תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, איזשהוא חלק שמהדק את חלק הקירור, אל המעבד, נשבר, ומאז המחשב נדלק רק אם אני משכיב אותו ושם עליו שני אבני שיש מאוד כבדים. (ככה אני עובד כבר עם המחשב חודשיים). כמובן שזה לא עסק, וכבר נשבר לי הכרטיס מסך החדש שלי כי האבן נפל עליו. הבעייה היא שאין לי כרגע כסף להחליף את המעבד, לכן אודה מאוד למי שיכול להפנות אותי לחנות שמוכרת חלקים כאלו, (באיזור ירושלים עדיף..) או לאיזשהוא פיתרון אחר. המעבד שלי הוא ATHLON 64 3000 והבנתי שקשה להשיג את החלקים שלו?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
במחשב חדש שקניתי (p4 dualcore 3Ghz / 1G ram ddr2 667) משהו גורם לכך שהמעבד נשאר בניצולת של 100 אחוז??????!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
המעבד כל הזמן על 100 אחוז יש לציין שהמחשב חדש i3 4130 4ראם Ssd 840 evo 250 למה המעבד תמיד ב100 ? לעזרתכם אודה, תומר.
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לפני חודש הE6600 עמד על 50 מעלות בערך ועכשיו הוא 80 מעלות... זה הגיוני? אני עם הקירור של אינטל שקיבלתי עם המעבד... זה לא הגיוני. תודה עריכה: כרגע הסתכלתי דרך החלון של המארז ואני רואה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב פשוט... איך אני מפעיל אותו חזרה? מה קורה פה!!
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי כולם, המעבד שלי חם מאוד. בביוס הוא נצא בטמפ' של 62+ בווינדוס הוא מגיע ל73 במנוחה במצב בטוח (משום מה אני לא יכול להכנס למשתמש שלי במצב רגיל). הוצאתי גוף קירור + מאוורר וניקיתי טוב טוב, הוצאתי מעבד..ניקיתי שאריות משחה טרמית גם מהמעבד וגם מהגוף קירור ומרחתי חדשה..החזרתי מקום..אך לא עזר החלפתי גוף קירור + מאוורר, אך גם זה לא עזר. אני כבר אובד עצות ולא יודע מה עוד אני יכול לנסות, איזהשהו תחליף למשחה טרמית יעזור? (מדבקשה טרמית או סיליקון), כי יש את הסיכוי הזה שלא מרחתי אותה כמו שצריך. תודה לכולם.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בחודש האחרון המחשב שלי עושה רעשים חזקים מאוד !!!! וליפעמים הוא מקבל מסך כחול וגם הוא התחיל ליפעול לאט בקושי זז לי האינטרנט וזה אחרי שמחקתי רוגלות ב 4 תוכנות ווירוסים ב KASPERSKY ! הבעיה כנראה נובעת מי המעלות של המחשב בגלל זה אני צריכים עזרה וכמה קישורים למדריכים שיעזרו לי... אוקיי הנה המעלות של המחשב שלי אחרי מאמץ : המעבד חם כמו שאתם רואים תמליצו לי מה לעשות ומה לבדוק כדי שתוכלו לעזור לי יותר טוב בתיקון... המיפרט שלי: INTEL P4 3.0 GEFIRCE 6600 GT 1.5 GB RAM אם אתם צריכים עוד מידע תשאלו או אם לצלם לכם עוד משהו ב EVEREST תשאלו... אני חושב על לקנות מישחה טרמית ולנקות אבק אבל אני לא יודע איך לפרק את המאוררים ואיך לשמן אותם טוב ורציתי לקנות עוד מאורר או 2 ול…
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לפעמים אחרי כמה זמן שהמחשב דלוק, הכל נהיה מהיר יותר... למשל אם לקח לפיירפוקס להפתח תוך שנייה, אז הוא נפתח תוך חצי שנייה וכד'. כאילו הביצועים משתפרים. אבל במשחקים, המשחק רץ מהר מדי. יש פיתרון? וכן יש איזה אוברקלוק קטנטן, אבל אני לא חושב שזו הבעיה כי זה היה גם לפני כן.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כאשר אני מדליק את המחשב הוא עולה פיקס כאשר אני מפעיל תוכנות כמו למשל BS PLAYER וכדו'הוא עובד ב5 עד 10% אבל כאשר אני מפעיל את האינרנט אקספולרר הוא קופץ ל100% ולא עוצר עזרתכים נדרשת בבקשה
-
- 12 תגובות
- 848 צפיות
-
-
האם זה בסדר ?! הפעלתי תוכנה לבדיקת מעבד והוא עלה ל75 מעלות אני ב OC של באס מ200 ל226.. .גם אם הורדתי OC הוא עדיין נשאר על ה75 מעלות האם זה מוריד FPS ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי מעבד E8400 (קירור סטוק) והטמפרטורה שלו במנוחה 32-34 מעלות, זה בסדר??? וזה סה"כ מחשב חדש! והאם שאר הטמפרטורות בסדר?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי שתי דיסקים קשיחים על המחשב אחד של 160 ואחד של 320. הדיסק של ה180 היה מקולקל, אחרי שהחליפו לי אותו באחריות הם החזירו לי את הדיסקים הקשוחים מחולקים לחמש. 2 מחיצות של בערך 30 מגה, והדיסק של ה 320 מחולק לשתי מחיצות של בערך 145 ג'יגה. אני רוצה למחוק את המחיצות הקטנות. ולחבר את המחיצות של הדיסק הגדול. הורדתי את partition magic בהמון גרסאות ואף אחת לא הצליחה לעזור לי. אשמח לקבל רעיונות חדשים.
-
- 14 תגובות
- 780 צפיות
-
-
טוב אני יתחיל עם מה שקרה בדיוק מהתחלה.. נכנסתי אתמול לתוכנה CCLEANER התוכנה הזאת שמנקה את המחשב מזבל קיצור יש בתוכנה אפשרות למחוק או לנקות כוננים עשיתי את זה על כונן :C ושזה סיים ניסיתי להיכנס לכונן וזה כתב לי שבשביל להפעיל את הכונן צריך לעשות אתחול לכונן לחצתי על אתחול וזה כותב לי שווינדוס לא יכול לבצע אתחול לכונן זה.. שימו לב שזה לא הכונן שהמערכת הפעלה מותקנת עליו המערכת הפעלה מותקנת על כונן E: (כונן נוסף) קיצור בגלל שלא רציתי לאבד את הזיכרון שהיה לי בכונן C: נכנסתי לניהול דיסקים ויצרתי מחיצה חדשה של אותה כמות זיכרון שהיה בכונן C: הכל הלך טוב וקראתי לכונן בשם A: הכונן עובד בסדר והכל טוב. לאחר מכן הורדתי סקין של ווינדוס ויסטה (בלי קשר למחיקה של הכונן אני פשוט …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה שנתקלתי בה בזמן האחרון בעקבות התחלת צריבת דיסקים צרובים של די וי די כל דיסק של די וי די צרוב ששמתי עליו סרטים או כל מידע אחר (צרבתי עם נרו ובסוף הצריבה סגרתי את הדיסק) פשוט המערכת הפעלה שלי שהיא XP PRO עם שפה מותקנת עליו עברית... פשוט המערכת הפעלה לא מצליחה לראות את הדיסק כאילו הוא ריק. יש לציין שהדיסק תקין ו ה די וי די בסלון קורא אותו ללא כל בעיות וכן אצל הלפטופ של חברה שלי ששם יש לה גם מערכת הפעלה XP היא רואה את תכולת הדיסק כרגיל מה אני עושה?? למה אצלי המערכת לא מזהה את הדיסק ומה שיש בו ואיך אני מתקן זאת בתודה אסף
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום רב. פירמטתי את המחשב לאחרונה . ואחרי שמערכת הפעלה עולה צריך לחכות אוליי דקה ועד אז איאפשר לעשות כלום כאילו משהוא עולה אם מערכת הפעלה נכנסתי ל MSCONFIG ל BOOT אין משהוא רציני חוץ מאנטיוירוס .דרף אגף גם בלי אנטיוירוס הוא אותו דבר . תעזרו בבקשה אוליי זה כולה הגדרה קטנה תודה
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום,אני מגיע להפתעתי היום ומגלה כשאני מגיע להפעיל את המחשב שהכל נמחק לגמרי מהמסך, הכל התאפס. כלומר אני אפילו מקבל הודעה שהווינדוס שלי הוא עותק לא מקורי - למרות שהוא כן וככה קניתי את המחשב מהחברה (כבר 5 שנים). אני מקבל הודעה של שגיאה כשהמחשב מנסה להפעיל תוכניות כלשהן שהמשתמש האישי שלי בשם LIAV הוא בעצם פגום, כלומר Corrupt. מה זאת אומרת ומה אפשר לעשות בנוגע לכך? הכל התאפס, אפילו אינטר במקלדת לרדת שורה אני לא יכול לבצע (בכלל זה הכל צמוד בשרשור). לא נמחקו לי במערכת קבצים שונים ששמורים על כונן C אבל הם פשוט לא מופיעים לי על ה DESKTOP. אשמח לעצות (ולא חושב שיש לי רסטור פוינט). נ.ב - אני פשוט לא מאמין - היוזר השלם שלי בשם LIAV התאפס לחלוטין - אני לא יכול לפתוח אותו בטענה שהוא…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
Gigabyte ga-z970x-sli Radeon r9 290 Intel i7 4970k (ללא oc Seasonic 620 bronze נתחיל בזה ש עדכנתי את המחשב ל win 10. לאחר מכן נסיתי לחזור ל win7 וגיליתי שאני לא מצליח להכנס לביוס . שהמחשב עלה היה סימן של הלוח אם אבל שום קומבינציה של מקשים לא הכניסה אותי לביוס. שלחצתי על F12 המחשב נכנס למסך שחור עם מצביע של עכבר גדול ו זהו...ניסתי לעשות ריסט לביוס ..הוצאתי את הבטריה ל 10 דקות -30 דקות -וגם שעה... אחרי שחיברתי אותו לחשמל והדלקתי ..אותו דבר רק תמונה של הלוגו של גיגביט ולאחר כמה שניות ומסך שחור בלי שום אופציה ... בלוח אם שלי אין ג'אמפר רק 2 פינים שהבנתי שצריך לגעת בהם עם מתכת כול שהיא..חושב לציין שאחרי שניסיתי את זה במחשב רק עו…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אך ורק באינטרנט. לאחר שהגיעו מים עד נפש מהסיבה הנ"ל, פרמטתי והתקנתי את המערכת מחדש בתקווה למערכת רעננה ובתוך כך גם הגלישה. ראשית, אציין פרט שאולי לא חשוב, לא הצלחתי לפרמט ל-NTFS ורק לאחר ההתקנה ביצעתי המרה ל-NTFS בכל הכוננים. הבעיה העיקרית היא הגלישה באינטרנט, כמו קודם גם עכשיו הגלישה איטית עד טירוף. ניסיתי (ועדיין) את פיירפוקס גירסה אחרונה תוך שימוש בחסימת פרסומות בתקוה להקל על המערכת וכלום לא עוזר. חומת אש אין. ביטלתי באנטי וירוס ניטור תקשורת מכל סוג שהוא. אימיול לא בא בחשבון (לאחר ההתקנה המחודשת) יוטורנט היחיד שעובד, גם איתו ניסיתי לבדוק אם יש השפעה, ההשפעה קיימת אך שולית (זו הסיבה שבחרתי בקליינט הזה מפני שהוא לא מורגש בזמן פעולתו). לעומת זאת, בהורדת קבצים מהרשת (כולל …
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי מערכת די חדשה בערך בת חודשיים. בהתחלה הכל היה בסדר גמור ורץ מהר. לפני שבועיים היא קרסה באמצע משחק, עשיתי ריסט והוינדוס לא הצליח לעלות, ונאלצתי להתקינו מחדש. עד שהצלחתי להתקיון גם לקח זמן כי המחשב לא נתן לי לעשות פרטישן אז נאלצתי להתקין הכל על כל ההארד דיסק. עכשיו המחשב יותר איטי ממה שהיה וזה מאוד מפריע לי, למשל לדוגמא: אם פרק בסידרה שהייתי מוריד בגודל 350 מ"ב - הייתי מחלץ בוינרר תוך 8-9 שניות, עכשיו זה לוקח דקה וחצי. גם הגלישה באינטרנט יותר איטית. בדקתי את המחשב על ידי רוב תוכנות הבנצ'מרק שיש באתר ולא מצאתי כלום, הכל נראה תקין. סרקתי את המחשב על ידי קספרסקי, ADAWARE,AVG ואין שום וירוס. אשמח מאוד לקבל עזרה, אין לי מושג מה קורה למחשב ןזה די מעצבן אחרי שהוצאתי כסף רב.…
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מפרט: Pentium 4 3.2 Asus p5ld2-vm Nvdia 7600GT Prinston 2X512 533 cl4 Kingston 2X512 667 cl5{Added later} Western digital 120 gb sata1 Windows xp professional טוב אז הבעיה מתרחשת לפני הדלקת הwindows המערכת פשוט לא מוצא את HD שלי.. אבל מה שמוזר כאן זה שפעם המערכת מוצא את ה HDופעם אחרת לא מוצא :'(
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני ההרד דיסקים . פירמטתי את המחשב ועכשיו במחשב שלי הוא מראה לי רק 1 . אבל במנהל ההתקנים אני רואה את שנהם. (דרך אגב אני משתמש בwin 7) מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה מראש ושבת שלום. עריכה: בניהול המחשב אני כן מזהה את ההרד דיסק אבל ב"מחשב שלי" לא... http://www.siz.co.il/my/y3ttmzlkucmw.jpg
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אחת המערכות עריכה שלי בנויות כך: לוח אסוס P4C800E DELUX ATI X9600XT פנטיון 2.8 2 גיגה זיכרון וכמובן כרטיס עריכה של קנופוס. המערכת עבדה יפה מאוד קרוב ל 5 שנים. פתאום המצב כזה: אני מדליק את המחשב, הלוח הזה, שיודע "לדבר" ולהתריע על שגיאה אומר " SYSTEM FAILED CPU TEST" ושמתי לב שגוף קירור של הציפסט ר-ו-ת-ח . ניתקתי הכל- את כל הכרטיסים כל החוטים וזיכרון, עדיין לא נדלק,ועשיתי clear cmos. המחשב לא עולה והמסך לא נדלק בכלל. חייב לסדר את העניין מהר,כדי להבטיח השמח עבודה תקינה (ופרנסה כמובן). מישהו מכיר? מה הפתרון? תודה לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מדליק את המחשב הוא עובר למסך שחור ניכבה ונידלק שוב וחוזר חלילה מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת עם 2 מחשבים ונתב אדימקס(לידע כללי) ,אחד המחשבים לא עולה בכלל הוא מגיע למצב test memory נותן לי 2 הודעות עם כניסה לביוס (אני לא שם כרגע ואני לא זוכר את האופציות ),בזמן זה המקלדת לא מגיבה בכלל למרות שהמחשב עולה לא נשמע שום ציפצוף שמעיד על חומרה תקולה ,ניסיתי לנתק את המסך ולחבר שוב קיבלתי את הודעת ה test של המסך כך שאין בעיה במסך עצמו ,לפני כן אמרו לי שהייתה הפסקת חשמל ,השאלה היא אם הבעיה היא חומרתית או שהמערכת הפעלה לא תקינה ובנוסף מה עליי לעשות אודה מאוד לעזרכתכם
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז ככה. היום בערב לקראת השעה 20:00 הייתה אצלי בבית הפסקת חשמל. אני בדיוק עזבתי את הבית לא לפני שניתקתי את המחשב מהחשמל על מנת שאם הפסקת החשמל תשוב כשאני לא נמצא שום דבר לא יקרה למחשב. בכל מקרה חזרתי עכשיו הביתה, חיברתי את המחשב לחשמל, הפעלתי אותו והוא לא עלה ונהיה בחדר ריח מסריח של החיים. כשאני מפעיל את המחשב הוא לא עולה, כלומר הספק ככל הנראה עובד כי המאווררים והכונן הקשיח מסתובבים אבל חוץ מזה כלום. מה נראה לכם סביר שנשרף ואיך לבדוק את העניין לעומק ? יהיו סימנים ברורים על המעבד או הלוח אם כאשר אני אפרק אותם ? בנוסף רציתי לציין שלמערכת לא חובר אל פסק. תודה, יובל עדכון: הבאתי ספק תקין על מנת לבדוק אותו על המחשב וגם עם הספק החדש המחשב לא עובד. מה שקורה זה שברגע שאני מחבר את…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-