עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום אני רכשתי מחשב חדש לפני כמה חודשים, מפרט המחשב : Albatron nvidia GeForce 8800GT 512MB - כרטיס מסך 2GB RAM - XMS2 - Corsair - זכרונות GA-P35-DS3L - לוח אם Intel C2D 2.66GHz - מעבד LG 226-WTQ - מסך WesternDigital 320AAKS - דיסק קשיח מארז כולל ספק - COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT אנא קראו את הכל - אוקיי, אז בעייתי היא כך - לאחרונה המחשב היווה לי בעיות, אני משחק במשחק World of Warcraft ולפעמים המחשב נתקע ל5 שניות וחוזר, אבל אני לא חושב שזה קשור למחשב... לפעמים המשחק נתקע לגמרי ואי אפשר לזוז, מדי פעם ב5 שניות האלה אני מצליח להוריד את המשחק למטה ע"י Alt+Tab ואז המחשב חוזר לתפקד כמו שצריך אבל שזה מגיע לתקיעות הגדולות אני חייב לכבות ולהדליק את המחשב. בקשר לבעיה האמיתית- מדי פ…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. היי, יש לי ולחבר שלי את אותה הבעיה: במשחקים כבדים לאחר משחק של כחצי שעה המחשב נתקע או נכבה. זה קורה בהרבע משחקים והמחשבים שלנו כאלה: 1. AMD X2 5400 GGIGABYTE ‏MA78GM-S2H 2GB OCZ 800MHZ GIGABYTE HD 3870 512MB WINDOWS XP SP2 WD320GB 2. AMD X3 8450 GGIGABYTE ‏MA78GM-S2H 4GB OCZ 1066MHZ GIGABYTE HD4850 WINDOWS VISTA SP1 2XWD250GB, WD500GB שמעתי שאולי יש מצב שהבעיה היא מעבדי AMD!! זה נכון? עם לא מה יחולה להיות הבעיה, הדבר הייחיד שמשוטף הוא הלוח אם?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by fog,

המפרט שלי מימין כשאני משחק במשחק כבד כמו Crysis יש זמנים ארוכים של טעינה, המשחק נתקע לעתים קרובות אך כאשר הוא עובד הגרפיקה מצויינת זה הביא אותי לחשוב שיכול להיות שהמעבד יוצר צוואר בקבוק. אני צודק?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  4. Started by kk_kk,

לפני שבוע המחשב נכבה, ומסרב להידלק . חברתי את החוט הירוק עם השחור בספק והמחשב נדלק אחרי 3 ימים המחשב נכבה, חזרתי על אותו סיפור והמחשב נדלק אחרי 3 ימים המחשב נכבה ! מהי הבעיה בדיוק ? בדקתי את הטמפרטורה והיא נראתה נורמלית (למעבד, כרטיס מסך, הרדיסק )- אין שינוי במה שהיה קודם הערה : המחשב עובד כל היממה מבלי לכבות אותו (רק אם יש הפסקת חשמל הוא לא נדלק) ספק שלי 450W כרטיס מסך 7300Gt הרדיסק 250 רגיל ומעבד 65 נמ' ולא יותר

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Naor1,

קניתי מחשב חדש , התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אמ [ הכרטיס קול מובנה ] וזה אומר לי שאין לי כרטיס קול, אין בקרת עוצמה ולא כלום ! גם כשאני נכנס למשחקים , GTA וכל מיני אז אי אפשר להיכנס בגלל שאין כרטיס קול , ממה יכולה לנבוע הבעיה ? ואיך אני יכול לפתור אותה ?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by aracer,

שלום, יש לי בעיה במחשב(נייד) עם עליית המחשב הוא עושה מסך כחול ועושה ריסטרת ונישאר במעגל כזה.. המחשב חדש ואין עליו וירוס בטוח זה מחשב שהייתה איתו בעיות כאלה מהיום הראשון והוא הוחזר כמה פעמיים ובכל זאת אני רוצה לדעת עם יש משהו שאני יוכל לעשות כי אין לי כוח להם יותר. דרך אגב הוא כן עולה במצב בטוח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by Amit Bar,

היום בבוקר המחשב שלי כבה ואז הוא מסרב להידלק... למרות שיש לי ידע ממוצע בכל הקשור לחומרה, פתחתי בניסיון לחפש משהו שרוף, אבל הכל ניראה לי תקין... על הדרך ניקיתי אותו לחלוטין מאבק (אולי פיתרון יותר פסיכולוגי ממעשי), אבל עדיין המחשב לא מצליח להידלק. אולי משהו נוסף שיעזור לכם לעזור לי, כשהמחשב היה פתוח וחיברתי את הספק בניסיון להדליקו נישמע צליל מוזר וחלש (לא צפצוף), והמאוור האחורי זז סנטימטר או שתיים... תודה מראש!!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. איך ניתן לדעת אם הבעיה במחשב הם הזכרונות? (זו שאלה כללית, אין לי כרגע בעיה ספציפית) אם המחשב נדלק ןכעבור כמה שניות (5+) הוא נכבה ספונטנית מעצמו (בין אם הוא הגיע למערכת ההפעלה ובין אם לא) על מה מעידה התקלה? האם הבעיה בספק הכח של המחשב? אם ישנה בעיה בספק הכח של המחשב, המחשב ידלק בכלל? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by jackhammer,

פעם ראשונה מזה הרבה זמן שהוא שולח לי BSOD שיחקתי אובליביון ופתאום הוא קפא לגמרי אחרי איזה 3-4 דקות של קיפאון הוא מתכווץ לשולחן עבודה ומראה לי שגיאה של שלח/אל תשלח של ה MSN אני לוחץ CTRL+ALT+DEL אחרי שנה יוצא לי שגיאה שמנהל המשימות לא יכול היה להפתח אני לוחץ אוקי ועוד פעם הוא קפא אחרי איזה עוד 2-3 דקות BSOD אחרי הריסט אני בוחר בתפריט של ש GRUB את האפשרות של ווינדוס והוא שולח לי איזה שגיאה שם נמאס לי אז הוצאתי את הדיסק של לינוקס ועשיתי FIXBOOT עכשיו הסתדר הווינדוס (בנתיים, מי יודע מתי יבוא עוד איזה BSOD נחמד) מישהו יודע ממה יכולה לבוא הבעיה?

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by moshe20,

שלום אני לא יודע אם זה בעיית חומרה או תוכנה אז אני מפרסם פה. אני מנסה להפעיל משחק רשת בשם Shaiya וגם A3 אבל המשחק נתקע לי בגעה למשסך החיבור והכל נתקע גם הווינדוס . המחשב לאחר פירמוט התקנתי את הדרייבר מהאתר פה וגם את הדירקטקס ועדיין העיה לא נפתרה פרטי המחשב לפי קובץ הDxDiag System Information ------------------ Time of this report: 7/23/2008, 23:14:35 Machine name: MOSHE-98CC2092E Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: System manufacturer System Model: System Product Name BIOS: BIOS Date: 08/10/06 14:20:49 Ver: 08.00.12 …

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by nishma2,

שלום כולם יש לי מחשב שנוטה להכבות מעצמו, נתחיל בזה שכל המאווררים עובדים ותקינים, נמשיך בזה שהכיבויים ללא כל רצף הגיוני (לא קורה לאחר זמן מה שהמחשב דלוק, יכול להיות שבוע שלם ללא כיבוי, ויכול להיות כיבוי כל חמש דקות או חצי שעה) מה שגורם לי לחשוד בספק עצמו, או רכיב כלשהוא שמקצר. האם ההמלצה המיידית תיהיה להחליף ספק קודם כל בשביל לבדוק את הנושא הזה? לנתק זכרונות אחד אחד.. ? מה נראה הגיוני לנסות? בנוגע ללוח האם - בדקתי את הקבלים והם תקינים , יכול להיות שזה משהו אחר בנוגע ללוח ? תודה רבה -אדם.

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by Freaky Styley,

אהלן.. קודם כל, אני לא מבין כ"כ במחשבים, אז בבקשה דברו איתי במושגים של פשוטי העם.. בזמן האחרון, בימים שהמנקה היתה באה לנקות את החדר, ברגע שהייתי מזיז קצת פיסית את המחשב אז הוא היה נכבה ולא נדלק, ואז הוצאתי את הכאבל של החשמל, חיברתי אותו שוב, והכל היה בסדר. היום המנקה לא באה, אבל כשהזזתי קצת את המחשב הוא נכבה שוב, רק שהפעם המצב לא חזר לקדמותו.. כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי מסך שמוצגות אפשרויות לדרך שבה אני רוצה להעלות את מערכת ההפעלה (Start Windows Normally, Safe Mode וכו'..), ובכל דרך שאני לא בוחר, כמה שניות אחרי שמופיע שהסמל של ווינדוס (שמופיע בד"כ כלל לפני שהמערכת עולה) המחשב עושה ריסט בעצמו והכל מתחיל מההתחלה..ומגיע שוב לאותה נקודה ושוב ריסט...ושוב ריסט..ושו…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by eyal00,

התקנתי את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי ואני מקבל מסכים כחולים. במסכים הכחולים מוזכר השם ATI הטמפ' תקינה 40 מעלות. המסכים הכחולים מגיעים ישר שהמחשב מגיע לשולחן עבודה. מפרט Q9300 GIGABYTE EP45 DS3R 2X1 MUSHKIN 800MHZ CLUB 3D HD4850 512MB SEAGATE 500GB

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by Paci,

קניתי צורב DVD ואני רוצה להוסיף אותו למחשב. עכשיו ביררתי וצריך לחבר את הIDE , ג'מפר, אודיו לפעמים וPOWER יש גם יש לי כבר כונן במחשב ופתחתי את המחשב וראיתי שהכונן מחובר רק לכבל IDE ו לכבל של POWER . הכונן שקניתי בא בלי שום כבלים סתם ככונן אז יש דרך להוסיף אותו עכשיו? או שצריך לקנות כבל IDE אחר והאם צריך לג'מפר את שניהם או רק את החדש? או שבכלל כדאי להחליף וזהו. תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by eli_t,

שלום לכולם, משם מה היציאות הקדמיות של האודיו שלי לא עובדות, לא המיקרופון ולא האוזניות. המחשב פשוט לא מזהה כלום כשאני מחבר לשם משהו. ה USB הקדמי כן עובד... יש למישהו מושג מה אפשר לעשות ? אגב, המחשב די חדש, נקנה לפני שלושה שבועות.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by Anz,

איפה המתג שמאפס את הביוס מהאוברקלוק? דחוף מאוד תעזרו לי בבקשה בלוח אם של ASUS דגם P5SD2-X

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  17. כותרת והנה תמונה http://www.siz.co.il/my.php?file=zgzoxzje0mtq.jpg

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  18. אוקי תראו.. לפני שבוע וחצי בערך קניתי מחשב חדש ואיתו 4850 CF עכשיו הבעיה היא.. הוא לא נותן לי ביצועים! ב3DMARK קיבלתי רק 14000 ! יש לי מעבד E8400 4 גיג'ה זכרון... הא ולוח X48 שתומך בצורה מלאה בCrossFire במשחקים כבדים הוא לא נותן לי ביצועים ואפילו נתקע והרבה, רואים שמשהו לא בסדר! אני כבר מיואש אני באמת לא יודע מה לעשות.. ניסיתי דרייברים ניסיתי הכל... הורדתי את הדרייבר הכי חדש 8.7 אבל זה לא עזר בגרוש.. אולי בגלל שהתקנתי מלא דרייברים מבלי למחוק? יכול להיות יש לי איזה בעיה בוינדוס? כדאי לפרמט ואז להתקין ישר את ה8.7? אולי זאת בעית חומרה? אנשים תעזרו לי בבקשה אני לא יודע כבר מה לעשות :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by or2077,

יש לי בעיה רצינית כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא רואים שום דבר על המסך ואז המחשב מצפצף ונכבה, פתחתי אותו ואז הדלקתי והדבר היחיד שראיתי זה שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד תודה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  20. היי אני כותב מחבר מכיוון שאני לא יכול להעלות את הווינדוס!! גלשתי באינטרנט ופתאום המחשב נתקע אז כיביתי והדלקתי אותו ואז הופיעה לי השגיאה : "Disk Boot Failure insert system disk and prees enter" מה אני עושה מפה בכדי להעלות שוב את הווינדוס?? (דרך אגב זה ווינדוס ויסטה) תודה...

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  21. שלום לכולם! כשאני מפעיל את המחשב אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: (למקרה שהכיתוב בתמונה לא ברור, רשום: OS not installed Insert OS setup disk and press any key ) יש לציין כי כשאני לוחץ על אנטר אז זה עולה לWINDOWS. מה זה אומר? ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה ושבוע טוב!!

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by SweetDeath,

אוקיי הנה ההיסטוריה שלי עם מיקרופונים. לפי כמה חודשים קניתי מיקרופון, בהתחלה לא עבד אז עזבתי אותו, ואז ניסיתי לחבר אותו מתישהו לחיבור הקדמי, לא האחורי וזה הסתדר. לא הבנתי למה שם זה עבד, אבל מה שבטוח לא עניין אותי. לפני חודש בערך המיקרופון נשבר ורק עכשיו לפני כמה רגעים קניתי אוזניות עם מיקרופון. עכשיו אני מנסה לחבר אותו למחשב והוא לא עובד, גם מקדימה גם מאחורה. יש עצות? :ם כי אני לא מבין בדברים האלה.

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  23. הכל בכותרת. כרטיס הרשת המובנה בלוח לא פועל. ה'אור' שאמור להדלק עם קבלת מידע לא נדלק, הראוטר לא מציג חיבור, בהכנסת הדיסק דרייברים הרשת לא מזוהה, וכמובן שאין אינטרנט. מה אפשר לעשות? (עלול ליהיות נזק פיזי כלשהו.) גיא.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, ברשותי מחשב ישן פנטיום III עם כרטיס מסך nvidia 32MB. בימים האחרונים אני שם לב לרעידות או רעשים כאלה שמלווים בקול "ויש"במסך. שמתי לב שזה קורה בחצי שעה הראשונה של ההפעלה לרוב. שאילתי היא: מה מקור הבעיה, המסך או כרטיס המסך? יש לציין שהמסך הוא 17" MAG FD785 .

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by TearecioNN-,

המפרט שלי : Q6600 ASUS P5K-E CORSAIR 2GB 800MHZ CL4 3870X2 ENERMAX NOISETAKER 485W WD 250GBAAKS אני מדליק את המחשב ופשוט אין POST. ניסיתי לעדכן ביוס וניסיתי לג'אמפר וזה לא עוזר... אם אני מג'מפר אז המחשב נדלק אבל אם אני מכבה אותו שוב אז הוא לא מקבל POST שוב. אם זה עוזר ניסיתי לחבר דיסק קשיח ישן של 80GB והמחשב מקבל POST והכל... איך אני מסדר?[br]פורסם בתאריך: 21.07.2008 בשעה 02:17:27

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים