עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by איתי מור,

הפוסט: היי, אני מתמודד עם בעיה מתסכלת שממש לא מצליח לפתור לבד – כל עזרה תתקבל בברכה. רקע: לפני התקלה היה לי מחשב עם לוח TUF B450M-PLUS ומעבד שעבד מצוין. ברגע שהתחילו הבעיות – המחשב התחיל לכבות את עצמו סתם ככה, להיכנס ללופים של ריסטארט, ולפעמים לעלות ל-Windows לדקה ואז לקרוס. חשבתי שהבעיה בלוח אם או במעבד, אז שדרגתי את שניהם: לוח אם חדש: ASUS Prime B550M מעבד חדש גם ה-RAM הוחלף ספק כוח תקין, טמפרטורות תקינות, אין בעיה בקירור ומה אז? לפעמים ה-BIOS עולה, לפעמים אפילו הוא קורס ומאתחל את עצמו ניסיתי להתקין Windows מחדש דרך כונן חיצוני – ההתקנה התחילה, אבל שוב הכל קרס ניסיתי לאפס את Windows וזה נתקע באמצע הסרתי את הכונן החיצוני – ועכשיו הוא בכלל לא מעלה Windows הכונן הפנימ…

2. Started by בולדוג,

קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עלה לי 3000 ש"ח רק החומרה ולפעמים המחשב ניהיה איטי והחץ של העכבר זז לאט לא בקצב, זה הגיוני במחשב חדש? זה קשור למעבד? או לכרטיס מסך? המפרט: http://www.up2me.co.il/images/92066293.jpg

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by Grim-X,

שלום. קניתי לאחרונה GTX 970 ואני מקבל FPS של בין 45 ל 60 ב Far Cry 3 על הגדרות Ultra מלאות. כשבדקתי ב youtube ראיתי שהעלנו סרטוני ביצועים של אותו המשחק כמובן עם כרטיסים בדגמים קצת שונים (רובם חלשים מהדגם שלי) ורכיבי מחשב דומים. ברוב המקרים ה FPS בסרטונים אלה לא יורד מ70 ויכול להגיע גם מעל ל-100. ההגדרות הגרפיות שהם מראים תואמים לשלי. דוגמאות לשני סרטונים: https://www.youtube.com/watch?v=bkL3JXI77M4 ביצעתי benchmark בעזרת PerformanceTest V8 מ http://www.passmark.com/products/pt.htm בהשווה לביצועים שאחרים דיווחו עליהם עם אותו הכרטיס ומחשבים דומים קיבלתי תוצאות דומות. הדרייבר הוא האחרון של nvidia (ללא בטא) לא בוצע עדכון Bios דרך האתר של gigabyte (פשוט לא ראיתי …

• 16 תגובות
    • 6.4k צפיות
  4. Started by intel suck,

יש לי כרטיס קול של REALTEK AC97 מובנה על הלוח אם משום מה הרמקולים והמיקרופון לא עובדים התוכנה שבאה עם הכרטיס קול מזהה שחיברתי משהו אבל אומרת שחיברתי לא טוב ניסיתי 2 רמקולים כבר ובשניהם זה לא עבד ניסיתי הכל הדרייבר מעודכן והכל והם מחוברים לחיבור הנכון אבל עדיין זה לא עובד אני ממש חייב עזרה זה מחשב חדש והרמקולים לא עבדו ממהתחלה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. פתאום כל פעם שאני נכנס למשחק התצוגה שבמסך הפכה לכאילו המשחק יצא בזמניו של דום, וזה לא רק במחשק. התפריט הראשי של call4 נראה כאילו הכינו אותו בצייר לא יודע מה קרה למחשב שלי נשבע לכם!!! crysis נראה כמו QUAKE פתאום אין לי גרפיקה, כאילו אין shadering בכרטיס מה אפשר לעשות? מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by Burkey,

שלום, יש לי בעיה עם המאוורר של הספק, ורציתי עיצה לפני שאני לוקח את המחשב למעבדה שם הוא יעמוד שבועיים. הבוקר הפעלתי ( אחרי זמן מה שלא עשיתי זאת ) את תוכנת Asus PC Probe שקיבלתי עם לוח האם, הבודקת את מצב החומרה ( בעיקר מאווררים וטמפ' ). התחלתי לקבל הודעות אזהרה אדומות. בקטגוריה של " Power Fan", קצב הסיבובים לדקה ( RPM ), משתנה כל הזמן, כל כמה שניות, כשמדי פעם הוא יורד ל - 0, ואז אני מקבל הודעה אדומה. מדי פעם הוא גם קופץ גבוה, לדעתי גבוה ממה שצריך, ולעיתים זה נורמלי. אני צריך לציין שבעבר הפעלתי רבות את התוכנה ואף פעם לא קיבלתי מצב בו הקצב ירד לאפס, בעוד עכשיו זה קורה באופן קבוע (!!) כל כמה שניות ואז זה מסתדר ושוב חוזר חלילה. ?( צירפתי גרף שעשיתי המראה את הממצאים בטווח זמן מד…

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by orpa123,

המחשב בודק את הזיכרון של ה-GEFORCE ואחר כך אומר לי שיש לי בעיה עם הרום של הביוס. מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Gimel,

חבר שלי הביא לי כונן סקאזי לבדוק. הכונן עובד אבל לפי PC WIZARD 2006 הוא כותב ב-12 מגה לשניה. (כונן IDE רגיל אצלי כותב ב-24MB/SEC...) הכונן עצמו זה מקסטור אטלס VI, 10K קראתי שבשביל לנצל את הקאש של הכונן במלואו צריך קובץ בשם Dskcache.exe. מישהו יודע איפה משיגים? למישהו יש פתרון אחר?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by nsigns,

קניתי מחשב חדש וכל פעם שהCD קורא (מסתובב כאילו) גם בDVD כל אורך ההתקנה המחשב נעשה איטי אפילו המוזיקה מתחילה לנגן לאט ח ולא אמורה להיות בעיה למחשב... E6300 2G זיכרון צורב DVD : LiteOn LH-20A1H * ההארד דיסק מחובר בSATA והכונן מחובר בIDE מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  10. שלום חברים. יש לי שתי שאלות, אנא עזרו בבקשה. 1. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט תומך SATA והכונן קשיח של WD תומך SATA. חיברתי את הכונן עם הכבלי SATA שקיבלתי, עכשיו, איך אני יודע שהמחשב מוגדר על SATA? היכן אני יכול לבדוק זאת? 2. חיברתי את נורת ההבהוב של ה - H.D.D LED לפי הספר(תרתי משמע) והנורה לא מהבהבת לי בזמן עיבוד נתונים (שהמחשב מריץ תוכנה או משחק). ניסיתי וריאציות שונות על גבי חיבורי ה פאנל של הלוח אם, אך עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. * הנורה תקינה ולא שרופה, ניתן לראות אותה דולקת בזמן לחיצה על ריסט. אנא עיזרו לי לפתור בעיות אלו בבקשה. תודה רבה על תשומת הלב.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  11. היי שלום לכם. ברצוני לחבר את המחשב שלי ישירות לטלוויזיה. יש לי את כל המצרכים כדי לחבר אותו (טלוויזיה עם כניסת HDMI, כרטיס מסך עם יציאת HDMI, וכמובן כבל). להלן מפרט מחשב: Win 7 32bit מעבד : intel core quad CPU Q8200 2.33 GHZ 2.34 GHZ כרטיס זכרון: 2 GB כרטיס מסך: Asus Nvidia Geforce GT430 דיסק קשיח: 500GB טלויזיה של חברת sansui 32 אינץ'. צריך שתסבירו לי איך לעשות את ההגדרות (מיררויג וכל מיני דברים שאני ממש לא מבין בהם)

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  12. שלום רב, ברשותי מחשב חדש שנרכש מ- "נעה מחשבים" בנשר במאי 2009 (מפרט בצד). בחודשים האחרונים בעת הדלקת המחשב נשמעים רעשים כמו של טרקטור וכל המארז רועד, הרעש נפסק אחרי 10 דקות. מבדיקה שעשיתי התברר שמאוורר המעבד מרעיש ובקושי מסתובב, מידי פעם הוא מפסיק לעבוד לחלוטין - לא ברור לי אם זה בהשראת הגדרה מסויימת בביוס או בגלל שהוא מקולקל. בקיצור בעת גלישה באינטרנט אין בעיות, אבל כשאני מריץ משחק המעבד מתחמם ומתחילות הבעיות (ריסט, תקיעות, הודעות שגיאה וכ'). פתחתי את המדבקה והמכסה ונתתי לו כמה שפריצים של WD40, זה עזר אבל הבעיה חזרה אחרי שבוע. בקיצור מה עליי לעשות כעת? המחשב באחריות ל- 3 שנים על תקלות חומרה. צריך להחליף את המאוורר? מה עם הגוף קירור עצמו? אני יכול להביא להם את המאוורר ולק…

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  13. מצורפים 2 קישורים לנושאים דומים שמצאתי בחיפוש באינטרנט שלא העלו פיתרון. זה מפריע לי, וזה צורך חשמל - מהסוללה של המחשב או מהחשמל דרך הספק ? TEAC optical ps/2 mouse Gygabyte 945p-s3 ואני לא רוצה להסתבך עם שום דבר כמו עדכונים שונים ללוח אם. תודה http://www.pcspot.co.il/community/viewtopic.php?t=8002&highlight=&sid=c873a817b204c7c7831da865f101c91d http://nana.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=779414&page=0&scrollTo=ReplyAnchor11294944#ReplyAnchor11294944

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  14. עשיתי פלאש לביוס עם הקובת awdflash.exe ועכשיו זה רושם לי תוך כדי העדכון image file is not original bios bios image file checksum not zero מה הבעיה ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Big_Guy7,

ניסיתי לחבר הארדיסק למחשב, ג'ימפרתי אותו שישמש כמאסטר. אחרי כמה נסיונות של הפעלה, המחשב עלה עם הודעת שגיאה של ההארד דיסק. לחצתי F2, וקיבלתי את ההודעה הזו: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selcted boot device and press a key ניסיתי להתקין עליו מערכת הפעלה, אבל אני מקבל שגיאה שהמחשב לא מוצא הארד דיסק כדי להתקין עליו את המערכת. מה עושים? תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by pak82,

מישהו נתן לי מחשב ישן שלו (לפני 4-5 שנים) עם לוח אם של INTEL כדי שאני יפרמט לו ויתקין WINDOWS מחדש. כשהעלתי את המחשב בפעם הראשונה גיליתי שתי תופעות: 1) מהבדיקה הראשונית של הכרטיס מסך הוא קופץ ישר לזיהוי ההתקנים (מקלדת,עכבר וכ"ו) בלי שאני רואה את הבדיקת זיכרון, ולאחר שהוא מזהה את כולם (מקלדת, עכבר, כונן קשיח וסידירום) מתקבלת ההודעה: "serial presence detect (SPD) device data missing or inconclusive" ולהמשך להקיש F1, וכשאני מקיש הWINDOWS עולה כרגיל מה הבעיה? 2) ניסיתי להיכנס לBIOS על ידי לחיצה על DEL, F8 , F12 ולא הצלחתי. איך אני יכול להיכנס לBIOS?

17. Started by עידן20,

אני מצאתי באתר הורדות תוכנות מלאות ..ומצאתי שם בשם windows 2003 אך לא הוריד ..ואני רציתי לדעת אם זה עיסוק או מה מעידן20

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  18. אני רוצה להחליף בין הכוננים המחוברים למחשב הנייד שלי ולא יודעת איך. מה שמחובר זה כונן לדיסקטים (וכנן A). על מנת שאוכל להשתמש בכונן תקליטורים, אני צריכה לשלוף את הכונן הקטן ובמקומו להכניס את כונן התקליטורים. בדקתי ואין לי מושג אין משחררים את הכונן. מישהו אמר לי עם פלייר או טסטר מהצד כזה לנסות. לא נראה לי הגיוני שיש צורך להפעיל לחץ כבד על הענין. מי יודע כיצד עושים זאת??? תודה מעומק הלב. אני זקוקה למחשה הניידר להגיש עבודה דחופה ולא מצליחה להשתמש בתקליטור העבודה לשם כך. רק שאצליח לעבור את הבחינה. בתודהנ מעומק ליבי. לטה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by dj_poo,

אני בטוח שלא נתקלתם בזה בחיים שלכם גם אני לא אבל בו ננסה אולי תדעו מזה אוקי אז יש לי צורב דיוידי חדש של סאמסונג עם חיבור סאטא וכו' צרבתי איתו המון פעמים אתמול אני מנסה לצרוב אני מכניס דיסק הוא מנסה לקרוא את הדיסק ואז מוציא את הסידרום אחרי שניה עוד פעם מנסה לקרוא ואז עוד פעם מכניס ומוציא וכו בעייה מוזרה מאוד עכשיו הדיסק תקין כי יש לי חבילה חדשה של דיסקים לצריבה ואין איתם שום בעיה וכאשר אין שום דיסק בסידרום הוא נסגר והכל בסדר אבל כאשר יש דיסק הוא משתגע ממה אתם חושבים שזה יכול להיות

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by orpee1,

היי חברים, קניתי מחשב חדש לפני מס' שבועות ובשבוע-שבועיים אחרונים היו בינתיים 3 פעמים בעיה חוזרת של : המחשב נתקע כולל סאונד תקוע ששומעים ולאחר מכן מיד Blue Screen Of Death בעצם שבו רואים את המסך סופר עד 100 ומציין משהו לגבי Memory Dump ואז מבצע הפעלה מחדש. לפי מה שראיתי בתוכנה שמפרטת את קבצי ה Dump - Blue Screen View כנראה שיש בעיה ntoskrnl.exe אבל לגמרי לא בטוח.. בכל מקרה כרגע עדכנתי את כל הדרייברים. מפרט המחשב שלי : מעבד Intel Core i5 2400 Socket 1155 3.1GHZ 6MB לוח אם ASRock H61M/U3S3 זכרון Transcend DDR3 4GB 1333*2 כרטיס מסך His ATI Radeon 6770 1GB DDR5 הארדיסק SAMSUNG_HD103SJ SATA 1000GB אשמח לעזרה ופתרון חברים! תודה לכל העוזרים! (: [attachment delet…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים, להלן: כאשר אני מוריד קבצי Torrent, בין אם זה עם uTorrent או Bitlord, יש לי בעיות שונות. ראשית, אני מוריד משחקים של Reloaded שהם נחשבים להכי אמינים ואני מוריד אותם מאתרים אמינים, כגון Torrentleech. הבעיה מתחלקת ל-2: 1. הקובץ יורד בתור תיקייה שבתוכה יש קבצי rar שיש לחלץ אותם, בעת החילוץ הוא מתריע על קבצים פגומים. 2. הקובץ יורד בצורה של קובץ iso אשר אני פותח אותו עם Daemon tools, וכאשר אני מתקין את המשחק, אני מקבל שגיאות של קבצים חסרים או שגיאה של Decompression error. יש לי מחשב Windows 7 professional x64 עם 8 גיגה זיכרון, מעבד i3 וכרטיס מסך geforce 650 gtx. לפני כשנה החליפו לי את לוח האם מכיוון שהוא נשרף, וכעת יש לי לוח של giga…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by postup,

יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI ומסך LCD תומך DVI. השאלה שלי היא האם אני חייב כבל DVI בכדי לנצל את האפשרות הזאת? או שאפשר גם לחבר לכבל VGA מתאם DVI? האם יש שוני או שזה אותו דבר? ושאלה נוספת:אני משתמש ברזולוציה 1024X768, בכמה הרץ אני צריך להשתמש? או בכמה מומלץ? האפשרויות שלי הם 60 70 72 ו-75 Hertz. (אשמח גם אם מישהו יוכל להסביר לי מה בכלל המשמעות של זה). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  23. לפני חודשיים בערך התחיל להיות לי מסך שחור אם הייתי משאיר את המחשב דלוק ליותר מכמה שעות מבלי לגעת בו(כמו שניכנס לשינה רק שאי אפשר לעשות כלום וחייבים לעשות ריסטרט) כול הזמן הזה עד מלפני שבוע זה היה סביל ביותר ולא קרה יותר מפעם ביום גג ולא היה לי יותר מידי כוח להיתעסק עם זה אז השארתי את זה ככה.. השבוע האחרון זה נהיה בתדירויות ממש גבוהות אבל בסדר לא מובן בכלל ופה התחיל לי כול הבלאגן,אני אפרט: ברגע שאני מפעיל את הווינדוס אם אני גולש(לא משנה אם זה CHROME או FIREFOX) אז בערך יש לי גג 10-15 דקות עד שיהיה לי מסך שחור ואם אני שומע מוזיקה שיוטיוב נניח אז המסך נהיה שחור כמו של שינה המוזיקה ממשיכה לרוץ עוד חצי דקה או לפעמים הקול מתעוות כזה ואז אני חייב לעשות ריסטרט לפעמים אני עושה …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. קודם כל שלום,ועכשיו לבעיה : התקנתי את הבטא החדש של הVISTA והכל הלך מצויין עד שניסיתי להתקין את הכרטיס מסך. בעיקרון יש עדכון דרייבר בפינת הBETA אך כשאני מנסה להתקין את הדרייבר הוא רושם שהוא לא מתאים. אך את הדרייברים הישנים יותר הוא מסכים להתקין והדבר גורם לתקיעות במחשב. אנא תעזרו לי להתקין את הדרייברים בVISTA. * הכרטיס מסך שייך לNVIDIA * ניסיתי להוסיף אותו לאחר מחיקת הדרייברים שהותקנו. תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  25. השאלה בכותרת תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.