עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TZ,

בס"ד שלום שמי TZ יש לי בעיה במחשב שברגע שהוא מנסה לכבות את עצמו, הוא לא מצליח והוא מפעיל את עצמו שוב ושוב ,פשוט מגיע לחלון כחול של שגיאה ומפעיל מחדש ואיני מצליח לקרוא מה הוא כותב.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by G1,

יש לי תוכנה בשם חשבשבת (ניהול חשבונות, התוכנה עובדת ב-dos) שאני מנסה להדפיס משהו התוכנה אומרת: חלה תקלה מ"ס 2 כתוצאה מחוסר מקום על הדיסק. שים לב:כאשר מקרינים דוח על המסך, או כאשר מפיקים דו"ח ב-2 עותקים (או יותר) , התוכנה רושמת את הדוח על הדיסק. יש לי מחשב: celeron 500mhz ram:64mb קשיח:5gb מתוכם 3.4gb פנוי המדפסת hp2100 שמחוברת לשרת nt4 זה דחוף לי. תודה!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by morx,

היי, אח שלי שיחק בבורדרלנדס החדש והמחשב קרס לו עם מסך כחול, צירפתי את הקובץ של הminidump. מישהו יכול לפענח ולהגיד לי מה הבעיה יכולה להיות? תודה !

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by dude_o,

קניתי מחשב עם מעבד AMD 3000+ 64 ביט, כשהמחשב עולה רשום לי, cpu frequency 200 MHZ ככה זה אמור להיות?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by Lord^Lior,

אני כותב את זה כאן כי אני לא יודע איפה אני אמור לכתוב... אני משער שזה המקום המתאים. אז ככה, המחשב שלי (בן שנתיים): פנטיום 4 2.4 256 דידי ראם, 266 הרץ. ג'יפורס 4 אם איקס 440 128 דידי אר. לוח אם תומך אייג'יפי 4. רציתי לדעת אם אני מחליט לשדרג (עוד ראם - 512 או 256, וכרטיס מסך חדש - 6600GT) - האם זה משתלם? סך הכל זה יעלה כ - 1500 שח. חבר אמר לי שלא כדאי לשדרג כי המחשב לא ינצל את הכרטיס מסך, השאלה היא האם זה נכון? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by tfo,

יש לי לוח ASUS 8KDA3J ו AMD 3200 64 תושבת 754 :< למי שלא יודע הלוח לא תומך ב DUAL CHANNEL DDR השגתי 2 GB (ב 2 סלוטים של GB) של DDR PC2100 השאלה שלי האם כדאי לי להשים את ה 2GB או להשאיר את ה 1GB שיש לי כרגע (PC3200) אגב המחשב בעיקר לאינטרנט אבל תוכנות יחסית כבדות, בד"כ אני משאיר את המחשב דלוק לכמות זמן של עד חודשיים, ולפעמים גם משחק.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by avidan28,

טוב אחרי שיטוט בפורום ב"חיפוש אני כבר התחלתי להשתגע.... יש מארז של טרמלטייק עם מאוררים בני שנה (של אותה חברה) היום אחרי שימון וניקוי הם עושים רעש כמו טרקטור. האם כדי לקנות חדשים של טרמלטייק או חברה אחרת?? יש את ונטק אני יודע.עכשיו אני מתלבט אם לשדרג את מערכת הקירור של המחשב המשני שלי ולתקן של המחשב הקיים בערכה של טרמלטק 2 + 2 שנמכרת בפנדה 2 של 80 ממ ו 2 של 120 ממ.העניין שהם אחרי שנה עושים רעש איום....אז אני אשמח לקבל עצות. אם יש חברה טובה של 120 יחד עם בקרת מהירות ודציבל נמוך אני אשמח לקבל המלצות תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  8. אני מנסה להפעיל משחק בפייסבוק דרך הכרום והוא כותב לי הודעה "לא ניתן לטעון את הפלאגין" שדרגתי את הadobe falsh player וגם לא עזר! מה צריך לעשות כדי שהמשחק יפעל ?

9. שלום! קניתי כרטיס מסך Gigabyte GF N-250 OC לאחר התקנתו המחשב חדש, הוא אינו מבצע איתחול. ניסיתי להתקין את הכרטיס במחשב אחר - אותו הדבר. כאשר אני מסיר את כרטיס המסך ומשתמש ב ONBOARD המחשב מתאתחל ועולה תקין. ברשותי כרטיס "ישן" נוסף: BFG 8800GT OC2, והוא לעומת זאת עובד מצויין ומבצע איתחול תקין לחלוטין בשני המחשבים. ברשותי שני מחשבים עם המפרטים הבאים: 1. המחשב החדש: - לוח אם GB GA-G41 COMBO - מעבד E8400 - זכרון CEON 1066 4GB - ספק כח FSP 450W 2. מחשב ישן: - לוח אם ASUS P5KC - מעבד E8400 - זכרון OCZ 800MHZ 6GB - ספק כח OCZ 550W רק אוסיף ששני המחשבים על אביזריהם וכרטיסי המסך כולם כאחד הגיעו בקופסא המקורית והורכבו עצמאית. אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zion561,

היי חברים לא השתמשתי הרבה זמן בלפטופ,היום ניסיתי להכנס ליוזר אבל לא זוכר את הסיסמא איך אני יכול לעשות סיסמא חדשה או לכל היתר לשחזר אותה? WIN7

11. Started by yanirsch,

שלום! יש לי צורב DVD של LG. הבעיה היא שאני מנסה לצרוב כמה סרטים ביחד אז בסוף ההתקנה כאשר אני מחזיר את הדיסק לכונן ורוצה לראות אם זה צרב אז הסרטים לא שם. אבל הוא אומר שהוא צרב כG3.00(למשל) וגם רואים פיזית שזה צרב!! דרך אגב אני צרבתי בלי multisession!!! ניסיתי מ2 סוגים של חברות של דיסקים לצרוב בשניהם לא עבד! כאשר אני צורב דברים אחרים כגון משחקים וכול זה פועל!!! תודה לכול העונים!

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  12. Started by SupeRnovA,

החלטתי לפנק מחשב ישן שברשותי ב-SSD לכבוד 2013, אך שחיברתי אותו למחשב והתקנתי עליו מערכת הפעלה קצת התאכזבתי המחשב מקרטע יותר מהארד רגיל, לא עולה מהר כמו שאמור SSD לעלות, לחיצות על אייקונים ו-right click לוקחות שנייה שתיים שלוש המפרט שלי הוא: לוח אם - http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5VD2MX/ מעבד - Core2Dou זיכרון - 2gb מערכת הפעלה - win7 SSD - קורסייר ניורטון GTX 120 יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות, האם ל-SSD יש Compability issues?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by ohadbx,

כמו שצוין בכותרת, אחרי ניתוק וחיבור מחדש של המחשב (בלי הוספה/הסרת חומרה כלשהיא) שנייה אחרי ה"ביפ" של האתחול והופעת המסך של הלוח אם המחשב נכבה. כדי להליק מחדש אני חייב לנתק אותו וללחוץ כמה פעמים על כפתור ההפעלה ורק אז הוא מוכן להדלק שוב,אבל הבעייה לא נפתרת. המחשב היה תקין לפני זה... יש עצות?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by oas77,

יש לי בעיה המסך לא נדלק בסוף אחרי בדיקה החלפתי לוח אבל שי אני מפעיל את המחשב רשום לי באדום משהו על המעבד ו חמש שניות המחשב נכבה האם הלוח לא מתאיים למעבד??? הפעלה רשואנה נכנם לביום אבל אחרי זה חברתי את הדיסק קשיח היא לי הבעיה עם האדום גם אחרי שי נתקתי את הדיסק קשיח

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי כונן 3.5 חיצוני שבעיקר מגבה לי את המחשב... חיברתי אותו אצל חבר ומאז כל התיקיות הראשיות בו נהפכו לקיצורי דרך, הפעלתי אנטי וירוס ומאז נעלמו לי כל התיקיות ונוצרה תיקייה RECYCLER שהיא ריקה.... הנפח דיסק לא השתנה ועדיין מצויין שנשארו 500 GB מתוך 2 TERA...... מישהו יכול לומר לי מה לעשות כדי להחזיר את כל החומר שהיה בו??? ( אני לא יודע למה אבל מקש האנטר לא עובד פה וביגלל זה הטקסט מחובר) תודה על העזרה

16. Started by HairyAss,

הי, יש לי לוח אם מדגם RC410M של MSI. כרטיס הקול הוא ALC880. לאחרונה המחשב לא משמיע סאונד בכלל.. ניסיתילהתקין דרייבר מחדש, לעדכן, למחוק ולהתקין מחדש.. מה לא ניסיתי.. שום דבר. אני מפחד שאולי הוא נשרף או התקלקל או משהו כזה... יש איזושהי דרך לדעת את זה? או רעיונות אחרים? משהו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, יש ברשותי 2 כרטיסי מסך HD6870 ב crossfire. ומסך של סמסונג T220P (משהו כזה) הבעיה שלי היא כשאני רוצה להציג את מה שרואים במחשב בטלויזיה. מפני שהרזולוציה של מסך המחשב היא 1920x1200. והטלויזיה היא ב 1920x1080. אם אני מציג את אותו דבר על שניהם, הרזולוציה של מסך המחשב הופכת ל 1920x1080 ואז הכל נראה מעוות. מעבר לזה, אם אני משחק במשחק מחשב, או מפעיל סרט, אני רוצה לראות את זה גם בטלויזיה. כרגע במצב Extended, תמיד אני חייב לגרור את הסרט (תוכנת VLC) למסך הטלויזיה כדי לראות אותו שם. ומשחקי מחשב אני לא יכול לראות (ככל שידוע לי) במסך הטלויזיה. מה אני צריך לעשות בשביל להתגבר על זה? האם זה בכלל אפשרי?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. קניתי מחשב חדש... עש היום שהמיקרופון שלי היה מחובר למחשב דרך השקע הכתום הוא נשמע במחשב אחר בשתי הרמקולים... כאן שאני מחבר את המיקרופון למחשב החדש של hp אני שומע רק בצד שמאל... ומוזיקה שומע בשתי הרמקולים... מה יכול להיות הבעיה ??

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  19. יש לי מחשב שלא נדלק. פנטיום 4 עם לוח של אינטל. הספק כח שלו מתחבר בשלושה מקומות שונים ללוח(?). יש את החיבור הריבועי הקטן, יש את החיבור המלבני ויש חיבור נוסף שהוא מלבן יותר צר. אני מנסה להחליף ספק כח אבל הספק כח החדש יש לו רק את שני החיבורים הסטנדרטיים של פנטיום 4: הריבוע הקטן והמלבן. לאחר ההחלפה כשהשקע מחובר בלוח נדלקת נורה ירוקה אבל הוא לא מתעורר - בלחיצה על כפתור POWER המחשב לא נדלק. למישהו יש פתרונות והסברים? יתכן שהלוח צריך את כל שלושת החיבורים?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  20. אז ככה היום התחלתי לשמוע על אותות מצוקה ממהארד דיסק רעשים לא כל כך חזקים אבל גם לא אופיניים! יש תוכנה שבודקת את מצבו הנוכחי ותוכל להגיד לי אם יש בו תקלות? תודה רן

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  21. היום הלכתי לשנייה להרים את הכביסה אני חוזר יש מסך כחול, טוב אני עושה קצת בדיקות כדי לראות אם זה מהאוברקלוק, הלכתי ל-Prime. מראה לי שגיאות. ביטלתי את האוברקלוק עכשיו עדיין מראה לי שגיאות ב-blend ו-Small FFTs אין שגיאות. כנראה בעיית RAM, מה עליי לעשות עכשיו? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום.. לפני כמה ימים ניקרע לי חוט ירוק שיוצא מהמאוור של המעבד (יש שלוש חוטים עליו ירוק שחור וצהוב). עכשיו הירוק ניקרע לי והמחשב נידלק רגיל והכול! עכשיו אני מנסה להדליק תמחשב המנורה של הלוח אם נידלקת אבל אין המחשב מת לא נידלק ולא כלום! יכול ליהות זה ביגלל החוט הירוק שניקרע? אם לא מה יכול ליהות שהמחשב לא נידלק..? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by Eli236,

בס"ד דבר ראשון, אני לא בטוח אם פה זה הפורום הנכון לפתוח את האשכול הזה, אז מצטער מראש אם לא, ואם אפשר להעביר לפורום הנכון. לנושא, יש לי מסך 144HZ, ואני לא בטוח איך להגדיר את THE WITCHER 3. המפרט שלי זה R9 290, i5 4590, 8GB הקטע הוא שאני מנסה להפעיל את המשחק על אולטרה ולפני ששינתי את ההגדרות CCC שיפעיל את המסך על 144HZ לא על 60 (בדיוק אחרי פירמוט שחכתי מזה), הוא רץ על אולטרה, די חלק. ועכשיו כששיניתי את ההגדרות ל144HZ התחילו התקיעות, גם בHIGH זה פחות או יותר ככה. אז איך בדיוק אני אמור להגדיר את המשחק עכשיו? ובכללי, עדיף להפעיל את ה144HZ נכון? זה לא איזשהו OVERKILL? עריכה: והגרסה של הדרייבר זה: "14.12 AMD Catalyst Omega Software"

24. Started by ztakram,

שלום כיצד אני מבטל בביוס את כרטיס הקול? (לוח אם ג'גבייט G33) לא מצאתי את ההגדרה המתאימה בביוס האם יש בעיה להשאיר את הכרטיס המובנה בנוסף לכרטיס קול חיצוני?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by kong5,

האם פרימוט חוזר של המחשב פוגע באיכות שלו? עם זה בחומרה או בכל דבר אחר...

• 3 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.