תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
-
כאשר שאני משחק במשחקים יחסית ישנים וגם בישנים יותר, המשחק נתקע, ברגע שיוצאים מהמשחק, או סתם באמצע המשחק. משחקים שניסיתי ועדין תקע לי הם:NFS 5,Medal of Honor Allied Assault,Ground Control II, ולפעמים גם Vice city. המפרט שלי: XP2500 בלי שום OC NF7-SL (הכרטיס קול המובנה כנראה נשרף, לפני חודש) OCz 512 MB PC3200 REV2.0 Albatron GF 4TI 4200 X8 וכרטיס קול מאפן של קריטיב SB 4.1 יש לי Win XP SP1, עם כל הדריברים המעודכנים, מחקתי את הדריברים של הכרטיס המובנה, ומבחינת סאונד אין שום בעיה אז אני לא ממאמין שהבעיה בכרטיס המובנה. למישהו יש אולי מושג מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה שלא מובנת בכלל קודם כל לוקח המון זמן למחשב לעלות במסך הפתיחה של windows XP, דבר שני כאשר אני שם שיר ואותו זמן נגיד לוחץ על nero השיר נשמע מקוטע + עליות וירידות, וגם יש הרגשה שהמחשב לא בסדר, פירמטתי אותו כבר 3 פעמים ובכל פעם הוא עבד בסדר עד 4 ימים ושוב התחילה הבעיה הוא גם היה בתיקון ולא מצאו כלום, לפי דעתי זה משהו שקשור ב-emule משהו מכניס לי משהו אבל אני לא יודע איך ולא מצאתי כלום. אני מיואש בבקשה עזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היי לאחר ניקוי פיזי מאבק וכאלה המחשב נדלק אבל לא מצליח להדליק את המסך !! מדובר ב פנטיום 4 לוח אם GIGABYTE GA-81HXP יש עצה ??
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, FN + F7 FN + F8 FN + F9 ... FN + F12 כל הקיצורים לא עובדים לי. בדקתי באתר Keyboard Tester אם הכפתורים עובדים והם תקינים. שאר הפונקציות עם הFN עובדות. מדובר רק על הפונקציות מF7 ועד F12. מחקתי את הדרייבר ואתחלתי את המחשב וזה עדיין עושה בעיות. מה לדעתכם הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
למחשב שלרוב עושה עבודה משרדית + מעט גיימינג עם כרטיס gtx 1070 בעל 3 מאווררים? קירור אויר כלומר - אני בונה על 2 מאווררים שיגיעו עם מארז מיקרו. או שמומלץ קירור נוזלי? המחשב עם מעבד i5 דור שלישי, בחדר שלרוב ממוזג.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב בסמל הטעינה של WINDOWS 7 המחשב ניתקע בסמל, או מעביר למסך כחול ועושה ריסטרט.. הנה אחד מהשגיאות: 0x0000007e (oxc0000005'0x8ae6b995,0x86e38a8,0x86e38e38780) וזה השגיאה כשניסביתי להיכנס דרך SAFE MOD: irql_not_less_or_equal error אם תרצו אני יעלה גם תמונות של כל השגיאות.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. יש לי בעיה ואבקש את עזרתכם. לפני כשבוע קרס המעבד עקב טמפרטורה גבוהה מספר פעמים תוך משחק ב- BIA. ניקיתי את המאוורר של המעבד והחזרתי אותו ללוח. לאחר החזרת המאוורר למקומו, הדלקתי שוב את המחשב אך הוא לא נכנס לביוס. ספק הכח ושאר החומרה עובדים כרגיל. ניסיתי לבודד את הבעיה ע"י החלפת ספק - הבעיה לא נפתרה. בדקתי את כרטיס המסך במחשב של חבר והכרטיס תקין. בדקתי את לוח האם כאשר רק המעבד, הזכרונות וכרטיס המסך מחוברים ואין כניסה לביוס. אין סימני שריפה או חריכה על פריטי החומרה. יש לציין כי המחשב עבד לפני שניקיתי את מאוורר המעבד. כיצד ניתן לדעת האם מדובר בבעיה במעבד או בלוח האם? המחשב בנוי ממעבד אינטל 1.7 ג'יגה, 384 מגה DDR במהירות 266 MHZ, כרטיס מסך ATI RADEON 9600 PRO…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ווינדווס 10. אני מנסה לחבר אותו באמצעות wifi למחשב הביתי (המחובר לאינטרנרט). לצורך כך, רכשתי כרטיס רשת. באמצעותו הצלחתי להתחבר ל-wifi הביתי, המחשב מזהה את החיבור - אך אין אינטרנט !! מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 7k צפיות
-
-
הכרטיס זה 6800GT של לידטק התקנתי אותו אחרי איזה חודש שהיה מחוץ למחשב והתקנתי דרייברים 97.31 אין אפשרות להפעיל טלויזיה בכלל, לא במקביל ולא כמסך יחיד לפני כן התקנתי דרייברים 162 משהו.... עשו המון בעיות אז החלפתי לאלה יש למישהו מושג על הבעיה הזאת?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי GT9800 + 1 ג'יג'ה 256 ביט והחלפתי ספק כוח ל550 לחדש כי שלי היה ישן הרכבתי אותו הדלקתי נכנס התקין וקרס (בווינדוס XP PRO) עשה מסך כחול מהיר ולא הספקתי לראות מה הבעיה ,השאלה למה קרס ,אני צריך לעדכן תביוס או משהו?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי להתקין מערכת הפעלה נוספת, שכביכול יהיו לי 2 מערכות הפעלה בבוט, אבל לפני זה בטעות לחצתי על משהו ששינה לי את מחיצה E (שהיא הייתה הראשית של הווינדוס), למחיצה C (שעכשיו היא הראשית ואני רוצה להחזיר את זה), ולאחר מכן המחשב לא עלה לי ורשם שיש בעיה כלשהית ב-BOOT, אז התקנתי את ה-WIN8 על מחיצה E (הראשית) וזה כביכול הפך את זה ל-C ועכשיו C היא הראשית ולא E, מה עושים? איך אפשר לעלות עם הווינדוס הקודם שנמצא ב-E? תודה.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה ודי מורכבת/אפשר להגיד רב מערכתית... אתחיל עם תיאור "הנפשות הפועלות" לוח asrock taichi x370 מעבד ryzen 7 1700 זיכרון g.skill tridentZ rgb 3200 cl14 - 2x16 כאשר המעבד והזיכרון באוברקלוק מתון. gtx1070 samsung 850evo 500gb + samsung 850evo 1tb (שניהם בחיבור SATA) כרטיסון firewire pcie בעל שבב של texas instruments וכרטיס קול אולפני RME FireFace 400 המחובר לכרטיסון הנ"ל. windows 10 pro [פרולוג] (אציין ששבועות ספורים עוד לפני כן, היו פעמיים-שלוש בהן המחשב עלה, חטף bluescreen שבישר על תקלה עם הNTFS, ולאחר הrestart המערכת ביצעה תיקון אוטומטי שהצליח) לפני מס' חודשים הפעלתי את המחשב, מערכת ההפעלה נראתה שמתחילה ל…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש (סמסונג 203B 20inch ) ובהתקנת הדריבר הוא שאול אותי האם להתקין Analog או digital ואין לי מושג מה אני צריך לבחור???? איך אני אמור לדעת...???
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בעקבות קשיים בהפעלת המחשב, סרקתי את הפורום ומצאתי שיכול להיות שהבעיה נובעת מקבלים נפוחים. על לוח האם כמה סוגים של קבלים: הכחולים - שנראים שטוחים בתמונה ורוב הקבלים הם ירוקים - נראים קצת נפוחים ראיתי את הכתבה ב PCSTATS, אבל לא דולף לי שום חומר מהקבלים. הבנתי שהייתה תביעה בשנה שעברה נגד מס' חברות ששמו על לוחות האם קבלים דפוקים ולא מצאתי מה הייתה ההחלטה הסופית ונגד איזה חברות התביעה (חוץ מ ABIT ו MSI). הלוח שלי הוא LEADTEK K7NCR18D יש סיכוי שיחליפו לי אותו אחרי שנתיים וחצי ? אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ראשית אני עובד על WIN98 לא SE שדרגתי לאמא שלי את המחשב הישן שלה למחשב הישן שלי (מP3 500 לWillimate 1700) ומשום מה אם אני מחבר את הכרטיס קול הישן שלה (Creative Vibra 128) אני מקבל הודעה של משהוא כמו " IRQ שגוי לSoundblasterPCI בחר בביחרה אוטומטית בהגדרות ההתקן" הבעיה שהבחירה שמה היא כבר מוגדרת על אוטומטי ואם אני מנסה לשנות את ז בווינדווס הוא אומר לי שאי אפשר לשנות את המשאבים האלו או משהוא כזה , כמובן שמדובר בלוח אם ערבי(PC-Chips m927l) שלא נותן לי בכלל בביוס לשנות IRQ לדברים. במקום להתחבט בבעיה פשוט הגדרתי למחשב להשתמש באונבורד סאונד ...אבל אני לא אוהב להתחמק ככה מבעיות ... יש רעיונות ? עוד משהוא , משום מה הווינדווס מזהה את המעבד כ GenueIntel x86 family 15 model 1 step…
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייבר לכרטיס קול Creative SB Live 5.1 מסדרת WDM
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טענתי פה בעבר שהרכבתי מחשב והגלישה ברשת מזעזעת .. שמתי את הכרטיס רשת OB על DISABLE ובמקומו הכנסתי כרטיס רשת חדש PCI SLOT בקיצור הגלישה הרבה יותר זורמת .. יכול להיות שהכרטיס רשת שעל הלוח מוגבל ? או לא תקין ? ואם כן כדאי להחליף כבר לוח ?
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
המחשב כותב לי: secondary IDE channel no 80 conductorcable installed על הסקנדרי יושב כונן DVD (סלייב) והוא עובד למרות ההצהרה הנ"ל מה זה אומר ומה צריך לעשות???? תודה מראש לכל מי שיכול לעזור (וגם למי שלא, אבל אם הוא/היא היה/היתה יודע/ת הוא היה מוכן לעזור (הכתוב מכוון לזכר ולנקבה כאחד )
-
בעיה מוזרה בלוח הנ"ל אם חשוב הסוג המדוייק אתן אותו אבל לא נראה לי שזה נחוץ. בביוס הטמפ' עומדת על 74 מעלות. צלעות קירור נקיים כמו חדשים מאוורר שמסתובב ב2600 סל"ד והצלע קירור דיי קרירה אפילו. האם יש סיכוי שחיישן הטמפ' מזייף? ואם כן האם יש סיכוי שבגלל זה המחשב נופל? אם יש סיכוי כזה האם יש דרך לעקוף את החיישן?
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי כרטיס און-בורד, הלוח אם הוא: Gigabyte GA-K8NF-9 אני כל הזמן - אבל כל הזמן, שומע ביפים שקטים, בהפרש של שניה. זה כמו שעון שמתקתק בביפים... כשאני משתיק את הליין אין, זה מפסיק. יש סיבה לדבר הזה בכלל והאם אפשר לבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
באותו הרגע שהוצאתי את הUSB החשמל בכל הבית קפץ אח"כ המחשב לא נדלק עד שהחלפתי ספק קיימת סבירות נמוכה שזה צירוף מקרים אבל אני דיי בטוח שיש קשר. יש למישהו הסבר או רעיון מה יכול היה לקרות?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעייה שבמשחקים(בנתיים לא קורה לי בFPS אלא רק משחקי אסטרטגיהCOH HON) גם בווינדוס הנוכחי וגם בקודם המחשב לא טוען לי טקסטורות כמו שצריך ואני מקבל מסך שחור חלקי-עד מלא ואי אפשר לראות כלום באותו אזור וכשאני מזיז את המסך למקום אחר הכל חוזר חזרה הבעיה היא שאני חוזר על אותה פעולה או אותו מקום שוב מסך שחור זה כרטיס מסך? מעבד? או שזה משהו אחר לגמרי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם של היצרן pine עם ess chipset 2838 כל פעם שמישהו מתקשר אליי המחשב נדלק איך אני מסדר את זה ----------------------------------------------------------------- אתמול נסעתי לטכנאי הוא אמר שזה בעיה במודם וקניתי אחד חדש מאותו דגם ועכשיו יש לי עוד פעם את הבעיה יכול להיות שזה הדרייבר????????. בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WIN98 על מחשב פנטיום 2 ותמיד בסוף ההתקנה אני מקבל הודעה על REGISTRY ERROT שלא ניתן לתיקון. ההתקנה נכשלת. אני חושד בזיכרון. שמתי זיכרון שרשום עליו CL3. בתפריט של הBIOS רשום CAS LATENCY - 3, אולם כשהמחשב עולה במסך של בדיקת הזיכרון רשום: SUGGESETD CAS LATENCY - 2. כנראה שהמחשב עולה עם CAS של 2. יש למישהו רעיונות או הסברים?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-