תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש במסך MAG רגיל (לא דק או LCD). כשאני מדליק את המחשב המסך נדלק כשהתמונה הנראית צרה (כלומר יש שוליים שחורים בצדדים), רק לאחר כיבוי המחשב והפעלה מחדש, לעיתים מספר פעמים, המחשב עולה "נורמלי". התקלה לא קורית כל הזמן אלא מידי פעם. יש למישהו רעיון מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב המסך נשאר דלוק במקום להיכנס למצב שינה. מה עושים? כרטיס מסך GTX 1060 Ti מסך: Dell 2209WA
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השבוע קניתי הארדיסק חדש,כי הקודם נדפק, וחיברתי אותו. התחלתי להתקין ווינדוס, ולאחר שהוא הראה תקלה שההרדיסק נהרס-אותה תקלה של ההרדיסק הקודם, כיביתי את המחשב כי לפי דעתי כבל ה-IDE לא תקין. החלפתי כבל IDE חדש ואז כשאני מפעיל את המחשב, המסך אינו מציד נתונים נשאר עם הנורית מהבהבת. בדקתי את המחשב עם מסך אחר, ובעיה נשארה-מה שאורמ שהבעיה היא בתוך המחשב. הוצאתי מהחיבורים את כל ההתקנים האחרים והשארתי רק זיכרון ומעבד על הלוח האם(שהוא Onboard) ועדיין נשארה הבעיה. אז בעצם רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה בעצם? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שלדעתי היא בעייה של חומרה כי ניסיתי לפרמט את המחשב כבר מספר פעמים וזאת בעיה שהולכת וחוזרת בתקופות.. הבעיה ממש מוזרה בהתחלה העכבר זז לאט לאחר כמה שניות העכבר נתקע ואז לאחר עוד כמה שניות גם התמונה במסך נתקעת (המחשב עצמו ממשיך לפעול למשל שיחות בסקייפ וכו'). לאחר כמה שניות המחשב נתקע לחלוטין ולפעמים קורס.. אני באמת לא מצליח להבין מה מקור הבעיה ולפעמים גם אתרים מסויימים או תוכנות מסויימות כמו למשל windows update תוקעים לי את המחשב זה ממש בלתי נסבל.. אולי יש למישהו נחמד כאן רעיון או פתרון לבעיה? תודה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה ולא הצלחתי לפתור אותה. קודם כל יש לציין שאני עובד אם Win 2000 pro,והמסך מרצד לי במשחקים, תוכנות(לדוגמה 3d mark 2001se) ובדוס. את הבעיה של שולחן העבודה הצלחתי לפתור על ידי שינוי תדר הריענון, אבל לפני שהWindows עולה ומראה את הלוגו של P4 והלוגו של Windows, המסך מרצד, דרך אגב, זה לא תמיד קורה לי, יש ימים שהמסך בסדר גמור. מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של BENQ דגם FP92W יש לי אותו כבר שנתיים וחצי, הוא דלוק כל היום וכשאני לא על המחשב אני מכבה אותו היום באמצע גלישה באינטרנט המסך החשיך טיפה, אחרי שניה החשיך עוד קצת וככה תוך כמה שניות הוא מחשיך שלא ניתן לראות כלום, זאת אומרת אני יכול לראות אם אני ממש מאמץ את העיניים ומתקרב עד כדי נגיעה במסך עם העין כדי לראות משהו כשזה קרה כיביתי את המסך והדלקתי שוב, זה עבד לשניה טוב ואז שוב החשיך ניסיתי לחבר למחשב אחר וזה אותה הבעיה לפני שזה מחשיך קופץ פופ אם וכתוב NONPRESET MODE מה יכול להיות מקור הבעיה ולמי כדאי לפנות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המסך עובר ל-entering power save ונתקע לאחר כמה דקות משחק. למה? הבעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. הכרטיס הוא 1950pro ועומד בדרישות המשחק מישהו יודע מדוע זה קורה. :'(
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מ-KSP לפני יומיים: מפרט: מק"ט מוצר מחיר יח' כמות סה"כ מחיר B001 הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel 2784 1 2784 27384 מעבד אינטל Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 19873 מאוורר למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 22897 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte G41MT-S2PT s775 1333Mhz, Intel G41, DDRIII 1066, PCI-E, VGA 1 21321 זכרונות Kingston 2x2GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 1 24960 כרטיסי מסך SAPPHIRE HD 7750 1GB GDDR5 1 21050 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III 1 25252 ספקי כוח Corsair …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה שהמסך נכנס למצב שינה ולא יוצא ממנו או שפשוט המסך הופך ללבן וגם אז לא יוצא ממנו... לרוב זה קורה תוך כדי משחק אבל זה קורה הרבה פעמים גם סתם ככה תוך כדי גלישה באינטרנט\עבודה בוורד וכו'. החלפתי כרטיס מסך וזה לא פתר את הבעיה, ניסיתי גם להשתמש במסך אחר וזה גם לא פתר את הבעיה... אני תקוע ואין לי מושג מה הפתרון, אם מישהו יוכל לעזור לי ככה שאני יוכל להשתמש במחשב בלי הצורך לעשות ריסטרט כל כמה דקות זה יהיה מצוין! מפרט: מעבד intel core2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.86 GHz RAM 2 GB כ"מ nvidia geforce GT 630 מסך samsung syncmaster t190 win 7 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
טוב אז יש לי חבר וכשאני הדלקתי אצלו NFS:U אז התחילו להופיע ברקים כאלה קווים לאמצע ואז זה התחזק והמחשב נתקע זה היה משהו כזה: \\ \ \ ////// \\\\\ ////// משהו כזה אבל מכל כיוון אין לי מושג מה זה חשבתי כרטיס מסך או מסך?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב שלי יש לי בעיה.כשאני נכנסתי למשחקים המחשב/מסך מתחיל "למצמץ" לאיזה חצי דק' ואז הכל בסדר. הסתדרתי עם זה ולא היה לי בעיה עם זה,כי בסופו של דבר המשחק עבד.הייתי בטוח שהבעיה היא של המסך כי הוא ישן. לפני יומיים הבעיה של המחשב החמירה,המחשב מיצמץ אבל אז מופיעות קוביות בכל מיני צבעים על המסך או שהמסך נהיה כולו לבן והדרך היחידה היא לעשות ריסטארט. עכשיו החלפתי את הצג לצג אחר שבחיים לא עשה בעיות,אבל הבעייה נשארה והמחשב עדיין עושה את זה. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך אבל הדבר לא עזר והמסך עדיין עושה בעיות. אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור כי בדיוק עכשיו יש חופש ואני אשתעמם תחת בלי אפשרות לשחק בכלום. תודה.מפרט טכני:אי-5300,כרטיס מסך 4870 HD.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל 20 ד' בערך בעת גלישה ושמיעת מוזיקה ביחד המחשב פתאום קופא {לא מגיב } לשניה ואז מסך שחור האור הופך לכתום {נורת ביקורת של המסך } ושום דבר פשוט שחור אגב המחשב לא נכבה רק המסך חשבתי שהמך לא טוב החלפתי מסך וזה קורה שוב מ ה - ע ו ש י ם ?... o9009
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום רב, בניתי מחשב חדש, ולצערי הוא משום מה לא מצליח להציג כלום על מסכים (הם פשוט לא קולטים אותו). נוסו כמה חיבורים שונים וכלבים שונים ומסכים שונים. אשמח מאוד לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, אתן קצת רקע לבעיה, אתמול ניסיתי להתקין משחק מחשב שהיה אמור לעבוד ומסיבה כלשהי נתקע בשלב ההרצה וכדי לצאת מזה היייתי חייב לעשות ריסט מאז התחילו הבעיות הסרתי את המשחק ועדיין המחשב נתקע או מרצד חשוב לי להזכיר שבפעם הראשונה שהוא התחיל לרצד הצלחתי לראות שהוא הסיר דרייבר כלשהו של המסך אבל לא ראיתי שום דבר בדרישה להתקין מחדש ולכן ביוזמתי התקנתי מחדש ועדיין זה קורה, דבר נוסף בזמן הריצוד אני יכול לצאת מהמשתמש ולהחליף משתמש התמונה חלקה. מלבד התקנת המשחק עשיתי דבר נוסף שאני חושד שגרם לבעיות, אציין זאת למרות הסבירות הנמוכה הגדרתי בביוס שהמקלדת תופעל ביואסבי אני משתמש במקלדת אלחוטית ורק אתמול שיניתי את ההגדרות, אני מצטער אם הנושא יצא מבולגן את כל זה אני כותב מהפלאפון, לכל מי שתו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
vpu recover" מאיץ גרפי מאותחל כיון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי." יש לי רדאון 9800 פרו ומעבד AMD 3000+ 64 BIT שמגיע לטמפ' 50-60. מה לעשות? זה קורה רק במשחקים "כבדים" ואני עובד בד"כ על רזולוציה 1024\800
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי RADEON 9500PRO בזמן האחרון אחרי כמה דקות משחק המסך קופא ואחרי כמה שניות יש הודעת EROR שה- VPU RECOVER פעל בגלל שגיאה קריטית (משהו בסגנון...) לפעמים לפני התקיעה התצוגה מתעוותת (ואז או שהמחשב נתקע או שזה מסתדר בעצמו) ניסית להחליף בין גרסאות שונות של דרייברים - לא עזר בדקתי את הכרטיס במחשב אחר ושם לא היתה שום בעיה (באותם משחקים ועם אותה גרסא של הדרייברים) אם זה לא הכרטיס מסך - מה עוד יכול להיות הגורם? מה אפשר עוד לנסות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום , יש לי מסך של Proview כבר 3 שנים (שחושבים על זה מחר יומולדת ככה שיוצא בול 3 שנים) המסך נראה ככה: http://fotopipe.ro/images/proview-crt-DX777.jpg משהו כזה , כפתורים והכל בדיוק באותם המקומות. המסך עבד עד לפני חודש כמו שצריך ובזמן האחרון פתאום בלי לגעת בכלום הוא עושה לי מסך שחור כזה עם קפיצות של שניה ובזמן הקפיצה הוא מראה לי רקע של המסך (נגיד אני באמצע שיחה באיסיקיו , אז הוא מראה לי כזה כמו בהבזקים כאלה חלקים מהשיחה באמצע הקפיצה) יכול להיות שהמסך הלך ? משהו נדפק ? בשביל להחזיר את המסך למצב רגיל אני מנסה להזיז קצת את המסך נותן לו מכות חלשות בצדדיו. מצטער על החפירה. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לפעמים המסך עושה כזה צליל של "טיק" והמסך קופץ ... וקטן ואז תוך שניה הוא חוזר לגודל הרגיל... מדוע???
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום.המסך שלי קורס במשחקים,(לא כבדים במיוחד),למשל Dirt 1 ,combat arms וכו'.עשיתי בדיקת מאמץ של OCCT ,ודווקא בבדיקה הוא לא קורס.הכרטיס שלי הוא ATI X1950 ,וטמפ' שהוא הגיע אליה בבדיקה היא 60-63.אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אבל אני רוצה להבין עם המסך קורס בגלל הכרטיס מסך,כי בבדיקה של הOCCT הוא לא קרס.מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני שבועיים אני חושב. אני יושב מול המחשב ולפתע המסך נמתח לרוחב בערך 1 ס"מ לכל צד, אפילו פחות ואחרי פחות משניה זה חוזר למצב הרגיל... שיניתי את הקצב ריענון להכי נמוך (60) וזה עדיין קורה. החודש נגמרת האחריות למסך, היא כבר נגמרה אני חושב, לפני כמה ימים (( 3 שנים... המסך הוא MAG 770PF
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברה יש לי מסך lcd וכל פעם שיש רקע שחור הוא רועד..!!! בבקשה תעזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
המסך שלי רועד לבד התקנתי דרייברים לא נכונים בטעות ואז מחקתי אותם והתקנתי ת'טובים והמסך עדיין רועד פירמטתי והמסך עדיין רועד נכנסתי לווינדוס השני והמסך עדיין רועד גם בדוס של המחשב הוא רועד אז אני רוצה לדעת אם זה המסך או הכרטיס מסך ואני יחליף אותו?????
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה במחשב. זה קורה לי דווקא במשחק מסויים אחד, למרות שאני משחק רק בו בקביעות, בכל מקרה הנה הבעיה שלי: אני משחק ולפתע במשחק, המסך נהיה שחור, אחרי כמה שניות הוא נמרח בצבעים, זאת אומרת כל מיני פסים של צבעים מסויימים (באותו גוון בערך), בעובי שונה (כמו הפסים האלו שיש בטלוויזיה..), אני לא יכול לקחת מזה סקרין שוט לצערי. כשזה קורה, אין סיכוי שאני אשתחרר מהמצב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש דרך הכפתור של RESTART. זה לא קורה לי תמיד, אבל זה קורה לי מדי פעם ובדיוק עכשיו זה קרה לי שוב. יש לי Radeon 9800 Pro 128MB, והתקנתי את הדרייבר החדש לפני יומיים. גם כן קרה לי פעמיים ממזמן שהמחשב נתקע בלי סיבה! שיחקתי במשחק אחר ממש לא כבד, פשוט ביותר למחשב שלי, אבל לפתע המחשב נתקע, ו…
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה הנתונים: מסך של חברת AOC Q3279VWFD מחובר עם כבל HDMI אין כרטיס מסך - כרטיס מסך מובנה של intel 630 בוצעו הבדיקות הבאות: 1. החלפתי מחשב -עדיין קורה 2. כבל הוחלף מDVI ל - HDMI 3. דרייברים עודכנו 4. בוצעו עדכונים למערכת הפעלה הבעיה : היא שהמסך בצורה אקראית נהיה שחור לכמה רגעים באמצע עבודה ואז חוזר ...משהו הזוי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ככה, יש לי את המחשב שלי כבר כמעט שנתיים, ובחודש וחצי האחרון הרבה פעם המסך פתאום לא מראה כלום! לפעמים זה קורה כשאני הולך לכמה דקות, ואני מכבה את המסך, ושאני חוזר אני מדליק את המסך והמנורה שלו מהבהבת וגם המסך עצמו מהבהב כל 3 שניות בערך. זה קורה גם כאשר המחשב עולה (לפעמים). וגם שאני נכנס למשחקים. נכנסתי ל-DXDIAG ועשיתי בדיקה שם, ולפעמים הבדיקה של ה-Direct3D גורמת למסך להיות שחור, אבל אחרי שזה מסיים אותה (שהמסך עדיין שחור) אז הוא חוזר, ורשום שהבדיקה הצליחה. אם צריך לדעת אז: המסך שלי זה ViewSonic VX922 LCD 19INCH והכרטיס מסך שלי זה LeadTek PX 7600 GT TDH EXTREME הייתי מאוד שמח לדעת מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה. תודה ויום טוב
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-