עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by speed42,

שלום לכולם, יש לי לפטופ מסוג HP PVILION g6. אין אחריות. חלק מהמקשים הפסיקו פתאום להגיב (סביבה מסויימת של מקשים 0). עבדתי עם המחשב הכל עבד פתאום זה קרה..... למה זה? מישהוא מכיר איך אפשר לסדר את הבעיה הזאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 8.7k צפיות
  2. Started by allammo,

כשאני מכבה ת'מחשב (turn off) הוא מתכבה ואחרי שניה-שתיים לבד נדלק מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by STM,

יש לי וינדוס אקס פי אם זה משנה משהו . בקיצור קניתי מיקרופון חדש לפני כמה ימים . הוא עבד לי לכמה ימים ואז פתאום הפסיק לעבוד . פתחתי את המחשב וניסיתי להוציא ולחבר שוב את הכרטיס קול אבל זה לא עזר והמיקרופון לא עובד . כמובן ששמתי לב שבאפרויות המיקרופון לא מסומן על MUTE או משהו בסגנון . הלכתי לחנות שממנה קניתי את המיקרופון וראיתי שהוא חיבר את זה למחשב שלהם והקליט וזה עבד . ושוב חזרתי הבייתה וזה לא עובד . מה לעשות ומה יכולה להיות הבעיה ?!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Enn0L,

שלום, אני לא יודע אם זה קשור לחומרה, אבל לדעתי כן. היום במהלך כניסה שגרתית לסימולטור מסוים בזמן שהיה מחובר DOK למחשב, לפתע הוא מבצע ריסטרט. בזמן הריסטרט מופיעים כל מיני אפסים ואחדים בכל מסכי הטעינה של המחשב, באותו הזמן גם ה-DOK מנותק מהמחשב. הווינדוס כבר לא עולה כרגיל, הוא מוכן לעלות רק במצב של SAFE MODE. כל פעם שמנסים לעלות אותו רגיל הוא מבצע ריסטרט כעבור כמה דקות ומראה מסך כחול עם כל מיני דברים מוזרים. ושוב - מעלה את כל המסכי טעינה עם הפרטים של המחשב ושל הלוח אם עם מלא אפסים ואחדים בכל מקום. גם כשנכנסתי לBIOS הוא היה מלא באפסים בכל מיני מקומות באופן אקראי. אף מסך לא מראה את עצמו כמו מקודם. מעניין אותי ממש אם זו בעיה של תוכנה בלבד או שמשהו נפגע גם בחומרה. בחיים לא נתקלת…

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by KrustyTheKlown,

יש לי מחשב ישן שאני מנסה להתקים לאחי הלוח אם הוא ASUS CUV4X http://www.motherboard.cz/mb/asus/CUV4X-M.htm הספק הוא ג'נרי חדש חיברתי את הצמה הגדולה ללוח אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק וגם אין חשמל לסידירום (כבל החשמל מחובר אליו מן הסתם ) אני מאמין שהבעיה היא שאני פשוט צריך לחבר עוד צמה ללוח, הבעיה היא שיש לי רק את החיבורים שמתאימים להארד דיסק, פלופי ועוד 2 של 4פינים בצורת קיבוע שלא מצאתי להם חיבור על הלוח, אני מפספס משהו או שיש מצב שיש תקלה במחשב?

6. Started by ilanb0,

מחובר בפייבר במהירות 1000 מגה. באחת השלוחות/חדרים, החיבור הקווי (כבל רשת שרץ דרך הקיר עד לארון תקשורת לראוטר) מראה מהירות הורדה היא 100 מגה. האם יכול להיות שזה בגלל החוט הזה שמנותק? האם לא היה אמור למנוע חיבור כלל לרשת בגלל חוט מנותק? דרך אגב, בחדר הסמוך, אותו סוג חיבור (כבל רשת דרך הקיר שמתחבר לראוטר) מראה מהירות הורדה תקינה (ממוצע של כ - 700 מגה).

7. Started by ilana,

שלום לכם. אני צריכה דחוף לשלוח קובץ מכונן 1.44 באינטרנט והמחשב לא מזהה שכבר קיים כונן כזה.דחוף מאוד HELP

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  8. להפעיל את הקבצים/תוכנות ? צרבתי גיבוי(באמצעות הגירסה האחרונה של נירו 5.5.9.9) של תוכנות ע"ג תקליטור .כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הקבצים ,מתקבלת הודעת שגיאה שלא ניתן למצוא את הקובץ .ככה זה קורה לי בכל התוכנות שגיביתי . למזלי הרע , מחקתי את המקור מהכונן הקשיח ואני מחזיק ביד תקליטור מבלי יכולת להפעילו. אנא עזרתכם הדחופה . תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם ברשותי מחשב (פנטיום 4 2.8 GHZ, לוח אם של ASROCK , ג'יגה זכרון 2*512 של סמסונג, הארד דיסק 80 ג'יגה של סמסונג... לאחרונה עשיתי למחשב פרמוט לצורך התקנה מחדש של מערכת ההפעלה אך כשאני בא להתקין את מערכת ההפעלה המחשב מבצע ריסטים בכל פעם שהוא מנסה להכנס להתקנה של המחשב. מבדיקה שעשיתי ראיתי כי היחידת קירור שעל המעבד תקינה והיא שומרת על הטמפרטורה הנדרשת,זכרונות תקינים יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לשמוע הצעות כיצד ניתן לבדוק ולטפל בבעיה.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  10. שלום, הוצאתי היום ממחשבי סטיק של 512MB DDR, אולי כדאי לציין שיש עוד סטיק של 512MB DDR. בכל אופן כשניסיתי להדליק את המחשב הוא סירב להידלק, המחשב עצמו עבד אך העכבר,המקלדת והמסך לא הגיבו. חיברתי מהר את הסטיק שהוצאתי ושוב המחשב לא הגיב, חיזקתי וחיזקתי עד שלבסוף הוא נדלק, אך בכל פעם שהוא עולה אני מקבל את השגיאה הזו : Warning! Now system is in Safe mode. Please re-setting CPU Frequency in the CMOS Setup. אני חייב ללחוץ על F1 בכדי לגרום למחשב לעלות. מה פשר השגיאה? ויותר חשוב, מה עלי לעשות? עריכה : החזרתי את הביוס למצב Fail Safe והבעיה נפתרה, אפשר למחוק.

11. Started by ovadiagil,

שלום אנשים, אני אתחיל בלהסביר איך הכל מחובר אצלי כדי שתבינו אולי מאיפה הבעיה. יש לי מחשב נייד 13 אינצ' (dell inspiron n3010 לצורך ניידות ללימודים) בעל 3 חיבורי usb. 1. מקלדת (razer ultimate black widow) רק חיבור אחד שלה. 2. עכבר נייד קטן (אני משתדל לא להוציא אותו כדי לא לאבד את הדונגל שלו העכבר הוא מדגם logitech m215). 3. מפצל של 7 usb עם חשמל (מפצל no name סיני כלשהו כנראה) אל המפצל מחובר: 1. היציאה השנייה של המקלדת (בעצם מאריך כי יש לי על המקלדת יציאה נוחה אז זה מה שמקשר אותה). 2 ו3. צורב נייד של asus מחובר גם לחשמל (הגיע עם קבל usb כפול). 4. מתאם אלחוטי לג'ויסטיק של לוגיטק. 5. משטח קירור של silver line (יש לו 2 יציאות usb שלא בשימוש). 6.מדפסת של hp (עובדת גם אלחוטי אבל…

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by danvis,

שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בפעם הראשונה (המחשב נקנה לפני כ-5 חודשים). הבעיה היא, שאני לא מצליח למצוא את הגישה ל-bios כדי לשנות את סדר ההפעלה של הכוננים לדיסק. אני יודע שבד"כ אתה אמור ללחוץ על delete לפני ש-windows מתחיל להיטען, הבעיה שלי היא שהמסך נשאר במצב של stand by ממש עד השניה האחרונה לפני ההטענה של ווינדוס, ונדלק רק עם המסך פתיחה של ווינדוס. כשניסיתי ללחוץ על delete (הלוח אם הוא מדגם Gigabyte X48 DS4), כל ההטענה של המחשב (עד כמה שאני יכול לקבוע) פשוט נתקעה, ושום דבר לא עלה לי על המסך. כמו שאמרתי הלוח אם הוא מדגם X48 DS4, המסך הוא Benq 24 G2400w, מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה הום אדישן מקורי. תודה מראש ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  13. שלום. הלך לי בוודאות החלק של החיבורים בהארדיסק. hitachi deskstar 80 gb. האם אני יכול להוציא את החלק של החיבורים(כולל הלוח הירוק שצמוד אליו)מכונן אחר, ולהרכיב אותו על הארדיסק התקול? -אני יודע שצריך את אותו הדגם,אבל האם מספיק אותו גודל gb?או ממש אותו "קוד סידורי"? תודה מראש!! (נ.ב,אם יש למישהו אחד כזה תקין,אשמח לדעת)

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by bbnbbn,

שלום , חבר שלי קנה מחשב עם לוח של ASUS M2N-MX ובנוסף לזה יש לו כרטיס מסך 8600GT שמחברים את החלקים ביחד הכרטיס מסך לא עובד, והוא מראה תצוגה רק בכרטיס מסך ה-ONBOARD. כל שאר חלקי המחשב עובדים טוב חוץ מהעובדה שלפעמים שעובדים על המחשב יש לו ארטיפקטים שתוקעים את המחשב. יש דרך לגרום לכרטיס מסך להתחיל לעבוד? (הכרטיס נבדק במחשב אחר ועובד מצוין) תודה!

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by Snirs69,

יש לי בעיה במחשב והוא לא עולה.. אפילו לא מגיע למסך של הווינדוס. כשאני מעלה אותו הוא כותב: מה אני אמור לעשות כדי לסדר את הבעיה?!

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by shay_999,

שלום חברים, ניסתי לחבר למחשב שתי מקלדות שונות, אך המחשב מסר לי את ההודעה הבאה: keyboerd error or no keyboerd present זה בעייה בתוך המחשב עצמו, נכון? זה בחיבורים של המחשב.?! תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by E-tay,

הוא בן שבוע וכל הזמן הוא קופץ, נכבה ונדלק אני לא יודע מה הבעיה.. תודה לעוזרים.. (עידכנתי כרטיס מסך)

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by Shlompy,

שלום אנשים. לאחרונה צצה לי בעיה עם הדיסק. קופצת לי שגיאה בווינדווס Windows Disk Diagnostic detected a S.M.A.R.T. fault כמו כן יש הודעה דומה מה BIOS כשמדליקים את המחשב. בבדיקה עם SEATOOLS (דיסק של SEAGATE) הוא לא מראה פירוט מי יודע מה, אלה רק רושם S.M.A.R.T FAILD HDD SCAN ו SPEEDFAN מראים לי בעיה שקשורה לסקטורים פגומים. לא הבנתי אבל לפי הנתונים שרשומים, עד כמה זה חמור. בכל מקרה אני כרגע כבר כמה שעות עושה גיבוי דרך הרשת, לא יצא לי לנסות SCANDISK או משהו דומה. האם זה תחילת סופו של הכונן? האם כדאי לבטל את ה SMART ב BIOS? (כי אין בעיות שאני שם לב אליהן) והכי חשוב, הכונן עדיין באחריות דרך אייבורי, האם האחריות מכסה תקלה כזו למרות שהכונן עצמו עובד ללא בעיות? תודה! [attachment de…

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by Amital,

היי לכם, השכנה שלי התלוננה שהמחשב שלה לא נדלק מאז שחזרה מאיזשהו טיול, בדקתי שאכן המתג של הספק דלוק והכל מחובר לחשמל, ואכן אין שום סימן חיים מהמחשב. שלחתי אותה לקנות ספק, אך מסתבר שהבעיה עדיין לא נפתרה (בדקתי את הספק הישן בסגירת מעגל מתח בלי מחשב והוא אכן מת, החדש - נבדק ותקין.) אני חושד בכפתור ההדלקה שלא תקין או בלוח האם. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה מעבר לספק שהיה לא תקין והוחלף? איך לבדוק את הרכיבים החשודים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by felixb,

שלום, מדובר על מחשב P4 עם מ"ה WIN XP עליו. בזמן האחרון, מידי פעם המחשב פשוט קופא, כלומר לא ניתן לעשות כלום (לא להזיז את העכבר ולא לעשות CTRL+ALT+DEL). כיצד ניתן לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  21. אוקי אז ככה שלשום אבא שלי התעורר בבוקר אחרי עבודה וכשהגיע לפתע הרגע שהוא ניגש למחשב והתחיל להשתמש בו ובידיוק אחרי 5 10 דקות הוא טוען שהמחשב נכבה לו ולא נדלק מאז ויש לציין שהכפתורים power ו rest דלוקים בכחול כזה אך המאוררים הארדיסק והכל הכל לא פועל ולא נותן תרחיש של רעש כאילו דממה ובמסך רשום not input יש לציין שניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל לא עזר חיברתי לשקע אחר גם בחדר אחר גם לא עזר החלפתי לכבל אחר גם לא עזר אז אם הספק הלך אז איך הכפתורים של ה ppwer ו rest כן דלוקים שזה מראה שהמחשב כן מקבל מתח מהספק אחרת לא היו נדלקים המנורות הללו שציינתי את שמם יש לציין עוד שפתחתי את המחשב ולא הרחתי שום ריח של משהו שרוף ולא התנתק שום כבל מהספק ללוח וגם המחשב לא קיבל מכה ולא נפל כלום כלו…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Dago,

היום פתאם המקלדת החדשה שלי של Microsoft מחליטה פתאם לא לעבוד אני בה מנסה הכל ואין במקום זה האורות שיש לה מהבהבים בלי הפסקה אבל היא לא מגיבה אמרתי אולי הבעיה במקלדת לקחתי לחבר וראו איזה פלא אצלו היא עבדה ואצלי לא הבאתי מקלדת אחרת מחבר ושוב ראו איזה פלא המקלדת שלו עבדה אצלי ? עכשיו אני משתגע החיבור טוב הכל טוב חוץ מזה שברגע שאני מחבר את המקלדת שלי ה"דפוקה" גם העכבר שהוא בכלל ביציאת USB לא מגיב ? עכשיו השתגעתי חיברתי את המקלדת של חבר שלי והעכבר חזר לפעול מוזר מה זה האורות שמהבהבים במקלדת השניה וגורמים למין קצר גם בUSB מחר אני יטלפן לMicrosoft כי זה של מיקרוסופט ויש לי אחריות אבל הקטע שהיא טובה כי היא פעלה אצל חבר שלי פצצה ... בינתיים יש למישהו מושג מה הבעיה ? הוא דרך פתרון …

23. לאחרונה משום מה נוצרה אצלי תיקייה בשם Windows.old, אני מכיר אותה ויודע מה היא אבל חושש להסיר אותה, היא תוספת לי 17GB מהאחסון. אני די בטוח שהתיקיה הזו נוצרה לאחר שביצעתי את עדכון נובמבר של Windows 10. מצד שני, המון זמן וגם לפני העדכון היה לי מעט נפח אחסון, ולאחר העדכון של הוינדוס הנפח לא השתנה, אולי רק בממש מעט, אבל ממש לא 17GB ובגלל זה, זה מוזר לי. האם בטוח יהיה להסיר אותה? חושש שזה יסיר לי דברים מהמחשב או משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by tuvsani,

שלום, יש לי מחשב שמפרטו הוא: i 5 750 Gainward GeForce® GTX 460 1024MB GDDR5 Golden Sample(*2 sli)1 Seasonic M12II-620 Bronze Active PFC 620W Modular OCZ 4Gb Kit DDR3 1333MHZ 7-7-7-24 Platinum OCZ3P1333LV4GK Model OCZ3414K 3 דיסקים קשיחים Gigabyte GA-P55A-UD4 Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55AUD4 מארז- NZXT Hades לאחרונה הוספתי מאוורר עליון שמוציא אוויר- Noctua 140MM Case Fan NF-P14 FLX מאוורר למעבד- Arctic Cooling The Freezer XTREME Rev.2 Intel and AMD all Socket windows 7 64 bit עכשיו לבעיה- לעיתים שאני משחק במשחק כבד כלשהו(ואני מריץ את המשחקים הכי כבדים בגרפיקה הכי גבוהה בין היתר- באטלפילד החדש, ג'אסט קוז 2..) המחשב נתקע ל2 שניות ומופיע מסך כחול גם ל…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by אראל,

שלום קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש: Intel Core 2 Duo E6420 @ 2.13 GHZ ASUS MOTHERBOARD P5B 2GB KINGSTON בעיקרון המחשב עובד ממש טוב ואני די מרוצה, חוץ מדבר אחד. כשאני מפעיל משחקים, ממזער או ממקסם אותם בזמן שאני משתמש בתוכנות דיבור כגון סקייפ או ונטרילו אז המיקרופון שלי מתחיל לעשות רעשים בלתי נסבלים, פשוט רעש כאילו מישהו נושף על המיקרופון ולא מפסיק(בדקתי שזו לא בעיה במיקרופון). התייעצתי עם כמה חברים והגענו למסקנה שזוהי כנראה בעיה של שינוי המהירות של המעבד ( MHZ) הבנתי שהמעבד עובד בשיטה אוטומטית. בזמן שאני נמצא בתוך משחק או תוכנה שדורשת עבודה חזקה של המעבד המעבד עולה למהירות ה"מקורית" שלו שהיא 2130MHZ, וכשאני ממזער משחק או תוכנה הוא חוזר למצב "המתנה" שבו הוא יורד ל1600MHZ. א…

• 4 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.