עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Oz.,

שלום, אמממ קרתה לי בעיה גדולה מאוד... התקנתי אצל אח שלי True image 10 לאחר קצת משחק (אני מודה) עם התוכנה, אומנם לא סימנתי את הכונן שנעלם (F;/) בחיים אלה רק את C:\, אך להפתעתי הרבה כונן F פשוט נעלם כלא היה. זאת אומרת שגם 50 ג'יגה הלכו מהמחשב. עכשיו אני צריך 2 אפשרויות: או להחזיר את הכונן, או ליצור כונן חדש. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by mani007,

המסך הופיע בעת שגלשתי באינטרנט הפעלתי מדיה פלייר ולפתע הופיע מסך כחול הוא רשם כמה דברים התחלתי לקרוא לפתע המסך נהיה מטושטש כזה והמחשב עשה לעצמו ריסטארט והא מזהה לי רק את הארדיסק ולא את הצורב והכונן דיסקים שלי והוא עושה טעינה של ויינדוס ואז מציג שגיאה בשם אינטרנט אקספולרר הוא מציג את שולחן העבודה אבל הוא קפוא אי אפשר לגעת עכבר לא זז יש למישהו דעה מה זה יכול להיות ???

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  3. שלום לכולם, לפני שבועיים וחצי קניתי מחשב חדש. amd 3300 64bit abit an8 ultra twinmos 512 x2 gIL forsa geforce 6600 GT כבר מהתחלה היו לי את הבעיות הבאות: 1. מסכים כחולים 2. בעיות בגלילת מסמכים (המסך מראה פסים דקים עם כל גלילה - מצורף SCREENSHOT) 3. מסך שחור לגמרי לשתי שניות ואז חזרה לנורמה. הבעיות האלו קורות ביחד, כלומר, אם יש אחת אז יש את כולן. בהתחלה התברר שזה בגלל פיירוול של אנוידיה. הסרתי אותו. אחר כך עידכון של דרייבר לכרטיס מסך. אחר כך הפתרון היחיד היה סיסטם ריסטור. עכשיו שוב פעם יש את אותה בעייה. הבעיות מתחילות בזמן משחקים (FEAR) וצפייה בסרטים. אחרי כל פעם שאני מתקן אני נהנה ממספר ימים של שקט אבל אז הבעיה שוב חוזרת כל פעם עם הסבר אחר. עכשיו הבעייה לפי ניתוח מינידאמפ ה…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by seladlev,

ראשית אני כמעט בטוח שזו בעעית חומרה. יש לי מחשב : p4 3ghz motherboard msi 915p combo הבעייה הינה עם הכרטיס קול. התקנתי אותו עם דרייבר שבא ביחד עם המחשב. כאשר אני מעלה חלונות יש צליל של הפעלת החלונות אך לאחר מכן כאשר אני רוצה לפתוח קבצי מוסיק למיניהם מופיעה הודעת שגיאה כאשר התקן הרול לא זמין . יש איתו בעיה אני יודע שזה לא קודקים ואני יודע שזה הדרייבר הנכון ניסיתי גם כרטיס קול חיצוני של קריאטיב שאני יודע בוודאות שהוא עובד ועדיין הייתה הבעייה על כן אני שואל : איפ הבעיה ואיך פותרים אותה ? תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  5. ניסיתי הכל הכונן עצמו הוא כבר מכיווץ לשני כוננים ל-D וגם ל-E. נכנסתי לניהול דיסק לא נמצא. אבל אני נכנס למחשב שלי בצד מופיעה לי סמן קטן שבעבר הוא היה, ניסיתי עם תוכנות כמו TogetherShare Data Recovery 7.1 וכדומה... עדין אין..... לא מה לעשות??????

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by moti30,

המחשב לא מצליח לעשות גיבוי (או ליתר דיוק תמונת מערכת) הודעת שגיאה: 0x81000037. ניסיתי לעשות את ההוראות באתר של ווינדוס ולא עזר כלום.

7. Started by Ran B,

נכון, זה יותר קשור לפורום תוכנות, אבל מכיוון שהשימוש בתוכנה מתקשר לפורום הזה, חשבתי שיהיה נכון יותר לפתוח את הנושא פה. אז הורדתי את התוכנה והורדתי את החבילת סמלים (לSP2). התקנתי את התוכנה - הכל טוב ויפה. אך שניסית להתקין את החיבלת סמלים זה זרק לי ארור שהקובץ EXE הזה not vaild Win32 application. :-\ ניסתי לעשות במצ מקוון דרך האינטרנט. רשמתי את הקישור בחלון המבוקש. ואז עשיתי CTRL+D לפתוח את הקובץ. הלכתי לתקיה כפי שרשום בסטיקי..עשיתי הכל כפי שרשום. בחרתי בקובץ עם התאריך שמתאים לי ולחצתי OPEN וכלום לא קורה.. נראה כאילו הוא עובד כמה זמן..ואז לא קורה כלום. כאילו מתעוררת שגיאה או משו. ראיתי לחצן של COMMAND אז נכנסתי אליו וזה מה שהיה רשום : Microsoft (R) Windows Debugger Versio…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים, ומאז הבעיות לא חולפות, יש לי 2 בעיות עיקריות: 1. לא משנה, עשיתי את מה שהיה בFAQ פה וחשבתי בהתחלה שזה מאט, אבל זה לא, אז הבעיה תוקנה, הבעיה השנייה היא העיקרית בכל מקרה: 2. יש לי בעיות בקריאת מכל מני אתרים באינטרנט, וגם תמונות ופלאש לפעמים: - במכל מני אתרים, חלק מהפלאש לא עובד וחלק כן (באותו אתר), אותו דבר עם תמונות, אני נכנס לפה וחלק מהתמונות שמימין לשם הפורום פועלות, חלק לא. - באתר www.one.co.il חסר לי הלוגו העליון, לפעמים כמה תמונות לא פועלות, ובצד ימין איפה שהקטגוריות, אני רואה רק את שמות הקטגוריות, בלי התוכן בהן (למשל קטגוריית כדורגל ישראלי, אז מתחת אני ישר רואה את קטגורית כדורגל עולמי, אין לי את התוכן שמתחת לכדורגל ישראלי). - באתר Gamer אנ…

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by aracer,

שלום, יש לי בעיה עם איזה מחשב ישן מאוד(משנת 99+- אני חושב) אני מדליק אותו והוא מצפצף ציפצוף לא רצוף, כבר בדקתי את הזיכרון והבעיה לא איתו. למישהו יש אולי רעיון לעוד משהו שאני יכול לנסות?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  10. Started by dr,

יש לי את אחד המחשבים הכי מהירים בעולם אבל הוא נתקע לי מה אני עושה כל מי שיעזור אני מוכן לשלם סכום כספי

• 29 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי בעייה להפעיל משחק מסויים, עכשיו כשבדקתי בפורומים של המשחק נראה כי אני לא היחיד. הרבה אנשים פתרו בעייה זו עם עידכון הדריברים, אמרתי אני יעדכן גם כן. ראיתי שב FIXES ISSUES היה רשום שטופלה בעייה הקשורה להרצת משחקים. עידכנתי את הכרטיס מסך. עכשיו כשבדקתי את הדריברים של הביוס, אני רואה ש: Video BIOS Date: 21/10/05 ו System BIOS Date: 13/11/06 יכול להיות מצב שהדריברים של ה VIDEO בהפרש של מעל לשנה מהדריברים הרגילים? עכשיו כשניסיתי לעשות עידכון לביוס (Phoenix) ראיתי שהם לא נותנים אפשרות כזו, ומפנים אותך לאתר שיעזור לך לעדכן את הביוס - תמורת 30$. ביזיון. מישהו יכול להפנות אותי לדריברים של הביוס הנ"ל ? והאם נראה לכם שעידכון והביוס יכול לפתור את הבעייה עם הרצת המשחק…

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by dorbe,

Probably caused by : nv4_mini.sys ( nv4_mini+42aca ) זה מה שאני מקבל לפי ה windbg (ד"א יש פה אשכולים נעוצים ממש מועילים) זה קורה לרוב באמצע משחקים ובלי שיופיע מסך כחול (למרות שבהגדרות הגדרתי שכן יופיע) קישור למידע על הקובץ http://www.file.net/process/nv4_mini.sys.html מה עלי לעשות בישביל להפסיק את המטרד הזה? תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by אורי סלמן,

שלום לכולם המחשב שלי עבר את גיל 6 ואני מעוניין להתחדש בחלקים חדשים ולאו דווקא במחשב חדש לחלוטין. אשמח להמלצה/מדריך כיצד אוכל לבדוק את המחשב ואת רמת התקינות של החומרה שבתוכו בדרך ידידותית ובטוחה האם יש תוכנה המאשרת לבדוק את כל המחשב בבת אחת? או שצריך להוריד תוכנה לכל סוג חומרה בנפרד? בנוסף, אם הייתם במקומי, הייתם מחליפים את כל המחשב או רק חלקים ממנו? האם לדוגמא מעבד חדש יתאים ללוח אם שהוא כבר בן 6? (הכוונה לא האם הוא יתאים מבחינה טכנית אלא מבחינה של רמת הביצועים שתהיה בהתאם) אני לא כל כך מבין וכל עזרה תתקבל בברכה אורי

14. Started by Red Scorpion,

בזמן האחרון לכל משחק לוקח יותר זמן להיטען. לדוגמה, היום שיחקתי בOFP:Resistance ולמחשב לקח הרבה מאוד זמן עד שהוא העלה את המשחק. אם זה יהיה נחוץ בפעם הבאה אני אמדוד זמן. לפני זה המחשב העלה את המשחק מהר מאוד, אבל בשבוע האחרון כל המשחקים עולים לי לאט. מפרט: CPU - Pentium 3 450 Mhz memory - 128 mb video card - Geforce 2 mx 400/400 64 mb

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by ronzilca,

יש לי הארד דיסק ישן IDE יש לי הארד דיסק חדש SATA אני מנסה לחבר את שניהם אבל הוא פשוט מתעלם מה-IDE. אם אני אנתק את הSATA זה יעבוד... מה עושים ? שיחקתי עם הג'אמפר אני לא מוצא משהו אחר..

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by KOBOKOBO,

ערב טוב לכולם בדקתי את הכונן אצלי עם התוכנה Hard Disk Sentinel software כונן SSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה התוכנה מראה שהבריאות של הכונן על 8 ימים יש משהו לעשות? יש אפשרות לשפר את בריאות הכונן?

17. Started by Gabi5155,

שלום לכולם, יש לי מחשב לנובו ideapad 5 14itl05 82fe006wiv. אתמול בלילה בעת שהיה מחובר למטען הוא נכבה ומאז לא נדלק. שום נורה לא מגיבה. ניסיתי לנתק מהחשמל ולחבר שוב אך גם זה לא עזר

18. Started by eli_a2006,

שלום לכולם יש לי לוח dfi sli-dr מאז שקניתי את המעבד החדש הוא עושה לי בעיה כזאת נגיד אני עושה ריסט אני חייב להוזיז את הג'אמפר(cmos) בשביל שהמחשב יעבוד מה הבעיה ? נ.ב עידכנתי ביוס הכי חדש מבית dfi וזה לא עזר תודה לכל העוזרים אלי.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  19. Started by Eliko Matan,

שלום מחשב נייד אסוס -"המסך קופא" x513ea לפי מערכת ההפעלה הדרייבר מעודכן העכבר מתפקד ובעיה אנני מצליח לבצע עדכוני מערכת תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. שלום לכולם. לפני כשבוע רציתי לחבר את המחשב לטלויזיה , קניתי קבל S-VIDEO ל- S-VIDEO צד אחד חיברתי למחשב בכרטיס מסך מסוג NAVIDA GEFORCE 7600GT וצד שני למתאם 21 פינים בעל חיבור S-VIDEO , כאשר חיברתי לטלויזיה את המתאם שמחובר אליו הקבל כרטיס המסך שלי נשרף מיד... יש לציין שזהו כרטיס מסך חדש וזלגו הרבה דמעות. מתוך אימפולסיביות חשבתי שהבעייה היתה בגלל שהמחשב היה דלוק אז פניתי למחשב השני וניסיתי לחבר גם אליו את הקבל באותה צורה ומיותר לציין שגם הכרטיס מסך במחשב השני נשרף. באותו יום הלעתי לחנות חשמל וקניתי מתאם חדש ובחנות אמרו לי לכוון אותו על יציאה שהמידע יצא אל הטלויזיה ושהמחשב יהיה סגור ולא אמורה להיות בעייה , מצוייד בכרטיס מסך מיד חזרתי הבייתה וניסיתי לחבר שוב ..... שוב נשרף.…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  21. היי חבר'ה! יש לי בעיה די מוזרה במחשב (יותר נכון במחשב של אחי) ואשמח אם המומחים כאן בפורום יוכלו לעזור... מדי פעם (בתדירות של פעמיים ביום, בערך) המחשב לא נדלק, או לחילופין - נכבה באמצע העבודה עליו ולא נדלק שוב. בתחילה חשבתי שזה עניין של התחממות - לכן ניקיתי את כל תכולת המחשב (כולל המאווררים) מאבק אך זה לא עזר. מה גם שהמחשב לפעמים, כמו שציינתי, לא נדלק אפילו ממצב מנוחה (כשהוא כבוי), כך שזה פוסל את האפשרות שהמחשב מתחמם... לבסוף, לאחר ששברתי קצת את הראש, גיליתי משהו מאוד מוזר: כל פעם שמתעוררת הבעיה הנ"ל - ניתוק של המחשב מהחשמל פותר את הבעיה והמחשב שוב נדלק... מה יכולה להיות הבעיה? האם זו הצטברות כלשהיא של מטען חשמלי שמתפרק ברגע שאני מנתק את המחשב מהחשמל? אם כן, מה הפיתרון? אם…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה הראשי של המחשב הוא לא עושה את הצפצוף של ההתחלה ולא נדלק המסך פתחתי את המחשב ובדקתי עם הכול מחובר והכול נראה סבבה אבל המאוורר של המעבד מסתובב ממש לאט. מה אפשר לעשות? כמו כן יש כבל 4 פינים ליד המאוורר של המעבד כאשר אני מנתק אותו המאוורר עובד מהר אבל הנורה של הכרטייס מסך דולקת כאילו חסר לו משהו בדקתי עם כרטיס מסך אחר וזה אותו דבר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כל מה שאני כותב באינטרנט לא משנה איפה (גוגל ,חיפוש בפורום)הוא כותב בשפה מוזרה.. לדוגמה במקום ד' הוא רושם נקודתיים אבל זה רק באינרנט .. לדוגמא עכשיו אני כותב את ההודעה בכתבן ומעתיק לאינטרנט בשביל שבוא יכתוב את זה נורמלי.. זה קרה לי אחרי שמחקתי 4 קבצים בגלל שנדבקו בווירוס כנראה שזה מזה.. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by tal_n1,

יש לי הארד דיסק של WD 3.5 אינץ נייח עם כבל חשמל שעד אתמול עבד מעולה. כשאני עושה לחצן ימני על כל הכונן (דרך המחשב שלי) הוא מציג לי כאילו יש לי 980 ג'יגה בשימוש, וכשאני נכנס לכונן עצמו ומסמן את כל הקבצים ועושה לחצן ימיני ומאפיינים אז הוא אומר לי שיש לי סה"כ בשימוש 927 ג'יגה, זאת אומרת שחסרים לי בערך 53 ג'יגה. אני מודע לכך שתיקיה אחת נעלמה לי, מה אפשר לעשות?? דרך אגב, ניסיתי לבטל את הקבצים מוסתרים אבל עדיין לא מראה לי את התיקיה שחסרה. תמונה להמחשה: http://imagizer.imageshack.com/img539/3570/1hVfkj.jpg

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.