תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
המחשב בתקופה האחרונה, מידי פעם ובעיקר במשחקים קורס. ניתקתי את הדיסק והמחשב עבד בצורה תקינה (מערכת ההפעלה לא מותקנת על דיסק זה) הורדתי את HDTUNE ומצ"ב התוצאות. הדיסק הלך?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש וניסיתי להתקין עליו WIN7 מדיסק און קי. השתמשתי בתוכנה של מיקרוסופט והעברתי את ההתקנה לדיסק און קי. כשאני מפעיל את המחשב , לאחר ששיניתי את הסדר בביוס, אני מקבל את השגיאה: a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart. במחשב הישן ישנה אותה הבעיה (pentium 4). לעומת זאת בנטבוק שיש לי ההתקנה עולה כשורה. המחשב samsung f3 500gb, core i3 2100, gigabyte h61m d2 . המחשב הגיע ללא מערכת הפעלה. הדיסק און קי הוא של transcend 8GB . אשמח לכל עזרה, ארז
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי בעייה מאוד מעצבנת ואין לי מושג איך לפתור אותה. כל פעם שאני מנסה להיכנס לסייר הקבצים שנעוץ לשורת ההתחל נפתח לי מסך כחול ואחרי כמה שניות יוצא ממנו וחוזר לשולחן העבודה. בנוסף שאני לוחץ מקש ימני על המחשב שלי קוראת אותה תקלה. גם בניסיון לפתוח תמונות. מצורף פה סרטון שהעלתי ליוטיוב שמתאר את הבעייה. (לא להתייחס לתיבה הפתוחה) תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב ושקט לכולנו!
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של אייסר פחות משנה אני מדליק אותו והוא ממש ממש מתחמם רותח ותוך כמה דקות הוא מתחמם ונסגר לבד משהו יכול להגיד מה הבעיה ואיך אני מטפל בה תודה רבה וסופ"ש נעים
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בעל מעבד AMD 2600+ ויש לי 512DDR , בזמן האחרון כל תוכנה שאני פותח הCPU שלי עולה בהדרגה והמחשב נתקע ז"א הוא לא קופא אבל הכל איטי ואי אפשר לעבוד איתו. ממה לדעכם זה נובע? המחשב שלי עבר פרמוט כבר תודה לכולם ולילה טוב.
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
חיברתי הכל , המחשב עובד, כל המאווררים עובדים חיברתי את המסך ואין כל תגובה במסך לא מקבל שום אות
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
i went to the shower and when i came back the keyboard didn't work. it'a a microsoft wireless multimedia keyboard. i've tryed to replace the batteries and reconnect it with the button o the base no luck :'( help me! i have no alternative keyboad, only this virtual one
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני רשום לאתר לימודים שהכניסה אליו היא אונליין וע"י שם משתמש וסיסמה, לפעמים אני נמצא במצבים של אי יכולת גישה לרשת ובכל זאת הייתי רוצה אפשרות להכנס לאתר במצב שאני לא מחובר לרשת, בכדי להמשיך את הגישה לחומר הנלמד, הציעו לי להוריד את כל האתר למחשב, אבל אני לא יודע איך עושים זאת, מה אתם מציעים?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם אפשר לפרמט מחשב בלי לאבד מידע מסויים? ולא לגבות ולצרוב כי אני לא יכול.... זה נייד ואין שם צורב
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
טוב, החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המחשב כמו שצריך, פתחתי, ניקיתי (הכל עם נייר, לא נגעתי בשום לוח),מאווררים, רצפה וכרטיס מסך (בלוח אם לא רציתי לגעת). סגרתי את הדלת, הפעלתי מחדש את המחשב, ומיד אחרי מסך טעינת ווינדוס - מסך כחול. אלה פרטי השגיאה: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME Technical Information: *** STOp : 0x00000ED (0x89d5d900, 0xc0000006, 0x00000000, 0x00000000) בדקתי באתר של מיקרוסופט, כתוב שם שזה או משהו בכבלים (לא לגמרי הבנתי על מה הם מדברים) של 'התקן הזיכרון', או בעיה תוכנתית. אני בספק אם זה תוכנתי כי לא התקנתי שום דבר בזמן שהמחשב היה מכובה -.- אני מניח שנגעתי בטעות במשהו שלא הייתי אמור לגעת בו, אבל אין לי מושג במה ואיך לתקן את זה, ואני לא רוצה להתחיל לחפש בתוך המחשב מחשש …
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר ימים כונן נייד של חברת WESTERN DIGITAL הפסיק לעבוד. הבאתי אותו לשני גורמים שאני סומך עליהם מאוד מבחינה מקצועית, והם אמרו, לאחר בדיקה, שהכונן שרוף ושאין דבר שהם יכולים לעשות כדי להחזיר ממנו קבצים. באותה נשימה הם הזכירו חברות - כגון "טיק טק" ו"מיסטי" המתמחות בנושא שחזור קבצים מכוננים. מבדיקה עם החברות עולה ששחזור כזה נע בין 500 ל-2000 שקלים. אשמח לדעת אם מישהו מכיר חברות/עסקים/אנשים נוספים העוסקים גם הם בתחום, מומלצים ואמינים, ואם אפשר - גובים מחירים נמוכים יותר (החברות הנ"ל עובדות בעיקר מול עסקים גדולים, לפי מה שרשום באתר שלהן) - אתם מוזמנים גם לשלוח לי הודעה פרטית או מייל. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כשאני עושה מאפיינים על כונן D הוא אומר לי שיש לי סה"כ קיבולת מקום בכונן 64 ג'יגה, ואומר לי שיש לי מקום פנוי 12 ג'יגה. עכשיו עשיתי מאפיינים על כל הקבצים שיש לי בכונן D (כולל קבצים מוסתרים וקבצי מערכת) וזה אומר לי שהכל תופס 40 וקצת ג'יגה... חישוב קצר 64-40=24, מישמע אמור להיות לי לפחות 20 ג'יגה פנוי... ולא 12 כמו שזה מציג... אם זה עוזר, מערכת הפעלה XP פורמט כונן NTFS ההארדיסק שעליו מדובר הוא 80 ג'יגה סה"כ, והוא מחולק לכונן C וD, בכונן C יש 10 ג'יגה ובכונן D יש 64.7 ג'יגה. עשיתי את הפעולות הבאות, שלא עזרו: בדקתי שהסל מיחזור ריק עשיתי סריקת שגיאות (סורק דיסק של ווינדוס XP) עשיתי איחוי דיסק (של הווינדוס) בדקתי שהזיכרון הוירטואלי הוא לא זה שתופס לי את המקום מחקתי קבצים זמניים מ…
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, יש לי אל פסק advice v750 וספק כוח של KSP 400W. בזמן האחרון כול פעם שהתחלתי להפעיל משחק כול שהוא, האל פסק משמיע רעש חזק ביותר ולעיתים נכבה. את הרעש אני מצליח לבטל כשאני מנתק ומחבר את האל פסק לחשמל מספר פעמים. לאל פסק מחוברים גם המחשב והמסך. כשאני מכבה את המסך בזמן הפעלת משחק אין רעש, אבל לפעמים, כשאני מדליק אותו חזרה, הרעש חוזר. נראה לי שהאשם העיקרי הוא הספק שמתחמם מאד, עד כדי כך שהוא מחמם לי את כול החדר, וגם מפיץ ריח מעט שרוף. חשבתי לקנות ספק חדש אבל לפני שאני עושה את זה הייתי רוצה חוות דעת על המצב. אולי יש עוד סיבות. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם לפי הביוס יש אפשרות לחבר 9 כוננים 6 מחוברים כרגע עוד 2 זה ה eSATA ואיפה עוד אחד? יש משהו שאני מפספס? הלוח של גיגהבייט GA-P67A-UD5-B3 אשמח לתגובה.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להתייעץ איתכם בנוגע לתקלה שחלה אצלי במערכת החל מהסופ"ש האחרון. מפרט בפרופיל, אם צריך מידע נוסף או לוגים כלשהם תגידו ואני אספק אותם. עקרונית בזמנים רדנומליים לחלוטין בלי קשר למה שאני עושה ובלי תבנית כלשהי שאפשר לזהות המחשב נכנס למצב שנת חורף מה שנקרא בלי הסבר או הודעת שגיאה. ניסיתי לאתר בEvent Viewer ופחות או יותר מה שהתאים מבחינת השעה היה שגיעה עם Service בשם nvstreamsvc, מבדיקה שערכתי ברשת מסתבר שמדובר בתהליך חדש של אנוידיה אשר באמצעות תוכנת השירות של כרטיס המשך מאפשר להזרים ברשת משחקים, לא רק שהכרטיס שלי לא תומך בזה הרבה המליצו לנטרל אותו לחלוטין מכיוון שהוא יוצר בעיות שונות במחשב. העלתי MSCONFIG וניטרלתי את השירות. המחשב עבד בסדר היום כמה שעות ואז ע…
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם משהו מאוד מוזר עובר על המחשב שלי. פתאות ללא שום התרעה מוקדמת הוא מחליט להתכבות לבד. בזמן שאני משחק זה קרה בשלוש הפעמים הראשונות והיום זה קרה שוב כאשר צרבתי דיסק. זה כאילו כאשר אני עושה בו שימוש רציני הוא מתכבה אבל זה מאוד מוזר כי המחשב חזק מאוד מבחינת הנתונים שלו. מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לעזור אני מאוד אשמח.
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הוספתי למחשב 256/266 עוד זיכרון 256/400 ועוד עכבר. הכל עובד תקין אבל פעם ביום לא בשעה קבועה הוא כבה פתאום! כבר פירסמתי הודעה והציעו לי להחליף את המקום של הזיכרון אבל זה לא עבד. הוא גם לא נכבה בזמן קבוע (פעם באמצע סרט פעם בגלישה באינטרנט) אם למישהו יש רעיון אז בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב ישן פנטיום 3 MHZ450 256 RAM g-f 4 הבעייה התחילה לא מזמן כל כמה דקות אחרי שה WINDOWS עולה אחרי כמה דקות עבודה הוא נתקע והמסך מתכבה אבק וטמפ' במצב תקין איפסתי ביוס הזיכרון נבדק במחשב אחר בבקשה תעזרו לי אני צריך תמחשב להיוםם!
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המאוורר של הספק, ורציתי עיצה לפני שאני לוקח את המחשב למעבדה שם הוא יעמוד שבועיים. הבוקר הפעלתי ( אחרי זמן מה שלא עשיתי זאת ) את תוכנת Asus PC Probe שקיבלתי עם לוח האם, הבודקת את מצב החומרה ( בעיקר מאווררים וטמפ' ). התחלתי לקבל הודעות אזהרה אדומות. בקטגוריה של " Power Fan", קצב הסיבובים לדקה ( RPM ), משתנה כל הזמן, כל כמה שניות, כשמדי פעם הוא יורד ל - 0, ואז אני מקבל הודעה אדומה. מדי פעם הוא גם קופץ גבוה, לדעתי גבוה ממה שצריך, ולעיתים זה נורמלי. אני צריך לציין שבעבר הפעלתי רבות את התוכנה ואף פעם לא קיבלתי מצב בו הקצב ירד לאפס, בעוד עכשיו זה קורה באופן קבוע (!!) כל כמה שניות ואז זה מסתדר ושוב חוזר חלילה. ?( צירפתי גרף שעשיתי המראה את הממצאים בטווח זמן מד…
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מחבר את הכונן החיצוני למחשב הנורה של הכונן מתחילה להבהב והמחשב מזהה כניסת usb. הבעיה היא שהמחשב לא מצליח לקרוא את הכונן הנייד- לא במחשב שלי ולא במנהל הדיסקים. ניסיתי לחבר את הכונן למחשב אחר ונתקלתי באותה בעיה. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום הם נתוני המערכת : לוח אם, K7 triton VIA chipset של Gigabyte זכרונות 512 MB קינגסטון, כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 6600 ULTRA, רכשתי כרטיס מסך חדש R9800 250MB XT ולאחר ההתקנה שכללה הסרה של דריברים ישנים והתקנה של דריברים חדשים מהדיסק ומהאתר .... וכולי הבעיה נשארה המחשב היה נתקע כשחפשתי תשובות בפורומים בעולם אלו הממצאים : 1. התשובות הטריוויאליות; דריברים התקנה והסרה + עדכון מאתר היצרן+הדריברים החדשים ביותר גם של כרטיס המסך וגם של הלוח אם. 2.DIRECT X חדש 9.0 ומעלה. תקין. 3. קרור של המערכת AMD עובדים חם יותר + קרור של המערכת בכלל כולל הכרטיס מסך. 4. לעלות את ההספק של AGP דרך הביוס לא נראה לי מומלץ בכלל למי שלא מבין. 5. יש לי CHIPSET VIA KT600 מסתבר שהקיט הזה רגיש משהו ו…
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם ככה יש לי מערכת חדשה שקנתי לפני שבוע ויש לי בעיה דיי מוזרה קודם כל זה המפרט : AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core DFI LAN PARTY NFORCE4 SLI-DR PDP Patriot Dual DDR 1Gb (2x512) 2-2-2-5 PC3200XBLK LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower עכשיו עבדתי עם המחשב בערך יומיים ואז התחילו להופיע מסכים כחולים עם שגיאה driver irql not less or equal חשבתי שזאת בעית דרייבר ניסיתי להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט והמחשב שוב בצע ריסטרט וקרס לגמרי ניסיתי להתקין שוב את המערכת ההתקנה כל הזמן נפלה עם מסך כחול בזמנים שונים של ההתקנה... ניסיתי גם גירסאת ווינדוס אחרת ושוב אותה בעיה ניתקתי את כל הדברים הל…
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן, בעקבות פריצה לביתי, נגנב לי ההארד דיסק (פרקו את המחשב וגנבו את ההארד דיסק). שאלתי היא כזאת: לווינדוס שלי היה סיסמא - האם יכול להיות מצב שבו הגנבים יצפו בחומר הקיים בהארד דיסק? לפי מיטב הבנתי - לא ניתן לצפות כי הרי מערכת ההפעלה מותקנת על ההארד דיסק, לעומת זאת, אם הגנב יחבר אותו כSLAVE במחשב אחר, אני כמעט בטוח שיוכל לצפות.. תודה מראש לעונים, שבוע טוב. רון
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בזמן האחרון ניסיתי להעלות את המחשב שלי אך אני מצליח להעלות אותו אך ורק מן ה"מצב הבטוח" כל פעם כשאני מנסה לעלות אותו רגיל, הוא פשוט עושה ריסטרט לעצמו וחוזר כמה פעמים עד שהוא נתקע בבקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אם אני מחבר שני מחשבים באמצעות כבל USB פשוט האם אני יוכל להעביר ביניהם קבצים כמו לדיסק און קי? כנראה שהמחשבים יהיו ממערכות הפעלה שונות (XP וויסטה)
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-