תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
שלום, השבוע פירמטתי מחשב של חבר. במהלך הפירמוט הכל עבר בסדר (עשרות ריסטרטים...), שהוא הרכיב את המחשב אצלו בבית הוא סיפר לי שאחרי שהוא הדליק את המחשב, הוא נתקע על מסך שחור. כלומר, לא נתן אפילו את ההודעות הרגילות של הביוס ולוח האם. אחרי כיבוי אלים, הXP עבד והכל בסדר. ואז שוב, בהפעלה הבאה אותו סיפור. מה יכולה להיות הבעיה? לדעתי היא קשורה לHD, או אולי לכרטיס מסך. יש אפשרות לבדוק את זה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום היום הדלקתי את המחשב והמחשב עלה והכול בסדר כשה המסך נדלק אני רואה WINDOS 7 BUILD 7601 THIS COPY OF WINDOWS IS NOT GENUINE ואני לא יודע מזה ואיך פותרים את זה והמסך שלי שחוק ואני לא יכול לשים כלום מישהו יכול לעזור לי תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מצלמת אינטרנט usb ואין לי את הדרייבר ! אני לא יודע מאיזו חברה המצלמה אחרת לא הייתה בעיה! יש לי את מה שכתוב בהוראות היצרן אז ככה! model no:PK290 fcc id:NRPPK290 made in taiwan s/n:A0000255 אני מקוה שזה יכול לעזור!! תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפעמים כשאני נכנס לביוס המחשב פשוט קופא ומאלץ אותי לעשות ריסטרט. הבעיה קיימת אך ורק בביוס. לוח האם שברשותי P43 -ES3G של gigabyte. מה יכול לגרום לתקלה? אשמח אם תעזרו לי, תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי חלונות 8.1 לוח האם שברשותי: GA-P55A-UD3 באתר היצרן הופתעתי לראות שכל הדרייברים אינם נתמכים בחלונות 8.1 לכן השתמשתי בישום : intel driver update utility אלא שאז גילתי שכונן ה-DVD נעלם. סימן צהוב מופיע ליד marvell 91xx config ata device משום מה, גם צורב DVD חיצוני של סמסונג איננו מזוהה. הרעיון היחיד שעולה לי בראש - לנסות בכל זאת להתקין את הדרייברים של לוח האם מהאתר של GIGABYTE, למרות שהם נתמכים רק בחלונות 7 ומטה. האם זה עשוי לעבוד? אשמח לדעת אם משתמשים נוספים נתקלו בבעיה דומה, ומצאו פתרון לכך... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לחברה שלי יש לפטופ ישן שהפסיק לעבוד, אני מניח שזו איזוה בעיית חומרה. על הדסקטופ יש לה כמה קבצים שמאד חשוב לה להציל. מה הדרך הפשוט ביותר? משהו יכול לתת לינק ל-LiveUSB מומלץ? מדובר בווינדוס XP. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר המחשב הנייד מחובר לחשמל והסוללה שלו נטענה עד הסוף אז להוציא את הסוללה או להשאיר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני משער שזיכרון פגום לא יגרום לו להתקע אלא רק להציג שגיאות (והוא לא מציג שגיאות במהלך הבדיקה עד שהוא נתקע). המחשב נתקע גם במהלך עליה של ווינדוס ובמהלך ההתקנה של ווינדוס.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת Micosoft Sidewinder X6 שמחוברת למחשב עם בורד Abit AB9 Pro. המקלדת עובדת ב BIOS ואין בעיה אבל במסך של בחירת מערכת ההפעלה (Os Selection) היא לא עובדת. היא חוזרת לעבוד אחרי שהמערכת הפעלה מתחילה לעבוד יש למישהו רעיון איך לפתור את זה ? (מסיור מהיר בביוס לא מצאתי משהו רלווונטי) ---- עדכון: לא משנה, מצאתי את זה בביוס
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע התחלתי לחוות כל מיני תקלות גרפיות במשחקים (מריחות למיניהן בעיקר). לפני מספר ימים, לאחר שהפעלתי משחק קיבלתי את הודעת השגיאה הנהדרת "nvlddmkm stopped responding and has recovered". ניתן לקפוץ לכיתוב הכחול, כל השאר זה הסברים על מה עשיתי לאנשים שאולי התקלה אצלם וזה יכול לעזור גם להם... לא רלוונטי למי שאין לו את התקלה ויכול לעזור לי. חיפשתי בכל הפורומים שיכלתי למצוא (אפילו קיים אתר מיוחד בשביל התקלה www.nvlddmkm .com), התקלה הזאת בגדול אומרת "יש משהו לא בסדר במחשב שלך"... לך תחפש במה מדובר. אני רוצה לשתף אתכם בפעולות שעשיתי לפני שאני משלם סתם כסף לטכנאים בחנות שבה קניתי את המחשב... אגב, רק לשם פורמליות- זה המפרט שלי (למרות שלפי דעתי הוא לא כל כך רלו…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי רמקולים 5.1 של קרייאטיב מדגם: INSPIRE T6100 חיברתי רק את הרמקולים הימני,השמאלי,סנטר ואת הסאב. הסאב,סנטר והשמאלי עובדים מצויין... עכשיו, הימני פועל ( אור כחול, גלגלת ווליום\כיבוי-הדלקה ) אבל לא משמיע סאונד, המוכר בדק את הרמקולים בחנות והם היו תקינים לחלוטין כך שאני בטוח שאין זו בעיה ברמקול. אני בטוח ב-100% שהבעיה נמצאת במחשב אולי קשור לגבי תוכנה כלשהי... אשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי, תודה מראש..!
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מחדש SKYPE אבל כל פעם שאני מנסה להתקין קופצת לי ההודעה הזאת http://i.imgur.com/ozziZcK.jpg לחצתי OK ואז קופץ לי ההתקנה אבל עם http://i.imgur.com/mG2K18z.jpg לחצתי מסכים ההתקנה נסגרת קופצת ההודעה הראשונה לוחץ OK על ההודעה בסגנון של התמונה השנייה בקיצור הבעיה היא גם בתוכנות אחרות שאני מנסה להתקין (אבל בסוף לא הצלחתי להתקין...) תודה על העזרה (windows 8.1 64bit)
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אומנם זה לא הסורק שלי אלא של חבר שלי. אז ככה יש לו סורק HP ScanJet 2200 ולא מזמן הוא התחיל לסרוק מוזר, יש מין שני קוים אדומים באמצע הסריקה. אז חשבנו אולי זה איזה בעיה במחשב או משהו אז הלכנו אליי והתקנו את הזורק ואותו דבר.. משהו מוזר.. משהו נתקל פעם? (צירפתי את הסריקה, סריקה ריקה ללא כלום)
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול התחיל להיות על המסך בזמן משחק (america's army) לעשות לי סימנים סגולים כאלה נקודות על המסך ואז ליתקע + כל מיני מסכים כחולים למינהם. מהסיבה שלא עשיתי פירמוט שנה וחצי והמחשב היה כזה איטי איכס אמרתי שזו סיבה למסיבה לעשות פירמוט, על כן ביצעתי אותו היום בבוקר, אולם המסכים הכחולים חזרו (כל פעם מסיבה אחרת, הרצתי minidump, לכן מחקתי את כל הדריורים ושוב התקנתי אותם), שוב לא עזר, הורדתי 3rd mark03 וכבר אני רואה שמבחן הראשון כעבור כמה שניות נהיים לי ריצודים כאלה ואז בום המחשב נתקע. חוץ מכך הכול עובד חלק וכמו שמצופה ממחשב לאחר פירמוט, לכן אני חושד שמדובר בכרטיס מסך gef 6600 שכניראה החליט לצאת לגימלאות אחרי כמה חודשים, מהי לדעתכם הבעייה? *בשבוע שעבר ביום שישי הוספתי למח…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מדובר במחשב חדש שקיבלתי רק לפני כמה ימים. בהתחלה הבעיה לא הייתה, ועכשיו כשאני מריץ את המחשב אני שומע כאילו כל המאווררים נדלקים במלוא המהירות, ואז איזה צליל "טזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז" ארוך כזה, ואז המאווררים נחלשים ומהנקודה הזאת בד"כ ההרצה ממשיכה כרגיל. לפעמים הצליל המציק הזה ממשיך עד להרצת הווינדוס. למישהו יש מושג מה הולך פה?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום חברים; אז קודם כל אני מקווה שזהו הפורום הנכון לפרסם בו את ההודעה, ואם לא אז אני מתנצל מראש. וכעת לענייננו, סוף סוף הגיע העשירי לחודש---> יום המשכורת, וחלק מהשדרוג שלו אני כבר מחכה זמן רב הוא קירור למעבד; עכשיו שאלתי בת'רד נפרד והמליצו לי על הפריזר, שאותו אני מתכננן לקנות ביומיים הקרובים, והשאלה שלי היא כזו: האם צריך ידע קודם בהתקנת הקירור הנ"ל? מה צריך לעשות כשמתקינים אותו (מן הסתם לכבות את המחשב, אך מה עוד?)איזושיהם דגשים שכדאי לשים אליהם לב? האם צריך, בדומה לטייפון הראשון, לחבר מצד אחד של הלוח תמיכה לקירור? ועוד דבר, שאני בכלל לא בטוח שצריך- האם צריך לרענן את המשחה הטרמית על המעבד? והאם באה משחה עם הקירור? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום יש לי cd rw ricoh mp7163a באמצע הצריבה cd הפסיק לעבוד הנורה תמיד דולקת הכונן לא מגיב(המגירה לא נפתחת) הוצאתי את הכונן מהמחשב פתחתי את המגירה עם סיכה החזרתי את הכונן למחשב ,הכונן לא מגיב נורה תמיד דולקת מגירה לא נפתחת. משהו יודע מה הבעיה ? ואם יש תוכנה שיוכלה לבחון את הכונן. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
יש לי במחשב 3 סטיקי זיכרון של 256 מגה DDR333 כל אחד. לפני כמה ימים הוצאתי שניהם מהם ועבדתי במחשב רק עם אחד (לא משנה למה) ועכשיו שהחזרתי את השניים, הוא מזהה רק 512 מגה זיכרון (כשהוא אמור לזהות בערך 768). אם אני מוציא את אחד מהסטיקים, זה נשאר 512, ואם אני מוציא שניים כלשהם מהם זה יורד ל-256. איך זה קרה והאם יש משהו שאני יכול לעשות בביוס שיסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, החלפתי לאחרונה לוח אם, מעבד וספק, וזאת לאחר שהתברר לי שהספק ככל הנראה זייף וגרם לשריפת לוח האם והמעבד. החלפתי את שלושתם, מהבנה שככל הנראה הדבר נגרם מעומס על הספק ושהוא לא יספיק גם בהמשך. לאחר ההחלפה, החזירו לי מהחנות גם את הספק "המזייף", באריזה בצד. שאלתי היא, האם עם מחשב שצורך כמות חשמל הרבה פחות גדולה הספק יכול עדיין לעבוד? או שנגרם לו נזק כלשהו וצריך לזרוק אותו? תודה, יונתן
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב חדש עם לוח ABIT NF7 ומארז TASK 3001 ונראה לי שיש לי בעיה: אחרי כיבוי המחשב, הוא לא נדלק שוב. הדרך היחידה להדליק אותו היא לנתק את ספק הכח מהחשמל (או דרך המפסק הקטן שעליו) ולחבר חזרה ואז הוא יידלק. מה דעתכם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין ראוטר של DLINK מי שיכול לבוא אלי לאייסיקיו בבקשה, 2228030 תודה יום טוב
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יצא לי לפרמט כבר כמה פעמים את המחשב.. הוא לאחרונה עושה בעיות ויש צורך בפירמוט. הכנסתי את הדיסק הפכתי את סדר עליית המחשב שיקרא מהסידירום.. אני מפעיל ונותן לו לקרוא מהבוט. לוחץ אנטר להתקנה חדשה של הווינדוס.. הוא טוען קבצים זמן מה, ואז מודיע כי לא ניתן לבצע פירמוט/התקנה משום שהוא לא מזהה את ההארד דיסק או שהוא לא מחובר. משהו בסגנון. יכול להיות משהו בביוס? מישהו מזהה את התקלה? אשמח לעזרה..תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הוספתי תמונה. את החיבור מצד שמאל אני מזהה hdmi. למה משמש החיבור מצד ימין? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לפטופ די ישן דגם lp dell e6400 t81 פתאום הוא הפסיק לעבוד.. אחרי שסגרתי איתו פשוט לא נדלק המטען עובד(יש לו אור כחול בקצה המטען כאשר מגיע אליו זרם) אבל המחשב לא נדלק,לא נורות לא כלום ניסיתי לנתק בטריה להדליק עם ובלי ללחוץ ארוך על ההדלקה וכלום, מה ניתן לעשות ראיתי באתרים שיש מצב שספק כוח הלך,האם ניתן לדעת בוודאות? אם אלך למעבדת מחשבים בטח יקחו 200על הבדיקה ועוד מחיר על הספק ויצא 700שקל אני צודק? ניתן להחליף ספק לבד(אם זו הבעיה?) אשמח לעזרה חברים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מחבר את הכונן החיצוני למחשב הנורה של הכונן מתחילה להבהב והמחשב מזהה כניסת usb. הבעיה היא שהמחשב לא מצליח לקרוא את הכונן הנייד- לא במחשב שלי ולא במנהל הדיסקים. ניסיתי לחבר את הכונן למחשב אחר ונתקלתי באותה בעיה. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-