בה"תקנה" למחשבים החדשים או שבסוף ההתקנה הוא אומר לי להכניס את דיסק הגיבוי או שהוא מגבה עד הסוף ובהפעלה מחדש הוא לא מצליח אפילו לעשות בוט... יש למישהו רעיון או המלצה לתוכנה אחרת? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by ariel_rg,

שלום, אשמח מאוד שתעזרו לי, לא מצליח להבין מה הבעיה. מנסה להתקין Windows 7 על מחשב נייד חדש ללא מערכת הפעלה. בהרצת הדיסק במסך starting windows הוא נתקע - המאוורר מתחיל לפעול אחרי 20 דקות, ומאז לא קורה כלום. לא שומע את הדיסק מסתובב. דיסק קשיח מתחמם. כיביתי והדלקתי שוב פעמיים - אותו הדבר, בפעם השנייה הוא נתקע כבר בשלב ההנפשה (עוד לפני שהלוגו של Windows הופיע בשלמותו). המחשב - Toshiba Satellite L50-B-2C8 15.6" ה-windows - דיסק מקורי Windows 7 Home Premium 64bit 1pk (ערכה לבוני מערכות). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ccc,

אני פשוט חייב את הגיים פורט שמסרב לעבוד... זה מה שקורה אחרי שגם ניסיתצי להחליף סלוט, לקבוע ערוץ אחר שאין שום דבר פנוי גם ככה, להתקין דרייבר, לבטל את הכרטיס של הלוח והכל... מה אפשר לעשות?

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום יש לי כונן SSD שכל הזמן נתקע ורק אחרי ריסטרט אני יכול לעבוד מחדש בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהמחשב מתחמם (סידרתי את זה קניתי קירור נוזלי) אחר כך החלטתי לפרמט מחדש את המחשב ובכל זאת זה קורה זה בעיה מוכרת עם הSSD? כי זה נהיה ממש בלתי אפשרי תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. המחשב שלי נתקע לעיתיים קרובות כאשר אני מעלה קבצי וידאו ,הסרט עולה רואים את התמונה שמועים את הקול ואז התמונה קופאת לי והקול ממשיך וכאשר אני מזיז את העכבר ולוחץ עליו מספר פעמים יש לי צפצוף יחיד מהמחשב ואז הוא נתקע וכל המחשב לא מגיב! נאמר לי שאולי זה בעיית זכרון ובעקבות זה עשיתי בדיקת של הזכרון במחשב ע"י תוכנת MEMTEST והיא לא גילתה שום בעיה בזכרון. תעזרו לי לפתור את הבעיה. נתוני המחשב שלי הם : 1GB של זכרון = DDR1 512 X 2 מעבד P4 3MHZ כרטיס מסך MSI RADEON X300 לוח אם של MSI 915P/G אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני צריך מפרט ליצור ועריכת מוזיקה משהו שיהיה תואם לקיובייס 3 תאימות מלאה, יהיה כולל סטריאו, כולל מסך. תקציב 3000-4000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  13. Started by bad-sector,

יש לי בעיה מאוד מוזרה במשחקים, זה קרה לי ב NBA 2003, וקורה לי עכשיו ב COMMANDOS 3, פתאום המסך מהבהב והמשחק נסגר בלי שום זכר שהוא היה פתוח בכלל, חוזר לדסקטופ נקי וחדש, בלי שהמשחק יהיה פתוח... מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  14. Started by maor-atia,

חברים יש לי אולפן הקלטות שהוא עובד על כרטיס קול מקצועי של FIRIEWIRE הכרטיס הקודם שלי נשרף אז הזמנתי כרטיס זמני באינטרנט ואני לא מצליח להתקין אותו הכרטיס שלי הוא מסוג כזה http://www.gadgetsdealer.com/product68285.html אז אם מישהו יוכל לעזור לי להתקין אותו או לשלוח לי דרייבר לווינדוס 7 64 BIT אני ממש אשמח ויודה לו מאוד up358.s-i-z.co.il/up1/of2lmntcdj3i.png להוריד את המקו (-)

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  15. משהו מאוד מוזר קורה לי, אתמול ניסית להתקין דרייברים של המסך עצמו, ואז הדרייברים של ATI התחילו להשתגע, ניסיתי להוריד ולהתקין שוב, והם אומרים לי להתקין "WITH A STANDART VGA ADAPTER", הורדתי את הדרייברים של המסך, וגם של הכרטיס מסך, ניסיתי הכל, אפילו התקנתי את ה RIVA TNT2 שלי בשביל לעשות REMOVE ולהתקין מחדש - אבל כלום - ה R9100 שלי מתעקש להישאר עם 8BIT, המוזר הוא שגם שאני עושה INSTALL FROM FILE, בקובץ האחרון הוא אומר שיש שגיאה, ושאני עושה ADD HARDWARE הוא רושם לי "THERE WAS A PROBLEM INSTALLING THIS DEVICE", זה כאילו אין שום אופציה להחזיר את הכרטיס מסך לקדמותו! שאני עושה מאפייני תצוגה ב ADAPTER הוא רושם לי UNKNOWN על הכל, ובמסך הוא רושם לי USING HARDWARE SETTINGS.... איך א…

16. שלום, יש לי בעיה אני אספר מה קרה -המחשב שלי החליט לעדכן את עצמו לווינדוס 10 ללא שום סיבה ולאחר שזה קרה הכל היה בסדר חוץ מזה שכמה תיקיות לא היו על שולחן העבודה. אז בדקתי ב"מחשב זה" ובכונן C שלי הכל היה.חיפשתי את התיקיה שלי שהכל מרוכז בה (שירים, תמונות, וכו) ומצאתי אותה במיקום:this pc local disc cusersתיקית המשתמש של המחשב desktopאחרי שמצאתי העברתי את זה משם לשולחן העבודה (פשוט גררתי לשם ולא עשיתי העתק הדבק) והכל היה בסדר. מה הבעיה? שהאנטיוירוס רצה להתעדכן ועשה ריסטרט אוטומטי למחשב ואחרי שהמחשב עלה התיקיות שהעברתי לשולחן העבודה לא היו (שאר הדברים שהיו מלכתחילה על שולחן העבודה כן נשמרו עליו כמו steam וכו). מצאתי תיקיה שנעלמה אבל זה רושם את זה: (בתמונה) …

17. Started by Booooome,

שלום לכולם, יש לי mp3 player הבא: sandisk sansa e140 אשר תומך ב- usb2. שאני מעביר אליו קבצים, הקצב הוא בסביבות 2000Kilo Bytes Per Second, מה שאומר שזה USB1 ולא USB2. כמו כן, כאשר מוריד תמונות מהמצלמה הדיגיטלית או מעלה תמונות אליה, הקצב הוא כשל USB1. יש לי ה- Motherboard הבא: Asus P4S533-VM אשר תומך ב- USB2. בדקתי בביוס וראיתי ש- USB2 הוא Enabled. ה- Drivers של USB2 מותקנים, וכאשר אני מנסה להתקין מחדש אני מקבל את ההודעה שאין Drivers יותר מעודכנים ולכן לא יותקנו ה- Drivers מחדש. מערכת הפעלה: Winxp עם Service Pack 1 בדקתי ב- My Computer -->Properties --> Hardware --> Device Manager -->Universal Serial Bus Controllers ויש לי שם כמה USB Root Hubs וכן SIS PCI to USB…

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  18. חבר הביא לי מחשב שהוא לא מצליח להעלות ווינדוס כל פעם שהוא מתקין מופיע לו לפני עליית הווינדוס שקובץ דפוק וצריך לעשות תיקון לווינדוס אז אני חשבתי ישר זיכרון ואז הוצאתי את הזיכרון ולב הפלא עבד (שמתי אחד משלי ) עכשיו רק כדי לבדוק משהו שמתי את שלי ואת שלו ביחד והמחשב עצמו לא עבד עשה ציפצופים שקשורים בדרך כלל לזיכרון או כרטיס מסך הוצאתי את שלו ועבד שוב אחר כך לקחתי את שלי ושמתי בסלוט השני (ללוח שני סלוטים של זיכרון ) ולא עבד יכול להיות שהסלוט דפוק או הלוח עצמו או שזה הזיכרון פשוט וזהו די בטוח שהזיכרון דפוק כי שמתי אצלי והמחשב לא עלה עשה את הציפצופים מה לדעתכם הבעיה

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  19. שלום, לפני מספר ימים רכשתי HTPC לסלון, המפרט: מעבד E7400 לוח GIGABYTE E7AUM-DS2H כרטיס מסך מובנה GF9400 זכרון 4GB DDR2 כונן קשיח WD10EADS - 1TB לפי מה שידוע לי הכונן הזה מהיר מאוד, אבל משום מה ההעברת מידע ופתיחת RARים במחשב מאוד איטית - המהירות לא עולה על 5 מגה לשנייה... אפילו במחשב הישן שלי אני מגיע ל20 מגה בשניה... מישהו מוכן לשפוך לי קצת אור על הנושא? זה פשוט מרגיז. חשוב לציין שהבעיה היא לא בדיסק קשיח כיוון שהוא היה מותקן אצלי במחשב קודם על מנת שאני אמלא אותו בסרטים, ולא הייתה לי את הבעיה הזו. אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by harry,

שלום, לי יש מחשב נישא imb thinkpad a21p ויש לו מסך 17 אינץ' ויום אחד פתאום אני רואה על המסך קווים אופקיים שקופים כאלה ומבהבהבים, זאת אומרת אין להם צבע או משהוא אבל שאתה מסתכל על המסך מזווית ישיבה אז אתה רואה כאלה הבדלים בגוון, כל איפה שיש קו זה קצת יותר כהה וגם זה מהבהב כזה.. וכאשר אתה מסתכל על המסך מלמעלה אתה רואה שאיפה שיש מרווח בין הקווים המסך בסדר ואיפה שיש את הקווים יש להם צבע ירוק בהיר כזה והוא מהבהב כאילו הוא זז . אבל כאשר מסתכלים על המסך מזווית ישיבה פשוט רואים שאיפה שיש את הקוים המסך כאילו זז כזה. אני ממש לא יודע מה קרה כי זה לא היה שקניתי אותו.. זה בעייה מאוד מוזרה ואם מישהוא יודע למה היא נגרמה או איפה לתקן אותה שירשום. …

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  21. הבעיה התחילה לי השבוע....כל הזמן שהדלקתי את המחשב או עשיתי רסט, המחשב מתחיל לעלות ואז הוא עושה רסט ושוב עולה כאילו שום דבר והמסך רושם שומר אנרגיה משהו כזה....ואחרי זה המחשב עובד רגיל מה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by moses_23,

אחים! חבר שלי איפס את הביוס שלו ואחרי שהוא איפס הוא קיבל את ההודעה הזאת: Boot failure-system helted א. מה זה אומר? ב. המחשב לא מזהה את הכוננים שלו...בביוס הם לא מופיעים כך שאין BOOT (אין ב- BOOT אפשרות לבחור בין הכוננים) מה עושים? צריך לעדכן את הביוס?

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  23. שלום אז הבעיה שלי היא כזאת קניתי הארד דיסק חדש של 500GB של WD, באתי להוסיף אותו למחשב, חיברתי ושמתי לב ש המחשב לא מזהה אותו עוד בשלב ה BIOS, שיחקתי קצת בין החיבורים של ה SATA בכדי לראות שזה לא בעיה של חיבור וחיש מהר המחשב כבר לא מזהה את ההארד דיסק הישן שלי, אלא רק את הכונן DVD שלי. - ניתקתי את כל ההארדיסקים והשארתי רק את הכונן, ניסיתי לשים דיסק התקנה של windows אבל ברגע שהוא מנסה לטעון הוא מראה לי אותו ERROR. - ניתקתי את כל הסטיקים של הזיכרון והשארתי רק אחד - אותה ERROR. - החלפתי לסטיק אחר - אותו בעיה, כלומר זה לא הזיכרון. - החלפתי כרטיסי מסך לאחד ישן שיש ברשותי ועדיין אותו ה ERROR. - כעת אני חושד בעיקר בספק המצ'וקמק שלי, הוא ג'נרי וסוחב את המערכת שלי כבר 3.5 שנים בכבוד …

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  24. המחשב לא עולה אחרי שהדלקתי אותו בלי הסוללה.. המסך נראה פשוט שחור. בדקתי את החיבורים של המסך והם תקינים, המסך תקין (חברתי למחשב אחר והוא עובד) הלוח הוא D850GB של אינטל. המחשב לא משמיע שום קול או ציפצוף

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  25. יש לי בעייה מאוד מטרידה שאני כבר מנסה לפתור תקופה ארוכה וללא הצלחה מדובר על WIN10, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה ואני מגיע אחרי זמן מסויים מזיז את העכבר (כדי להוציא אותו ממצב שינה) לא תמיד הוא עולה ומוציא מסכים כחולים (כל פעם שגיאה אחרת ולא שגיאה אחת קבועה) ויוצא לריסטארט, לפעמים עולה תקין ולפעמים קורס. אחרי שזה קורה זה כבר נהיה שוב משחק של מזל-הכוונה שלא תמיד המחשב עולה, לפני הטעינה של הווידוס יש מסך של: loading operation system ... לפעמים הוא נתקע על המסך הזה ולפעמים גם מוציא הודעה שורה מתחת של: error loading operation system ואז שוב מתחיל משחק של ריסטרטים עד שזה באמת עולה. ממש כמו רולטה מה לא ניסיתי?!?! פירמטתי כבר כמה פעמים וזה לא עוזר, עשיתי עד…

• 34 תגובות
    • 8.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.