עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ניסיתי עם שני כרטיסי מסך שונים, כל פעם בסלוט PCIE אחר, עם שני מסכים שונים בחיבור אנאלוגי ודיגיטלי (המסכים תקינים בוודאות). אני לא יודע אם מה שתקול זה כרטיסי המסך (7100 פאסיביים של גיגבייט - מה כבר יכול להתקלקל ובשניהם?) או שפשוט לוח האם דפוק. איך מאבחנים?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום! רכשתי מחשב עם לוח אם של MSI, הK8N neo, שמכיל כרטיס קול אונבורד של 8 ערוצים. התקנתי את הדרייבר שסופק על הדיסק עם לוח האם, והמחשב זיהה את כרטיס הקול, אבל כאשר אני מחבר 2 ספיקרים, או אוזניות עדיין אין סאונד. בדקתי שההגדרות מכוונות על 2 רמקולים(או אוזניות) ואכן חיברתי לחיבור הנכון(תוכנת ההגדרות מראה על המחשב לכל תצורה איזה חיבור הוא החיבור הנכון). אני לא יכול לעדכן את הדרייברים כי אין לי במחשב ההוא אינטרנט ואני מדבר ממחשב הרחוק ממנו כמה קילומטרים. האם ידועה בעיה כלשהי עם הדרייברים שמסופקים עם כרטיס קול זה? או שלא להמתין עד שיהיה לי אינטרנט, וישר לשלוח את המחשב עם לוח האם למעבדה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by Oranili,

שלום , לאחי יש מחשב 900MHZ 512 RAM וברצוני להתקין לו WIN98 יש לו XP כרגע . עכשיו ( אל תגידו לי לא צריך ) אני רוצה . ויש לו מחיצה אחת C שהיא NTFS . ו D שכל הדברים שם היא FAT32 למזלי. עכשיו רציתי לשאול אם אני מפרמט את C ומתקין שם WIN98 אחריזה כל ההתקנות + תמונות יעבדו לי אחריזה ? תודה הנה הדרייברים של הלוח אם שלי : אם מישהו ימצא לי את זה אני מאוד ישמח אני מחפש שעות על גבי שעות לא מוצא מיואש Motherboard: CPU Type Intel Celeron, 900 MHz (9 x 100) Motherboard Name Asus Pegasus Motherboard Chipset VIA VT82C694X/T Apollo Pro133A/T System Memory 512 MB (SDRAM) BIOS Type Award Medallion (03/30/01) <http://www.phoenix.com/en/products/default.htm> ìéãåø (0:00 AM) : …

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  4. Started by Spidy3,

יש לי מחשב בן חצי שנה, amd daul core +3800 MSI K9N Neo 1024 MB RAM הבעיה מתחילה כל יו כשאני מדליק אותו - יש פתאום כיבוי אקראי אחר-כך כשאני ממשיך לנסות להדליק אותו - יש שוב כיבויים פתאומיים עד שזה מסתדר וכל היום המחשב עובד טוב מה שאני יכול לשלול זה: 1 - ספק - לא ספק ג'נרי 2 - חום - המחשב קר בבוקר והטמפרטורות נמוכות 30-35 תודה לכל מי שיציע פתרון...

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by 8-Ball,

יש לי הרד דיסק (ממש ישן) WD4000GB, הוא פתאום קרס (המחשב מראה DISK BOOT FAILURE), הבאתי אותו לחבר שלי שאמר לי שהדיסקים אפילו לא זזה יש על ההרד דיסק הזה המוווון נתונים עסקיים מאוד חשובים. שמעתי שיש חברות שלוקחות מס' אלפי שקלים על שירות שחזור. לפני שאני פונה אליהן רציתי לדעת אם יש לכם עצות, איך אפשר אולי להציל את המידע על הדיסק? שמעתי תרופת סבתא שאומרת ככה: לעטוף את ההרד דיסק בניילון נצמד ושקית ולשים אותו במקפיא לכמה שעות ואז לנסות... יש רעיונות נוספים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם, הורדתי למחשב נייד (WINDOWS 10ׂ) תוכנת TURBO VPN. למרות שהתוכנה מותקנת ומופעלת הגלישה עדיין לא דרך רשת הVPN. כשאני לוחץ על הסמל של הרשת בחיבורים הוא רושם לי שהגנת הווינדוס דורשת שם משתמש וסיסמא וזאת למרות שאין לי סיסמא בכניסה למחשב. בנייד התוכנה עובדת אוטומטית. האם במחשב צריך לבצע איזושהיא פעולה או הגדרה נוספת? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by ofir1900,

שלום הבעיה: המחשב נתקע,או יותר נכון מקרטע כזה, הוא לא נתקע כאילו הוא קופא,זה מין תקיעות קאטים כאלה ושומעים את הקאטים האלו גם ברמקולים מין קצרים כאלו. דוגמא: אני נכנס לאינטרנט למשל youtube אני מפעיל סרטון ,ברגע שאני מגלגל לחלק התחתון של הדף אז כאילו יורד מהמהירות של השיר זה גם קורה לי גם media player כאילו ממש קשה למחשב אפילו להפעיל שיר או משחק בכלל הוא מקרטע, אבל הוא לא קופא מספיק שאני מזיז את העכבר המעבד עולה 13%+ של שימוש ??? בדקתי את מנהל המשימות, הוא לא מראה שמה עומס על המעבד או הזיכרון כאילו הכול בסדר.... ביצעתי סריקה באמצעות avg מעודכן וכשר, של וירוסים סוסים והחברים שלהם, מצאתי 3 מחקתי אותם וזה לא עזר. יש לציין כי פירמטתי את המחשב לפני חודש לערך. זה המפר…

8. Started by num lock,

אהלן. יש לי P4 עם 256 זיכרון PC 800 RDRAM לוח אינטל ומאיץ GEFORCE 4 MMX 440 הפעלתי את UT2003 ודבר ראשון שראיתי חוץ מהגרפיקה המהממת זה שיש קפיצות במשחק כל הנוף [הרים ושטויות] לא נראה חלק לא שיחקתי עם ההגדרות הגרפיות של המשחק ואין לי OC על הכרטיס מה יכולה להיות הבעיה?

9. Started by TheDiesel,

איך אני משנה את הרזולוציה של הדפדפן? יש לי דפדפן כרום.

10. Started by lexsus,

יש כמה משחקים לא יודע למה למשל כמו הbfs:us החדש שברגעשאני מתחיל קרירה חדשה זה עובד על הכי חלק בהגדרות נורא גבוהות אבל ברגע שאני יוצא מהמשחק ורוצה להיכנס שוב לקרירה זה עושה לי ריסרט למשחב מה הבעיה עזרו ליי בבקשה!..[br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 15:55:37 נו תעזרו ליי

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by rambo88,

שלום לכולם כשאני מנסה להפיל ת'מחשב במצב בטוח אז הוא נתקע לי מתי שהוא טוען את כל הקבצים חיכיתי 5 דקות וכלום לא נהיה המחשב חושב ולא מפסיק והבעיה השניה היא כשאני לוחץ קליק ימני עם העכבר על המחשב שלי מאפיינים אז הוא רושם לי אין אפשרות לאתר רכיב הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר framedyn.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור את הבעיה ואז הוא פותח לי תחלון הזה אבל מהי ההודעה הזאתי??וכשאני מנסה לראות מה האייפי שלי cmd ואז ipconfig אז הוא רושם לי ipconfig is not recognized as an internal or extremnal command oprable program or batch file לפני איזה חודש יכותי לראות אודה אם תעזרו לי בקשר לבעיות תודה ושבת שלום אבקש רק נא לא לענות בשבת!!!

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by zohare62,

:AR15: ברשותי מחשב p3 133mhz אני הוספתי זיכרון 256 אבל במאפינים אני רואה שזה מזהה לי רק 128 ניסיתי זיכרון אחר אותה בעיה מה עושים?????? ::

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  13. שלום, קניתי מחשב נייד חדש של לנובו. אם נתונים די חזקים , מעבד AMD 7 זיכרון 16 RAM. ומשום מה יש לי בעיה עם האינטרנט. הורדתי FIFA 22 אני משחק אונליין נגד אנשים מהעולם ופעם אחר פעם האינטרנט פשוט מתנתק לי באמצע משחק וזה רושם לי שיש בעיה עם החיבור אינטרנט. אני יוצא מהמשחק ורואה באמת את הסמל של הWIFI נעלם ובמקומו יש סמל של עיגול שאומר שאין אינטרנט. עד עכשיו התקשרתי לתמיכה של PARTNER 4 פעמים , כל פעם אומרים שמסדרים לי את זה, אבל זה חוזר. רציתי לשאול האם יכול להיות שזה בעיה שלא קשורה לאינטרנט אלא למחשב עצמו? אולי להרשאות? במחשב הקודם שלי , אני לא זוכר ניתוקים כאלה פעם אחרי פעם, והייתי גם עם פרטנר. אבל אני פשוט לא מבין את זה, כל פעם החיבור נופל וחוזר נופל וחוז…

14. שלום, כבר כמה חודשים המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 400W. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of Warcraft) ואפילו המצב מתדרדר לGTA San Andreas כשאני משחק במשחק - בד"כ חצי שעה בערך או קצת יותר, כשזה מגיע למקום עם אקשן או שיש גרפיקה קצת יותר חזקה שצריך לטפל בה המחשב פשוט קורס, המסך נכנס ל"Power Saving Mode", המאווררים של המחשב עדיין עובד…

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  15. Started by ssib,

היי לכולם אני רוצה להתקין על נמחשב ישן לינוקס ולשם כך נראה לי שראשית כדאי לעשות שינוי הגדרות בביוס ולדאוג שכונן ה- CD ולא הפלופי יוגדר ככונן אתחול כיצד אני עושה זאת ואיזה כונן תקליטורים - יש לי שנים, אחד צורב אבל איני יודעת בוודאות מי מביניהם מסומן באיזו אותו. עלי לבחור לשם כך. אגב, מעבר להעפת מבט מעולם לא נגעתי בביוס כך שאשמח להגדרות ממש מסודרות ופשוטות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Fire_Trooper,

יש לי בעיה קצת מוזרה... כשאני מדליק את המחשב, לא מייד אלא אחרי שהווינדווס מתחיל לעלות, מתחיל רעש חזק מאוד (כנראה של מאווררים). הקטע המוזר הוא שכשאני מכבה את המחשב ממש מייד ואח"כ מייד מדליק שוב הרעש נחלש מאוד ועם הזמן ממש נעלם (חוזר הרעש השגרתי של המאווררים). מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי היום קיבלתי את המחשב החדש וכמו כן באתי להתקין את מערכת ההפעלה אך כאשר אני מכניס את הדיסק הוא כאילו לא מוצא אותו וכותב: boot from CD/DVD: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אשמ לעזרה בדחיפות בינתיים המחשב דולק ואני לא ממש יודע מה לעשות. תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by _Null_,

שלום אנשים טובים עבר "קצת" זמן מאז שהרכבתי נייח ואני צריך עזרה. קצת על המפרט: לוח אם-gigabyte aorus elite ax z790 מעבד-13900 כרטיס מסך-4090 קירור-arctic liqued freezer 420 rgb איחסון-m.2 sumsung 990 2tb זיכרון-g skill ddr5 32gb מארז- corsair 7000d airflow אני משקשק מלעשות טעות ורציתי חוות דעת ועזרה בעיקר בחיבורים של הכבלים השונים

19. Started by anevsky,

כל כניסות האוויר הסטנדרטיות למארז שלי מכוסות בפילטרים - ובכל זאת לאחר תקופה מצטבר אבק רב בתוך המארז. איזה עוד מקומות כדאי לכסות ואיך (אולי מסביב לסלוטים של 5.25)? הייתי מאוד רוצה לגרום למארז נקי מאבק :'( תודה.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by a-v-i,

שלום הרכבתי מחשב חדש שכולל Athlon XP 2500 ולוח של Abit NF7-s2. לפי CPU-Z, היחס עובד על 5:6, כשהיחס הרצוי הוא 1:1 ללא אוברקלוק, נכון? האם זה בגלל שהמעבד עובד בבאס של 333Mhz? איך ניתן לשנות את היחס ל 1:1? ועוד משהו, הזכרונות מוגדרים בביוס לעבוד על 3-3-3-8, והם עובדים בפועל על 2-3-3-8... איך זה הגיוני בכלל שהם יציבים על התזמונים האלה ??? ??? ???

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ben060,

הכול היה עובד מצויין, כשהפעלתי אותו היום הוא פשוט הפסיק לעבוד. תחילה הוא היה מגיע לשלב הראשון ונתקע שם (מתי שיש אפשרות ללחוץ DEL ולהגיע לביוס) אחרי 5-6 פעמים הוא הפסיק להידלק. כשאני מוציא את החיבור מהחשמל ומחזיר אותו, הוא נדלק לחצי שניה ונכבה, ואחרי זה שוב לא נדלק. בנוסף לזה שהוא נדלק לחצי שניה, יש גם נורה אדומה על הלוח שדלוקה כל הזמן, כך שלא נראה לי שנשרף הספק. יש לציין שהיית היום הפסקת חשמל, אבל המחשב לא היה דלוק. תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב משרדי פשוט, להלן המפרט, ואני מעוניין להוסיף לו כרטיס מסך שכבר קיים ברשותי - MSI_GeForce_GTX_1050 כאשר אני מחבר את כרטיס המסך המחשב לא עולה, אני רואה מסך שחור ואפילו לא מגיע לאפשרות לפתוח BIOS. אני חושד שהבעיה היא ספק הכוח, אשמח בבקשה לעזרה

23. קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש.. (מפרט בחתימה) כשניסיתי להתקין עליו קרייסיס, הוא קפא (פשוט נתקע על אותה תמונה, ולא משנה מה עשיתי לא הסתדר, אז עשיתי ריסט) אז התקשרתי לחנות שקניתי ממנה והמוכר אמר לי שיכול להיות שהקובץ ISO לא טוב, או לנסות להתקין מחדש את DAEMON TOOLS. התקנתי מחדש וחילצתי עוד פעם את הISO, וזה הסתדר. אבל עכשיו ניסיתי להתקין COD4, וזה קפא לי עוד פעם בהתקנה.. אני לא מבין מה הבעיה, נראה לי מוזר להתקין מחדש DEAMON TOOLS אבל אני אנסה.. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  24. Started by dayan73,

שלום אני רוצה לעשות בדיקה מקיפה למעבד וכמו כן לחומרה נוספת איזה תוכנת אמינות וטובות עושות זאת?? אבקש לינק על מנת להוריד אותם ישירות . כמו כן איך התוכנות האלו עובדות?

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  25. Started by מכבי חיפה,

שלום יש לי דיסק קשיח חדש, אני רוצה לחבר אותו למחשב אני רוצה לדעת אם אני אמור לעשות משהו במחשב לפני שאני מחבר את הדיסק קשיח

• 3 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.