עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לא מזמן(שבועיים+-) קניתי כרטיס מסך חדש.. GTX 460 1G של גיגבייט... מאז שקיבלתי תכרטיס כל משחק כבש שאני נכנס אליו כגון :Call of duty 7 ' ghost sniper ישלי מעבד E8500 לוח אם P45 גיגבייט ו-4 ג'יגה DDR 2 800 MHZ הספק שלי זה crosaair 350W. ליפני זה היה לי תכרטיס 4870 ATI וחוץ מזה שהוא נשרף בגלל שהיה לו מאוור דפוק אני לא זוכר קריסות כאלה... יש מצב שהספק לא מחזיק תמערכת?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by gshhar,

יש לי הארד דיסק חדש. חיברתי אותו והמחשב מזהה חומרה חדשה אבל אני לא רואב אותו במחשב שלי. אני יודע שאני צריך ללכת למחשב שלי ואז ל-MANAGE אבל מה אני עושה אח"כ?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by alex542,

צפיתי במדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/518319-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%AA-MKV-720-1080-%D7%91%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%92%D7%91%D7%95%D7%94%D7%94-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%A6%D7%94-%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%AA-%D7%95-48HERZ ולא הצלחתי להוסיף את הפילטרים של ffdshow לנגן בהגדרות. חיפשתי פתרון כולשהו וניסיתי כמה פעם ולא עזר לבסוף מצאתי אתר ברוסית עם הורדה של הנגן עם כמה מהדברים שהייתי צריך: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2143954 הורדתי והתקנתי אבל לדעתי בהתקנה לא הגדרתי כמו שצריך ועוד אז אם מישהו יודע רוסית ומבין בעניין הזה ויכול להגיד לי איך להגדיר בהתקנה מאוד י…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by e-r-a-n,

כל פעם שאני עושה משהו, כמו לעבור בתיקייות, מקליד באיסיקיו או דברים דומים, האקספי הארור הזה מפעיל סאונד שנשמע כמו צרצור ארוך ומעצבן! איך אני מפסיק את זה?!??? למשל שעוברים בתיקייה לתיקייה שומעים מן צליל כזה חלש נכון? אז במקום זה יש לי צירצורים!!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני אך ברגע שאני סוגר את כיסוי המחשב הקשר עם המסך החיצוני נעלם. איך פורים את הבעי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום מחשב שנדלק ממצב שינה רושם reboot and Select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key בלחיצה על ENTER או ESC ההודעה חוזרת ALT+CNTRL+DELETE המחשב מאתחל ואז עולה הוינדואוס רגיל איך ניתן לפתור תקלה? תודה לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by haviv822,

יש לי מסך 24 אינצ של lg אבל הבעיה היא לא במסך, כיוון שהוא מחובר ב hdmi גם לממיר של הוט וכשאני רואה טלויזיה הכל בסדר. הבעעה היא בעצם מסך מרצד כמו שמקריבים פלאפון לטלויזיות ישנות.. משהו בסגנון.. מעין קפיצות כאלה.. הבעיה לא קבועה קוראת בעיקר בצפייה בסרטים וגלישה בדפדפן. במשחקים זה לא קורה. בהתחלה חשבתיי שזאת בעיה של הכרטיס מסך.. אבל נתתי לו 20 דקות בפורמארק ומשחקים הוא מריץ בסדר גמור וגם שלחתי אותו למעבדה ואמרו שהוא בסדר.. השאלה ממה נובעת הבעיה?מאיזה רכיב אחר?או שזו בעיה של משהו שמקרין עליו כמו עם פלאפונים וטלויזיות ישנות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by J.a.C.k,

לחבר שלי יש בעיה בהארד דיסק כל פעם כשאנחנו מתקינים וינדווס לא משנה איזה, יש דפיקה של הEXPLORER הוא כל פעם נדפק אגב יש אניטיוירוס ופיירוול יכול להיות מצב שהווירוס נמצא בבוט רקורד?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by Gimel,

יש לי מדפסת לייזר סמסונג SCX 3405F. בשבוע האחרון המחשב הפסיק לזהות אותה. היא מופיעה כהתקן USB לא מזוהה. זה ככה גם במחשב נייח וגם בנייד. זה אומר שהיא התקלקלה או שיכול להיות משהו אחר?

10. היי. בבעלותי לפטופ של HP. לא מזמן נשבר חיבור החשמל שלו וכרגע החיבור לא עובד כלל - המחשב מרוקן ולכן גם לא נדלק. מדובר על שקע שחור ועגול בצידו של הלפטופ (שוב - התקלה היא בשקע שבלפטופ עצמו). היכן מומלץ לתקן את התקלה, ומה המחירים שאתם מצפים לשלם על דבר כזה? הלכתי לנחות אחת ורצו על התיקון הפשוט הזה מחיר מופרז לחלוטין של 450 ש״ח, כמובן שלא הסכמתי. באיזור רעננה-נתניה-כפר סבא, אפשר גם הרצליה. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי דיסק קשיח SATA 2 אני רוצה לחבר דיסק קשיח נוסף IDE - מה צריך לעשות???? חיברתי את הדיסק למחשב בלי ג'מפר וכשהמחשב עולה הוא מזהה את הדיסק הראשון כ- MASTER ונותן פרוט לגביי הפירמה של הדיסק ושורה מתחת הוא רושם שיש SLAVE אבל לא רושם את הפירמה שלו, כאשר המחשב עולה אני לא רואה את הכונן החדש- לא במחשב שלי ולא ב - COMPUTER MANAGEMEN מה עוד צריך לעשות כדיי שיזהה את הדיסק???

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  12. בניתי מחשב חדש, והלוח אם הגיע עם 4 פורטים של sata. פחות 3 ממה שאני צריך. אני משתמש בsata רק בשביל כוננים מכניים (HDD) ואני רוצה להמנע ככל האפשר משימוש בpcie לצורך כך א' כי אני מעדיף להשתמש בהם לצרכים אחרים וב' כי כונן קשיח לא צריך כזה רוחב פס. מצאתי את הדבר המגוחך הזה, ואני תוהה אם זה לא הפתרון המושלם? אשמח לדעתכם.

13. Started by yakir1834,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בחיבור הפאנל ללוח אם, אני מסתבך איזה חוט הולך למה :\ זה לוח דגם P5V800-MX מצורף תמונה של אופן החיבור כמו שמוצג במדריך של הלוח, וגם תמונה של החוטים מהפאנל לוח: http://i1265.photobucket.com/albums/jj514/yakir1834/public%20share/0d7aae8d.jpg חוטים מהפאנל: http://i1265.photobucket.com/albums/jj514/yakir1834/public%20share/80459a0b.jpg הבנתי שיש חיבור "רגיל" וחיבור ,"היי דיפיניישן", כעיקרון מספיק לי חיבור רגיל, אבל אם הפאנל שלי תומך אז אשמח את החיבור השני הבנתי גם שצריך להגדיר בביוס איזה סוג חיבור, ואם יש צורך בתוכנה/דרייבר מיוחד אז תגידו תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by hwzon,

שאני מדליק את המחשב לפני שהיונדוס עולה זה כותב לי שחסר קובץ מסויים במערכת העפלה שהוא נהרס אחר כך זה נותן לי עצה של לתקן את זה דרך הדיסק של וינדוס ניסיתי ושלחצתי על תיקון דרךהדיסק זה רשם לי שהמערכת לא מזהה קונן קשיח שמוחובר למחשב הוצאתי את הקונן בדקתי חיבורים ובכל זאת לא עובד לי .תודה לעונים מראש מה עליי לעשות!

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by mz155,

כשאני רואה סרטים בBSplayer, אחרי בערך רבע שעה, קורה אחד משני דברים: 1. יש מסך כחול שאומר שהחומרה לא הותקנה כמו שצריך ואז הוא מפעיל את המחשב מחדש 2. הסרט הופך להיות שחור וכתוב שהדרייבר הפסיק לפעול וחזר לפעול שוב (כתוב שהקובץ הזה nvlddmkm) חשוב לציין שהמחשב חדש, נקנה לפני שבועיים. הדרייבר של הכרטיס מסך הוא הכי מעודכן שיש (האתר של nvidia) והמחשב רץ על ויסטה.. תודה לעוזרים mz155

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  16. שלום אשמח לעזרתכם לפני שאני מוציא כסף סתם יש לי מחשב בן 3.5 שנים בערך. מצורף המפרט לפני קרוב לחצי שנה קניתי כרטיס מסך חדש לאחר שהמחשב עשה ריסטרטים ללא הפסקה והמסקנה הייתה שמדובר בכרטיס מסך. לפני כחודשיים החלה בעייה חדשה שמתרחשת לפעמים בעיקר בזמן משחק. המחשב נתקע על מסך בצבע אחיד מסויים עם פסים. הסאונד ממשיך לכמה שניות ואז נתקע על ביט מסויים. לקחתי את הכרטיס מסך לבדיקה ב- KSP (באחריות) והם אמרו שהוא תקין. בשבוע הראשון אחרי שהכרטיס מסך חזר לא היה בעיות כלל. ואז הבעייה חזרה מידי פעם בזמן משחק הוא נתקע על מסך בצע אחיד רנדומלי (בלי פסים כבר) וביט סאנוד תקוע. האם התסמינים מתאימים לבעיה של ספק כוח (יש לי 450W והדרישה לכרטיס מסך היא 500W)? יש לכם ר…

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. היי. כמו שבטח הבנתם מהכותרת יש לי בעיה. בשבוע האחרון אני עובד על המחשב הרבה לא כיביתי אפילו פעם אחת אותו ולפני איזה ארבעה ימים הוא התחיל לעשות לי ככה: אני עובד איזה חצי שעה על המחשב, ברגע שאני מתחיל כמה תוכניות ביחד וכאילו מעמיס עליו אז ישר נתקע ואז קופץ מסך כחול שלא הבנתי כל כך מה רשום. רשום אבל משהו על זה שהמחשב צריך להיכבות בשביל שלא ייגרם נזק ושזה משהו שקשור לזכרון. בכל מקרה, אין לי ניסיון בגרוש בדברים האלה אבל יכול להיות שפשוט לא כיביתי הרבה זמן אז זה מתחמם או משהו וזה לא עובד טוב ופשוט כדאי לי לכבות את המחשב לכמה שעות שזה יתקרר? במקרה שלא, זה המפרט שלי: INTEL PENTIUM D 950 (ליבה כפולה 28) 1024 RAM GeForce 7300GS מחכה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by saar2,

החלפתי לאחרונה ספק במחשב ומאז יש לי הפסקות חשמל פעם ביום יומיים , המחשב מחובר לאל פסק (למקרה שזה משנה) . השאלה שלי האם ספק יכול לגרום להפסקת חשמל ?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by shat,

אני מתקין ווינדוס XP פרו עכשיו יש לי הארד דיסק 160 גיגה של W.D SATA2 שמעתי שצריך להתקין איזה דרייברים בגלל שזה SATA2 או שזה בסדר להתקין רגיל ולחלק את זה גמגיעים לזה בהתקנה? זה מחשב חדש

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by cocooi,

יש לי כרטיס רשת שמפיל לי את הווינדוס כשמחברים אותו הסוג שלו : כרטיס רשת TP-Link TL-WN821N אין לו עדיין שנה ויש לו עבר קצת בעייתי חצי שנה הוא דפק לאחמ"כ הדריוור עשה בעיות מחקנו והתקנו מחדש והוא הסתדר שלשום שוב עשה צרות עוד פעם הותקן דריוור ונרגע העסק ואתמול הוא הפיל את החלונות כל פעם שחיברתי (אם זה עוזר יש לי חלונות XP ) :s05: :s05: :s05:

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by mosh008,

זה קרה..גם לי הארדיסק 500GB WD בן כשנה .. גוסס.. החדשות הטובות -הרב מגובה.. הפחות טובות - לא ברור מה לא.. ההארדיסק היה מחולק לשני פרטישנים (רציתי לשמור לחוד את התוכניות ואת ה דאטה ושבדיעבד הבנתי שזה לא משנה כלכך). כנראה שחלק מה DATA לא מגובה לגמריי.. התופעה התחילה בזה שה XP לא עלה.. וניסיתי לעשות RECOVERY ואף התקנה מחדש ל XP.. אבל לא הצלחתי עד שקיבלתי מסך כחול. לקחתי את זה לטכנאי המעבדה ממנה קניתי את המחשב, שאמר - "אין בעיה הדיסק באחריות" יופי.. אבל ה דאטה? בקיצור - כרגע הסטטוס הוא שחיברתי את הדיסק חיצונית דרך USB למחשב. פעם ביום אני מצליח לעלות ולראות את הספריות לדקה אבל לא מצליח להכנס לקבצים ולהעתיקם כי הוא שובק חיים לאחר כמה שניות. המליצו לי "להקפיא" את ההארדיסק מכוסה…

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  22. היי חבר'ה אז ככה: חיברתי את הHD לבד בPRI MASTER ואת הצורב DVD בתור SEC MASTER, ואת הASUS DVD בתור SEC SLAVE... במצב הזה המחשב עלה הכל כביכול טוב ויפה, אך ברגע שניסיתי להיכנס לקובץ בדיסק דרך הצורב זה נתקע וכשניסיתי להעתיק להרד דיסק זה נתן שגיאה של I\O. חיברתי את הצורב DVD לבד ואז הכל היה בסדר, ועכשיו חיברתי את הצורב כSLAVE ואת הASUS כMASTER וזה גם עובד. אך ברגע שאני מעתיק את הקבצים מהדיסק דרך הצורב להרד דיסק זה ממש מאיט את ההרד דיסק וגם מעתיק לאט. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  23. יש לי אחריות אליו ואני רוצה לדעת לפני שאני שולח שלא יהיה סתם הבעיה היא שאחרי שהכרטיס עובד במאמץ כמה שעות (שעתיים שלוש בערך) הוא מפסיק להגיב, התצוגה במחשב וקורסת ולפעמיים גם אני מקבל את המסך הכחול של הקריסה חשבתי שאולי משהו בתוכנה דפוק אז פירמטתי את המחשב ואבל הבעיה ממשיכה אז אני די בטוח שזה משהו בכרטיס מסך עצמו עכשיו שמעתי שיש תוכנות שבודקות את הפעולה של הכרטיס מסך עצמו בזמן מאמץ אז הייתי רוצה לבדוק אז זה כדי להיות בטוח שזה באמת בעיה בכרטיס עצמו או שאולי אתם מכירים דרך יותר טובה לבדוק את זה אני אשמח מפרט המחשב: Win7 64 Bit 4GM RAM Sapphire ATI 7870XT 2GB With Boost Intel 3470 Quad Core i5 Gigabyte GA-B75M-D2V Retail Seagate 1TB 3.5" Sata3 7200 64MB Seasonic PSU 500W Activ…

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  24. לוח אם תקול יכול לפגוע בתמונה במשחקים? יכול לגרום לריצודים וארטיפקטים? בלי קשר לכרטיס מסך, אם לוח אם תקול הוא יכול לגרום לבעיות האלה? ^

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by Miros,

אחריי פירמוט.... היה גם נתקע פתאום המחשב אבל ניקתי מאווררים ועכשיו רק ריסטים... והמחשב לא על מעלות גבוהות בכלל... אוף למה?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.