עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי בעיה עם הלוח אם ניסיתי להתקין צורב חדש למחשב ואחרי שחיברתי את הכונן התחילו הבעיות קודם כל כל החיבורים של הלוח אם(מקלדת, עכבר, USB, מסך) לא עובדים הייתי לי שגיאה עם החיבור של הIDE משהו no 80 conducter אז החלפתי את הכבל והשגיאה נעלמה אבל עדיין שום דבר לא עובד כבר אין לי מושג מה לעשות ניסיתי גם להוציאת את הסוללה של הCMOS וגם החלפתי אותה וזה עדיין לא עובד. הדבר היחיד שעובד על הלוח אם היה הכרטיס מסך אבל הוצאתי אותו כדי לראות אם החיבור של המסך בלוח אם עוד עובד...לא עבד היה רק את הקולות של הכונן דיסקטים ואותו דבר היה גם אחרי שחיברתי את הכל בחזרה כבר אין לי מושג מה לעשות

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by Burned,

לפני בערך שנה הDOK הפסיק לפעול.. לא שמרנו את האחריות אז לא היה מה לעשות עם זה. כשאני מחבר אותו למחשב הוא קולט אותו, ומפעיל את הלד, אך הווינדוס כותב הודעת שגיאה "התקן USB לא זוהה" יש משהו לעשות עם זה? אפשר לתקן?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  3. יש לי לפטופ לנובו YOGA שאותו אני מחבר למסך DELL ULTRA SHARP, מערכת הפעלה ווינדוס 10. במסך יש מגוון יציאות USB ואליו אני מחבר הארדיסק מקלדת ועבר. לאחרונה ההארדיסק שלי לא מזוהה במערכת (אין שום תגובה כאשר מחברים אותו ליציאת הUSB במסך). ההארדיסק עובד בכל יציאה אחרת במחשב וכמו כן התקנים אחרים של USB עובדים באותה יציאה. אני מדגיש שאני יודע בוודאות שההארדיסק יכול לעבוד ככה כי הוא כבר עבד עד לפני שבוע, בנוסף ההארדיסק תקין בוודאות. למישהו יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by mrtikit,

יש ברשותי סטיק זיכרון 256 ddr366 מה יקרה אם אני אחבר אותו למחשב שלי שעובד עם זכרונות ddr400(לוח האם תומך מ 266-400)?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by __MIKO__,

כונני התקליטורים שלי לפתע נעלמים מהאקספלורר ולא ניתן להגיע אליהם. הכונן עצמו נפתח ומקבל דיסק אבל לא מגיב . מה יכולה להיות הסיבה? p4 2.4 sp2 כונן hp rw וכונן ישן של קריאטיב .

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by AviBsH,

בס"ד שלום לכולם =] לא מצאתי כותרת יותר מתאימה אז נא לסלוח .. יש לי בעייה קטנה ומעצבנת במחשב , אני עובד איתו ואז אני שומע קריסה מההארד דיסק (רעש כזה של קריסה , אני כמעט בטוח שזה מההארד דיסק). ואז המחשב נתקע , FREEZE כזה למשך דקותיים , ואני שומע כאילו ההארד דיסק (שוב אני מאמין שזה הארד דיסק) מתחיל להתסובב מחדש ולפעול , ואז המחשב חוזר לעצמו.. האם זה יכול להיות הארד דיסק? ואם כן מה עושים?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by Veight,

מיד לאחר שפירמתתי את המחשב המחשב לא יכל להציג סרטים באיחות ותמונות באיחות כל פעם שאני מנסה להציג משהו המחשב מייד ניתקע אם אתה יכולים לעשור לי תודה רבה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by zoozoo,

שלום רב, לפני מספר ימים קרתה תופעה מוזרה במחשב. בהדלקת המחשב, במקום המצב הרגיל בו הוא מדליק את המסך ממצב סטנד-ביי, המסך נשאר במצב סטנד-ביי (למרות שכנראה המחשב ממשיך לעלות, כי שומעים את הדיסק וכו'). מייד חשדתי שיש תקלה בכרטיס המסך, אבל גם אחרי שהחלפתי אותו באחר - התופעה נשארה. מדובר במחשב ישן, ואני לא יודע אם שווה להשקיע בו בתיקון. אולי זה משהו פשוט שאני יכול לעשות לבד, או תקלה שתיקונה זול, אבל אם זה משהו יקר - אני מעדיף לא לתקן. יש רעיונות? מה אני יכול לבדוק? תודה.

9. Started by danielhr99,

שלום לכולם, אני רוצה לעשות פרמוט למחשב אבל שאני בא לבחור את הקטע בו אני בוחר איפה אני מתקין את WINDOWS אז לא מופיע לי ההרד דיסקים (בתחילת ההתקנה של ה-WINDOWS). ויש לי הרד דיסק של 320G. תמונה: http://www.fastup.co.il/images/1988107.jpg

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by מאור247,

תגידו לי מה אומרת ההודעה שבתמונה......( ומה אני צריך לעשות)...... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  11. בוקר ושבוע טוב לכולם. כמו הבחור שכאן מחשב נייד HP PAVILIONDV6000 עם כמעט אותה בעיה רק בהתקנה לגרסה 1903 בווינדוו 10. התקנת העדכון נכשלה ולאחר מכן המחשב עושה ריסטרט וקשה לו להעלות את עצמו בלי שחזור מערכת... אני מקבל את שגיאה 0xc1900130. מה ניתן לעשות? אשמח לעזרה, תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. ב"ה. אם אני רוצה להגביל הורדת קבצים למחשב של ילדים למשל, להגביל שלא יוכלו להוריד קובץ גדול מ10 מגה למחשב. האם יש אפשרות כזו? ווינדוס 7 או 10 תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by יניב51,

שלום לכולם. לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים, והבנתי שאפשר להעלות את קבצי ה MINIDUMP וככה לעלות על הבעיה... הינה הקבצים: http://UPIL.net/download.php?file=fa64cc137b2a7613a65593d0379d4eb8 מקווה שתעזרו.... קבלו עדכון: פתחתי אותם לבד, ברובם היה Probably caused by : Unknown_Image פרט לאחד מהם שבו היה: Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!NtFreeVirtualMemory+4d4 ) מה הלאה?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  14. המחשב נקנה מאייבורי והבנתי שזאת חברה דפוקה והכל שעושות קומבינה אבל חייב להיות הסבר כלשהו למה שקורה למחשב. הוא היה עם ויסטה ואז ניסיתי לפרמט ולשים 7, והמחשב נתן שגיאות כאילו הוא לא יכול לקרוא מהדיסק והתחלתי עוד התקנה. תוך כדי המשב התחיל להשמיע 'ביפ' שגיאה כשהוא עולה, ואחרי שהתקנתי 7 שוב פעםקיבלתי ממש לקראת הסוף את השגיאה הבאה: windows could not apply unattend setting during pass [offline servicing] פירמטתי שוב את המחיצה והתחלתי שוב התקנה של 7 על המחיצה השנייה, ביינתים המחשב כבר עלה עם רשימה מערכות של ויסטה, 7, ועוד 7. בהתקנה הזאת קיבלתי את אותה שגיאה בדיוק אבל בסוגריים היה כתוב משו אחר, כבר שכחתי. כשהרמתי ידיים והתקנתי מחדש ויסטה ההתקנה הייתה בלי בעיות. מה זה יכול להיות? נ…

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by dorman2,

הלוח הוא Gigabyte GA8i945P pro . צירפתי תמונה של המיקסר שבוחר את הכניסות והיציאות. כל הכניסות במיקסר תחת RECORD - אינן מאופשרות ואין אפשרות לבצע הקלטה ממיקרופון. למישהו יש מושג מה לא תקין? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by ירוחם לונג,

והבעיה היא לא בבטריה או במטען. טכנאי אמר לי שהבעיה בלוח אם בלי לפתוח את המחשב, ואף פתחתי דיון בנושא. וחיפשתי עוד באינטרנט ומצאתי שכותבים באיזה אתר שאם הלוח אם לא עובד המחשב אמור להידלק אבל לא אמורים לראות כלום, ואם כן הבעיה היא במשהו אחר. משהו יכול לעזור לי בזה? במידע מי צודק? נ.ב. האתר שממנו ראיתי שאמור להידלק לי המחשב: http://www.homecomp.co.il/computer-parts/14-sample-data-articles/95

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. המפרט של המחשב: I7 930 2.8 לוח GIGABYTE GA X58A UDR3 זכרונות: PATRIOT EXTREME 3X2 DDR3 ( pvt36g1333llk שתי סטים(12GB זיכרון) כ.מ: GTX470 קירור: מוגן 2 ספק: SEASONIC 620W שמתי סט אחד של 6GB וגם את שני הסטים ובדקתי אותם בגיקבנצ' והם מזוהים כ 533MHZ תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  18. אני מנסה להחליף דיסק ישן וקטן (3 ג"ב, FAT16, חלונות 98) שנמצא במחשב ישן (כנראה פנטיום I) בדיסק קצת יותר גדול בגודל 15 ג"ב. עשיתי cloning עם תוכנת אקרוניס של הדיסק הישן לדיסק החדש, שיניתי ל-FAT32 והגדלתי מחיצה למכסימום עם פרטישן מג'יק. הבעיה שאני מקבל הודעת Invalid Systam Disk. בביוס, בזיהוי הדיסק, יש 3 אופציות בגודל הנכון של 15 ג"ב, large ,normal ו-LBA וניסיתי את כולן. ניסיתי כמה אפשרויות ג'ימפור וגם לא עזר. הדיסק עבר בדיקות תקינות בהצלחה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  19. שלום, עד היום הכל היה בסדר. עכשיו אני נתקל בבעיה עם ההארד דיסק 320 GB WD שלמרות שהוא מחובר ל USB במחשב ונדלקת הנורה, המחשב לא מזהה אותו. צירפתי צילומים, אשמח לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gif,

היי אשמח אם מישהו ינתך בשבילי את קבצי מינידאמפ הבאים: http://www.multiupload.com/8FMU7Q1T3A ויואמר לי מה הם הגורמים למסל הכחול שהיה לי. ופתרון לבעיה. thnks

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי מאחורי המחשב חוט של אנטנה... או של כבלים אני לא בדיוק יודע.. השאלה שלי האם אני יכול לעשות שימוש בזה מבלי לקנות כרטיס טלויזיה? יענו רק לראות ערוצים 22 ו 11 ? במקרה שיש רק אנטנה או במקרה שיש כבלים לראות את הערוצים? תודה לעוזרים !!!!

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  22. שלום קיבלתי אתמול מחשב חדש. אחרי שהתקנתי את כל הדריברים ואחרי כמה וכמה resets, התקנתי את האינטרנט security ועוד דריברים. עכשיו כל פעם שאני פותח את המחשב, הוא נתקע לי על המבט הזה על הלוח אם נראה לי: (כשיש ציור - לי מצויר כזה צבע כסף ורשום platinum), כי הלוח אם הוא msi neo 4 platinum. בכל מקרה אני לא יכול לעשות כלום. לא עוזר כל כפתור שאני לוחץ. כל פעם שאני מדליק מחדש אני מגיע למסך הזה. (דרך אגב יש שם אפשרות של POST אם לוחצים <del> ועוד אפשרות... לא משנה מה אני לוחץ, המחשב נתקע שם. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף קיבלתי אותו רק אתמול. וגם הם שמו לי זיכרון 200 MHZ במקום 400. עריכה: אחרי שהוצאתי את הUSB של המודם, זה עובד. רק הרגע גיליתי זאת.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by Pavel Yasko,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב גיימינג ב7 וחצי אלף שקל. מעבד i7 6700k gtx 1070 g1 16 giga ram 250 ssd וכו', בקיצור מחשב פצצה. כשקניתי אותו והתקנתי עליו משחקים הכל עבד נפלא, כל המשחקים ההכי כבדים עבדו חלק על הגרפיקה המקסימלית. מפה לשם, היום ניסיתי לשחק שוב וכל משחק שאני נכנס אליו תקוע ממש, בקטע כזה שאי אפשר לשחק מרוב התקיעות... כמו כן אני חייב לציין שהמחשב חדש לחלוטין, שיחקתי בו אולי 12 שעות במצטבר והמחשב מכובה כל הזמן. יש למישהו רעיונות מה גרם לכך? כמו כן בדקתי את הזיכרון בעת פעולת המשחק (bf hardline) נוצלו 17 אחוז מהcpu ו32 אחוז מהזיכרון ע"י המשחק והמערכת. בעת הפעלת המשחקים לא פעלו אף תוכנות ומשחקים אחרים…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by David_Beckham,

כמה שאני יודע למה המחשבים עושים ריסטרט ... במחשב שלי אין לי מושג הטמפ' של המעבד הכל טוב .. הזיכרון הכל טוב .. וירוסים אין לי יש לי קספרסקי גם אחרי פורמט יש לי את הריסטרט הזה אם ההודעה הכחולה שאני לא יכול לצלם.. ואללה לא יודע מה הבעיה אולי תעזרו לי איכשהו.. אין לי מושג איך זה מגיע בכלל לריסטרט.. בבקשה תעזרו לי .. תראו את המפרט שלי לפני חודש קניתי חלקים חדשים לוח אם + מעבד ..

25. אתמול קניתי Sapphire HD5770 . כבר לאחר התקנת הדרייבר הרגיל מהדיסק הופיע מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט אבל לאחר מכן זה לא קרה יותר והכל עבד טוב. כשהורדתי את הדרייבר העדכני של הכרטיס מסך והתקנתי אותו, ההתקנה הלכה בסדר אולם אחריה (וכל פעם שאני מדליק את המחשב) קורסים לי דברים שונים - הסקייפ, הגאדג'טים של שולחן העבודה, הCCC ואיזה פלאגין שקוראים לו Google Talk. כשמוחקים את הדרייבר - הכל טוב. *כשאני הופך את ההתקן ללא זמין (דרך מנהל ההתקנים) ומפעיל את התוכנות ואז מחזיר את ההתקן להיות זמן - זה לא קורס* מה?מי?מו?למה?כמה?איך? תודה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.