עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elad689,

אני חייה עזרהה המחשב שלי עולה ואז המקלדת והעכבר לא פועלות ואם אני נכנס לביוס הם פועלים יענו הם לא עובדים בווינדוס איך אני מתגבר על תקלה הזאת? תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  2. אין לי מושג מה יש לראוטר... הוא עושה רעש מעצבן כזה כמו של מכונת כביסה שפשוט חופר ויש לי עבודה שאני צריך להשלים והרעש חופר והיא אפשר להתרכז [אני גם צריך את האינטרנט..] אולי זה המאוורר [אם יש בכלל מאוורר בראוטר אין לי מושג..] הראוטר הוא DSL-600E Aztech ADSL2+ יש למישהו מושג מזה? אני כבר משתגע.. דרך אגב, זה התחיל עוד לפני מלא זמן, בהתחלה היה רעש ואחרי כמה זמן זה יסתדר [5 דקות..] וכל פעם שהייתי מנתק את הראוטר זה קרה ובגלל זה הייתי צריך להכניס את הכבל ממש חצי שנייה אחרי שניתקתי.. ועוד משהו, אם אני ישים משהו על הראוטר שקצת יחסום את הרעש, הוא יכול להישרף או משהו? (רק על החלק העליון שלו) תודה, אני אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא פתרון!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by rrroonnii,

יש לי תמעבד הזה. אז נגיד שאני לוקח את האתר ומשחק איתו על המסך אז המסך די נתקע כזה בקטנה. למה זה קורה עם מעבד כזה?[הכוונה שאני מעביר אותו על הסמלים אז הם נעלמים וחוזרים.תגידו לי מי מה זה יכול לקרות מאיזה סיבות?[המעבד לא מתחממם] ודרך אגב קרה לי גם באמצע משחק שהמסך התכבה רק המסך. ואין לי שום בעיה של התחממות. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by theflow,

לאחרונה רכשתי את הכרטיס מסך הבא : SPARKLE SF-PX76GDH-HP GEFORCE 7600GT 256MB DDR3 DVI PCI-E באתר החברה ( של הכרטיס ) ראיתי שמצוין אפשרות נוספת ( 256 MB GDDR3 ) GDDR3 מקביל ל-DDR3 פשוט שכחו G או שמה זה משהו אחר ? אם כן ( גם אם לא ) אפשר הסבר קצרצר על ההבדל בין כרטיסי מסך DDR3 מסדרת 7 לבין כרטיסי מסך DDR2 מסדרת 7. האם לדוגמא כרטיס מסך 7600GT DDR3 יותר חסכוני וחזק מכרטיס מסך 7800DDR2 ? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  5. פעם שלישית שאני מנסה לרשום פה הודעה והמחשב קרס לי בפנים! שלום לכל חברי הפורום והאתר ברשותי מחשב חדש, יקר עם חומרה ש"אמורה" להיות מעולה. ברשותי כרטיס מסך מבית ati radeon 5870 המחשב היה קורס עם גוונם וצבעים לפני שהתקנתי את ההוט פיקס ויש לציין שלא עשיתי הסרה מוחלטת של הדרייבר אלה התקנתי את ההוט פיקס בהנחה שati ידעו שרוב המוחלט של האנשים לא מוחקים את הדרייבר באופן מוחלט אלה מתקינים את החדש כרגיל. נכון לעכשיו המחשב קורס רנדומלית בכל רגע נתון ומתי שבא לו לפחות 4 פעמים ביום במקרה הזה על הבוקר הוא דפק 3 קריסות בלי להתחשב בכלום. ברשותי מעבד core i7 - 860 6 ג'יגה של ראם וספק 650 וואט. זו הודעה ראשונה שלי כך שאינני יודע בדיוק אילו נתונים אני צריך לתת וכ'ו בבקשה תעזרו לי ל…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  6. הלוואי שמכאן תצמח הישועה. אני מציין את כל הפרטים הרלוונטיים האפשריים אז ייתכן שיצא מעט ארוך. סליחה מראש. יש לי מחשב נייד לנובו ‏Legion 7 שעלותו קרוב ל10K. לפני חודשיים החלפתי מסך בעקבות שבר (בעלות של קרוב ל-2000 ש"ח). לפני כמה ימים ניסיתי לחבר לHDMI מקרן ונראה שהחיבור לא תקין. פעם שניה ניסיתי לחבר מאז התיקון מסך/מקרן, ולא עובד. בעקבות כך ניסיתי לעדכן דרך עדכונים אופציונליים ב - Windows Update. שם חיכה לי עדכון שמאז שעדכנתי אותו הלכה התצוגה במחשב. הבהירות נעולה על המצב הכי גבוה באופן שמכאיב לעיניים, התזוזה של כל האלמנטים/סרטונים/אפליקציות/סמן עכבר לא חלקה, כשאני מנסה להפעיל אופציה של הקרנת/שכפול המסך הוא כותב לי באדום משהו ש…

7. אהלן , אתמול הרכבתי במחשב את הכרטיס מסך החדש שהזמנתי שהוא " radeon r9 270x 4gb 256 bit gddr5" אך הfps במשחק לא עלה .. המשחק הוא לא כבד בכלל ( counter strike csgo) לפני שהרכבתי את הכרטיס החדש היה לי gt 630 עם אותו fps . עם זה עוזר : יש לי מעבד i5 750 2.6hz מישהו יכול לעזור לי ? למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by saar3,

שלום! אני בא לעדכן תכרטיס קול ואז באמצע הטעינה הוא עושה מסך כחול!!! מה אני אמור לעשות?!

9. שלום, קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם RAM במהירות 2133, כשאני בודק בתוכנות כמו CPU-Z המהירות המוצגת לי היא 1067, קראתי באינטרנט והפעלתי בBIOS את פרופיל הXMP, בBIOS אכן כתוב 2133 אבל כשאני מגיע לווינדוס תוכנות הבדיקה מציגות 1067, עזרה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Banana-Man,

תראו חברים כל פעם שאני רואה סרט או שאני מוריד משהו ואני בעצם מסתכל בהורדה נו אתם יודעים בזה שמראה איך ההורדה נראית? יעני על כמה מוריד וכמה אחוזים אז תמיד נתקע לי המחשב ואי אפשר להחזיר אותו בלי ריסטרט... מישהו יכול בבקשה לעזור לי? אני רוצה שהכל יעבוד לי בלי שהמחשב יתקע או משהו המפרט שלי הוא geforce 2 mx 440 p4 1.8 256 זיכרון אתם צריכים עוד פרטים? דברים מזהים? אם כן איך אני יביא לכם אותה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  11. מפרט: לוח אם Gigbyte אין מולי את הדגם כרטיס RAM 1 של 512 כרטיס מסך Fx 5200 הבעיה: אם אני מנתק את הראם אז הוא מצפצף. אם אני מחבר בחזרה הוא נדלק אך לא נשמע צפצוף אישור (צפצוף יחיד) ונורת HD דולקת משום מה למרות שניתקתי את ההארד דיסק. אפשרויות: איך לזהות אם הבעיה בלוח האם(ויזואלי)? איך לזהות אם הבעיה בראם מבלי להחליף אותו(ויזואלי)? איך לזהות בעיה בספק? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by weissby,

נניח יש לי וירוסים/רוגלות למיניהן על דיסק קשיח מסויים, האם לאחר פירמוט של הדיסק הקשיח יש סיכוי שעוד תהיה בעיה? כי מה שאני רוצה זה כי עכשיו אני עם מחשב חדש, ואני רוצה להעביר אליו דיסק קשיח מהמחשב הקודם ואני לא רוצה לדפוק את המחשב החדש שלי בגלל וירוסים או רוגלות מהדיסק קשיח של המחשב הקודם.. יש סיבה לדאגה או לא?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by adirnasri,

*כותרת* זה דחוףףףףףףף תודה לעוזרים

14. Started by liiight,

יש לי צורב PIONEER DVR-105 במשך כשנתיים לאחרונה שדרגתי את המחשב למחשב חדש והעברתי את הצורב. מאז ההעברה יש לי בעיה מאוד מוזרה כל פעם שאני שם CD רגיל בתוך הצורב, הוא פשוט קורא וקורא אותו ותוקע את המחשב, אך ברגע שאני לוחץ על EJECT, הוא מוציא אותו והמחשב עובד כרגיל. הבעיה מתרחשת רק עם CD רגילים ולא DVD. הוא קורא וצורב DVD בלי שום בעיה הFIRMWARE שלו עדכני והתקנתי ASPI יש לכם עוד רעיונות?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by yaronxw,

שלום, לאחרונה המחשב שלי כל הזמן נתקע (יכול להיות בעיה ב windows7), אבל שמתי לב שבBIOS בתפריט pc health: vcore - fail, כל שאר הערכים תקינים. מה זה אומר? לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3 מעבד : E6750 תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Gregorian,

ניסיתי לחבר לבד רק שלא הצלחתי....איך אני יכול לחבר שני דיסקים קשיחים.....??? תודה לעוזרים...

17. אם לקצר את העניין, אז יש תמונה. אם להאריך, אז החלפתי את הלוח אם שעמד אצלי תקול שנתיים+, p5nt deluxe, בלוח זהה שמצאתי באיביי (חדש לפי השולח), הכל בשביל לחלץ את ה4TB מוסיקה שאגרתי בדיסקים ברייד המנוהל ע"י הלוח אם. עדכנתי ניוס והכל עובד פיקס. על הדרך החלפתי את המעבד לQ8300 (תקין יד2), ספק חדש 750W, קירור למעבד חדש, כי את הישנים פירקתי בינתיים לדברים אחרים. הכל עובד תקין, הרייד עם ה2 דיסקים עם סרטים והמוסיקה ועוד כמה דיסקים רגילים עם אינפורמציה לא זניחה. ואז מופיע המסך הכחול ללא תלות בשום דבר, ז"א גם כשכל הדיסקים מנותקים (פרט לOS). מה שכן, לפני הקריסה, היה עדכון אוטומטי של דרייברים של הSSD. אבל המסכים הכחולים ממשיכים להופיע. ניסיתי לעדכן את הFW של הSSD patriot pyro, אבל התוכנ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Computertalk,

שלום לכם יש לי מצלמה webcam שאין את השם של החברה עליה - משום מה.. ווינדוס לא מאתר את החברה - איך אני מוצא את הדרייבר לחברה האם יש איזו דרך לברר? אני יודע בוודאות שזה עובד על ווינדוס XP כי זה מתנה של חבר שטס לחול שהיה לו XP... רשומים כל מיני דברים על הכבל USB אבל זה לא נראה לי קשור למצלמה - אז מה עושים? יש איזה דרייבר אוניברסלי או תוכנה שמזהה את המצלמה? תעזרו זה דחוף!!!

19. שלום אחרי שהיה לי מסך כחול באמצע טעינת משחק, המחשב נדלק אבל לא מזהה את הכרטיס מסך, בdevice manager vהוא מראה מקלדת כחולה ליד הdisplay adapter וכותב במאפייניםThis device cannot start.(code 10) j ולפני כחמש דקות הייתה שגיאת RUNDLL Error in c:\windows\system32\NVCPL.DLL Missing entry:ExportOEMDefaults יש עזרה, חברים?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  20. מדובר במפרט ה-Download GiMP שלי (שניתן לראות אם לוחצים פה בצד <--) לאחר הדלקת המחשב, רואים את כל השלב של עליית הביוס, והווינדוס מתחיל לעלות (כשיש את הבר הכחול הזז הזה), ואז המסך נכבה. לחיצה על המקלדת או הזזת העכבר לא עוזרת, לא רואים ווינדוס. אני יודע שהווינדוס כן עולה, כי אני יכול להעתיק מהמחשב קבצים ברשת למחשב השני. מחובר למסך VP171 דרך יציאת D-SUB.. מעבר ליציאת DVI לא פותר את הבעיה עד כמה שזכור לי מהפעם הקודמת. לאחר שזה קרה לי פעם שעברה, פירמטתי את המחשב, וזה חזר לעבוד. ב-Safe Mode הווינדוס עלה פעם קודמת, עכשיו כבר יש לי disk read error. הכונן הקשיח עושה רעשים קצת מוזרים, אני מפחד שהוא אולי גוסס.. למרות שאולי זה פשוט קשור לבעיה. רעיונות או הצעות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי לחבר שלי יש בעיה.. שהוא מדליק ת'מחשב אז אחר כך יש לו מין תקסט קטן שכתוב ntlrd is missing מה זה הקובץ הזה לעזעזל? מה עושים?? תעזרו לו....

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by 34N1A1N79,

היי יש לי מחשב חדש, התקנתי עליו מערכת הפעלה ווידווס 7 64 ביט אולטימייט, ללא עדכונים המחשב כל הזמן נתקע אחרי הריסטרט, הוא מגיע לשלב של הקשת הססמא ונתקע ויש צפצוף ארוך לא פוסק, אני עושה ריסטרט כמה פעמים ורק אחרי הרבה פעמים המחשב עולה. איך יודעים מה מקור הבעיה? <<< System Summary >>> > Mainboard : ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-A > Chipset : Intel Haswell > Processor : Intel P6 @ 3600 MHz (max : 4000) > Physical Memory : 16384 MB DDR3-SDRAM > Video Card : Intel® HD Graphics 4600 > Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) > Hard Disk : Samsung SSD 840 EVO 120GB ATA Device (120GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRA…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DjMorpheu5,

שלום. יש לי בעיה בהדלקת המחשב. הכל הרכבתי כמו שצריך ובדקתי בביוס שהכל תקין וכן המחשב מזהה כל הרכיבים. אבל כשאני מנסה להכנס לוינדוס וויסטה זה מראה מסך כחול לשניה אחד ואז זה נכבע, וכל המחשב עושה ריסרט. כל החלקים שהרכבתי הם חדשים, זה המפרט : Asus p5 se intel C2D E6300 8800 GTS וגם הרכבתי קירור חדש :Skythe infinity מישהו אם יודע מה הבעיה, עזרה דחוף, תודה.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  24. יש לי צורב של NEC , הוא קורא דיסקים די וי די, צורב דיסקים רגילים אך משום מה אני לא מצליח לצרוב דיסק די וי די , לא בהכרח סרט אלא גם DATA. אני צורב דרך נרו ובוחר בסוג הדיסק כדי וי די ועדיין זה לא עובד. אמרו לי אוליי צריך להגדיר משהו, מישהו יכול לעזור ? בתודה, איתי (הבעיה לא שלי, אצל חבר, אז גם תודה בשמו :])

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by imac,

שלום, קיבלתי מחשב ישן בשביל שאני יתקין עליו Windows95 במקום 3.11 .. אז אוקי פירמטתי הכל טוב , אבל מה ? בביוס אין אפשרות להגדיר שהמחשב יעשה בוט מה CD , אז הבאתי תקליטון בוט הכנסתי אותו אבל הוא לא זיהה את הסידירום . ניסיתי להוציא את ההארדיסק כדי שאני יעביר מהמחשב שלי את הווינדוס , אבל אין הוא כלוא שם עם 10 ברגים לא מזוהים . יש הצעות ?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.