עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dannygnh,

כאשר אני מתקין כרטיס של geforce 4 mx 440 המסך נהיה שחור ולא ניתן לראות כלום. אבל ב safe mode המסך תקין רואים טוב ואפילו הוא מזוהה במנהל התקנים.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  2. שלום ,קניתי מחשב לפני כחצי שנה אך התקלה קיימת כבר כמעט מההתחלה אבל עכשיו היא מחמירה המחשב הוא E8400 4GB Raedon HD3850 256Mb לוח אם Gigabyte EP43 DS3L ספק כח נראה לי הוא הבעייה אבל לא בטוח Hiper HPU-4S425 מארז אם חשוב זה centrium 590 cooler master עכשיו התקלה היא כזאת ,אני מדליק את המחשב משתמש בו כמה זמן ופתאום המסך קופא היא אפשר להזיז כלום חייבים להדליק מחדש לאחרונה כל פעם שהוא קופא אני מדליק אותו מחדש אך שום דבר לא עולה על המסך ורק לאחר חצי שעה של ניסיונות המחשב חוזר לפעול מישהו יודע מה הבעיה?? תודה רבה אם מישהו מצליח למצוא אני חושב אולי בעיה של חום למרות שלא אמור להיות

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by megahertz8,

למרות שאני יודע שזאת בעיה שקוראת מדי פעם במסכים של LG, בכל זאת זה מאוד מאוד מעצבן. הבעיה למי שלא מכיר: יש לי מסך F900B מסדרת Flatron, מדובר במסך CRT כמובן, והבעיה היא שפעם בכמה זמן הוא מתחיל לצפצף, וזה לא עובר עד שאני מכבה את המסך (ואז כשאני מדליק אותו שוב הוא חוזר לצפצף). הרעש עצמו הוא High pitch, כלומר מאוד מאוד גבוה, ומפריע מאוד. אפשר לטפל בעניין? או שצריך ללכת לחנות שמכרה לי את המסך? תודה מראש, ערן.

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by ohad,

יש לי בעייה מטרידה מאוד במסך כול פעם שאני פותח את המחשב התצוגה על המסך קצת קטנה יותר מאשר מה שהיא אמורה להיות רחבה יותר וגם כשה- POWER STRIP עולה ומשנה את התצוגה לכמעט למה שהיא אמורה להיות זה לא עוזר ובמשחקים אחריי שאני משחק וחוזר ל- WINDOWS התצוגה שהוגדרה מקודם השתנתה למצב של תצוגת מסך קטנה יותר ממה שהיא אמורה להיות, אז מה יכול להיות הגורם לסיבה שזה קורה המסך או הכרטיס מסך ( מסך ACER 17 וכרטיס מסך LAEDTEK WINFAST 170 TH GF 4 MX 440 64 DDR ). ומה אני צריך לעשות לגביי הנושא, בבקשה תעזרו לי ובתודה מראש .

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  5. יש לי בעיה. לפני חמש דקות ניסיתי את האפשרות clock במסך הLCD ואז הבנתי שזה מזיז את המסך מצד אחד לשני. אך כאשר החזרתי את המסך למצבו המקורי הבחנתי שבחלק הימני ביותר של המסך כל הדברים פחות חדים והם נראים יותר מטושטשים. כאשר הזזזתי את המכוון של אפשרות הclock עוד הפעם שמתי לב שהאזור שבו לא רואים טוב זז הצידה כמה סנטימטרים. עכשו עיתי את זה עוד הפעם והוא נעלם. מה קורה פה?,אני יודע שהמסך שלי ממש ממש דפוק ושדופקים על הפלסטיק הוא נכבה ושהכפתורים שלו ממש דפוקים וכאשר מביאים את המערכת חזרה ממצב שינה הוא עושה צורות מוזרות אבל זה כבר ממש מוזר. האם כדי לי לקחת את המסך לתיקון?,ואם כן מה להגיד להם?. תודה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by Sblast,

המסך שלי הוא G90FB , המסך הישן שלי LG17 אינץ' מציג דברים עם פרטים רבים ופוקוס מצוין, בעוד שהמסך שלי פשוט לא בפוקוס. האייקונים בדיסקטופ מופיעים עם פחות פרטים מאשר במסך הישן, ונראים קצת מטושטשים. מה לעשות"??? תודה ??? ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. אהלן קודם כל מקווה שהצום עבר קל על מי שצם יש לי בעיה במחשב שכמובן שניסתי לשלול הכל זיכרונות ועד קשיח ושאר ירקות. הבעיה היא שאני מדליק את המחשב המסך אינו מצליח לקבל תמונה מהכרטיס מסך והוא נשאר "במצב המתנה" . יש לציין שהמחשב עולה כרגיל ומהרקמולים בוקעים רעש עלית מערכת ההפעלה. האמת שניסתי לא מעט דברים להחליף בין הסולטים והמסך מעלה תמונה בהדלקת המחשב לסירוגין . ניסתי לבצע Clear cmos הקבלים על הלוח אם נראים תקנים אין לי קצה חוט מה הבעיה לא מריח לי כמו בעיה בכרטיס מסך כי המסך לא מאבד תקשורת באמצע עבודה אלה רק אם הוא "יוצא ממצב תקשורת " לדוגמא מצב המתנה או כבוי מוחלט. אשמח לתגובתכם בעניין ערב מצוין שיהיה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by SeaMonster,

מדובר על המחשב הנייח , מפרט מצד ימין <- הכל התחיל יאתמול , באמצע משחק פיתאום המסך עיבד את האות מהמחשב. אחרי ריסטרט הבעייה חזרה על עצמה כמה פעמים. היום התחילו להופיע ארטיפקטים בזמן משחקים , המחשב התחיל להיתקע ובכמה מקרים הופיעו גם מסכים כחולים , כתוצאה מהארטיפקטים. כרגע המסך ביכלל לא מזהה שום אות מהמחשב , גם כאשר אני מפעיל אותו מחדש. החשד שלי הוא שהכרטיס מסך הלך לעולמו , יתכן שיש גורם אחר לבעייה חוץ ממנו?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by moris,

היי! קיימת אצלי בעייה כמדומני בכרטיס מסך או בסלוט שעל הלוח. אין שום כתובית על המסך יש הודעה צבעונית "סלפ טסט" ו-"צ'אק יור PC" וכבל משהו וכו' קניתי כרטיס מסך חדש FX5200 חיברתיהכרטיס ועדיין אותה כתובית צבעונית. אלו בדיקות אוכל לעשות ע"מ לאתר את הבעייה? נב- מסך תקין לחלוטין+כבלים תקינים לחלוטין המון תודה!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  10. הבאתי היום את המחשב מדוד שלי. ניסיתי לעשות את כל מה שכתוב בטראבלשוט של LENOVO ולא עזר כלום, יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 945 צפיות
  11. אהלן, במהלך עבודה עם 2 מסכים עם המחשב הישן והנאמן שלי , Dell Vostro 3550 , לפתע החל המסך המובנה במחשב לרצד, הריצוד התחיל באופן חלש, ואז התגבר תוך פחות מדקה לרמה שהוא נראה בווידאו המצורף. ראיתי באיביי שאפשר להזמין מסך חלופי למחשב, וזה כנראה יפתור את הבעיה. אבל, יכול להיות מצב שהמסך עצמו תקין והבקר של המסך תקול, או אולי הכרטיס מסך. חיבור הHDMI עובד כשורה עם מסך חיצוני בFULL HD, ללא תקלות נראות לעין. האם הבעיה היא נטו במסך? מצורף ווידאו: https://www.dropbox.com/s/4sgb0ga6yfg9s4c/MVI_5378C.mp4?dl=0 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם יש לי מחשב נייד LENOVO מערכת הפעלה win 7 home premium הבעיה בו זה שהמסך שלו נכבה בלי התראה אבל הנורות במחשב נשארות דולקות (שזה מראה שהוא דלוק), אז ככה: ניסיתי להוריד עדכונים, לא הצלחתי להפעיל את LENOVO UPDATE אבל עדכנתי ידני את הכרטיס מסך.. ניסיתי להפעיל עם מערכת הפעלה שונה (BOOT מ- USB) וזה גם קרה, ניסיתי להפעיל שירים לבדוק אם כשהמסך מתכבה המחשב ממשיך לפעול, המסך התכבה וגם השירים הפסיקו לעבוד.. ניסיתי לחבר למסך חיצוני, וגם הוא התכבה ביחד עם המסך של המחשב.. מה שהצליח זה שכאשר הפעלתי מזגן על קור או שמתי מתחת למחשב את הקרח הזה ששמים בצידנית (כיסיתי עם מגבת) אז הוא פעל אז אני משער שזה איזשהו רכיב שמתחמם אבל אני לא כל כך מבין בזה... אז.. אפשר עזרה? הצעות מזה יכול ל…

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  13. זה לא הקצב ריענון ,בדקתי את זה! אז מה זה??? כרטיס SUMA G-FORCE 4 TI 4200

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Genaa5,

יש לי מסך של DELL U2311H והיום בבוקר אני מדליק את המחשב והכל נדלק אבל המסך לא מראה תמונה הוא דלוק,יש אור של הכפתור ומראה תמונה של DELL בהדלקה של המסך אבל תמונה לא מראה. הכרטיס מסך עובד לא נשרף או משהו , גם כל הכבלים מחוברים בדקתי כמה פעמים חיברתי מהתחלה הוא כותב לי על המסך שהוא ב power saving mode ושאין signal from the computer אין לי מושג מה הבעיה פה .אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך לתקן יעזור לי מאוד.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Vent,

היום בבוקר רציתי להדליק את המחשב,ושהדלקתי אותו ואת המסך המסך לא נדלק.אחרי הרבה לחיצות על הכפתור הדלקה של המסך המסך נדלק,אבל עדיין,מסך שחור. הבעיה הזאת התחילה רק היום ואין שום דיווח של תקלה על המסך.פשוט כמו מסך מכובה.רק שהכפתור שלו דלוק בכחול.הכבלים מחוברים,הייתי על המחשב אתמול בערב. תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי גברברים, חזרתי הביתה בערב, הדלקתי את המחשב (שהיה כבוי מליל יום קודם), השתמשתי בו מספר דק' בלבד ואז המסך כאילו נכבה לרגע וכשהוא חזר המחשב קפא - עכבר, מקלדת - שום דבר לא הגיב. כשעשיתי RESTART הוא כבר לא הצליח לעלות (נתקע בפס הציקלי של חלונות 7). לא רק זה, אלא שב-BIOS, בחלון הפתיחה של המחשב ובממשק של Win7 מדיסק ההתקנה במסך יש הרבה נקודות ו/או פסים מוזרים. גם ה-REPAIR מדיסק ההתקנה לא הצליח לתקן את הבעיה. שלפתי כרטיס מסך, החזרתי, ניתקתי את 2 הדיסקים וכונן ה- DVD, עדיין יש את התופעות המוזרות על המסך. עשיתי memory diagonsitc מדיסק ההתקנה ובאמצע הדיאגנוזה המחשב נכבה ונדלק שוב בעצמו לאחר איזה 10 שניות. מאז עוד פעמיים שניסיתי המחשב אינו מצליח לעבוד כמה דקות מבלי להיכבות. אז מה …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shimivak,

אהלן, כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה שהמסך נכנס למצב שינה ולא יוצא ממנו או שפשוט המסך הופך ללבן וגם אז לא יוצא ממנו... לרוב זה קורה תוך כדי משחק אבל זה קורה הרבה פעמים גם סתם ככה תוך כדי גלישה באינטרנט\עבודה בוורד וכו'. החלפתי כרטיס מסך וזה לא פתר את הבעיה, ניסיתי גם להשתמש במסך אחר וזה גם לא פתר את הבעיה... ניקיתי אבק וגם פירמטתי את הכונן והבעיה עדיין קיימת. אני תקוע ואין לי מושג מה הפתרון, אם מישהו יוכל לעזור לי ככה שאני יוכל להשתמש במחשב בלי הצורך לעשות ריסטרט כל כמה דקות זה יהיה מצוין! מפרט: מעבד Intel core2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.86 GHz RAM 2 GB כ"מ NVIDIA geforce GT 630 מסך samsung syncmaster t190 win 7 תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  18. אתמול הגיע אליי המחשב החדש שהזמנתי, אבל כבר יש לי בעיה! המחשב עובד בצורה מאוד טובה, אך כשאני מפעיל משחק מסוים (גרפיקת תלת-מימד) המסך הופך לשחור לאחר חצי דקה-דקה. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש מספר פעמים, וזה לא עזר. (כל פעם שאני מפעיל את המשחק זה קורה מחדש) יכול להיות שהבעיה היא עם התקנת הדרייבר של הכרטיס מסך... שם הכרטיס: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני לא בטוח שהבעיה היא בכרטיס, וגם יכול להיות שהבעיה היא במקום אחר. אני מקווה מאוד שתעזרו לי. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מפרט המחשב: מעבד: - Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 לוח אם:- * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 זכרון: - 16GB (2x8GB) Crucial Ballistix DDR3 CL9 1600Mhz כרטיס מסך: - Gigabyte R9 390 8G DDR5 G1 GAMING WindForce2 1025Mhz דיסק קשיח: ע * - SSD Kingston 120G Sata3 V300 דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי:- Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): - Antec GX500 Wind + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 שימש אותי שנים בלי בעיה כזו עד כה. הבעיה: יום אחד אני ניגש למחשב לאחר שהמסך היה כבוי (הלכתי לישון, והמחשב פעל) והדלקתי את המסך(עשיתי בעבר כמה פעמי…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  20. Started by benchuk,

שלום,שמי בן. בעייתי היא כזאת.. לאחרונה חזרתי לשחק NFS:PS[משחק שאני זוכר שפעל לי טוב לפני חצי שנה פחות או יותר]. לאחר כחצי שעה בערך.. המשחק הפך שחור.. המשחק המשיך ברקע.. אבל המסך הפך שחור,וכאילו הנורה של המסך מהבהבת כאילו אני באיזהשהו מצב שהמחשב מכובה או משהו כזה.. בדקתי בפורומים השונים.. לא מצאתי פתרון לבעייה,בכל אופן עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך,הדרייברים של המעבד [ AMD 5000 לא עדכנתי ] ניסיתי לשנות רזולוציה הכל דבר לא עוזר המסך עדיין הופך שחור ואין אופציה לצאת בALT + F4 או בALT +CTRL +DLT או שום דבר המסך הופך שחור ורק ריסטרט יכול לעזור. עזבתי את זה.. לאחרונה התקנתי משחק שחבר נתן לי לנסות, Company Of Heroes לאחר כמה דקות משחק במשחק הזה.. שוב המסך הופך שחור ושוב אות…

21. Started by ipm,

אהלן חברה יש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE 2540CDS היום פתחתי אותו וגיליתי שהוא החליף צבעים... יש מושג כזה בגראפיקה שאינני זוכר מהו אבל רואים את הצבעים המומים כאלה... יש לכם פתרון?! עידן

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by oppxp,

שלום לכולם יש לי מסך 17" אני עובד איתו למעלה מ-4 שנים אתמול אחרי שעשתי RESTART כל הסיכרון של המסך הלך לעזאזל והרוחב של המסך ניהיה קטן ב-50% אפי' לפני הכניסה ל-WIN אני לא יכול להגדיל אותו ב-MENU של המסך (H-SIZE) לעומת זאת כשאני נכנס לWINDOWS הרוחב נהיה גדול פי 2 וכאשר אני מנסה להקטין אותו בתפריט של המסך, הוא אומר לי שאני נמצא על 0% ומה שאני יכול זה רק להגדיל אותו יש לי RADEON 9800 PRO נסתי להחליף כ.מסך וגם נסתי את המסך על מחשב אחר ואותו דבר בכולם! מי שמכיר איזו תוכנה או איזו שיטה לסדר את המסך יעזור לי מאוד בתודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by kobi_af,

שלום יש לי בעיה של המסך הכחול כל כמה זמן נכבה לי המחשב ומציג תמסך הכחול הנה קבצי ה dump http://www.uploadhut.com/upload/320335.rar *לא הבנתי למה נעלת תדיון הקודם שאני אפתח שוב?ממש לא מובן גם על מה קיבלתי אזהרה שעשרות מקפיצים ולא מקבלים אזהרה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  24. Started by kobi_af,

אני חייב עזרה אי אפשר להשתמש כך במחשב זה נורא מרגיז אותי יש לי מסך כחול כל כמה שעות בבקשה 13 קבצי minidump בראר תודה רבה עם תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיות http://www.filefactory.com/get/g.php?f=586d4ab456a9b1bfefcb859c&c=141d8cb8bd52273c&b=8

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  25. Started by eizik11,

שלום לכולם לפני 3 חודשים היה לי מסך כחול ונתנו לי בפורום איזה אפדייט לדרייבר והכל הסתדר .. עכשיו שוב.. לא יודע מה לעשות.. עזרה בשנית.. במעבדה שקניתי את המחשב אמרו לי שזה אשמתי בגלל שהתקנתי ווינדוס לא טוב ואני לא כזה מאמין להם כי הווינדוס עובד מעולה כבר 8 חודשים מה אומרים? http://www.siz.co.il/my/lhmozjktvtoh.jpg

• 6 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.