תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
ראיתי מבחני ביצועים על מערכת דומה לשלי על gta v והביצועים שלי לא טובים, סביב 40 fps בנהיגה. המליצו פה להעלות עדיפות במנהל משימות, ואז ראיתי שאני על 80% ניצול כח, נראה לי קצת גבוה... אני מיזמתי לא צריך כלום פועל ברקע, חוץ מאנטי וירוס והמשחק שאני משחק בו כרגע... המצב הזה תקין? איך משפרים את זה? תודה רבה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה שהיא שכל פעם שאני מפעל מחדש את מחשב במסך השחור רושם לי את זה http://img413.imageshack.us/my.php?image=dsc00751qd6.jpg pri slave hard disk: s.m.a.r.t. status bad' backup and replace press F1 to resume מה זה אומר ואך אני פותר את בעיה??? תודה תודה תודה מאלכס!!!
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום הבוקר הדלקתי את מחשב הוא רושם לי שמאוורר של מעבד לא עובד אחרי שפתחתי את מחשב וראיתי גם שאחד ממאווררים של כרטיס מסך גם לא עובד אחרי שניקיתי את מחשב ושחקתי קצת מאווררים הם חזור לעבוד. השאלה שלי האם זה הספק כוח שגרם לזה או משהו אחר???
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. הגרסה של הPS2 שלי זה 39004 הרגיל ושאלתי לגבי צ'יפ ובחנות (לשם שינוי) לא המליצו לי לקנות כי זה יכול להרוס את העינית.. אז ככה.. המכשיר שלי כבר אצלי בבית 3 שנים והוא אמר לי שגם בלי צ'יפ העינית המכשיר לא יחזיק עוד שנה. ושמעתי שתיקון עינית עולה 600 שקל והצ'יפ עצמו 400. אם זה יהרס אני לא מתכוון לקנות עוד PS2 אז מה אתם ממליצים לי לעשות? האם כדי לי לבנות צ'יפ או בכלל מה לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה במחשב. אחרי עבודה של בערך 10 דקות, העכבר נתקע. חיברתי מחדש את העכבר (בUSB) והוא עדין לא עבד. ניסיתי עכבר אחר וגם לא מגיב. עשיתי ריסט -> לא מגיב. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,חלקכם אולי זוכרים שהיתה לי בעיה דומה עם המחשב בפעם הקודמת שסודרה ע"י מחיקת הדריברים של המדפסת. הבעיה היתה שהעכבר היה נתקע לכמה שניות וכל המחשב היה קופא איתו ומשתחרר,ולפעמים העכבר היה קופא לדקה~ ואחרי דקה המחשב היה משתחרר והעכבר לא,ז"א שהוא פשוט היה נשאר באותה נקודה בלי שום כוונה נראית לעין לזוז,ובפעמים אחרות הכל פשוט נתקע ולא השתחרר! הבעיה שוב חזרה,אפילו גרוע מקודם,כי הפעם אין לי מה להאשים,פעם קודמת שזה היה קורה,התפריט של הAlt+Ctrl+Del היה עולה ומראה לי שהקובץ Msgrv32 הפסיק להגיב,הפעם זה לא קורה,הקובץ הזה אפילו לא נמצא ברשימה הפעם! מה יכול לגרום לפאקינג האנגים הללו שוב? ואיך אפשר לסדר את פעם אחת ולתמיד? (אולי פירמוט?) ד"א הבעיה מתרחשת גם ללא האוברקלוקינג שעשיתי על …
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב נייד חדש lenovo ideapad g580 התקנתי עליו ווינדוס 7 ואת כל הדרייברים והכל עובד חוץ מהעכבר למישהו יש פיתרון מה לעשות? התקנתי מחדש את הדרייבר שלו וזה לא עזר
-
- 23 תגובות
- 20.9k צפיות
-
-
בעיה במחשב נייד asus g550jk cn367h העכבר המקורי של המחשב שהוא עם כבל {לא אלחוטי} מראה שהוא מחובר, הdpi שלו עובד והכל אבל הוא לא זז מישהו יודע מה אפשר לעשות לגבי זה ? דרך אגב זה קרה לי גם עם עכבר בלוטוט הוא התחבר אבל לא זז. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
העבר שלי דולק גם כאשר אני מכבה את המחשב, לפי מה שאני יודע אם אני יודע נכון אפשר לשנות את זה דרך הביוס הלוח אם k8ns 939 האם זה באמת דרך הלוח ?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, השיגעון התחיל לפני כחצי שעה. העכבר שלי קפא על המסך. בהתחלה חשבתי שכל המחשב נתקע אבל הכל המשיך לעבוד כולל המקלדת (גם היא וגם העכבר משדרות למקלט אלחוטי שמתחבר לכניסת יו-אס-בי) אז עשיתי ריסט למחשב. המחשב עלה והעכבר עדיין היה תקוע וכל השאר עבד. ניסיתי להחליף כניסת USB אבל זה לא עזר. הוצאתי את הסוללות מהעכבר לכמה שניות, החזרתי אותן ועשיתי איפוס בין המקלט לעכבר (יש כפתור כזה על שניהם) - העכבר עובד... ושוב נתקע אחרי 5 דקות. עשיתי את התהליך שוב ושוב העכבר חזר לחיים רק בשביל להתקע אחרי כמה דקות שוב. מה לעשות? אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזו... תודה רבה! ~עדכון!~ מצאתי מה גורם לו להתקע - ברגע שאני מגלגל את הגלגלת (הכפתור האמצעי) העכבר נתקע... מה עושים במצב כזה? ~עדכון2~ זאת לא הגל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העכבר המובנה שמחשב הנייד שלי (compaq armada m700) הפסיק פתאום לעבוד. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני אוכל לתקן אותה? תודה מראש למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
עכבר אלחוטי של A4tech, דגם RFSOP-35A. הוא אצלי כבר מעל שנה (קיבלתי אותו משומש מקרוב משפחה), ולא עשה עד עכשיו שום בעיות. בשבוע האחרון הוא מתחיל ממש לעלות לי על העצבים: מרגע עלית המחשב הוא עובד טוב והכל, ולאחר איזשהו פרק זמן (יכול להיות דקה ויכול להיות 3 שעות), הוא פשוט מפסיק להגיב. זה יכול להיות שסתם הסמן פתאום לא זז, ויכול לקרות אפילו באמצע גרירה - ואז האוביקט הנגרר פשוט נשאר תלוי באמצע הדרך... מרגע שהוא נתקע - כלום לא עוזר. ניסיתי להחליף בין 2 הערוצים שהוא פועל עליהם (בעכבר ובמקלט), ניסיתי לחבר אותו לטעינה דרך החיבור של העכבר ישירות ל-USB (העכבר בא עם כבל שמחבר אותו ל-USB, ואז הוא הופך לעכבר חוטי לכל דבר - יכול לפעול עם/בלי סוללות). הבעיה היא לא בסוללות - קודם כל הס…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה, קניתי מחשב חדש, התקנתי וינדוס 7 מקורי על המחשב והתקנתי דרייברים של הלוח אם, באמצע ההתקנה המקלדת והעכבר הפסיקו לעבוד (בביוס הם עובדים וברגע שהוינדוס עולה הם מפסיקים לעבוד), מה אפשר לעשות? אי אפשר להשתמש במחשב. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי בטוח שהוא כבר ישן אז קניתי חדש וראיתי שהתופעה חוזרת, כאילו קשה למחשב להתמודד עם פעולה ככ פשוטה, לא יודע מה קורה אשמח לעזרה.
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כפי שהבנתם מהכותרת,כשאני נכנס למשחק כלשהו העבר והתצוגה זזים בקפיצות קטנות בעיה חמורה..תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
העכבר זז לאט במשחקים מסוימים עכבר של a4tech אופטי יש למישהו מושג מזה? p4 1.7 512 ram win xp g force 64m כל הדריברים עודכנו.מליון תודות לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. פתאום הפסיק לי העכבר לזוז. החלפתי אותו, שיניתי חיבור - ושום דבר לא עזר. נכנסתי במאמץ רב למנל ההתקנים וגיליתי שאין התקן עכבר - פשוט נעלם. מה אני עושה ? איך בכלל דבר כזה קורה ? האם זה יכול לקרות מווירוס ? תודה הרבה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדשה פה ואני מקווה שתעזרו לי בדחיפות כי אני חושבת שאני משתגעת... זה כבר כמה ימים העכבר עושה לי בעיות. אתמול היו עוד כמה שעות שהוא עבד ואחכ הוא נתקע ומאז הוא לא זז... ככה הסיפור התחיל לפני שלושה ימים העכבר לא זז. לפעמים המחשב מזהה אותו והוא מוגדר ולפעמים המחשב כאילו העכבר לא מוגדר (בחומרה לא כתוב כלום)...לפי קריזות..לא יודעת מה קרה אתמול העכבר עבד בסדר עד שנתקע ומאז בכלל הוא לא זז...דרך אגב גם כשהמחשב כביכול זיהה אותו כמוגדר העכבר עדיין לא זז... החיבורים בסדר (עובדה שהוא הפסיק לעבוד ואז חזר ואז שוב הפסיק). ניסיתי להחליף עכבר גם לא עוזר. הרצתי ניקוי וירוסים והרצתי גם אנטי ספיוור והכל נקי ועדיין העכבר לא עובד. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אבל המחשב לא מצליח לשחזר…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והעכבר הפסיק להגיב , החלפתי גם ל 2 עכברים אחרים שגם הם לא עבדו בנוסף החלפתי גם את שקעי הUSB ופירמטתי את המחשב ושום דבר לא עוזר .יש לציין שהעכבר נדלק (מקבל מתח) אבל משום מה הוא לא מגיב ץבנוסף גם התקנתי לו את הדרייבר שקיבלתי איתו ועדיין כלום. מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה הזוץ תודה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן בבית פנטיום 4 3.0GHZ, לוח אם P4P800 SE. כשאני מחבר איזשהו עכבר, לא משנה איזה, המחשב מזהה לי אותו ומתקין אותו, אך כאשר אני מנסה להזיז אותו הוא לא מגיב. ניסיתי כמה עכברים (שעובדים בשני מחשבים אחרים), עדכנתי BIOS (לא נראה לי שקשור, אך בכל זאת). כשאני נכנס ללוח הבקרה למאפייני העכבר, בכרטיסיית "חומרה" אין שום חומרה שמופיעה שם, למרות שב"מנהל ההתקנים" הוא כן מופיע!!!! מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייי לכולם, יש לי בעיה כזאת : לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, ולא יודע מתי ואיפה זה התחיל אבל רק אתמול הבחנתי בזה שהעכבר לא מתכבה (אופטי) כשמכבים את המחשב , אין לי מושג איפה הבעיה בעכבר או בלוח (הוא חדש לגמרי הלוח אם) אולי לפרמט ? מישהו יכול לעזור לי אולי ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכבר intelimouse 4 explorer של מיקרוסופט, בזמן האחרון הכפתור השמאלי התחיל לעבוד בצורה ממש קשה, אני צריך ללחוץ יחסית חזק בשביל לתפעל אותו. בנוסף גלגל הגלילה הפסיק לעבוד לחלוטין. יש איזושהי דרך לפתוח את העכבר הזה לראות מה הבעיה? אני לא מצליח לפתוח (אין לו ברגים) ואני מפחד לשבור משהו.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
פתאום העכבר לא עובד ניסיתי להתקין את הדרייבר של העכבר מחדש ולזה עדיין לא עובד מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, באמצע הפעילות שלי במשחב העכבר החליט להפסיק לפעול , בצורה פתאומית העכבר שלי זה microsoft wirellss שמתחבר דרך USB העכבר לא כולכך ישן משהו כמו חצי שנה... ניתקתי את ה-USB חיברתי מחדש, חיברתי במקום אחר את ה-USB איכשהו התקנתי את הדרייברים מחדש (של הווינדוס, אין לי דיסק) כיבתי את המחשב... ניסתי כל דבר שאני יודע, מה דעתכם ואיך אפשר לעזור...
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-