תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
זה המחשב של אמא שלי (פעם היה שלי) כבר נאמס לי ממנו... מאז שקניתי מחשב חדש והעברתי את שלי לאמא שלי רק בעיות יש איתו. קנינו לו מסך LCD 15 אינץ והכל היה בסדר.. לא נראה לי שהמסך פה הוא הגורם לבעיה כי הוא חדש והוא לא יכול להשפיע על התקיעות של המחשב נכון? בקיצור שמדליקים את המחשב אין סיגנל מהכטיס מסך כנראה ולא רואים כלום במסך. הכרטיס מסך מלפני שנה בערך GFX5200. אם עושים ריסטרט למחשב זה לא עוזר. צריך לכבות את המחשב ואז להדליק בשביל שהמסך יקבל סיגנל וגם זה לא תמיד עוזר... עכשיו למשל עדיין לא הצלחתי לראות משהו במסך.. הדלקתיוכיביתי את המחשב.. פרקתי את הכרטיס מסך וחיברתי.. ניתקתי את הכבל של המסך וחיברתי.. כלום לא עזר. בכל מקרה זאת לא רק הבעיה.. המחשב פתאום נתקע.. או שהוא קורס ואז מו…
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה ואני מתקשה להבין האם הבעיה היא בכרטיס מסך, ספק או לוח אם. תאור הבעיה: לפעמים המסך נדלק ולפעמים לא ברגע שמפעילים את המחשב, עושה רושם כאילו הוא לא מקבל סיגנל מכרטיס המסך. יש לציין שבזמן קורת הבעיה אני לא בטוח שהמחשב בכלל מתחיל להפעיל את המערכת הפעלה (זה נראה כאילו לא קורה כלום חוץ מלשמוע את המאוורירים), רק לאחר שאני עושה כיבוי ובפעלה מספר פעמים המסך בסוף נדלק והכל עובד כרגיל .... אני אשמח לעזרתכם אני פשוט לא יודע מה עשוי להיות החלק התקול ... כרטיס מסך או ספק או לוח אם :\ יש רעיונות... במידה וצריך זה המפרט שלי : [table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td]CASE CM|RC-922M-KKN1-GP BK RT[/td][/tr][/table][table][tr][td]MB GIGABYTE GA-P55A-UD4P P55 RT [/td]…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך MAG 786FD בן כ9 שנים. בזמן האחרון אני רואה ירידה דרסטית בחדות (בעיקר במרכז המסך) והיום גם ריצודים כאשר אני מעביר את העכבר מהר מעלה מטה על דפדפן אינטרנט. השאלה שלי : האם יש דרך לוודא שהבעייה במסך ולא בכרטיס בלי להעביר אותו למחשב אחר, לנסות מסך אחר וכו'?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי תקלה מוזרה במחשב של אחותי זה פנטיום 4 מלפני שנתיים בערך(אני חושב שמהירות 3G ) לפני ששבוע החלה תקלה מוזרה שזה המסך פיתאום היה יורד בבהירות שלו ומתחיל להיחשך ואז ניכבה היינו צרכים לכבות את המסך ולהדליקו כדי שהמצב יחזור לתצוגה בהירה מלאה אתמול גם זה לא הצליח - המחשב נידלק...שובעים את המאוורר של הספק ורואים את המאוורר של הCPU והכוננים מהבהבים....כל התופעות שהיו בהדלקת מחשב אבל המסך מוחשך ואין תצוגה 1. ניסיתי לחבר את המסך ללפטופ שלי במשך שעה = והוא עבד 2. ניסיתי לחבר את כרטיס המסך למחשב אחר...וגן כן הוא עובד מצויין מדובר בכרטיס מסך פשוט של ג'יפורס 5200 (_MSI) אני עובד עצות כרגע....מה יכולה להיות הבעייה? :s05: מי עוזר לי ? THX
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בד"כ שאני מכבה תמסך אז אני רואה כאלה ברקונים(ברק) על המסךך משהו מזה ??למה זה קורה??
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני גולש במחשב רגיל ופתאום המסך נהייה שחור וחוזר לעצמו ושוב שחור ושוב חוזר לעצו עד שהוא מסתדר. זה אפ פעם לא קרה לי וזה מאוד מציק. גם שאני פותח את המחשב לפעמים המסך בכלל לא נדלק ואני צריך לעשות כמה ריסטים עד שהוא עובד. המסך הוא samsung t220 דרך אגב יש למישו מושג מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד היום המסך שלי מרצד בזמן נגינת שירים (שירים עם באסים בעיקר, טראנסים) ממש רואים ריצוד קל על המסך וזה מעצבן. כשאני שם שירים שקטים פחות רואים את זה יש לי 2 רמקולים גדולים שמחוברים למחשב כבר המוןןן זמן עם מגבר ורק עכשיו הבעיה קיימת. כשאני משתיק את המוזיקה אז הבעיה נעלמת. או שכשאני מכבה את המגבר אבל עדיין המוזיקה פועלת במחשב אז אין את הבעיה. ניסיתי להרחיק את הרמקולים מהמחשב למרות שהם מורחקים בערך מטר - 2 ממנו ולא עזר מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
המסך שלי פשוט קופא לי יש לי מעבד 2.4 (קופא=מראה תתמונה וכלום לא עובד ) אין לי בעיה בכרטיס מסך בטוח החלפתי את שלי עם אחותי וכלום לא עזר אותו דבר בזכרונות ..!!! וגם שום דבר לא פעל הטמפרטורה של המעבד שלי ככה 40 מעלותת!!!!! ואין אני משתגע לא יודע מה הבעיה !!!! :kopfpatsch: :pissed: :pissed: :-[ :-[ :-[ :-[
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
או קי קניתי לא מזמן מערכת של קריאיטיב למחשב inspire 4400 ושאני שומע מוזיקה חזק המסך קצת רועד ויש טיפב עיוותים... מה אפשר לעשות? זה יכול להרוס תמסך?
-
- 13 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני לא יודע מה הבעיה, אבל פתאום המסך שלי מתחיל לרעוד-רעידות תמידיות קטנות שנמשכות כחצי שעה עד שעה!! אז, ממה זה נובע?סה"כ זה מסך מצוין של LG שקניתי אותו לפני שנה(דגם חדש ביותר)!זה ממש מוזר, מה הבעיה? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אולי כרטיס מסך הלך?...אולי יכול להיות חלק אחר?
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מכירים את זה, שאיך שמפסיקים להשתמש במחשב, אחרי 10 דקות המסך יכנס לאיזשהו מצב של "שמירת אנרגיה" והנורה אצלו תשתנו מכחולה לצהובה (נגיד) ? ואז איך שחוזרים להשתמש במחשב, אז המסך ידליק את עצמו ? אז אצלי הוא הספיק לעשות את זה. יש לי 2 מחשבים, באחד היה 8800GTS שעכשיו נמצא בתיקונים, אז אני משתמש בX300, ובשני היה 6600GT ועכשיו יש X800 Pro. המסך זה ASUS VW222. הבעיה הזאת התחילה מתי שהכרטיסים הוחלפו מתוצרת nvidia ל ATI. אני יכול להזיז את העכבר כמה שאני ארצה, או ללחוץ על איזה מקש שבא לי במקלדת, המסך פשוט לא ידלק. אם אני מכבה ומבדליק אותו, הוא רושם לי no signal ואז חוזר חזרה למצב של שמירת האנרגיה שלו. קשה לי להאמין שזאת בעיה במסך או במערכת ההפעלה, אז יש איזשהו משהו בכרטיסים של ATI עם …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך מחובר כראוי עבד פיקס לפני מספר ימים וכעת לאחר שלא היה בשימוש כמה ימים המחשב נדלק אבל המסך לא. הוא היה נדלק תמיד לאחר ביפ כזה שבא מתוך המחשב כזה אבל היום גם לאחר הביפ זה לא עובד. ניסיתי עם מסך אחר שהוא כרגע בכלל טלויזיה ושמתי לב שהטעינה הזאת עם הלוגו של ווינדוס XP לוקחת מלאאאאא זמן... האם זאת בעיה שקשורה לצריכת החשמל? ספק לא מספיק? למרות שהכל עבד לפני כמה ימים. לא הוספתי שום דבר ולא נגעתי בכלום אז מה זה כבר יכול להיות??? תודה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חלש 800mhz ו256 ram! כל הזמן יש מסכים כחולים,אפילו במשחקים דוס(יש לי windows xp) אין לי אימיול,וגם מיד אחרי הפירמוט זה עושה מסכים כחולים וגם לפעמים בפרמוט עצמו... יכול להיות שזה בעיה של המחשב שהוא מתחמם יותר מידי??? אם כן אני אקנה מאורר חדש,מה עוד יכול להיות?? בעיה בקובץ win32k.sys,ולפעמים בקבצים אחרים! תודה מראש, בבקשה לא לענות לשאלה בתשובה כזאת: קנה מחשב חדש...
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם שוב ומפייר מאסטר עזר לי בפעם שעברה אבל התקלה חזרה אני לא יודע אם זה חומרה או תוכנה אני יודע בוודאות שאין וירוסים או רוגלות כי סרקתי עם כל תוכנה אפשרית\ לגבי חומרה אני יודע שדיסק 160 הוחלף כבר ודיסק משני 500 חדש זכרונות נבדקו בGOLD MEM וגם בממטסט 21 סייקלים תקין לוח הוחלף וכרטיס מסך תקין על פניו המיני דאמפ טוען שהקובץ CSRSS.EXE הוא הבעיה נכנסתי למלא פורומים והתקנתי 2 טלאי אבטחה של מייקרוסופט ועדיין אותה שגיאה 0X000000F4 אנא אם מישהוא יודע משהו בנושא אשמח לכל עזרה כל שהיא
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המסכים הכחולים שוב חזרו לי.. הינה כל ה-Minidump. http://www.upfree.net/8339766 אני לא יודע מה לעשות פתאום המחשב קופץ. המחשב לא נמצא בOC. קירור TR 120 אקסטרים אני בטוח שזה לא בגלל הטמפ' !
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אפשר לנעול מצטער מצאתי את התרד הישן שלי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=363382.new#new אשמח לעזרה שם.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל להשתגע - לא תמיד נדלק, עובד לאט, נתקע כל פעם שאני מכניס רכיב לשקע USB או אחרי פעולות מסובכות. החלפתי מאורר, ניקיתי את צלעות הקירור ומרחתי חומר טרמי חדש על המעבד. כלום! עדיין, אחוז השימוש במעבד מראה על קפיצות מטורפות בין 0 ל-100 גם בפעולות פשוטות. מישהו יכול להסביר לי איפה הבעיה ? מעבד/לוח אם/ ספק? מצורפת תמונה של שתי תוכנות לבדיקת טמפ' מעבד - מישהו יכול להסביר לי את הערכים המוזרים? עד כמה שהבנתי TEMP2 זה של לוח האם, האם הקריאה נראת הגיונית? המעבד הוא אינטל פנטיום 4 1.7 GHZ עם ליבת Willamette ויש כרטיס מסך GForce 5200 או משהו כזה. יש לציין שבהפעלה הבאה של המחשב, אחרי שהתמונה צולמה, התוכנה כבר לא מוכנה להראות ערכים של טמפ' TEMP1 וTEMP2 אולי נשרף החיישן? בקיצ…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שאלה קטנה, המעבד שלי E5200 עבר OC אבל אחרי תקופה מה של התחממות יתר החלטתי לאפס הכל. השאלה שלי, מדוע המחשב מזהה כרגע רק ליבה אחת? זה יכול להיות בכלל? אפשר להסיק מהתמונה שיש בעיה? תמונה מצורפת.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני שם לב שהמחשב מתכבה כשאר המעבד על 60 מעלות. העלתי את האפשרות בביוס שיפסיק את פעולת המעבד כשהוא על 70 מעלות אבל עדין המחשב מתכבה ב60. חשבתי שאולי יש אופציה של כיבוי המחשב לפי הטמפרטורה בווינדוס ואני אנטר את מה שאני צריך משם.. מישהו יודע איפה אני מוצא את האפשרות ?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מחשב חדש כל פעם שנכנסים לאינטרנט המחשב נכנס לעומס וברגע שהוא נכנס ל100% אחרי כמה זמן הוא נתקע חוץ מזה כל פעולת חישוב קטנה הוא נכנס לעומס אדיר . למחשב לא מזמן הוחלפה מערכת הפעלה לאחר התיעצות אם איבורי שאצלם נקנה המחשב כמו שאתם מבינים זה לא עזר ! המפרט של המחשב הוא : intel pentium 4 631 , 3000 MHz , msi pm8pm-v
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
טוב, אז לפני יומיים קיבלתי את המעבד החדש שלי, הרכבתי אותו, הכל הלך בסדר, הדלקתי את המחשב, הוא זיהה אותו כמו שצריך, שם לי את זהזכרונות בדואל והכל על דיפולטס, בעליה של הווינדוס הוא כל פעם עשה ריסטרט כשהוא התחיל לחשוב, אז הבנתי שמשהו עם הזכרונות לא בסדר, הלכתי לביוס העלתי להם מתח מ 2.55 ל 2.65 הווינדוס עלה ועבד, ורק אחרי איזה שעה הוא שוב עשה לי ריסטרט, אז העלתי את המתח ל 2.7 וזה היה יותר יציב, אבל שוב קיבלתי מסך כחול (לחצי שניה ) ואז ריסטרט, עכשיו אני עובד עם מתח של 2.8 לזכרונות והכל פסדר, איך זה יכול להיות? לא עשיתי שום אוברקלוק לשום דבר, הזכרונות שלי אמורים להיות פצצות לגבות והם עושים לי בעיות, דברו איתי אנשים אני לא מבין מה הולך פה, הכל על הדיפולט ואין לי מושג מה הבעיה פה…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט i7 920@2.67, EX58 וCF של 6870. לאחרונה המחשב שלי ממש רותח בזמן מאמץ כאשר המעבד והכרטיס מסך מגיעים ל70-80 מעלות ולאחרונה עלה גם ל90. לפני כשבוע ניקיתי את המחשב ולפני כחודשיים החלפתי משחה טרמית, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
המעבד שברשותי הוא pentium 2.4 GHz northwood סוקט 478 והוא מותקן על לוח של MSI . היום בבוקר החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המאווררים אז פירקתי את המאוור וניקתי אותו ושמתי לב שבין הצלעות קירור יש מלא אבק אז הוצאתי אותו גם ויחד איתו יצא המעבד שהיה דבוק ניקיתי את צלעות קירור וכך הסתיימו שלבי הנקיון. לא הצלחתי להחזיר את הצלעות למקום ביחד עם המעבד אז פירקתי את המעבד עם מברג והחזרתי אותו ואז שמתי את הצלעות קירור בחזרה התקנתי את המאוור אך משום מה שנראה לי שהפירוק(משחה תרמית) גרם למעבד שלי להיות חם מעבר למידה. אז בדקתי אותו עם SANDRA ועם SPEEDFAN והתוצאות הם כאלה המעבד במצב מנוחה על 49 מעלות יש לציין שהמאוורר תקין(5900 RPM ). עכשיו המעבד אמור להיות הרבה יותר קר ולכן קניתי משחה תרמית ב…
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המחשב שלי אתמול הרכבתי חלקים חדשים למחשב להלן הפירוט: מעבד : Intel Core 2 Duo 2.66GHz 4MB e6700 לוח אם : P5W DH DELUXE זיכרונות : גיגה דואל של חברת G.SKIL כרטיס מסך : NVIDIA ASUS 8800GTS מערכת הפעלה : WINDOWS XP HOME EDITION לפי הפירוט הזה המחשב אמור לרוץ לי מצויין בלי שום הפרעות בלי שום תקיעות אבל הבעיה היא שכל כמה דקות המעבד שלי עולה ל80 אחוז מאמץ בערך ואז יש תקעיות של שנייה בפעולה של המחשב כמו למשל בסרט מסויים הוא כזה מקרטע או באמצע משחק הוא נתקע לשנייה וזה קורה כל כמה שניות במיוחד במשחקים וככה זה גם בשירים אני משמיע השיר כזה איטי אשמח מאוד אם תגידו לי מה לעשות בנידון תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-