עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הייתה ל הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב לא עולה אני מדליק אותו יש מסך שחר ואז זה כותב לי במסך השחור שהווינדוס לא יכול לעלות בגלל שחסר הקובץ system32\DRIVERS\pci.sys ואז זה אומר לי שכדי לתקן את הקובץ צריך להכניס את דיסק מקורי של ווינדוס ואין לי....אפשר לעשות אם זה משהו???יש דרך לסדר את זה?? וד"א זה ווינדוס XP תודה!

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by Master_Modder,

הרגע קיבלתי את הקונן הקשיח החדש שהזמנתי והוא W.D 80 gb special edition 8 mb buffer חיברתי הכל טוב ויפה. הביוס מזהה אותו כמו שצריך. אני בא לעשות לו פארטישן וה f-disk מזהה אותו רק כקונן של 10gb!! אני משתגע פה! מה עלי לעשות?? בבקשה עזרה!

3. Started by NeptuneMB,

שלום. לפני כמה ימים ביצעתי כמה שינויים בחומרה,וסתם בדקתי את מנהלי ההתקנים של המחשב, וראיתי שHD שלי לא פועל בהתקן של UDMA5...כלומר נכנסתי ל-device manger->ide/ata/atapi controllers->primery ide channel->primery ide channel propoties->Adv.propoties ושם ראיתי שבהתקן 0 ,מצב העברה נוכחי הוא PIO...אני יודע שהוא צריך ליהות בUDMA5,כלומר הכי מהיר,אבל איך הופכים אותו לכזה?! תודה לעונים ולעוזרים!

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by liortaib,

שלום לכולם כמו שאפשר לראות את המחשב שלי בצד... כשאני סתם גולש באינטרנט או מדבר עם אנשים המחשב עושה ריסט סתם ככה אין מאמץ ואין כלום.... אני יודע שאין בעיה עם מאמץ כי שיחקתי cod5 וזה לא עשה לא שום בעיות שעתיים משחק... אין מסכים כחולים מסך שחור בום ריסט... מישהוא יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by hmickey,

לא מתאפשר לי לנהל את שומר המסך אצלי במחשב (Windows 7). אפשרות ה-Screensaver מופיעה באפור בהיר מאוד ולא ניתן להיכנס אליה. ייתכן, שנחסמה הגישה ואיני יודע כיצד לבטל חסימה זאת. ניסיתי כל מיני באג-פיקסרים למיניהם ושום דבר לא תיקן זאת. האם מישהו יכול להושעני? תודה מראש, מיקי

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by dolce,

לאן ניתן לפנות בנושא תמיכה טכנית לתוכנת דואר LINGOMAIL מתוצרת דביר מוצרי תוכנה? ככל הנראה החברה סגרה את משרדיה , האם מישהו יודע על תמיכה טכנית לתוכנה שניתן להשיג ממשיהו המכיר טוב את התוכנה? לאחר מס שנים שהתוכנה מותקנת אצלי, בהורדת דואר סטנדרטית , נמחקו לי הודעות מתיבת ה-inbox כאשר הבעיה ככל הנראה נובעת מחוסר יכולת של התוכנה לקרוא את קובץ ה-lib של התיבה, וכי ככל הנראה ההודעות לא נמחקו. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? ואם כן כיצד ניתן לפתור אותה על מנת לראות מחדש את ההודעות? הנושא דחוף וחשוב לי מאוד , כיוון שמדובר בהודעות חשובות שעליי לשחזרן ואיני יודעת כיצד. אשמח לדעת אם למישהו יש אינפורמציה שתוכל לעזור לי , תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  7. המחשב שלי עובד עם 2 HD אחד SATA שעליו יש את מערכת ההפעלה ואחד IDE של DATA. הוצאתי את הלוח אם-מעבד-זכרון-כרטיס מסך וחיברתי למחשב של חבר, שהיה לו HD אחד ATA עם מערכת הפעלה עליו. המחשב כל הזמן קרס שניה אחרי שראו את המסך של ווינדוס מתחיל לטעון... הביוס זיהה את הHD וההגדרות היו נכונות. בסוף שמנו HD ישן של 10GB שעליו יש מערכת הפעלה ואת הHD והכל היה בסדר... כשהחזרתי את החלקים שלי למחשב שלי עם 2 הHD שלי... שוב אותה בעיה כמעט... עכשיו המחשב נתקע כשהוא מחפש BOOT דרך הHD, וכותב או error loading operating system, או disk boot failure. הפעם אין לי HD נוסף ואני בכלל לא רוצה לחבר עוד אחד... רק שזה יעבוד כמו מקודם SATA עם ווינדוס וATA של DATA. בבקשה תעזרו לי מהר אני תקוע פה בלי המחשב הרא…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  8. כל פעם לפני שאני נכנס למשחק דרך סטים אני צריך להיכנס ל-Nvidia control panel ולהחליף את השימוש בכרטיס של אינטל לכרטיס של Nvidia. יש דרך לגרום למחשב לעשות את זה אוטומטית? (יש לי מחשב של אסוס עם ווינדוס 7)

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  9. אינני יודע אם זה פורסם כבר או לא, אבל לדעתי זה שווה פרסום מחדש גם אם זה כפול. כולנו כבר חכמים גדולים ויודעים שדפדפן IE הוא לא בדיוק פאר היצירה, ולכן רובנו משתמשים בדפדפנים מבוססי Firefox. למרבה הצער, לא כל מפתחי האתרים הפנימו את השינוי הזה, ובוודאי שכל אחד מכם נתקל לא פעם באתר שלא נטען טוב ב Firefox ודורש להיפתח דווקא ב IE. אז נכון, כולנו רצים מהר ל program files ומנסים להפעיל את הענתיקה שנקראת IE ואיכשהו אוכלים את הצפרדע, אבל עדיין זה לא הכי נוח. התוסף הבא - כך לפחות מהתרשמות ראשונית שלי, ישים קץ לסבל הזה ויגרום לנו לשכוח - בתקווה את IE. כל מילה נוספת מיותרת. תיהנו. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/ie-tab-2-ff-36/ את הפוסט פתחתי בקטגוריה הזו היות והדבר יפתו…

10. היי, מופיעה לי איזו הודעת שגיאה היכן שמעדכנים את הסיריאל ואני לא מצליח לעדכן אותו (למרות ששמתי סיריאל בהתקנה). מישהו יודע אם יש תקלה כללית בשרתים של מיקרוסופט?

11. Started by ToR,

יש לי מסך MAG 796FD שבימים האחרונים הופיע אצלו הבהובים מהירים שדומים קצת להבהובים שמייצרים פלאפונים סלולרים בדקתי את המסך אצל חבר והוא עבד יופי איך אני יכול לבדוק אם זה תוכנה או חומרה ומה התקלה הנפוצה למקרה זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by whodosntlikeomri,

שלום קיבלתי מחשב embedded של neoware (thinPC) עכשיו חיברתי לו עוד כרטיס רשת ואני רוצה להתקין לו על ה flash m0n0wall (יש לו 22MB) הפלש מופיע כהארד דיסק בגוסט עכשיו בהתקנה אמורים לשפוך גוסט שלהם לתוך הדיסק ואז להכניס אותו למחשב אבל אני לא יכול להוציא את הפלש אני גם לא מצליח לשפוך לדיסק אחר ולעשות ghost עזרה בבקשה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  13. Started by shlomi_x,

היי, פשוט לא מבין את זה. אני עובד על AMD2000+גיגהבייט, ומשום מה המחשב נדלק לבד לפעמים. משהו מכיר? שמע? יודע? תודה, שלומי

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by DragonPokemonFan,

זה מה שאני מקבל בבדיקת מהירות. יש לי סיבים אופטיים 1 ג’יגה, מחובר עם כבל. בפועל אני מקבל פינגים גבוהים בכל משחק כמעט שאני משחק. יש משחקים שזה מראה לי שהחיבור שלי לא טוב, במשחק הספציפי הזה בקושי הרגשתי לאגים אבל זה מגביל אותי בהתחברות לחדרי משחק ואנשים נמנעים מלשחק איתי. במשחקים אחרים בעיקר משחקי FPS הפינגים שלי עוברים את ה100-200

15. Started by The P.U,

כשאני מדפיס משהו במדפסת למשל טקסט הוא חלקים ממנו יוצאים מרוחים. ניסיתי לעשות ניקוי ראש אבל זה לא עזר. יכול להיות שהצבע שקניתי דפוק?יכול להיות שפשוט עבר זמנה של המדפסת?(מדפסת EPSON STYLUS 400 מלפני 3 שנים בערך)

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  16. Started by jwinter,

היי. יש לי מחשב מבוסס amd athlon xp 2000+ ולוח אם 7VA GA של gigabyte. לפי הביוס שלי וגם לפי sandra זה נראה כאילו המעבד מגיע לחום של כ95 מעלות, הספק עובד בחום של 60 מעלות (הספק הוא גנרי) והלוח עצמו עובד בחום של 25 מעלות. האם זה נראה לכם הגיוני ? (בהנחה שהמחשב לא גוסס אלא עובד רצוף כבר משהו כמו 3 שבועות ואני מריץ עליו דברים). אם כן, מה יכולה להיות הסיבה לחום הזה (לפי סנדרה המאוורר של המעבד לפחות, עובד בסדר גמור ואני גם לא מרגיש כאילו המחשב פולט חום מכיוון כלשהו)? תודה.

• 15 תגובות
    • 6.3k צפיות
  17. Started by udi2181,

יש לי 2 בעיות כרגע במחשב 1. אני גולש בכל אתר בצורה חלקה וטובה פרט לאתר בשם freestockcharts שהוא אתר חינמי לניתוח מניות האתר דורש התקנה של פקד Silverlight התקנתי את פקד זה ואין תגובה מהאתר יום מצליח להיכנס ויום לא ניסתי דפדפן אחר והוא רשם לי הפקד קרס ולא נתן לי להיכנס כלל . 2. מידי פעם בזמן גלישה באינטרנט דף האנטרנט מהבהב מהר מאוד ואני נאלץ לסגור את הדף ולפתוח אותו מחדש . מה הפיתרון לבעיות אלו ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. ניסיתי כמעט הכול כולל עידכון הלוח ההתקן של USB מופיע אין התנגשות והתיאשתי יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by AMD Sempron +3100,

מה זה תיזמונים של זיכרון ? הסתכלתי באברסט ורשום לי 133MHZ 3.0-3-3-6 100MHZ 2.0-2-2-5 מה זה ?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  20. היי, יש לי בעייה בBOOT אחרי שהחלפתי את הלוח אם והמעבד במחשC הוא מזהה יפה את הזיכרון ההרד דיסק והסי די רומים, וכך גם את כל התקני הPCI במסך שאחריו, אך מייד אחר כך נכתבת לי הודעת שגיאה: NTLDR IS MISSING ומבקש דיסק להפעלה מה הבעיה ? ואיך מסדרים אותה ? (ואני מקווה שהיא לא מתחילה ב-אתה צריך לפרמט את ההרד דיסק)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הי היום עידכנתי את כרטיס המסך שלי לגרסא 84.21, ואחרי זה שיחקתי במשחק The lord of the rings battle for middle earth 2. בזמן המשחק קיבלתי מסך כחול, עם הפרטים הבאים: The problem seems to be caused by the following file: nv4_disp *** STOP: 0X000000EA (0X84BB2020, 0X843F7008, 0XF7A47CBC, 0X00000001) אני מניח שהבעיה נובעת מהכרטיס המסך, ובעיקר מהעדכון. העליתי את קובץ ה dmp הרלוונטי למסך הכחול הנ"ל. מצורף למטה. איך אפשר לתקן את הבעיה? :עריכה: אני לא בטוח בכלל מאיפה לעדכן את הכרטיס מסך שלי. תראו של מי הכרטיס דרך המפרט מתחת לאווטר שלי. אני מעדכן מהאתר של NVIDIA, ואם תשימו לב יש שם אפשרות ל GeForce Go 7800GTX, ו GF רגיל. מכיוון שה GF שלי הוא לא GO, אני בוחר ב GF רגיל...? או…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by Mandheling,

עדכנתי את ה-BIOS של ה-Abit AV8. העדכון הסתיים אמנם בהצלחה, אבל המחשב סירב לאתחל (גם לאחר איפוס CMOS). החלטתי לבצע עדכון לצ'יפ באמצעות "החלפה חמה" עם מחשב אחר, אבל גם זה לא עזר, ובניסיון שני כנראה שחיברתי את הצ'יפ לא מספיק טוב מה שגרם לו להיצלות. עכשיו יש לי שתי אפשרויות: - פנייה למעבדה שמחזיקה צ'יפים מתאימים (PLCC) וגם את ציוד הצריבה המתאים. אשמח לקבל המלצות והערכה כמה שירות כזה אמור לעלות. - קנייה של צורב EPROM עם מתאם PLCC וכמה צ'יפים, על כל צרה שלא תבוא. ב-eBay צורב כזה עולה כ-$35 דולר כולל משלוח לארץ. ביחד עם הצ'יפים אני מניח שהמחיר יגיע ל-$50 דולר. האם ניתן להשיג בארץ ציוד כזה במחיר דומה? תודה!

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  23. יש לי בעיה בשני הכוננים שלי אני מכניס דיסק של משחק ולפני ההתקנה רצים לי אחוזים שטוענים את ההתקנה וזה נתקע על 99 אחוז ואחרי כמה דקות זה נעלם, ניסיתי כמה משחקים עם אותה שיטת התקנה וזה נתקע תמיד על 99 אחוז, יש לי כונן חדש של LG רגיל ועוד צורב דיוידי של NEC ושניהם חדשים. קניתי מחשב לא מזמן . ובמחשב הישן של אחי אני מכניס את המשחקים האלה וזה רץ והכל עובד טוב ויפה השאלה שלי 1)האם זה קשור למערכת הפעלה ולעדכונים של הווינדוס? כי במחשב השני יש גם ווינדוס XP אבל בלי עדכונים כי הוא לא מחובר לאינטרנט 2)האם זה קשור לכוננים או לקושחה (אולי צריך לעדכן?) תודה לעוזרים

24. Started by nim901,

יש לי בעיה במחשב השני, אין עברית. רואים רק כותרות בעברית וכל השאר "בלתי נראה" אבל אנגלית רואים מצוין. בהתחלה חשבתי כי זו בעיה של דריברים אך מהר מאד הבנתי שלא, התקנתי מוזילה ואיזה פלא, יש עברית, שפת הקודש. האם הוינדוס ומוצרי מיקרוסופט החליטו להיות ((אני לא אזכיר תמילה)) כלפי המחשב השני? ואיך ניתן לפתור את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by JHONLEV,

יש לי מחשב, עכשיו נגיד אני מוסיף עוד סטיק של RAM , וכאשר אני מדליק תמחשב הוא עובד אבל לא רואים במסך כלום , אני מכבה אותו ומוציא את הסוללה העגולה שבלוח אם ולא עוזר, המחשב לא נדלק.מה שעשיתי הוא כזה דבר: יש לי במחשב רק כונן קשיח אחד, וכאמור בלוח אם יש כמה יציאות לכונננים קשיחים, אז מה שעשיתי הוא שהחלפתח לקבל אחר והופ המחשב נדלק, למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.