עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בדיוק קיבלתי מנעה מחשבים את הathlon64 3000 s754 החדש, הרכבתי אותו, והוא עבד סבבה. אמרתי אוליי יהיה אפשר לעשות OC קטן לזכרונות דרך הביוס, אז שיחקתי קצת עם ההגדרות, נגעתי ב2 מאפיינים, הורדתי להם נגיד מ-12 ל-11. לא ביג דיל. המחשב עשה פוסט כרגיל, הווינדוס עלה. אחרי 5 דקות של עבודה קפצו כל מיני הודעות שגיאה שאי אפשר לגשת לכמה קבצים. BSOD לפנים, המחשב עושה ריסטרט. גם לא הXP, וגם לא הוויסטה עולה, למרות שהוא מותקן על מחיצה אחרת. פשוט קטסטרופה. אני אחרי פירמוט קטן, מנסה למנוע כמה שיותר נזק למידע שיש לי שעוד לא עבר גיבוי. מה יכל לגרום לזה?

2. Started by assaf_,

שלום.. אחי רצה לפנק אותי וקנה לי תוספת זכרון.. הזכרון הנוכחי שלי הוא corsair 4G CML4GX3M1A1600C9 ומה שהוא קנה לי זה corsair 4G CMZ4GX3M1A1600C9B וכאשר אני מחבר/מוסיף את הזכרון החדש ומדליק את המחשב המחשב מצפצף מס' פעמים ומופיע לי הודעה בביוס של (זה חלק מהתצוגה השאר זה רגיל..) worning! now system is in safe mode. please re-setting CPU frequecy in CMOS setup ןלמטה יש F1 להמשיך וDEL לביוס... האם יש שוני רב בין הזכרונות? וכמובן מה עליי לעשות?? תודה מראש אסף.

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  3. אחרי ההתקנה, אני לא מצליח לטעון את הקובץ דאמפ, משום מה אין פיענוח של הקובץ, אני מאמין שלא טען לי את הסימבולס, אני עם וינדוס 7 64 ביט, יש למישהו רעיון, אני בדיוק מוריד את החבילה של הסימבולס: windows 7 service pack 1 x64 retail symbols ,all languages אגב כל זה עבור מסך כחול שנוצר במחשב חדש של ידידה, צירפתי את הקובץ לכן אם מישהו יכול לעזור בינתיים זה יהיה מצויין תודה ניר [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by da50iel,

קניתי את הכונן לפני שנתיים (אני חושב) והוא עבד מצוין,אבל בזמן האחרון הוא לא קורא סרטי DVD,וDVD צרובים. הוא פשוט לא מזהה את הקובץ ומופיעה הודעת שגיאה מה עושים? הכונן הוא: LG DVD-ROM DRD8160B

• 13 תגובות
    • 976 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש ללא פלופי, כי אין לו עקרונית שום שימוש היום, כך חשבתי. אבל, הלוח של ג'יגבייט כולל בקר RAID שיש צורך להתקין דרייבר שלו בזמן התקנת XP כדי שהXP יזהה את הדיסקים הקשיחים שנמצאים תחת הבקר RAID. מי שמכיר יש צורך ללחוץ F6 מיד בתחילת התקנת הXP ואז ההתקנה מבקשת ממך להכניס דיסקט פלופי עם הדרייבר לכונן A: ! כמובן שפה נתקעתי, צרבתי את הדרייבר לCD נוסף, העתקתי אותו ל USB אבל שום כלום, ההתקנה (המפגרת?!) מבקשת רק כונן A: פלופי... יש למישהו פתרון לנושא? תודה.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by Eviljelly,

שלום , ביומיים האחרונים יש לי תקלה מוזרה , המחשב נכבה לגמרי בפתאומיות בזמנים לא קבועים . שינויים שעשיתי לאחרונה : לפני שבוע וחצי התקנתי הרדיסק חדש ועל הדרך פירקתי וניקיתי את כל המאווררים במחשב . אני נוטה לשלול בעיה של טמפרטורות כי כשאני משחק ב BF2 אין קריסות \ האטות משמעותיות במשחק . המחשב נכבה בדרך כלל אחרי כמה שעות של ריצה ללא בעיות או קריסות . אגב, הסיבה שהתקנתי הרדיסק חדש זה שהנוכחי שלי לפעמים משמיע רעשים , אז קניתי אותו לגיבוי וכרגע אני משתמש גם בהרדיסק שעושה רעשים עד שהוא יתפגר . יש סיכוי שההרדיסק הבעייתי גורם לכיבוי המחשב ? (מפרט בצד)

7. שלום! אני צריך להעביר וידאו למחשב. את החלק הויזואלי זה לא בעיה, פשוט מחברים לSVIDEO IN, אבל איך מחברים את הסאונד... הרי אין כניסת בננות (אדום ולבן) בכרטיס קול... אךי עושים זאת?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  8. אני צריך להוריד ( download ) את הדרייבר של כרטיס הרשת שלי הפעיל איך עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  9. כי יש לי מסך LCD 17' וזה קטן בשביל לראות סרטים איזה כבל אני צריך? ומה המחיר? (אני צריך משהו 3 מטר ומעלה לא פחות) ושיהיה רק לראייה כי אודיו אני כבר ישמע מהמערכת של המחשב היא יותר איכותית אחי קנה לי איזה כבל ובסוף הסתבר שהוא לא מתאים אבל אני מדבר על כבל פשוט עם שני צדדים שאני פשוט יחבר צד אחד למארז וצד שני לחור הצהוב בטלווזיה ואני ישנה בהגדרות תצוגה לטלווזיה וזהו שאני לא יצטרך לחבר כבל לכבל ועוד כבל ורצוי שיהיה כבל איכותי שלא יהיו רעידות וכל זה שיעבור חלק זה משנה שיש לי כ. מסך 7600GT ולוח אם MSI965 והטלווזיה היא 21 אינץ' של איצ'בנד?) בבקשה תענו אני צריך את זה עד יום שני (בשביל נמלטים ) ועם אפשר שם של חנות שמוכרת את זה (מישהו מכיר חנות בב"ש?)

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  10. מישו יכול להמליץ בבקשה על מעבדה טובה באזור גוש דן? הלפטופ בן שלוש, הריץ Win98, גסס מס' חודשים וכעת לא עולה בכלל. אני חייב לפחות לחלץ ממנו את ה- data. תודה.

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by sagytb,

יש לי דיסק קשיח של segate barracuda 3tb שכנראה נפח את נשמתו. כשאני מחבר את הדיסק הקשיח למחשב, בעליית המחשב, הביוס לוקח לו לעלות כמה דקות טובות (לא משנה אם אני נכנס לביוס או שה windows עולה - בשניהם אותו דבר). כשהביוס עולה הוא לא מזהה ת הדיסק הקשיח. הבעיה שכל הגיבויים שלי נמצאים שם, כל התמונות. יש דרך להציל את הדיסק הקשיח ? או להציל את המידע? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם, זה קצת ארוך אבל חשוב שתקראו הכל כדי להבין את הבעיה. יש לי לוח אם של gigabyte דגם ex38-ds4 ו 4 זכרונות של 1 גיגה של Corsair ומלפני כמה ימים המחשב מזהה לי רק 3 גיגה במקום 4 (זה קרה אחרי שהחלפתי קירור למעבד, התעסקתי הרבה הפירוק הלוח מהמקום אז יכול להיות שאחד הסלוטים נדפק פיזית). בכל מקרה ניסיתי להחליף את כל ארבעת הזיכרונות בכל הסלוטים וגיליתי שכל הזיכרונות תקינים אבל הסלוט הכי ימני בלוח אם לא מגיב ששמים עליו זיכרון (אם אני שם רק עליו זיכרון וכל השאר ריקים יש צפצוף של שגיאת זיכרון ואם אני שם גם עליו וגם על עוד סלוט אחד אז המחשב עולה אבל זה לא מזהה שגם על הסלוט התקול יש זיכרון), הסתכלתי עם פנס וזה נראה שיש ממש קצת שחור בתוך הסלוט עצמו ועל כל השאר אין את זה, כנראה מ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. רציתי לדעת האם השחזור הנ"ל מוחק את התוכנות והקינפוגים של המחשב, או שהוא משאיר אותו כשהיה. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by arthur16,

יש לי 3 סלוטים של זכרונות ושלושתם מלאים עכשיו אתמול החלפתי דיסק קשיח, פירמטתי וכל זה אני מדליק תמחשב ובמקום 384 ראם המחשב מראה לי 256 טוב הוצאתי את הזכרונות, הכנסתי וזה בהתחלה עשה ציפצוף כזה כאילו משו מקצר והראה מסך שחור ניתקתי מהחשמל , החזרתי והכל ניהיה בסדר וחזר להיות 384 ראם עכשיו אני מרגיש שהמחשב שלי התחיל לעבוד יותר לאט, לא בהרבה אבל יותר לאט ממה שהוא היה כשה היה עם 256 ראם יש מצב שזה יכול להיות? תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  15. Started by יוריאלין,

שלום. המחשב שלי עשה איתחול ולא נדלק יותר. לוח האם משמיע צפצוץ קצר וקבוע עד שהוא מאתחל את עצמו מחדש. אין שום תגובה במסך. ניתקתי הכל, כרטיס מסך, כרטיס זיכרון, כל הכבלים גם, ניקיתי, החזרתי חזרה ועדיין יש צפצוף, גם כאשר כרטיס המסך מנותק מלוח האם הצפצוף ממשיך. מה יכולה להיות הבעיה? ייתכן שספק הכח הלך? או שלוח האם התקלקל?

16. Started by tza8,

מדובר במחשב שלא עלה עקב תיקיית EFI שנעלמה מהכונן שממנו עולה הבוט אחרי עדכון כלשהו. לא רציתי להתקין וינדוס מחדש אז אילתרתי ולקחתי תיקיית EFI מדיסק התקנת וינדוס 10, העתקתי אותו לכונן הבוט של המחשב וערכתי את קובץ ה-BCD שיטען את הוינדוס מהדיסק קשיח. זה עובד מצוין הבעיה שבאלתור הזה איבדתי את הבוט של הריקובורי של הוינדוס ואולי עוד כמה דברים. איך אפשר למצוא/ליצור תיקיית EFI של windows boot manager לוינדוס 10? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. המחשב שלי אחרי שהוא נכנס ל"מצב שינה" (WIN 10), במקום להתעורר ע"י הקשת מקש כל שהוא, הוא פשוט מאתחל מחדש. להלן פרטים שעשויים לעזור: המחשב הוא נייד ישן עוד לפני צאת WIN 10 ו8 לעולם, Lenovo N500 3000. בנוסף לWIN 10 מותקן עליו גם WIN 7 32 bit, שם המצב שינה עובד מצויין. הWIN 10 הוא 64 bit, ככה שיכול להיות שהמחשב לא תאים כמו שצריך לx64 ולא קשור איזו מערכת הפעלה. ניסיתי להתקין BIOS מחדש, אך ללא הועיל. (מעניין לציין שדרך הWIN 10 לא היה ניתן להתקין את הBIOS, הראה הודעת שגיאה, רק דרך הWIN 7) בעמוד ההורדות של המחשב (בחברה) יש דרייבר שנקרא PMHandler (Power Managenent). בתוך הקובץ יש דרייבר לWIN XP WIN VISTA 32 וWIN VISTA 6…

18. אופס בטעות פתחתי את הנושא פה מצטער!!!!!! אוקיי חבר שלי ביקש ממני את המפרט של המחשב ואמר שגם הוא רוצה לקנות אחד כזה אז הוא אמר לטכנאי שלו ותראו את התגובה חבר שלי: הנה המפרט שלו- לוח אם: MSI 965 מעבד: קונרו 1886 MHZ 6300 - Intel זיכרון: (512X2) 1024 MB דיסק קשיח: SATA 2 WD 160 GB כרטיס מסך: Geforce 7600 GT 256 MB DDR3 PCI-E ספק כוח: (שכחתי איזה חברה) 400W כרטיס קול: 9.1 ערוצים (נראה לי יכול להיות שזה 7-8 אבל הוא טוב) כרטיס רשת: 1 GB On-Board מה אתה אומר?? הטכנאי: תגיד לו זרוק אותו לפח חבר שלי: מה?? אתה רציני?? הייתי אצל חבר שלי מחשב קטלני ביותר הטכנאי: כן כי הלוח שלו זבל ובטח הדיסק סוג ג' והכרטיס מסך של אמ אס איי מוגדר כבר כחרא (אני עדיין לא הבנתי מה הטמבל רוצה הלוח אם של M…

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  19. שלום לכולם ! ברשותי מחשב חדש(בן חודש) לוח של gigabita : p-35 ds3l כרטיס :sparkle 8800gts calibre זכרון: ocz gold xtc 2giga byte 800mhz מעבד:intel dual 2.66 ghz conroe לאחרונה בזמן הדלקת המחשב נשמע צפצוף ארוך וצורם למשך כ 10 שניות לערך ניסיתי לעדכן ביוס אולם הבעייה נמשכת,הקטע המעניין: זה קורה רק לאחר מספר שעות לפחות שהמחשב כבוי. כלומר אם אכבה ואדליק ללא המתנה של מספר שעות לא יהיה צפצוף כמובן שיש אחריות אבל לפני שאני לוקח המחשב למעבדה אני מעוניין לנסות לפתור הבעייה בעצמי (פתחתי המארז בדקתי תושבות וחיבורים הכל נראה תקין-המחשב עולה רגיל) ושוב הציפצוף מופיע רק כשהמחשב קר !!!! למישהוא רעיונות?

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by plXy,

שלום. שיחקתי וורקראפט 3 וכאשר יצאתי ראיתי ליד השעון הודעה שאומרת שהזיכרון הוירטואלי שלי נמוך מדי. כבר ראיתי כמה נושאים שקשורים לזיכרון וירטואלי ועשיתי חיפוש אבל אני לא יודע למה ,כל הניסיות שעשיתי (בהתחלה כתבתי "זיכרון וירטואלי" אחר כך "זיכרון ווירטואלי" , זיכורן ויירטואלי" לא עזרו , אפילו כאשר כתבתי virtual memory לא ניתנו לי תוצאות , יכול להיות שזה בגלל הבעיה שהיתה אתמול? קיבלתי רק נושא אחד שבו מישהו התחיל לדבר על זיכורן ווירטואלי אבל מהר הוא נהפך להיות נושאר שמדבר על SYMANTEC. השאלה שלי היא איך אני מסדר את הזיכרון הוירטואלי , יש לי WIN XP עם 128 מגה (עוד מעט אני מקבל עוד 128 מגה) . בכמה אני צריך לעלות את הזיכרון הוירטואלי? איך אני עושה את זה. תודה.

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  21. שלום . אני ניסיתי לפרמט נכנסתי להתקנה ולחצתי enter להמשיך ואז צצה לי הודעה לא זיהה דיסקים (כוננים) יש לי sata חברה gigabyte של הלוח . ניסיתי שני דיסקטים של sata שהכנתי מיקודם אבל בכל זאת מראה לי שגיאה , למה ?

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  22. Started by jepe,

כל כמה שעות,בדר"כ בצפייה בסרטים המחשב נתקע ומשמיע צליל מתמשך. אין אפשרות לעשות כלום מלבד לכבות אותו ולהדליק מחדש. המחשב חדש לגמרי ואין לי אותו שבועיים אפילו. המפרט: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX מעבד GIGABYTE GA-P55-US3L לוח אם PATRIOT 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 זכרונות GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL כרטיס מסך SEASONIC 500W : SS-500ET ספק 160GB SATA II 7200RPM 8MB 250GB SATA II 7200RPM 16MB 500GB SATA II 7200RPM 16MB 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ‎ NEC 3550A DVD±RW x16 Dua צורב SAMSUNG LA37B530 FULL HD מסך SAMSUNG 226BW 22'' LCD WIDE מסך צירפתי תמונה של הטמפרטורות מתוך EVEREST. מחשב בזמן מנוחה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Lioriiii,

שלום חבר'ה!!! אני מעוניין לקנות מודם עם VOICE שאני אוכל להתשמש ב-ANSWERING MACHINE, רציתי לשאול איך המודם הבא. האם הוא יענה על הדרישות של תוכנה שמשמת כמשיבון. http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3151 תודה מראש!!!!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  24. יש לי מערכת חלונות XP כשהמחשב עולה ברוב הפעמים הוא עולה ללא שום אייקון על שולחן העבודה. אני מפעיל מחדש את המחשב לוחץ F8 ולוחץ Last Known Good Configuration ולאחר מכן הוא עולה כרגיל. מה לדעתכם הבעייה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. נסעתי לשבוע והשארתי את מטען המחשב הנייד בדירה, האם ניתן להטעין דרך המטען של הפלאפון? דגם מחשב: zenbook ASUS מטען: Type C

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.