תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אני מבצע סגירה למחשב לאחר כיבוי המחשב לא ניסגר לגמרי מה ניתן לעשות? שבוע טוב תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אהלן, נתונים כלליים של המחשב שלי: מעבד: pentium 4, 3GHZ זכרון: 2X DDR 512M (לא זוכר איזו חברה...משהו פושט עם C בהתחלה...) כ. מסך: radeon hp3650 512m ddr2 זכרון קשיח: 2X 80GB (אין לי שמץ איזו חברה, נראה לי WD) בכל אופן, אני מריץ עליו את oblivion על 1024X768 עם הקלות מסוימות בתצוגה על מנת שיפעל כראוי. התקנתי את pc accelerator, והפעלתי דרכו את כל הזירוזים למיניהם שהתוכנה יכולה להוציא מכרטיס (מצאתי שם כמה אופציות כאלה) והפעלתי את המשחק - הוא פעל ממש טוב למשך חצי שעה בערך ואז פתאום התחלתי לשמוע צרצורים כאלה מתוך המחשב, ובהתאם לצירצורים מופיעים גם לאגים מעצבנים במשחק. אני לא בטוח מאיפה זה בא, אבל יש לי הרגשה שזה מהזכרון הקשיח, אני חושב שיש לי איזו חוליה חלשה/תקלה חומרתית שמונע…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
תקשיבו אני שעות על גבי שעות פשוט נשבר לי מנסה למצוא את האופציה בBIOS לקנפג את המצב HDMI /DVI ואני פשוט לא מוצא אין אצלי בBIOS אפשרות כזאת זה הגיוני??? לכל BIOS אמור להיות אפשרות לבחור לכבות מצב DVI ולהפעיל HDMI או להפך ... לבחור עדיפות לחיבור חיצוני..ץ. חרשתי את כל האינטרט את כל גוגל חרשתי ולא מוצא פיתרון בשום פורום שום מקור שום מקום!!! ניסיתי אפילו לחרוש על מקורות של מידע על הלוח אם ואין בMANUAL שום מידע בBIOS על זה חוץ ממידע על הגדרות בסיסיות... מקווה שאתה המומחים תושיעו אותי... ד"א הדגם של הלוח אם :msi g41tm-E43 לא שזה אמור לשנות משהו הדגם כי כמעט בכל BIOS אמורה להופיע האפשרויות האלו...
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
די נמאס לי! אני חייב לפתור את זה: בכל פעם שהמחשב שלי מתעורר מSLEEP של S3 הרשת והרד דיסק החיצוני אינם! יש לי לוח אם של ASUS (A8n-vm CSM ) ונראה לי שהבעיה תמונה ב 430 nForce של NVIDIA. שימו לב לתמונה- הדרך היחידה להחזיר את החיים למסלולם זה לעשות DISABLE וENABLE מחדש לLAN ואז מתחברים. לגבי ההארד דיסק (של WSTREN DIGITAL MY BOOK) אני מחובר בFIREWIRE וגם כאן, רק ניתוק וחיבור מחדש עוזר. שיחקתי כבר עם הPOWER MANAGENT של הDEVICES וזה לא עזר. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז כמו שהבנתם מהכותרת אני דפקתי את המחשב שלי....שוב. ניסיתי לשדרג את הפריצה של האקס בוקס שלי (לא הלך - אפילו מחקתי את הפריצה הקודמת השם ירחם!) ולשם כך נאלצתי לחבר את הכונן DVD למחשב. לאחר שכיביתי את המחשב וניתקתי את הכונן, הדלקתי את המחשב שוב. הכל מחובר כמו שצריך בפנים אולם המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים, אין תצוגה והמחשב נכבה לאחר דקה בערך ושוב נדלק מהר וחוזר חלילה עד שאני מפסיק את הפעולה שלו ידנית עם לחיצה ארוכה על כפתור ה POWER. אין אפילו מסך של ביוס, כמו כן אין צפצופים. לעזרתכם אודה! תודה מראש, מני.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה ההרדיסק WD 3.5 500GB שלי נפל על הרצפה לא מגובה רב האמת, והפסיק לעבוד. ההרדיסק כמובן משתמש בחיבור חשמל ו USB כדי לפעול. בהפעלה הוא משמיע מעין קולות של המנוע פועל ומאט. פתחתי את הקייס של ההרדיסק ואין נזק נראה לעין. דגם ההרדיסק : WDBAAF5000EBK חשוב לי מאוד לשחזר את המידע שנמצא בכונן כמה שיותר מהר. תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני צריך עזרה בזיהוי הבעיה, לכן אפשרי שהבעיה היא לא בחמרה בכלל ובמקרה זה אני מתנצל מראש. לפני כמעט 4 חודשים כבר עצבן אותי שהמחשב כל כך כבד והוספתי עוד 512MB לזיכרון שלו וכעת הוא נראה כך: intel 2.4ghz עם 768MB DDR266 ו GF4mx440 128mb. לאחר השדרוג המחשב עבד חלק ממש כמו חדש והייתי מאוד מאוד מרוצה. אבל כיום המחשב מתחיל להיות כבד כמו פעם ואני לא יודע למה זה קורה ומה אפשר לעשות (אם בכלל) כדי למנוע את זה. אפשרי שהבעיה היא התוכנה ושפירמוט יציל אותי? או שאני לא אצא כל כך בזול? מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן, מס ' שאלות ברשותכם בנוגע לאפשרות של שדרוג מחשב נייד של HP 14 bs-101nj: לאחר עבודה על HP אחר עם SSD ומפרט חזק יותר, מרגיש לי כאילו חזרתי לתקופת האבן עם המחשב הנ"ל. אני שוקל שדרוג בהנחה וזה רלוונטי מבחינת עלות\תועלת- או שמא כדאי לי למשוך איתו ולרכוש מחשב אחר בהזדמנות? השדרוג הכי אינטואיטיבי שחשבתי עליו זה כונן SSD בתור התחלה- אני בכיוון או שזיכרון RAM קריטי יותר לביצועים בסיסיים (וורד, סרטים, גלישה)? -כרגע אני עם 8 גיגה ( Mhz 1333.3 DDR4-2666 / PC4-21300 Micron tech) איזה כונן SSD יכול להתאים ללוח האם שלי : hp 831f motherboard? על איזה דגם תמליצו בתקציב של 70-100 usd? האם אני יכול לבצע את השדרוג הנ"ל בעצמי או מו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי על המחשב ופתאום המסך נהפך להיות סגול וורוד כזה. ניסיתי לנתק את הכבלים של החשמל של המחשב וגם של המסך למשך של חצי שעה, הדלקתי את המחשב אחרי חצי שעה ועדיין זה סגול אולי מישהו הייתה לו את הבעיה הזאת ויודע מה לעשות ? הלכו לי העניים תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי, כבר כמה זמן שאני מקבל את השגיאה הזאת שאני מוציא דיסק מהכונן דיסקים / מנתק DOK, הבעיה מטריפה אותי, איפה שאני לא לוחץ ההודעה ממשיכה לקפוץ עד לשלב שאני מרסט את המחשב, אם תשימו לב כרגע היא על התהליך של פיירפוקס, אבל זה משתנה לפעמים זה על iexplorer, או explorer, או אחרים. אשמח לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . יש לי מסך LG שהוא CRT והתכרפנתי ושמתי תמגבר לידו ושכחתי שיש בו מגנט ואז המסך נתן אור חלש מהצד העליון וצבע שונה לגמריי !!!!! מה אני עושה במצב זה חברה ? ??? ??? ??? תודה לכם מראש אגב אני חדש פה ואם המקום לא מתאים אז נא להודיע לי .
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ביום חמישי\שישי קרה משהו שמתי לב האינטרנט איטי בבדיקות הפינג עמד על 1000 + והמהירות הייתה 1.5 מגה ופחות מזה ככה זה כבר 4-5 ימים (הפינג חזר לרגיל) מה שמוזר זה שבשעות מסויימות בבוקר עד צהריים המהירות יכולה לעלות ל 10 מגה ואפילו 25 מגה מה שנשמע כאילו גורם מסויים עושה שימוש בקו כיביתי את האינטרנט האלחוטי הביתי ככה שלא תהיה גישה אליו אפילו שהוא סגור עם סיסמא ובכל זאת הבעיה ממשיכה עכשיו היה פה טכנאי של בזק וחיבר את המודם לנייד שלו והוא קיבל עליו מהירות 40 שצריכה להיות וגם לי יש נייד נוסף שחיברתי ישירות למודם וגם עליו אני מקבל 40 הטכנאי העלה את המחשב ב SAFE MODE וגם אז קיבל 40 אבל בוינדוס הרגיל הבעיה ממשיכה אני שומר על המחשב שלי טיפטופ ואין לי מושג מה הגורם לבעיה הרצתי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי בעייה מאוד מעצבנת ואין לי מושג איך לפתור אותה. כל פעם שאני מנסה להיכנס לסייר הקבצים שנעוץ לשורת ההתחל נפתח לי מסך כחול ואחרי כמה שניות יוצא ממנו וחוזר לשולחן העבודה. בנוסף שאני לוחץ מקש ימני על המחשב שלי קוראת אותה תקלה. גם בניסיון לפתוח תמונות. מצורף פה סרטון שהעלתי ליוטיוב שמתאר את הבעייה. (לא להתייחס לתיבה הפתוחה) תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב ושקט לכולנו!
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
קודם כל, אני רוצה לציין שכל הרכיבים עובדים טוב. הכל הוצא ממחשבים שעבדו טוב. עכשיו, הייתי צריך לשלוח את המחשב שלי הבייתה לפני מעבר דירה, אז לקחתי את האהרד דיסק שלי לחבר למחשב של חברה שלי שגרה איתי בשביל להשתמש בנתיים במחשב. חיברתי אותו בכל ג'ימפור אפשרי, ואיכשהוא גרמתי לו לעבוד בתור Slave. עכשיו, אני רוצה שהוא יהיה הMaster, ושאני מחבר אותו ככזה, או כיחיד, שהwindows עולה, אני מקבל לשבריר שניה מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. זה קרה לי עוד פעם לפני זה שקניתי את המחשב של חברה שלי, וזה שקניתי ממנו (קרוב משפחה שהוא גם תכנאי מחשבים בדרך) אמר שזה קשור לאיזהשהיא הגדרה שניתן לשנות או משהו. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין שוב, שלפני המעבר, הוא פעל, כרגע אני ניגש לקבצים ממ…
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחזק... אני הרכבתי בו את כונני הDVD מהמחשב הישן הצורב DVD עבד יופי..הכונן DVD שינה את קצב ההעתקת המידע למחשב מדיסקים לזמן בלתי הגיוני (משהו כמו רבע שעה לדיסק של 700 מגה) שיערתי כי מדובר בכבלים...החלפתי עשרות כבלים...והיום שני הכוננים לא עובדים קשורה הצורב DVD רושם לי בנרו הודעת שגיאה של cominuction failur (תקשורת נכשלה) וזה קורה בדיוק 20 שניות אחרי לחיצת כפתור הצריבה...וכנן ה DVD ממשיך לעבוד בקצב איטי מה לעשות? איך אני יכול לדעת כי מדובר רק בכבלים אגב מדובר בכבלים IDE ארוכים מהרגיל...האם יכול להיות שזו הסיבה אין באפשרותי לחבר את הIDE למקום אחר בלוח מאחר ויש לי רק חיבור IDE אחד תוד המראש נדב
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסכים כחולים, מידי פעם כשאני מדליק את המחשב והמערכת ההפעלה עולה. העלתי את קובץ הMINIDUMP + תצלום מהניתוח של התוכנה תודה רבה לכל העוזרים! להורדה לחצו פה תצלום מתוך הניתוח
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודש ההארד שלי הפסיק לעבוד, הופיע מסך כחול של windows ומאז ה bios אפילו לא זיהה אותו. לאחר שכל ניסיונות ה"החייאה" נכשלו קניתי הארד דיסק חדש - WD ATA 120GB 8mb buffer. לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות בעיות. פתאום המסך משחיר או שמופיע מסך כחול. לאחר ההפעלה מחדש המחשב לא מזהה את ההארד דיסק. בדיוק כמו שקרה עם הקודם. לא משנה כמה פעמים אני סוגר ומפעיל מחדש את המחשב הוא לא מזהה אותו. רק לאחר שאני פותח את המחשבים, מנתק את כבל החשמל וכבל הנתונים ומחבר אותם מחדש (בלי לשנות כלום) הוא חוזר לעבוד. הדבר חזר על עצמו כבר מספר פעמים. במחשב מותקן הארד דיסק נוסף ישן של segate והוא עובד תקין לחלוטין ואיתו לא נתקלתי בשום בעיה. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי לפטופ מסוג lenovo 0768 הבעייה שהחלה היום היא שמספר שניות לאחר הפעלת המחשב ועליית הwindows , המסך לפתע מחשיך עצמו (ניתן לראות תצוגה מאוד מאוד חשוכה). באיתחול המסך שוב יציג בתאורה מלאה את הdesktop אולם תופעת ההחשכה תחזור. חיבור מוניטור חיצוני פועל כראוי. נתונים נוספים: מע' הפעלה windows XP SP2 מעבד celeron 1.73Ghz הצעות לאיבחון וטיפול יתקבלו בברכה !
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש עם לוח [h=1]Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150[/h]ומארז [h=1]Antec GX500 Window[/h] במארז חוץ מיציאות ה USB3 האחוריות גם יש USB 3 מקדימה. כשאני מחבר ליציאות הקדמיות הארד דיסק חיצוני USB3 אני מקבל הודעה מהמחשב "התקן זה יעבוד מהר יותר אם תחבר אותו ליציאת USB3". ובאמת דרך יציאות אלו הארד דיסק החיצוני וגם הפלאפונים שאני מחבר עובדים בקצב העברה איטי. למה זה לא מזהה שחובר התקן USB 3 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אינני יכול להפעיל את המחשב, לחילופין אינני יכול לפרמט עם דיסק הווינדוס... מה אני יכול לעשות ?! ההודעה הרשומה בעת הדלקת המחשב Non-System Disk or Disk error replace and strike any key when ready
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מה שה מוזר פה זה כרטיס חדש MSI AMD Radeon HD 7770 OC 1GB GDDR5 אני מפעיל נגיד 4-5 חלונות ביוטיוב הוא קורס משחזר את עצמו כמה פעמים ואז מסך כחול אם אני מחלץ משחק נגיד מתקיה המחשב במאמץ פותח את האינטרנט הוא קורסס התקנתי את הדרייבר כמה פעמים עכשיו מה שמוזר שתמיד מראה לי שיש עדכון גרסה חדשה לcatalyst control אני מתקין וזה נשאר על אוטו גרסה חחח עכשיו עשיתי לו OC ממש קטן וברגע שהתחיל לזייף החזרתי להגדרות יצרן כמו כן אני חושד שזה אולי מההתקנה של הווינדוס 7 לא יצאה לי כול כך טוב ויש לי 2 ססטם Program Files .Program Files x86 אבל בהתקנות תמיד אני משתדל שזה היה רק בProgram Files x86 אז מה אתם אומרים כרטיס מסך דפוק או התקנה ברגיל הוא עובד במאמץ קורס
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה, לא מצליח לשמוע את המיקרופון ברמקולים של המחשב (בשביל קריוקי) יש לי לוח אם של אסוס עם 2 יציאות מיקרופון אחורי וקדמי כשאני מחבר את המיקרופון ב- 2 מערכות ההפעלה XP / Vista הוא מזהה אותו ובכל כלי בדיקה / הקלטה המיקרופון עובד וניתן להקליט ולשמוע אבל לא הצלחתי לגרום לכך שבלי תוכנה להקלטה ניתן יהיה לשמוע מיידית ברמקולים את המיקרופון אשמח לעזרה ב- 2 מערכות ההפעלה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נדלק ואני לא רואה כלום במסך... אחרי ניקוי אבק שעשיתי למאווררים אני לא רואה כלום במסך. ניסיתי להתק ולחבר את המסך ואת הכבלים של ההארדיסק ואין עדיין כלום... מה אני עושה?? תודה לעזורים.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אינטל 965LT (LEMONT וזכרונות DDR2 667MHZ CL5. אתמול הסתכלתי בBIOS וראיתי שהזכרונות פועלים ב-533MHZ ויש אפשרות לשנות את המהירות שלהם ל-667 או ל-800, שיניתי ל-800, ושמרתי את ההגדרות החדשות. מאותו רגע, בכל פעם שאני מדליק את המחשב יש שלושה צפצופים והמחשב לא מפעיל את חלונות וגם המקלדת לא עובדת... אחרי שניסיתי לשחק עם הסלוטים של הזכרונות ולהוציא אותם לחלוטין מהמחשב וקיבלתי את אותה תוצאה (שלושה צפצופים וכו') נראה לי שהלוח אם לא מזהה את הזכרונות. מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את המצב לאיך שהוא היה לפני השינוי בBIOS? תודה מראש, אור
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הכל התחיל בבוקר כניסיתי להדליק תמחשב והוא לא נידלק, זה קרה לי פעם בעבר כנראה שהספק לא טוב[ יש נורה צהובה שדולקת על הלוח אם אך המחשב לא נדלק בכל זאת] בעבר פתחתי אותו דפקתי קצת על הספק והוא עבד, היום ניסתי משהו אחר - פתחתי ופירקתי את כל המחשב לחלקים וניקיתי תאבק, כולל את הספק. אני מדליק תמחשב והוא עושה לי ריסט באמצע הטעינה של הוינדווס, וככה כל פעם והוא מגיע למסך הזה של הבחירה של הסייפ מוד ואז בסייפ מוד הוא נתקע, נשמע כמו בעיה של הזיכרונות? באתי להתקין וינדווס מחדש, באמצע ההעתקת קבצים של הוינדווס הוא עושה לי שגיאה כחולה שלא רשום בדיוק מה הבעיה בה, ואני מנסה שוב להתקין ולא יוצא לי וכל פעם שגיאה, אני בא חושב זה הכרטיס מסך החדש שהזמנתי, אני שם כרטיס מסך אחר שלא צורך מהספק כוח ו…
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-