עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי דיסק SATA של 160GB מחולק ל-40GB על C ו-120GB על D שמותקן עליו Windows XP Pro. הבוקר חיברתי דיסק IDE (בגודל 40GB) למחשב בכוונה שיתפקד כדיסק משני. כשהמחשב עלה הוא לא התנהג טוב (לא רצה לפתוח Windows Explorer וכיוב'). כיביתי את המחשב ונזכרתי שצריך לג'מפר את ה-דיסק IDE שיהיה Slave אז עשיתי זאת והדלקתי מחדש. עכשיו המחשב התנהג יותר טוב, אבל לזוועתי גיליתי שדיסק D בגודל 120GB הפך לשתי מחיצות עצובות, אחת בגודל 8GB שאני לא יכול לגשת אליה, והשנייה בגודל 111GB, שרשומה בכלל בתור Unallocated Space. לאחר שאווררתי קצת את השחור שנהייה לי בעיניים טסתי לקנות דיסק חיצוני בגודל 500GB. כרגע אני מגבה את כל ה-120GB בשתי החתיכות אל הכונן החיצוני בצורה של Raw Copy בעזרת Active Partition Reco…

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  2. העצלנות לא משתלמת. יש לי כרטיס שצריך 6pin לא יודע איך זה נקרא (לא המולקס, השני) . לספק שלי 2 יציאות וכבלים ל PCI-E , אבל כל כבל עם חיבורי 4pin , מהסוג שבתמונה. יש לי מתאם 2 מולקס <-> 6pin . אבל מולקס יש בכבלים בRAIL הרגיל. מה עושים ? אפשר לחבר כבל רגיל (עם מולקסים) ליציאת ה PCIE ועליו לחבר את 2 המולקסים ? זה משאיר לי רק כבל אחד לדיסקים.. בעיה. יש מתאים 4מרובע (pin8) ל 6מרובע ?

3. Started by Dvir Blashar,

שלום חברים, יש לי מחשב יחסית זקן עם 4GB RAM והוא מתחיל לעבוד לאט עם כל הדברים שמותקנים עליו. לכן אני רוצה לקנות עוד 4GB של זכרון כדי שירוץ יותר חלק הבעיה שלי היא התאמת הזכרון ללוח אם. הלוח אם שיש לי הוא GIGABYTE P55A-UD3 ואני רוצה לקנות זכרון KINGSTON FURY 4GB 1866MHZ ( הוא פשוט ממש זול באינטרנט) ניסתי להסתכל קצת בנתונים של שניהם: הנתונים של הלוח אם הם: Intel® P55 Express Chipset Memory 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR3 2200/1600/1333/1066/800 MHz memory modules Support for no…

4. אך אפשר לגלות איזה תוכנה מתנגשת בתוכנה אחרת?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  5. שלום קניתי כרטיס מסך חדש HD6850 והמחשב מחובר גם למסך מחשב Full HD וגם לטלוויזיה Full HD וכשאני שם ברזולצית מסך 1920x1080 זה עושה לי קצוות שחורים למעלה למטה ובצדדים ואילו שאני שם על 1680x1050 זה מסתדר על כל המסך ניסיתי לשנות רזולוציה גם דרך ה catalyst conteol center ועדיין אותה הבעייה למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה שאני יוכל ליראות על כל המסך ברזולוציה הכי גבוהה דרך אגב בכרטיס הקודם שלי GTS450 לא הייתה את הבעייה הזאת תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Comie,

קניתי HARDDISK IDE 250GB הבעיה שכל פעם שאני מעתיק או מוריד קבצים מהאינטרנט אליו כל המחשב מקרטע העכבר ממש זז לאט למשל. למה זה קורה? איך מסדרים ? לא יכול להיות שHD כל כך איטי הוא חדש, וכשאני מוריד לHD ישנים במחשב זה לא עושה את הבעיה.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by mhnuemhnue,

היי, יש לי מסך LG 226WTQ שנגמרה לו האחריות כבר. הוא עבד יפה, הספק כוח של המחשב שלי התפוצץ. המסך המשיך לעבוד, הראה תמונה רגילה, את הלוגו של LG ואת הכיתוב "NO SIGNAL", המסך היה תקין. הלכתי להחליף למחשב ספק כוח. הספק כוח הוחלף, כשחיברתי הכל והדלקתי את המחשב ואת המסך, המסך פלט רעש "גרר" קטן ונתן תמונה עמומה של הלוגו של LG ומיד נהיה שחור (הנורה הכחולה עדיין עבדה). ניסיתי להדליק את המסך ללא המחשב והמסך שוב פלט את הרעש, נתן תמונה עמומה לשניה ונהיה שחור לגמרי. ניסיתי להחליף לו כבל חשמל ושקע וזה לא עובד. האם הוא הלך? מה ניתן לעשות? כמה עולה תיקון?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  8. שלום מחשב נייד חדש (LENOVO IDEAPAD L3 (15IML לא מצליח לעבוד עם המשטח מגע. כל הדריברים מותקנים (אין שום אזהרה שחסר משהו במנהל התקנים). אבל שאני נכנס לעכבר במהל התקנים אני בכלל לא רואה התקן של TOUCHPAD. ניסיתי להתקין דריברים רק ל TOUCHPAD אבל זה לא עזר, לא מצאתי גם ספציפית לדגם הזה. מה יכולה להיות הבעיה ?

9. Started by Ashand,

שלום ברצוני לעדכן את הביוס שלי לגירסא חדשה שאמורה לתקן את הבעיות של USB 2 ומסכים כחולים במחשב שלי אין פלופי דיסק, איך אני יכול לעדכן את הביוס בלי לעשות BOOT מפלופי דיסק? איך אני נכנס ל-DOSS בלי פלופי דיסק.... תודה!

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by tg_Atom,

יש לי בעיה כבר פעם החלפתי אותו ועדיין היא חוזרת.. בכל פעם אני מפעיל משחק אחרי כמה דקות אני מקבל כמו נקודות צבעוניות כאלה והמסך קופא ורק ריסטרט מוציא אותו מהמצב הזה קרה לי גם פעם אחת שהתעלמתי מזה המשכתי לשחק ואז בכלל ה WINDOWS לא עלה לי (וזה אחד מהפעמים שהחלפתי אותו ) עכשיו בקרוב תיגמר לי האחריות וגם אם אני יקנה כרטיס חדש אני מפחד עליו כי אני חושב אולי זאת בעיה מהלוח. זה ממש לא הגיוני כבר החלפתי אותו פעמיים, אגב זה קורה יותר מהר מתי שההגדרות ברמה יותר גבוהה. הכרטיס הוא כרטיס XFX 6800 רגיל מה יכולה להיות הבעיה ואולי יש איזה תוכנה שאני יכול להריץ כדי לבדוק את תקינות הלוח/הכרטיס מסך ולמצוא את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  11. הביאו לי עכשיו הרד דיסק חדש , חיברתי אותו למחשב , בתור slave כמובן. זה הרד דיסק בדיוק כמו שיש לי עכשיו WD 80gb 7200 קיצר , בביוס הוא מזהה אותו , ואפילו ב Device manager הוא מזהה אותו. ורק במחשב שלי , אני לא רואה אותו.. יש למישהו מושג? אולי בגלל שהוא חדש , צריך לעשות לו fdisk? איך עושים את זה דרך הווינודס? זה ממש דחוף תודה!

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  12. האתר הזה - http://www.fxp.co.il/ לא עולה לי כבר משעות הבוקר ולאחרים הוא כן. נכנסתי אליו דרך הפלאפון כשאני לא מחוברת לאינטרנט האלחוטי והוא עבר וכשהתחברתי לאינטרנט האלחוטי הוא לא עבד. ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר ולא עזר. אני גולשת בדפדפן כרום ומחקתי את העוגיות ואת נתוני הגלישה ולא עזר. מה אפשר לעשות? זאת ההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה להיכנס לאתר - http://prntscr.com/6eml3s

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Skunkmaster,

שלום לפני 3 ימים חשבתי לעשות ג'סטה למחשב הישן שלי אז הבאתי לו עדכונים לביוס ולדריברים בכל מקרה לאחר ההתקנה הכל נראה מבטיח אבל שניסיתי לצפות בסרט פתאום קפא לי המחשב חשבתי שטויות אני אחזיר את הדריבר הישן, החזרתי והסרט עבד אבל פתאום כאשר איזו תוכנה קיבלה גישה לרשת הוא נתקע עוד פעם, עשיתי בדיקה ע"י שהתחלתי סרט ואחרי מספר שניות התחלתי את הדפדפן ואכן המחשב נתקע, החזרתי את הכל לכפי שהוא היה בהתחלה חוץ מהביוס אפילו ניתקתי את כל הUSB ואת שאר החיבורים com lpt וכד' ליתר ביטחון אבל עדיין נשארה הבעיה בדקתי את הIRQ של כל הכרטיסים והכל היה בסדר חוץ מהכרטיס רשת והUSB שניתקתי אותם בכל מקרה, ליתר בטחון נתתי לכולם IRQ ידנית אבל זה שוב לא עזר העברתי את הכרטיס רשת לסלוט אחר והוא בכלל נתקע לי…

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  14. כעבור זמן מסוים לאחר הפעלת המחשב (שבזמן זה הכל עובד כשורה!!) , לחיצה על קובץ כלשהו עם העכבר פותחת את המאפיינים שלו במקום את הקובץ עצמו,והמקלדת מפסיקה לתפקד-הפתרון היחיד הינו הפעלה מחדש של המחשב. בדקתי הגדרות עכבר ומקלדת בלוח בקרה,הכל נמצא תקין. דרייבר של מקלדת אלחוטית מותקן. (והעכבר הוא עם חוט אז אין צורך בדרייבר כלשהו) . כיצד פותרים הבעיה? נ.ב : אם זה עוזר במשהו...פירמטתי את מחשבי לפני מספר ימים (בלי קשר לתקלה זו) תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by אלה קוממי,

שלום לכולם, הכבל של המסך בטעות התנתק לי וכשחיברתי מחדש רשום לי no video input ניסיתי לחבר מסך אחר עם כבל אחר, גם של החשמל וגם של החשמל, ניסיתי לחבר לטלוויזיה בעזרת hdmi וגם היא לא מזהה את המחשב, לדעתי הבעיה היא בהגדרות של המערכת, תמיד היו לי שני מסכים ואחד מהם היו מוגדר כשולט וכשאחד דולק השני כבוי, עד שהגדרתי מסך כפול, עכשיו אני חושב שאני צריך להגדיר שהמסך הזה שמחובר הוא השולט הבעיה היא, איך עושים את זה בלי מסך? מערכת הפעלה win7 ומסך של philips תודה לעוזרים.

16. Started by shai_123,

אוקיי אז ככה בן דוד שלי פירק לי את המחשב לגמרי חיברתי הכל מחדש אך הלוח אם לא נדלק (יש לו נורה בצבע ירוק כן?) אך לא נדלק כלום קניתי את הלוח לפני שנה - עכשיו אני רוצה לממש אחריות הלוח הוא GIGABYTE EP43 UD3L הלכתי לחנות שבו קניתי את המוצר והמוכר אמר לי להביא את הקופסה של הלוח אם (הלוח אם כבר אצלו אגב הוא בדק שזה לא משהו אחר שגורם לבעיות במחשב) עכשיו כמה שאלות: 1.לא צריך להביא קבלה מתי קניתי את הלוח? כי אין לי וזה בעיה למרות שהמוכר לא אמר לי כלום על זה 2.יש לי את כל הדפים הקופסה והכל של הלוח..הם יכולים לראות מתי נקנה הלוח עצמו? 3.במידה והלוח נשרף יחליפו לי אותו? או שהאחריות לא תקפה על שריפה 4.תוך כמה ימים יגיע הלוח החדש במידה ויחליפו? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by redead,

בימים האחרונים שאני מפעיל את התוכנה DVD Decrypter באמצע התהליך שהתוכנה עושה המחשב פשוט קופה לגמרי שום דבר לא זז שום דבר לא מתפקד ואין ברירה אלא ללחוץ על כפתור הריסט. אני משתמש בתוכנה הזאת כבר שנים ואין לי מושג מה קרה פתאום ומה לכל הרוחות אפשר לעשות עם זה? תודה.. דרך אגב אם יש למישהו איזה תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה במקום שואלי לא תקפיא לי את המחשב זאת גם אפשרות.. אני צריך את זה גם כדי לעשות העתק מלא של הדיוידי וגם כדאי לעשות לו מה שנקרא Demuxed

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by sagib10,

אנשים שלום , יש לי SP2 מותקן אבל יש לי בעיה של הורדות איטיותתתתת אפילו מאתרים שאני יודע שאנשים מורידים נגיד על 150 אפילו 180 לי מוריד על 20 גג ... ופעם לא היה לי ככה ...מישהו יודע ?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  19. ברשותי לוח אם MSI 645E MAX-U. עפ"י אתר היצרן הביוס הוא:2MB AMI BIOS w/PnP, ACPI, SMBIOS 2.3, כאשר רק הכונן CD מחובר אז המעאכת עולה דרך ה CD אך כאשר אני מחבר את הכונן הקשיח ל IDE2 או IDE 1 כ slave אז המערכת לא עולה בכלל. (יש בעיה בWINDOWS ואני חייב לעלות דרך ה CD בכדי לתקן את זה) אני מכוון בBIOS את ה CD\DVD שהיה הראשון לעלות אבל זה לא נתקע בשלב ה BIOS מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by boyo,

שלום לכולם! האסוס שלי חווה בעיות מאוורר קשות (רעש מכני שמעיד כנראה עם גסיסתו..) רציתי לדעת היכן אולי ניתן לרכוש מאורר חדש. כשאני אומר מאורר אני מתכוון לא לכל התושבת אלא רק למאורר שבפנים? צירפתי תמונה. אם מישהו יוכל לעזור לי בזיהוי המאורר הזה אולי אוכל להזמין אפילו מאיביי. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by avi.hagit,

יש לי במנהל הגדרות אינפרא אדום פעיל מה זה נותל לי איך מפעלים אותו הלוח שלי זה ga-k8nf-9 גיגביט

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  22. יש לי דיסקטים חדשים,הכנסתי אותם לקונן הדיסקטים והוא ביקש שאני יעשה פורמט להם,עשיתי.אחרי זה הכנסתי לדיסקט אחד כמה עבודות(בWORD) ולמחורת ניסיתי להכניס את הדיסק לכונן הדיסקטים שבמקיף שלנו ולא יודע למה אבל הוא ביקש שאני יעשה פורמט לדיסקט(ואם אני עושה פורמט הוא מוחק לי את כל העבודות) וגם ניסיתי להכניס אותם בספרייה העירונית וגם שם הוא ביקש שאני יעשה פורנט ורק מתי שאני מכניס תדיסקט בבית הוא נכנס אליו בלי שום בעיה ומראה תעבודות. חברה יש פתרון לבעיה הזאת? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  23. החלה להופיע אצלי בעיה מוזרה בחודשים האחרונים. בכל מיני יישומים שונים ובסיטואציות דומות ואחרות (בעיקר שאני גולל דפים) המחשב נעצר לשנייה ומה שקורה זה שהמסך נכבה. ניסיתי היום למחוק את הדרייברים של הלוח אם ולהתקין דרייברים אחרים לכרטיס מסך אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות? הבאתי לכאן מסך אחר (LCD) והבעיה חזרה על עצמה ככה שהמסך תקין. כרטיס מסך: GF4 MX440 , את המפרט ניתן לראות בצד. צרפתי דוגמא בשביל שתבינו על מה מדובר: http://www.mediafire.com/?5xz99yyd0qq תודה.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  24. יש לי בעיה כבר תקופה די ארוכה. כל פעם שאני מכבה את המחשב, הוא לא נדלק מחדש. הכוונה היא שיש רעשים כאילו מתבצעת עלייה חלקית, אבל לא מופיע כלום במסך ולאחר זמן מה ישנה הודעה שאין סיגנל למסך. אם אני מחכה מס' שעות, המחשב עולה בסדר - כנראה התקרר. בנוסף יש לי בעיה עם כונן סידי וצורב סידי (שניים נפרדים). הם לא קוראים דיסקים - לא צרובים ולא מקוריים. כשאני מכניס סידי לאחד מהם, זה גם נשמע כאילו הוא לא מצליח לפעול - יש מעין רעש קצר של ניסיון לקרוא את הסידי ואח"כ סתם אור מהבהב. לפעמים גם אין את הרעש ויש רק את האור המבהב. הצורב חדש יחסית ושני נכוננים קראו בעבער את הדיסקים שכרגע הם לא מצליחים לקרוא. אני חושש שמדובר בספק כוח דפוק (מחשב בן 6~) אבל אני לא בטוח. יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  25. Started by vitali02,

בעיה מוכרת אבל לא הצלחתי למצוא לה פתרון אז ככה זה מה שאני יודע וניסיתי: - כשהמחשב מחובר לדיסק קשיח אז הוא נתקע במסך הראשון כאשר המחשב מופעל על memory runs dual channel interleaved שזה בסדר אבל זה נתקע על זה יותר מהזמן שברגיל. איפה שכתוב IDE הדיסק קשיח לא מזוהה וככה גם הכונן דיסקים אבל כאשר אני מנתק את הדיסק קשיח מהמחשב הוא פתאום כן מזהה לי את הכונן דיסקים. - ביצאתי עדכון של הביוס -לא עוזר -עשיתי איפוס לביוס לפני שחיברתי את הדיסק קשיח למחשב (הגדרתי את הביוס כמו שצריך) -כאשר הדיסק קשיח לא מחובר למחשב אז הדף של memory runs dual channel interleaved עובד רגיל ועולה מהר כמו שצריך -בדקתי את החיבורים SATA והחשמל הכל מחובר טוב והחיבורים בלוח אם של הSATA עובדים כי בכל החיבורים זה…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.