תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי לוח אם של A-open AK73 PRO ראיתי שהוא תומך בדגמי ATHLON ו DURON עד 266FSB הכנסתי לו מעבד דורון 1600 וכעבור כמה שניות היה ריח שרוף יש מצב שהלוח אם היה ישן מידי בשביל המעבד ואז הוא שרף לי אותו ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הסיבה שהמחשב הנייד כבה מיד כשאני מנתקת את הבטריה ? למרות שהבטריה מלאה.. איך שאני מחברת את הבטריה לחשמל, המחשב עובד רצוף
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בנושא אשמח לתשובה עריכה: NVM אפשר
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
מעבד P4 2.8 לוח אם ASUS P4P800 Service Pack 1 קיצר עשיתי היום פורמט אחרי הרבה זמן (שנה) אחרי שסיימתי להתקין את הווינדוס גיליתי שהUSB לא עובד ניסיתי לחבר DISK ON KEY ועוד כמה דברים שום דבר לא עבד עכשיו מה שהכי מוזר פה שהעכבר שלי עובד בUSB אבל אם אני מוציא אותו ומכניס אותו חזרה לUSB שאני בווינדוס הוא מפסיק לעבוד ככה שאני עושה ריסט והוא חוזר לעבוד יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתי לנגן מוזיקה מתוך התיקייה ושמתי לב שהיא נעלמה. מה אני אמור לעשות?( שחזור?) יחזיר את התיקייה? אני בטוח שלא מחקתי אותה "בטעות". חייב עזרה בדחיפות הספרייה הזאת היא האוצר של המחשב. *עדכון:שחזור לא פתר את הבעיה. איך זה יכול להיות ששעתיים לפני היא הייתה קיימת תיקייה וכשחזרתי למחשב היא נעלמה?
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי מסך מעולה של סמסונג שעלה לי בזמנו 2000 שקל וכבר שוכב כמעט שנתיים ללא שימוש אני רוצה להשתמש בו בתור מסך שני בנייד שלי שיש לו יציאת HDMI שלפעמים אני מחבר איתה את הנייד לטלויזיה בסלון מישהו יודע האם קיים מתאם מ HDMI ל DVI האם זה יעבוד לדעתכם ואיפה אני יכול לקנות כזה דבר
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי הביא לי מחשב , היו לו איתו בעיות בהתחלה פירמטתי לו את C כי הוא רצה את מה שיש בD גם לא היה אפשרות לצרוב אז פירמטתי רק את C והתקנתי ווינדאוס .. אחרי שהתקנתי לו הכל סידרתי לו תוכונות הכל הוא עשה את אותה השגיאה כמו לפני שפרמטתי..(לא זוכר איזה) חשבתי לעצמי ,יכול להיות שהיה וירוס בD ובגלל זה חזרה אותה שגיאה.. המחשב לא עלה אז נאלצתי לפרמט שוב את C ולהתקין ווינדאוס .. פתאום אחרי ההעתקת קבצים בתחילת ההתקנה של ההוינדאוס התחילו שגיאות של חסר קובץ וכל מיני ... חשבתי אולי נשרט הדיסק או משהו... ניסיתי כמה פעמים..ולא עבד אז הבאתי דיסק חדש של ווינדאוס ושוב פעם שגיאה,הפעם חדשה.. אשמח אם תעזרו לי מה יכולה להיות הבעיה (זיכרון דיסק קשיח או משהו) השגיאה רואים אותו חצי כי המחשב…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום רב, tms החליפו לי את הלוח אם בפעם ה 3 מ z68-ud3h-b3 שהיה לו תקלה בכרטיס הרשת ל z68-ud4h-b3 ללוח שהיה לו תקלה לאחר עדכון ביוס מת. לאחר מכן ל z77x-d3h שהיה לו בעיה להכנס ללופ שלא נדלק ממנו ועכשיו הביאו לי לוח z77x-d3h שהבעיה איתו שלאחר התקנת מע' הפעלה , מיד לאחר התקנת הצ'יפסט של אינטל / עדכוני מע' הפעלה באתחול מחדש שלאחריו הוא פשוט מקבל מסך כחול מהיר בזמן שיש את האנימציה של הוינדוס שהוא בא לעלות. ונכנס למצב של תיקון האתחול ולא מצליח. בשביל לבודד את הבעיה אני משתמש רק בלוח + מעבד 2500k + זכרון קינגסטון חדש שקניתי ביום חמישי ורק ssd אחד של קרושל. בבקשה עזרה זה נהיה מאוד מייאש ומתיש.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, ישלי מחשב נייד לנובו 530s בזמן האחרון מלא ניתוקים פתאומיים בויפי, אני גולש ופתאום לא עובד, זה רק במחשב הנייד כי שאני גולש מהפלאפון על הויפי זה עובד חלק, בדקתי ואין לי עדכון גרסא לדרייבר של הרשת, מה עושים? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 4 ולאחרונה הוא לא נדלק. המסך לא נדלק וגם הנורית שמראה שהמחשב "חושב" לא מגיבה בכלל. בנוסף כשאני מדליק את המחשב קורה לי שהמאווררים מסתובבים לשנייה/כמה שניות ואז המחשב נכבה, ככה כמה פעמים עד שהוא מתחיל לרוץ אבל בסופו של דבר המסך לא נדלק. גם כשאני מרסט את המחשב יש את אותה הבעיה- המחשב נדלק ונכבה כל שנייה למשך חצי דקה+- ואז נדלק בסופו של דבר אבל המסך לא עובד והמסך רושם "no signal". נ.ב- הדיסק קשיח נבדק על מחשב אחר והוא עובד כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? המחשב לא באחריות ובאייבורי רוצים רק על הבדיקה 120 ש"ח... תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 5 שנים תמיד עבד מעולה בלי בעיות בחודש האחרון התחיל לפעמים לקרוס (לרסט) לרוב מסכים כחולים . לפעמים לוקח יום עד שמסך כחול מופיע לפעמים שאני עושה ריסטארט איך שעולה הוינדוס מסך כחול מופיע... עשיתי בדיקת MEMTEST86 כל הלילה 10 "סיבובים" אין אירורס, הייתה המהרה של המעבד ביטלתי לדיפולט. [ATTACH=CONFIG]4245[/ATTACH] שום דבר לא עוזר ממשיכים לקפוץ מסכים כחולים זה הפירוט של שני המסכים הכחולים האחרונים(אותה שגיאה) חיפשתי קצת באינטרנט על השגיאה הזו ntoskrnl.exe+75bc0 אין פתרונות ברורים לגבי הבעיה אני עכשיו מנסה לעבוד עם המחשב אחרי שהסרתי את ESET Smart Securityגירסה 7 שלאחרונה התעדכנה כי רשמו שיש מצבים שהאנטי וירוס גורם למסכים כחולים. גם מחקתי את הוינדוס7 64 שהיה ועשיתי …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול שיחקתי BFBC2 ואז החלטתי לשחק משהו אחר. שיחקתי space pirates and zombies אבל גם גלשתי באינטרנט כי הזמן טעינה שלו ארוך. איך שאני מתחיל לשחק קצת הוא די צולע כאלו הוא עושה paging כמו משוגע ואז מסך כחול. אחר כך הוא ניסה בכלל לעשות boot מהCD אבל אחרי כמה נסיונות הוא רץ מהדיסק הקשיח עם תוצעות מעורבות. הוא אמר מדי פעם שאי אפשר לשמור קבצים לכל מני ספריות. הוא רץ קצת בעליה ואז מתפגר. היום ממצב קר לא לכלך הצלחתי להעלות אותו הרבה . הוצאתי את אחד הזכרונות וזה עבד יותר טוב אבל זה כנראה היה מקרי כי גם קיבלתי את המסך הכחול. בBFBC2 אני מדי פעם מקבל חורים שחורים בתמונה ולפעמים זיהיתי שחלק ממנה זוהר. אני ממש לא בטוח אם זה קשור לכרטיס מסך. המסך הכחול הזה לא נשאר הרבה זמן אז אני לא יודע…
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס הנ"ל. והרבה זמן לא השתמשתי בו לצורך TV. כשניסיתי לחברו לכבלים של מתב - ללא ממיר גיליתי כי למרות שאמור להיות בו היפר באנד ואופציה לזיהוי אוטומטי של ערוצים זה לא עובד עבור מרבית הערוצים - יש רעיונות למישהו. כאמור מתב רגיל לא דיגיטל ללא ממיר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חברים בבעיה כזאת לא נתקלתי ח יש לי מחשב ישן פנטיום 3 והוא עובד מצוין ברגע שמחברים אליו כונן פלופי תוך כמה שניות הכבל מידע מתחמם בקצה האדום ונשרף ומעלה עשן 5 כוננים בדקתי בכולם זה קורה ניסתי 5 כבלים אחרים כולם נשרפו וכל זה קורה אפילו שהכבל מתח לא מחובר לכונן הפלופי המחשב עצמו עובד תקין עם 2 כבלים IDE והכל מצוין ח כנראה שלוח האם מקצר אבל מישהו נתקל פעם בדבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רב! מדובר במחשב חדש עם xp pro sp3 שפתאום בלי פעילות מיוחדת נדלק מסך כחול ביחד עם צפצוף חזק ומרגיז וזה נמשך כמה שניות ואז המחשב נדלק מחדש ואין זמן לצלם את המסך. מה אפשר לעשות? והאם אולי זה בעיית חומרה ואפשר לפנות לחנות שאצלה רכשתי את המחשב? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אתמול המחשב נכבה לי פשוט באמצע שעבדתי איתו. ניסיתי ללחוץ על כפתור ההפעלה וזה לא הפעיל את המחשב. המסך קיבל חשמל, הרמקולים קיבלו חשמל, הלוח אם קיבל חשמל אבל כפתור ההפעלה לא פעל. חשבתי שאולי הספק כוח הלך אבל אחרי שהוצאתי את הכבל של החשמל של הספק כוח והחזרתי אותו חזרה כפתור ההפעלה כן עבד ועד עכשיו המחשב עובד כרגיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני במצב אנוש... היום קניתי מארז חדש פירקתי הכל מהישן העברתי לחדש עכשיו אני בא מדליק את המחשב הוא עושה לי ide hdd eror atapi incompatible משהו כזה... אז בדקתי דרך הביוס מה מחובר ב ide שאני עושה auto שם... הוא הראה לי שאין סידירום ואין הארדיסק... אז ניתקתי את הארדיסק והשארתי רק סידירום ובביוס הוא הראה שלי את הסידירום! אז חיברתי את הארדיסק וניתקתי את הסידירום וזה עבד... אבל המחשב ממש צולע...כל הזמן הנורה של הארדיסק דולקת בפנאל של המארז...והמחשב ממש איטי מבדרך כלל! וכמובן שהסידירום לא מחובר ואני רוצה אותו...מה לעשות!? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון בכלל, אבל פתאום אני לא מצליחה לשמוע קול דרך האינטרנט, למרות שמהקבצים במחשב- כן. אין לי מושג למה זה ומה צריך לעשות כדי לתקן את זה. נכנסתי ללוח הבקרה וראיתי שהרמקולים פועלים וגם realtek digital output, ומה שלא מחובר הוא realtek hdmi output. העניין הוא שאין לי מושג מה לעשות כדי שיהפוך להיות מחובר. אשמח מאוד מאוד לעזרה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לפני 9 חודשים בערך קניתי מחשב ואז שמתי אותו על מעמד כזה עם גלגלים ואז הוא נפל על הרצפה ומאז הוא התחיל לעשות רעשים ואז לקחתי אותו לחנות שקניתי מהם את המחשב ואז החלפנו את המאוורר לכרטיס מסך ולאחר מכן אחרי כמה ימים זה עדין הפריע לי אז ניסינו אולי להחליף עוד דברים כי אולי זה לא מהכרטיס מסך ואז הם החליפו לי את הדיסק קשיח,כרטיס מסך,ספק כוח,זכרונות ומאז שהחלפתי את כל החלקים האלה יש לי הרבה בעיות עם המחשב לפעמים הוא מתחיל לעשות מן צפצוף כזה קבוע ולפעמים זה מפסיק ואז מתחיל עוד פעם כל פעם בזמן אחר. יש לי קצת לאגים במשחקים יש לי תקיעות גראפיקה ירדה. מה הבעיה של המחשב? איך אני מסדר את הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שבוע שעבר קיבלתי תספק ותכרטיס מסך שלי.. ראו מפרט למטה. ומאז המחשב לא מפסיק לעשות בעיות..... בהתחלה הכרטיס מסך עשה בעיות עם הההתקנה והדריברים... אחר כך היו לי וירוסים ועכשיו בכלל... יש לי מדיי פעם מסכים כחולים!!! בווינדוס .. והיום אחרי שהיה לי מסך כחול עשיתי ריסט כמובן. ואז פתאום הוא אומר לי שאין לי מערכת הפעלה מתקנת במחשב?!?? מה לעזאזל?!?! ובסוף מסתבר לי שהביוס לא היה מוגדר טוב!??! ואני בכלל לא נגעתי בו?!?! ועכשיו מדיי פעם יש לי מסכים כחולים?!?! מה לעשות בבקשה ?!?! עזרההה
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שמעתי משהו על גימפור זה נכון ואם לא יש דרך אחרת תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני לא עובר על אחד מחוקי הפורום בכתיבת דיון זה. תיאור התקלה: מחשב בן שנתיים, ללא תקלות, ללא בעיות ושתמיד מבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר. לפני כחודש נתתי לו מכה קלה(לכונן) עם הרגל, והמסך החל רועד ללא הפסקה, המחשב נתקע, עד שניתקתי אותו מהחשמל, לאחר מכן המחשב חזר לקדמותו. הבוקר, שוב אותה הסיטואציה. המחשב קיבל מכה קלה (הכיסא צמוד לכונן), החל רועד והפעם רסטרט פשוט הצליח 'לאפס' אותו. הבעיה לאחר מכן, שהוא נכבה, ולא הצליח לעלות. הסבר מפורט: המחשב נדלק, מצפצף, יש אור כתום של לוח האם, ושוב נכבה וחוזר חלילה ללא הפסקה. הווינדוס לא עולה! אין תגובה במסך, סך הכל יש ניסיון להידלק, ואחרי מחצית השנייה, הוא מבצע רסטרט. …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי מחשב נייד חדש של דל, INSPIRE 5537, וינדוס 8. עכשיו המערכת מבקשת ממני לעשות גיבוי יצרן בתוכנה של דל, עכשיו יש לי אפשרות להכניס USB או דיסקים, אני מעדיף USBף הכנסתי דיסק קשיח נייד שנחשב לUSB מן הסתם וזה לא קולט לי אותו כהתקן USB בגיבוי הזה, יש לזה פיתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי גרם לקצר חשמלי בבית. לאחר העלאת הפח"ת לא הצלחתי להעלות את המחשב. בתחילה חשבתי שהספק הלך. אבל בבדיקה ראשונית הבנתי שזה לא בהכרח. האם חלק חומרתי אחר יכול לגרום לכזו תופעה? ואם כן איך אני יכול לדעת איזה אביזר תקול? מיותר לציין שגם כשאר החלפתי ספק שום אלמנט לא הראה סימני חיים.... אודה על תגובה :-\
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בקיצור: אני מכניס את הדיסק של ווינדוס אקספי boot מה-cd-rom הכל טוב ויפה, Setup is inspecting your hardware configuration ואז במקום שיפתח לי הסטאפ המסך הופך שחור ונשאר כך. איך אוכל לפתור את הבעיה, האם יש דרך אחרת לפרמט אקספי? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-