תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
-
שלום החלפתי לוח אם, מעבד וזיכרון (על מחשב קיים) אני על ווינדוס 10. לוח: GA-X99M GAMING 5 מעבד: i7-5960x זיכרון: kingston HYPER X 4X8GB kit DDR4 חלקים שהיו ולא הוחלפו: ספק:FSP 650 כ. מסך: 980 Ti ---- הדלקתי את המחשב בפעם הראשונה, ראיתי כל מיני מספרים ואותיות על הצג בלוח אם. עלה ביוס הווינדוס עשה איזשהו עידכון ואז עלה. אחרי 3-4 דק פתאום עשה ריסטרט ולא הצליח לעלות שוב. (כשאני מנסה להדליק הוא נתקע בלופ של ריסטרט ולא מגיע לביוס). לחצתי על כפתור CMOS בלוח והעברתי את הכפתור מDual BIOS לSingle המחשב נדלק , לא מגיע לביוס אבל גם לא נתקע בלופ של ריסטרט. בבקשה עזרה, אני לא יודע מה לעשות תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב לא מזהה את כל הראם.... עזרה בבקשה..
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אהלן, חברי הפורום. יש לי בעיה ממש מוזרה עם הצורב. לאחרונה אני לא מצליח לצרוב סרטים בצורב שלי. כשאני צורב, אז בסוף זה כותב שהיה איזשהו ERROR שבגללו לא ניתן היה להשלים את הצריבה, ושעכשיו הדיסק שעליו כביכול צרבתי, לא יהיה שמיש. ניסיתי הכול - לצרוב על דיסקים אחרים (אבל מאותה החברה), לצרוב בתוכנות צריבה שונות (Nero 6, CDburnerXP, אפילו לצרוב דרך הווינדוז ודרך המדיה פלייר), ושום דבר לא עזר. דרך אגב, הסרטים הם סרטים שבאו ממקומות שונים, לכן הסיכוי שדווקא הסרטים הספציפיים האלה פגומים, הוא אפסי. אחרי שכלום לא עזר, חשבתי אולי שזו בעיה בצורב, אבל הקטע הוא, שדברים אחרים חוץ מסרטים (תמונות, למשל) זה צורב בסדר גמור. בקיצור, אם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה, אשמח לכל עזרה. לשם הפרו…
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אתמול רכשתי מחשב חדש. במחשב הקודם היה לי הארדיסק 80 ג'יגה שהיה עליו המון מידע, רציתי לחבר אותו למחשב החדש בנוסף להארדיסק הקיים בכדי להעביר את המידע שעליו אך ההארדיסק נשמע מקולקל, לאחר כמה בירורים ותקלות במחשב החדש גילינו שהספק כוח היה פגום ולא יכל להזרים מספיק חשמל לכל המחשב אז הלכתי ישר להחליף אותו. עכשיו המחשב עובד בסדר אך ניסיתי את ההארדיסק הישן יותר שלי על מחשבים אחרים והוא עדיין לא עובד ועושה רעשים, יכול להיות שהספק כוח הפגום הרס אותו? תודה רבה, ארז.
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי....... יש לי מקלדת של מייקרוסופט - Microsoft MultiMedia Keyboard חדשה. ומשום מה מקשיי ה-F לא עובדים. משהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? נ.ב אמרו לי שיש תוכנה למקלדת הזו שמאפשרת תיכנות של המקשים, אם מישהו מכיר אז שיגיד לי, אולי זה יעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה את כל הציוד לעשות את זה: 1) אני רוצה להריץ כבל hdmi 3m לטלוויזיה מהמחשב. האם התמונה עוברת טוב שהכבל הוא 3m או 4m אפילו? 2) שאני מחבר שלט של xbox למחשב הגוסטיק נהפך להיות העכבר? ואני יכול מהמיטה עם השלט לבחור את המשחק שאני רוצה לשחק ולהחליף משחק הכל עם השלט? בלי לקום כל פעם למקלדת ולעכבר? 3) שהמחשב במצב שינה שאני נוגע בשלט של האקסבוקס המחשב מתעורר בדיוק כמו שנגעתי בעכבר? 4)איך אני יודע איזה משחקים תומכים בשלט למחשב ואיזה לא? (אני מדבר על השלט הספציפי הזה https://www.ivory.co.il/Microsoft_XBOX_360_Wireless_Controller.html) והאם השלט יעבוד טוב שזה במרחק של 2 מטר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בורד של גיגהבייט GA-8I915P Dou ומסיבות מצערות (אל תשאלו) אני צריך להחליף אותו. יש לי התקנה מסודרת ומלאה של WIN XP עם גיבויים והכל. אם אני עובר לבורד GA-8I945P Pro עם אותו CPU, והכל נשאר אותו דבר (כ. מסך, זכרונות, HD וחומרה אחרת) חוץ מהבורד שהוחלף (915 ל-945). מה הסיכוי שההתקנה הקיימת של XP תעלה ואפשר יהיה לטפל בשדרוג והחלפת דרייברים? האם לצפות למסך כחול והתקנה של המחשב מחדש? אנא עזרו.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
הי אני קניתי סורק Umax 4600 הוא תומך בXP אבל ברגע שאני מכניס את הדיסק של הדרייברים והתוכנות שלו הוא מעלה תפריט של איזה שפה אני רוצה אני בוחר את השפה ואז הוא עושה הכנה להתקנה מגיע עד מאה אחוז ואחרי זה הוא לא נכנס לתוכנית ההתקנה בשני מחשבים בבית שלי עם XP בעברית זה לא עלה ובמקום אחר עם XP באנגלית זה כן עלה אני לא יודע מה לעשות
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ממצב אנשים טוב אז ככה הדלקתי את המחשב והוא הביא ארור שהאורור של הm'יפסט לא מסתובב יש לי ASUS A8N-SLI DELUX קיצר הוא פשט הפסיק לזוז ניסיתי לנקות שם וחבר אותו מחדש לחשמל שלו אבל הוא עדיין לא עבד וכשיצא לו לעשות כמה סבסובים פה ושם אז הוא הסתובב כמו איזה נכה קיצר מה אפשר לעשות בנושא? חוץ מלהחליף לוח אם כמובן ד"א אם אני לא טועה בINFO בביוס היה כתוב שמגיע מתח לכל צרכן שדורש
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם אודה לכם אם תוכלו לעזור לי... המחשב שלי מחובר לטלויזיה עם כבל HDMI לפני זה היה לי כרטיס GTX 580 ולא היתה שום בעיה והסאונד עבד כמו שצריך ... לפני כמה זמן החלפתי ל HD 7970 ואין לי סאונד במחשב ... לא משנה מה אני מנסה שום דבר לא מצליח... יש לי ווינדוס 7 דרך אגב... מי שיוכל לעזור לי אני מאוד אשמח!!!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס TV.. ואני רוצה להוריד אותו לחריץ למטה יותר כדי לפנות יותר מקום לקירור כ. מסך.. השאלה היא.. האם אני אצטרך להתקין אותו מחדש? והסיר את הקודם? תודה רבהה!!
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כל כמה זמן המחשב של סבתי נתקע והIE מתמלא סרגלי ג'אנק נוראיים. רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיר לIE *לא* להתקין שום תוספים או סרגלים או שאר מרעי בשין... תודה!
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, לאחרונה בעת הפעלת המחשב הנייד המאוורר מתחיל לפעול על אף שהמחשב לא הגיע לטמפרטורה הרצויה לכך. לאחר כמה דקות בודדות המאורר עובר לmode מהיר יותר ואז ללא כל התרעה המחשב נכבה. מה יכול לגרום לתופעה זו וכיצד ניתן להימנע ולתקן מצב זה. עמית
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה במהלך ההתקנה של WINDOWS XP (מקורי וגם לא מקורי) אחרי הסריקה של המחשב מופיע start windows setup משהו כזה ואז מופיע מסך כחול עם המספרים0x0000007B בדקתי באתר הזה http://support.microsoft.com/kb/324103/he אבל לא מצאתי שם תשובה. המחשב חדש התקנתי עליו וינדואס 7 64 BIT והוא פועל מפרט : INTEL PENTIUM G640 לוח אם :ASUS P8H61-M LX R2.0 זיכרון 2GB דיסק קשיח:HITACHI HDS721616PLA300 160 GB כונן דיסקים: HL-DT-ST DVDRAM GH24NS72
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מסך samsung t220 שהשבוע התחיל לעשות בעיות. הוא נכבה ונדלק כל הזמן. זה פשוט משגע. הבנתי שהפיתרון די פשוט בעזרת החלפת איזה קבל או משהו כזה... מישהו יכול להסביר איך בידיוק עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כאשר אני משחק בכל מיני משחקים יש רעש רקע שנשמע שהוא מסונכרן עם הפעולה של ה-HDD, וזה די נוראי ואני לא יודע איך לגרום לזה להפסיק מבלי להשתמש ביציאה אחרת (כבל קצר). בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני אקצר לפני ששוב האינטרנט יתקע ואיתו כל המחשב נדפק לי ההארד דיסק הקודם שלא היה SATA, קניתי SATA חדש של WD 8GB, התקנתי ווינדוס, וכשאני נכנס לאינטרנט אחרי איזה 3 דקות הוא פשוט נתקע בהדרגה ואי אפשר לפתוח שום דבר במחשב.. זה הלוח אם: Blue Mountain 2 D845PEBT2 של אינטל. ולפעמים גם יש שגיאה של Generic Host Process for Win32 Services. וגם Windows update לא הצלחתי להוריד.... לא יודע הוא גם תוקע את האינטרנט והמחשב גם לא מגיב.. תודה
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
רכשתי 2 קונטרולרים של שיאומי בתקווה שאוכל לחבר אותם למחשב שלי ולהריץ אימולטורים עם משחקי PS1-2, N64 (יש לי עוד 2 של אקסבוקס עם USB) כי ראיתי מספר אנשים שעשו את זה ללא שום בעיה, אפילו עם 4. דוגמא אז מה שקורה בעצם זה שאני עושה PAIR לאחד מהם, הוא מתחבר ועובד מעולה. אני עושה PAIR לשני, הוא מתחבר לכמה שניות אפילו אפשר לראות שהוא מגיב על המחשב. ואז נכבה. לבד, מעצמו. עכשיו אם אני מחבר אותם בסדר הפוך אז שוב הקונטרולר שמחברים אחרון הוא נכבה אחרי כמה שניות (אז אפשר לשלול קונטרולר לא תקין) יש רעיונות מה זה יכול להיות, ולמה אני לא מצליח לחבר את שניהם בו זמנית? אגב, זה מחשב נייד - W10 התקנה נקייה. כרטיס רשת אלחוטי עם בלוטוס מובנה RTL8723AE …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מסוג dell inspiron n5110 ושרציתי לפרמט win7 דרך USB אותו קיבלתי שגיאה 0xc0000098 הפעולות שעשיתי עד עכשיו: 1.ניסיתי להשתמש במדריך הזה: http://www.prime-expert.com/articles/b18/fix-0xC0000098-windows-bcd-does-not-contain-valid-os-entry.php אבל ללא הצלחה, בשלב המחיקה קיבלתי הודעה שהקבצים שאותם אני מנסה למחוק לקריאה בלבד. 2.פרמטתי את המחיצה של הBOOT (זאת ששוקלת 100 מגה) בעזרת ההתקנה מהCD. 3.קיבלתי בsystem recovery options בstartup repair שיש תקלה במחיצה D (מה הקשר? היא ריקה מתוכן(קיימות מחיצה C שעליה המערכת הפעלה וD שעוד לא התקנתי עליה כלום)). אחרי שבחרתי ב"תיקון" קיבלתי הודעה שBOOT MANAGER לא קיים... 4.חזרתי חלילה על פעולה 3 ו-startup repair לא מצא הפעם שום תקלה …
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי שלום אחותי משחק סימס 2 ועוד כמה משחקים וכל פעם היא משחקת 10 דקות ואז המשחק נתקע לה. המשחק קופא במקום ולא זז בכלל. מה ניתן לעשות? כרגע יש לה 512MB זיכרון פנימי. האם צריך להוסיף זיכרון? אשמח לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מגולל מסך (כלפי מטה או מעלה) במהלך גלישה באתרים מסוימים (בעיקר YNET ודומיו) הגלילה נעשית באופן מסורבל ומגושם. בנוסף, כאשר אני מדפדף באלבומי תמונות בפייסבוק, לאחר זמן קצר הגילול נעצר ומופיעה לי הודעת "טוען" שנשמכת עד אינסוף. אם אני מבצע רענון מסך (F5) - הבעיה נפתרת. בנוסף, כאשר אני פותח נושאים במערכת פורומים של אתר אחר, ההודעות פשוט לא מופיעות לאחר לחיצה על "שלח" (ולא מדובר בפורום מהסוג שבו המערכת מאשרת לפני הפרסום). מדובר במחשב חדש ודי חזק מבחינת חומרה, וכמו כן, ברשותי אנטיוירוס (ESET) פעיל. מניין יכולה לנבוע הבעיה ומה ניתן לעשות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי בעיה מוזרה מאוד במחשב (ראו מפרט) ושמח לקצת עזרה ... בעת ההטענה של המחשב המסך (BLACKVIEW LCD17) המסך נשאר שחור ואז מתחיל להתפשט צבע לבן מהפינות למרכז (במקום לראות את סוג כרטיס המסך ואח"כ את מסכי הטעינה של הביוס), בכל עיתוי תחלופה של המסך (מהמסך שאמורים לראות בו את סוג כרטיס המסך למסך זיהוי הזיכרון והדיסקים, המסך מוחשך שוב ואז שוב הצבע הלבן מתפשט באותה צורה בדיוק) ... לאחר סיום הטעינה של הביוס וההגעה למסך הטעינה של הווינדוס התצוגה חוזרת להיות תקינה ?!?!?!?! (המצב חוזר על עצמו גם אם אני מבצע RESTART). ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה LCD ולבצע הפעלה כנ"ל, והפלא ופלא ... הכל תקין .. רואים את כל מסכי הטעינה של הביוס. ניסיתי כעת לחבר LAPTOP למסך ולבצע טעינה של המחש…
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
טוב חברים קניתי דיסק קשיח 4 טרה של טושיבה של 3.5 חברתי אותו לתחנת עגינה עם יואס בי כחול וזה לא עבד שומעים שהדיסק עובד אבל לא ניפתחת מחיצה בכלל אני רוצה להגיד 1 המחשב הוא חלונות 10 פרו 64 ביט עברית 2 בחנות הוא פרמט לי ל -MBR 3 בצעתי בדיקה במחשב שני עם אותה מערכת הפעלה וחברתי את הכונן ללא יואס בי כלומר חברתי אותו בפנים וגם שם הוא לא ניפתח 4 המחיצה מזוהת ללא אות בחלק השני הוא רק למרות שהוגדרו שני מחיצות ופורמטו בחלנות 10 פרו אבל זה לא קורא 4 שניסיתי למחוק את המחיצה לא יכולתי קליק ימני על המחיצה הדבר היחידי שאפשר זה רק ללחוץ על עזרה צרפתי לכם תמונות אשמח לעזרה ממי שמבין בזה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן מדובר על לוח של Foxconn עם צ'יפסט SIS 963. המחשב נדלק (מאוררים מסתובבים, הרדיסק וCDROM פועלים) אבל אין שום פלט למסך (מחובר דרך OBOARD) ניסיתי לנקות את המחשב, לנתק התקני IDE, להתקין את הלוח מחשב (חשבתי שאולי הוא קיצר), החלפתי זיכרונות (מודלים אחרים), העברתי אותם סלוטים, ניסיתי גוף קירור אחר, ספק כוח אחר (HEC300), כרטיס מסך חיצוני, מסך אחר. שום דבר לא עזר. כמו כן שמתי לב שהמקלדת לא עובדת ברגע שהמחשב פועל. יש לציין ש*מידי פעם* המחשב כן עושה בוט. ואז כשמכבים ומדליקים מחשב הוא שוב חוזר לא לעבוד. מה שלא פסלתי עדיין זה מעבד ולוח מכיון שאין לי מקבילים. משהו ששכחתי ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-